Szextörténetek Szexhírek

Maszturbációim

nesh86 szextörténete
Imádom verni a farkam. Számtalanszor kivertem már, de mégis két meghatározó élményem van ezzel kapcsolatban.Egy pár szót magamról. 30 éves vagyok, van egy menyasszonyom. Imádom a perverz dolgokat, és verni a farkam. Igen. Megszállottja vagyok a saját farkam verésének. Napont legalább 2x kicsavarom, de van úgy hogy 5-6x sor is sikerül, ha egyedül vagyok. Szinte mindegyik munkahelyemen kivertem már. Miért mondom ezt el? Nos, mert két történetem is van, amit szeretnék megosztani.
Egy csendes nyári délelőtt egyedül voltam otthon. Egy úgy 5 áve történt. Már háromszor kivertem a farkam, de még nem volt elég. Valami hiányzott. Aznapra már elegem lett a „csak ülök, és verem a faszom valami perverz pornóra” megoldásokból. Többet akartam. Valami mást. Ekkor támadt egy vad ötletem. A szekrényhez mentem, kinyitottam, és kivettem a porszívót. Csak a gégecső, és a porszívó kellett, más nem. A farkamat elszorítottam a golyóim felett egy gumi segítségével, éppen csak annyira, hogy a geci kijöjjön, de vér az nehezen áramoljon. Miután vártam egy kicsit, hogy a vastag szerszámom vörös legyen, bekapcsoltam a porszívót, és ráigazítottam a faszomra. Mennyei érzés volt. Ahogy a vakum szívta. Egy női szopás sem volt ehhez fogható. Hanyatt dőltem az ágyon, és a csövet a farkamon fel le mozgatva masszíroztam. Nem sok kellett hogy a kő kemény véreres faszból kijöjjön a maradék gecim. Régen élveztem ilyen nagyot. Miután kikapcsoltam a gépet, csak felfeküdtem az ágyon, és áldottam a porszívó feltalálóját.
Természetesen nem csak magammal, hanem nőkkel is kefélek. Volt egy jó pár kalandom. Mivel az érettem nőket kedvem, így a kalandjaim jó része idősebb nő, sőt. Szexeltem egy párszor egy 63 éves hölggyel is, de az egy másik téma.
Ennek a faszverésnek a története egy perverz anyukával kezdődik, akit neten ismertem meg, és aki sub beállítottságú. Neki köszönhetően lettem domináns, és perverz. Miután a hölgyet kikötöztem, és gyakorlatilag megerőszakoltam, megparancsoltam, hogy a dugjon meg. A hátamra feküdtem, és miután kinyalta a fenekem, egy méretes dilidót dugott fel nekem, majd azzal ütemesen baszni kezdett. Mialatt szétkefélte a fenekem, a műbránerrel, én elkezdtem verni a farkam. Elképesztő érzés volt. Éreztem hogy a rezgő farok járt bennem, és közben vertem a farkam. Nem is kellett sok, egy hatalmas spricceléssel arcon löttem magam. A hölgyre ráparancsoltam hogy nyalja le rólam a gecit, és a kapja be az előbb még a fenekemben lévő dilidót. Ahogy végignyalta az arcom, majd a fenéknedves műfaszt, ismét felállt a farkam. Aznap a hölgyet még kétszer basztam szét. Aztán pár hét múlva még egy párszor.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 10925 alkalommal olvasták nesh86 szextörténetét és 30 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák