Szextörténetek Szexhírek

Az első két alkalmam férfival (meleg szex, tini szex)

Makkosgenyó szextörténete
Fiatal koromban még a csajozás mellett egyéb hobbim is akadt a fiúkkal. Az első meleg élményemet fogom elmesélni egy idősebb (de nagyon jól kinéző) férfival, aki a legélvezetesebb módon, enyhe brutalitással, az ellenkezésemet mellőzbe baszott meg.Nem voltam túl idős, 17 éves lehettem talán, és a barátnőmnek udvaroltam gimnazista éveim alatt. Mindig is tudtam, hogy valami nem átlagos dolog, ami a nadrágomban történik, de ez akkoriban egyáltalán nem zavart még.
Rátaláltam egy portálra, ahol férfiak ismerkednek férfiakkal, de sajnos az én közeli falvaimban egy férfi sem volt, akivel ismerkedhettem volna, így megelégedtem a tipikus online webkamerás közös faszverésekkel. Épp beköszöntött a nyár, mikor találtam egy 40-45 éves fazont, aki viszonylag közel volt, legalább is nem megtehetetlen távolságra a lakhelyemtől. Ráírtam, és elkezdtünk beszélgetni, mígnem megtörtént a szokásos farokkép csere. Már képekről is látszott, hogy az illető nem akármilyen méretekkel rendelkezik. Nem árulta el nekem, de ránézésre is megvolt az 20-22 centi, és hát még a vastagsága. Rettentően felizgatott a farka látványa, és végtére Ő sem volt épp egy rusnya teremtés. Vékony-atlétikusabb test, kisség barnás, és (mint kiderült később a fétisem) dús és gondozott mellkasszőr. A közös masztik online megtörténtek jópárszor, aztán viszont nyári munkát vállaltam. Kellett is a pénz, de elsősorban a tapasztalatszerzés miatt kezdtem bele. Egy fesztiválszerűségre mentem programszervezőnek, ahol a fiatalabbak, 12-16 évesek bulizhattak (alkohol nélkül). A poén az volt, hogy pont ugyanazon a településen volt megtartva, ahol a faszverőpajtim lakott.
Nem is gondoltam meló alatt sokat a pajzán dolgokra, néha egyedül kivertem a sátorban.
A fesztivál utolsó estéje után, másnap viszont nem volt hazafuvarom. Ekkor ötlött az eszembe, hogy nincs tőlem olyan messze az én kis pajtásom. Rá is írtam a szokásos weblapon, és válaszolt is nekem, hogy szívesen hazavisz, egyáltalán nem probléma neki. Csakhogy, eléggé kanos állapotban voltam (17 évesen még tomboltak a hormonok, és az, ha naponta 2x nem verhettem ki, megviselte a farkamat), és gondoltam, elugorhatnék hozzá egy közös masztira bár. Élőben. Talán többre is gondoltam, de akkoriban még féltem ezt a hobbit kivinni a hálószobámból.
A masztipajtim kis késéssel el is jött értem. Megláttam élőben is, leborotvált, kerek fej, barnás-őszülő körszakáll, egy laza felső és egy susis nadrág.
- Mehetünk? - kérdezte, és meg enyhén megszeppenve mondtam, hogy persze.
- Nagyon sietsz? Gondoltam megihatnánk egy kávét, vagy valami üditőt - folytatta, miközben én pakoltam be a csomagjaimat az autó csomagtartójába.
- Hát, a kávét azt nem szeretem, de egy üdítő jól esne, ebben a melegben eléggé leizzadtam - válaszoltam.
- Na, akkor hazaugrunk, van behűtve - felelte ezt már a kocsiban. Megindult az autó, az én farkam meg ágaskodott, elég rendesen. Rá-rá néztem az ő nadrágjára is, remélve hogy a nadrágon át valami hajlatot láthatok az ő izgatottságára is, de nem így történt. Az autóban csend uralkodott, és viszonylag gyorsan eljutottunk a házáig, majd mikor leállította az autót, diszkréten a térdemre tette a kezét:
- Megjöttünk.
Bementünk a házba, és leültünk az ebédlőasztalához, ahová gyorsan két poharat varázsolt, és egy hideg, hűtött Schweppes-t.
- Milyen volt a meló? - kérdezte diszkréten.
- Hát, a meló az meló. Elég rendesen megizzasztott.
- Talán mielőtt hazaviszlek, nem lenne kedved letusolni? - kérddezte huncut vigyorral.
- Hát. Az nem árthat - feleltem visszafogottan. - Netán csatlakoznál hozzám?
- Hát persze! - mondta széles arccal. Felkeltünk az asztaltól, majd bevezetett a fürdőszobába, és elkezdte engedni a vizet. Mikor megfelelő hőmérsékletűnek érezte, rám nézett, és levette a felsőjét. Enyhén őszülő mellkasszőre volt, gyönyörű bimbókkal, és egy nagyon-nagyon kis pocak egy kellemesen szőrös hassal. Én is elkezdtem vetkőzni, bár sokkal félénkebben vettem le a felsőmet. Nem voltam túlzottan vékony, sem szőrös akkoriban, csupáncsak a boldogsághoz vezető úton volt rajtam szőr. Elmosolyodott, majd az egész alsó öltözőkét levetette, miközben az én szívem majd kiugrott. Nem volt merev a farka, de merevség nélkül is gyönyörű látványt nyújtott, és hatalmas volt, a fitymája takarta a makkját még, és alatta egy-két hete borotvált golyók mutatták magukat. Én követtem a példáját bár csak a nadrággal kezdtem, és felnevetett.
- Izgatott vagy? - kérdezte kaján vigyorral. Lenéztem a nadrágomra, és láttam, hogy az előgecinek hála tiszta foltos volt a gatyám.
- Hát, egy kicsit - feleltem. Se szó, se beszéd, közelebb lépett, és a gatyám alá nyúlt, elkezdte húzogatni, szép lassan, nyugodtan, és az ő farka is meg-meg mozdult.
- Te nem akarod megfogni? - kérdezte, én meg automatikusan a kezembe vettem. Félmerev állapotban volt, és lenéztem, ahogy lehúztam a bőrt, és kibújt a bíborvörös makkja. Éreztem, ahogy az előnedvem ismét előbújik farkamból.
-Enyje! - szólt - Talán bebújhatnánk a kádba.
Bele is bújtunk, egymással szemben, széttett lábakkal. Én álló farokkal, az övé pedig még mindig nem érte el a teljes merevséget, de már szépen látszódott. Sajnos a hab miatt csak a makkja. Nézett egy darabig, majd elhagyta a pozícióját, és megcsókolt, vadul, nyelvel. Én hagytam magam, és visszacsókoltam, miközben lassan lassan vertem a farkát. Így ment ez egy darabig, majd rögtön ezután elhajolt, és húzott magával. Kissé felemelte a csípőjét a vízből, és rányomta a fejem a farkára. Nem volt időm szagolgatni, ízlelgetni, rendesen elkezdtem szopni, és szopás közben éreztem, hogy a farka eléri a teljes merevséget. Lassítanom kellett, de nem miatta, hanem miattam, mivel az izgatottságtól majdnem elsültem. Lassítani kezdtem, majd felnéztem.
- Te nem kapod be az enyémet?
- Nem, én csak dugni szeretek - válaszolt, majd a csípőtartását abbahagyva kissé a víz alá ereszkedett, eltüntetve enyhén görbe és gyönyörűen eres farkának egy nagy részét, ezután a víz alá nyomott engem is. Nem nyomta a fejem, nem fojtogatott (ez nem olyan sztori), de kellemes volt. Elég rendesen szoptam is, miközben kéjesen nyögött hozzá. Néha felöklendeztem, ugyanis a farkát nem bírtam teljes mértékben elnyelni a mohóságom ellenére, de képtelen voltam nem megpróbálni, mert olyankor nyögött a legnagyobbakat. Egyszer csak kivette a farkát a számból, és kiszállt a kádból.
- Tisztának érzem magam, úgyhogy elmegyek - kajánul vigyorgott, és megtörölközött, én követve a példáját. Tisztességesen megtörölte a farkamat, én is az övét, majd ösztönösen letérdelve újra elkezdtem szopni, mégnagyobb mohósággal. Bár nem volt víz, térdelve többet fuldokoltam a farka nagyságától, és vastagságától, mint a vízben. Egyszer csak elkapta a fejem és elkezdte dinamikusan baszni a számat. Ő jobban figyelt arra mint én, hogy levegőhöz jussak. Egyre gyorsuló, majd lassuló lüktetések sorozata vette kezdetét, míg kéjesen nyögött hozzá a mély hangjával. Egyszercsak egy gyorsuló lüktetés nem lassult le, hanem felgyorsult, és éreztem, hogy nemsoká elmegy. Nem is kellett sok. Baszta a számat folyamatosan, majd egyszercsak befeszült, és olyan mélyre nyomta a farkát a torkomban, amire könnybe lábadt a szemem. Éreztem, ahogy a forró kéjtermék egyenesen a torkomba áramlik, de nem volt mit tenni, nyelni kellett, és én készségesen nyeltem is. Egy köhintés kíséretében kivette a farkát a számból, amit beterített a nyálam és a forró spermájának keveréke. Nem értem be ennyivel, szépen, módszeresen lenyalogattam minden csepp nedűt az örömlécről. Óvatosan kezdtem, és éreztem, hogy eleibe kellemetlen is neki, de hagyta.
- Akkor most én lövök - sütöttem el egy szar szóviccet, miközben törölgettem a kezemmel az arcomon folyó nyálas gecit.
- Máris elakarsz menni? - kérdezte kaján vigyorral a száján.
- Van még más, amit tenni lehet? - feleltem kérdéssel a kérdésére.
- Gondoltam megismételhetnénk ezt egy pár perc múlva. Csinálok egy kávét magamnak, te meg igyál valamit - felelte ellenkezést nem tűrően, és anyaszült meztelenül kiment a konyhában. Tisztán látszott hátulról is a golyóinak az ive, és a frissen szopott makkja. Követtem őt, szintén meztelenül, és leültem a kezdeti helyemre. Kínosan éreztem magam, amit ő azzal kompenzált, hogy teljesen felszabadultan járkált ide oda, néha vészesen közel lengetve hatalmas farkát hozzám. Elkészült a kávé, majd megkérdezte egy cigit rágyújtva, hogy milyen volt.
- Nagyon élveztem - feleltem a farkamra mutatva, ami már csurgott az előgecitől, és végigcsöpögött az ebédlőig tartó úton.
- Ne aggódj. Csak szeretném, ha még egyszer leszopnál - felelte mosolyogva, és beleszívott egyet a cigibe. - Esetleg, ha gondolod, meg is dughatnálak.
- Szerintem kezdésnek egy ekkora nagyon fájna - válaszoltam elpirulva, majd egy teljesen hétköznapi témáról kezdtünk el beszélgetni. Elszívta a cigit, és felállt.
- Na, bekapod? - kérdezte. Én elé guggoltam, és elkezdtem szopni. Éreztem, ahogy a farka, csak úgy, mint legutóbb egyre merevebb, és merevebb lesz, de kihasználtam az enyhe lankadtságát, és annyiszor nyeltem le a farkát, ahányszor csak tudtam. Miközben módszeresen szoptam, éreztem, ahogy az én farkam érintkezik a konyhapadló csempéjével, ahogy azt is, hogy már teljesen elkentem az élőnedűmmel.
- Gyere, menjünk a nappaliban, ott van szőnyeg is.
Követtem, majd a nappaliban letepert, fellökött, és a padlóhoz szorítva csókolt végig. Először éreztem, ahogy a szőrös mellkasa és hasa birizdálja a bőrömet, és hogy a már bombaerősségűre sűrűsödött farkam benedvesíti a farka körüli részt. Hirtelen felkapta az egyik lábam, és lassan elkezdte megkörnyékezni férfiasságom ánusznyílását. Majd egyszer csak megnyalta az ujját, és egy határozott mozdulattal beledugta a seggembe, miközben folytatta a csókáradatot.
- Ne - próbáltam ellenkezni, de nem hagyott választást, és még egy ujját benyomta az szoruló seggnyílásomba.
- Nyugi, ereszd el magad - nyugtatott, és tovább játszatodott a nyelvével és ujjaival. Próbáltam elereszteni magam, amennyire csak lehetett, és élveztem a két ujj játszadozását bennem. Nyögtem egyet, és abbahagyva a csókolást, rám nézett.
- Meg foglak baszni - jelentette ki, és leugrott rólam, egy közeli szekrényt kinyitva síkosítót és óvszert véve elő. Én a földön hevertem. A félelem és a kitörő szexuális izgatottság miatt szinte sokkban voltam, így nem válaszoltam. Gyors belebújt az óvszerbe, majd megáztatta az egészet a síkosítóval. Egy jó nagy adagot nyomott a kezébe is, majd óvatosan körbekente az ánusznyílásomat.
- Engedd el magad, ne görcsölj rajta, és élvezd - jelentette ki, és ahogy ezt kimondta, összezárultam. Nem volt rest, a teste és az arca is azt mutatta, hogy ez neki egy kihívás, aminek meg fog felelni. Felemelte mind a két lábamat, és a vállaira helyezte, majd a farkával szépen lassan elkezdte simogatni az akkor még szűz lyukamat. Mindeközben a kezével rámarkolt a farkamra, amiből egy jó adag előnedv ki is cseppent. Lassan, és óvatosan verni kezdte a farkamat, miközben az ő farka tovább játszadozott a szentélyem közelében. Egy váratlan pillanatban lökött egyet, és a makkja már ott feszült a visítozó lyukam belsejében. Nyögtem egyet, egy hangos "ne" szót kiáltva.
- Ugyan, ez még csak a legvége. Az elején kicsit fájni fog, de megszokod.
És lassan, biztosan nyomta egyre mélyebbre a farkát a szűk kis helyre, miközben én ellenkeztem, ahol tudtam, és elkezdtem mocorogni, mire lefogta a kezem. Vadász volt, én meg a vad. Tövig belém nyomta a síkosítótól nedves farkát, és ezt egy nyögéssel hangoztatta. Nagyon kicsikét húzta ki, és be, mígnem már nem ellenkeztem.
- Ugye, hogy nem is olyan rossz? - kérdezte, mire én konstatáltam, hogy tényleg nem olyan kellemetlen, mint az első döfésnél volt. Kifejezetten izgatott, ahogy éreztem magamban a farkát, annak minden egyes hajlatát és a dudorodó ereit. Ránéztem, és egy erőltetett mosolyt küldtem felé. Ekkor kihúzta a farkát, majdnem teljesen, majd egy erőteljes döféssel újra be, talán még mélyebbre, mint azelőtt. Ismét belém nyilallt a fájdalom, és a nyílásom erőlködve küszködött ellene.
- Mondtam, hogy ereszd el magad - jelentette ki, majd elkezdett dugni. Nem túl erősen, viszonylag lassan, és hosszan. A farkához szoktatott lassan, és módszeresen. Lüktetett bennem, én pedig tűrtem a fájdalmat egészen addig, míg élvezni nem kezdtem. Nyögtem egyet, majd elmosolyodva gyorsított a tempón, mire a közös nyögéseink sorozata vette kezdetét. Egyre gyorsabban, és gyorsabban baszta ánuszomat, és egyre mohóbban. Annyira még életembe nem voltam izgatott, és éreztem, ha ez így folytatódik, akkor nemsoká kilövöm magamból az örömnedűt. Bár nem szóltam semmit, megérezhette aggodalmaimat, mert egyszer csak hirtelen kivette belőlem a farkát, ami miatt felnyögtem fájdalmamban, és meglepődöttségemben. Kérdőn néztem rá, és éreztem, ahogy folyik ki belőlem a síkosító. Leüllt a nappali görbe farka pedig ismét a durranás jeleit vette fel.
- Ülj rá! - utasított, én pedig készségesen engedelmeskedtem. El is helyezkedtem, de a hátsó nyílásom örült a szabadságnak, és nem adta jelét annak, hogy újra kinyílna.
- Enyje már, azt hittem, ezen már túl vagyunk - mondta enyhe szomorúsággal az arcán, majd felállt, engem megpördített, a padlónak nyomott, és az előző technikát alkalmazva elkezdte a seggemet a farkával simogatni.
- Beléd fogok élvezni - jelentette ki. Egy teljesen hirtelen mozdulattal áttörte ánuszom zárjait, aminek következtében még jobban befeszítettem. Csak hogy a hatalmas nyomás nem csak a hátsó fertájamra irányult. A farkamból kitört a végtelen sok geci, de mint a szökőkút. És mivel a padló enyhén felfele nyomta kéjrudamat, én pedig görcsösen lenéztem a hirtelen fájdalmamban, sikeresen összegeciztem a saját arcomat. Vagy három lövésre elegendő spermát küldtem az arcomra, a többitől a szőnyeg csotogott.
- Elmentél? - kérdezte.
- Igen... Sajnálom...
- Ugyan, ne sajnáld - ezt kijelentve lekezdett baszni. Embertelen módon baszott, legalább is úgy éreztem, és éreztem a testemen és arcomon szétkenődő hímnedvet, ami belőlem származott. Bár mostmár végképp nem élveztem a dolgot, a farkam nem így reagált, és teljes merevségében pompázott, miközben makkomat a szőnyeg kényeztette. Így ment ez egy darabig, majd hírtelen gyorsított, megfeszült, és hangos nyögések közepette tele lőtte a seggemet (illetve a kotonba lőtt). Lökött még egyet kettőt, majd kivette hímpillérjét a meggyötört ánuszomból.
- Na, akkor megyünk mosakodni? - kérdezte mosolyogva, miközben eltávolította a farkán nedvesedő óvszert.
- Hát... Ezek után nagyon kellene... De először is van egy kis dolgom a WC-ben.
Kis szünet után a kádban várt, nyugodtan, és elmosolyodott.
- Húúú, de kitágultál - mondta, majd kajánul elnevette magát...
- Háát... Nem kicsit - feleltem neki, majd bebújtam a kádba hozzá.
Ezek után megmosakodtunk, befejeztük a kávét, és az üdítőt, majd hazavitt. Még aznap szakítottam a barátnőmmel (aki mint kiderült, szintén megcsalt), és onnantól kezdve már csak a férfiak farka után sóvárogtam.
Webkampajtimmal megismételtük ezt párszor (még édesháromasunk is volt), majd elkerültem egyetemre, ahol ismét sok hasonló kaland várt rám, mire rátaláltam a hozzám illő férfira.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 16667 alkalommal olvasták Makkosgenyó szextörténetét és 75 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák