Szextörténetek Szexhírek

Keményen szeretem (durva szex, hetero szex)

Heyhoo szextörténete
Már nagyon ki vagyok éhezve. Legalább 3 honapja voltam utoljára pasival. A mostani pasim eszméletlen jol néz ki emellet remek üzlet ember. Na de térjünk is át az elsö kalandunkra.A kocsiban ültünk épp a pasim háza felé. Már nagyon ki voltam éhezve 3 hónapja szakitottam a volt barátommal és azóta nem volt senkim. Szabival 1 hónapja ismerkedtünk meg. Állati jól néz ki. Személyi edzö. Az uton oda oda kukkantottam a faszára és gondolkodtam hogy hány centi lehet.
Ugy elbambultam hogy csak azt vettem észre ahogy a keze fel le csuszkál a combomon...próbáltam széljelebb tenni a lábam hogy minél beljebb tudjon jutni. Erre ö rám vigyorgot és elkezdte a csiklomat izgatni. Halkan felnyögtem és a kezem a nadrágján keresztül izgatta a merevedését. Ut közbe egyre gyorsult a keze a csiklómon mire én egyre hangosabb lettem. Aztán beállt egy parkolóba és bementünk a lakásába. Amint kinyitotta az ajtot belökött és hevesen megcsókolt. A hátam a hűvös falnak, a mellem meg a mellkasához nyomodot. A nyelve egyre mélyebben kutatta a számat és a keze közbe vetköztettet. Valahogy bekerültünk a hálo szobájába ésvott álltam elötte bugyiba. Ö raja már csak egy boxer volt. Lelökött az ágyra és kibilincselte a kezemet az ágyhoz.
-Végre az enyém vagy- mondta reketess hangon.
Oda hajolt a számhoz ls lassan megcsókolt najd indult egyre lejjebb. Bekapta a mellbimbómat gyengéden rágcsálta, szivta. Felnyögtem és probáltam hozzá dörgölőzni. Végig puszilta a hasamat majd letépte rolam a bugyit. Már annyira nedves voltam....ö meg fogta magát ls elkezdett erösen nyalni. Már hangosan nyögtem mikor elkezte szívni a csiklom és közbe 2 ujjal ujjazott. Egyre gyorsabban csinálta én meg elélveztem. Még a világomat nem tudtam de ö már bennem volt és keményen elkezdett baszni.
-Aahh..gyorsabban-nyögtem. Ö viszont kihuzodott belölem. Át helyezezt kutya pozba és szép lassan belém tolta magát majd ki és ezt még jo párszor. A csípőmmel köröztem hátha gyorsit a tempon.
-Keményen szeretnéd édes?-és rácsapott a seggemre
-Igeen
-Akarod hogy úgy megbaszalak hogy lábra se birj állni?
-Hmmm..
-Tessék? -rám csapott még egyet.
-Igen! Basszál meg! Keményen! Most!
Elégedetten felnyögött és eszméletlenül gyorsan kezdte dugni a pinámat. Egyik keze a mellemet gyúrta a másik a csiklómat izgatta. Egyre hevesebbek lettek a mozdultai és éreztem hogy én is mindjárt elmegyek. Ám még mielőtt ez megtörténhetett volna kihuzta magát belőlem levette a bilincset és oldalamra fektetett. Két ujját betolta a számba.
-Szopd az ujjam! - suttogta rekedten
Engedelmeskedtem ö meg elkezdett gyorsan baszni. A másik keze a lábamat szoritotta és egyre hevesebben dugodt. Mélyen nyögdécselt a fülembe. Én már éreztem hogy mindjárt végem. Még pár lökés és csiklo izgato mozdulat után hatalmasat élveztem.
-Rá élveztél a farkamra...ahw többet akarok-mondta.
Egyre gyorsabban pumpált bennem mig végül egy hatalmas nyögés mellett belém élvezett.

Remélem tetszet
xoxo
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 16379 alkalommal olvasták Heyhoo szextörténetét és 50 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák