Szextörténetek Szexhírek

Kielégítem a legjobb barátom (tini szex, meleg szex)

pun-ked1 szextörténete
Ő akkor volt 19 én 18. A történet ott kezdődik, hogy a szüleim külföldön dolgoztak. Én a legjobb barátommal nagyon jó viszonyban voltam. Minden titkát tudtam és ő is tudta az enyéimet.Egyszer átjött nálunk és ketten voltunk a házban és ültünk a kanapén. Ekkor fogdosni kezdte a farkát és mondta hogy kezd meredezni. Biztos azért, mert kamasz és nála is működtek a dolgokq mivelhogy 16 éves volt akkor. Mondtam neki , hogy mivel legjobb barátok vagyunk és a farkakról beszéltünk mutassa meg nekem a farkát. Nagynehezen igent mondott.

Azt mondta át megy a szomszéd szobába jobban felállítani. Kijött és majd elájultam. Igaz hogy az első nagyobb pénisz amit láttam, de nagyon tettszett a látvány. Szép 18 cm körüli lehetett , vastag és dús szőrös . Meg is fogtam majd kérte, hogy verjem ki neki. Elkezdtem megragadtam és vertem. Vertem ahogy csak tudtam. Ő nyögött úgyhogy jól csinálhattam . Én is a másik kezemmel verni kezdtem a saját fütyimet ami kicsi volt és még sperma se jött belőle. Elélvezett. A spermát lenyaltam. Kérte hogy kapjam be és heves szopásba kezdtem. Újra elélvezett. Felhúzott egy óvszert és berakta hátulról. Fájt.
Másik héten náluk recskáztunk közösen. Megint leszoptam.

Egyszer átjött egy répával. Óvszert húztam rá és beraktam neki. Közben vertem a farkát és egy hatalmasat élvezett.
Ez volt az utolsó ilyen élményünk. Szívesen szopnám és meg is dughatna , de ő nem akarja.
Tudom hogy a történet elején happy end re számítottatok de nem lett az.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 43642 alkalommal olvasták pun-ked1 szextörténetét és 110 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák