Szextörténetek Szexhírek

Több, mint 1000 szextörténet az oldalon

VV hírek
Egyre több szextörténet és szexfantázia érkezik az oldalra. A szextörténetek szekció így már átlépte az ezres határt.Ezúton is köszönjük ezt a rengeteg izgalmas szexi sztorit, amit megosztottatok velünk! Ahogyan azt észrevehettétek, az oldalon nincs tabu kategória, így szinte bármit kirakunk, ha az meg van írva és nem nyúlfarknyi. A szex történetek között tényleg mindent megtalálsz.

Tippek a szextörténet beküldőknek


Szeretnénk tényleg minőséget nyújtani mindenkinek. Ezért néhány kérés és javaslat a beküldéshez. Általában mi javítjuk a beküldött szextörténet hibáit, de van amikor már erre nincs energiánk és időnk. Mi is emberek vagyunk ;) Szóval...

- Kérünk, hogy ékezettel és ne ékezet nélkül küldjétek be a történeteket, mert rengeteg a visszajelzés emiatt. Ékezettel minden szex történet élvezhetőbb. Meglátod, hogy a reakciók is sokkal jobbak lesznek.
- Írd ki a szavakat. Ne írj a szextörténetben olyasmiket, hogy "h", "f*sz" és hasonlók.
- Figyelj oda, hogy ne használj tripla és négyszeres írásjelet ha nem muszáj. Ettől lassul a történeted.
- Ne küldj be már beküldött szextörténetet még ezerszer. Ha nem jelenik meg, akkor írj az oldal szerkesztőknek egy emailt, és elmondják mi a gond vele. Általában a rövidség vagy a nagyon rossz helyesírás szokott a probléma lenni.

Továbbra is várjuk az erotikus történeteket, csak kérünk figyeljetek oda jobban. Még egyszer köszönjük, hogy ennyi érdekes felnőtteknek szóló sztorit küldtetek be.


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Ez a közlemény 2017.12.12-n került fel a Vágyak Világa oldalra. Eddig 14887 alkalommal olvasták ezt a VV hírt, és 205 olvasónak tetszett.

VV hír témák