Szextörténetek Amatőr szexképek Szexképek Szexapró Szexfórum Szexhírek
ingyenes regisztráció
Szextörténet belüldés Amatőr szexkép feltöltés Ingyen szexhirdetés feladás

Több, mint 1000 szextörténet az oldalon

VV hírek
Egyre több szextörténet és szexfantázia érkezik az oldalra. A szextörténetek szekció így már átlépte az ezres határt.Ezúton is köszönjük ezt a rengeteg izgalmas szexi sztorit, amit megosztottatok velünk! Ahogyan azt észrevehettétek, az oldalon nincs tabu kategória, így szinte bármit kirakunk, ha az meg van írva és nem nyúlfarknyi. A szex történetek között tényleg mindent megtalálsz.

Tippek a szextörténet beküldőknek


Szeretnénk tényleg minőséget nyújtani mindenkinek. Ezért néhány kérés és javaslat a beküldéshez. Általában mi javítjuk a beküldött szextörténet hibáit, de van amikor már erre nincs energiánk és időnk. Mi is emberek vagyunk ;) Szóval...

- Kérünk, hogy ékezettel és ne ékezet nélkül küldjétek be a történeteket, mert rengeteg a visszajelzés emiatt. Ékezettel minden szex történet élvezhetőbb. Meglátod, hogy a reakciók is sokkal jobbak lesznek.
- Írd ki a szavakat. Ne írj a szextörténetben olyasmiket, hogy "h", "f*sz" és hasonlók.
- Figyelj oda, hogy ne használj tripla és négyszeres írásjelet ha nem muszáj. Ettől lassul a történeted.
- Ne küldj be már beküldött szextörténetet még ezerszer. Ha nem jelenik meg, akkor írj az oldal szerkesztőknek egy emailt, és elmondják mi a gond vele. Általában a rövidség vagy a nagyon rossz helyesírás szokott a probléma lenni.

Továbbra is várjuk az erotikus történeteket, csak kérünk figyeljetek oda jobban. Még egyszer köszönjük, hogy ennyi érdekes felnőtteknek szóló sztorit küldtetek be.


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Ez a közlemény 2016.08.16-n került fel a Vágyak Világa oldalra. Eddig 8264 alkalommal olvasták ezt a VV hírt, és 169 olvasónak tetszett.

VV hír témák