Szextörténetek Szexhírek

Ember a buszon (maszti, nyilvános szex)

kan szextörténete
Egy ember ül a buszon és veri a faszát. Később rájön, hogy jó lenne elköltözni valahova. És arra is rájön, hogy sokan nem értik, miért jó a gyakori szexpartner válogatás.Felszállt a buszra, leült a leghátsó ülésre, fáradt volt és részeg a 36 százalékos alkohol tartalmú ital megtette a hatását. Pár perc és elaludt. Magányosan élt, se macskája, se kutyája, az élettársa öngyilkos lett, nézte ahogy a nő felvágja az ereit, nem avatkozott közbe. Bosszút állt az elmúlt 10 év lelki szenvedéseiért. És végül ő járt rosszul hiszen örökre az emlékébe vésődött a haldokló nő látványa. Így működik a világ.
Mikor felébredt kevesen voltak a buszon, egy nő ült előtte egy másik nő szintén előtte ült, csak ő a másik sorban.
Unatkozott elő vette a farkát és húzkodni kezdte.. Egy nő fel állt és a buszsofőrhöz ment, rövidesen megállt a busz, a sofőr oda jött hozzá és mérgesen mondta neki - Itt vered a faszod a hölgy látta.
– Nem verem – válaszolta – és valóban akkor nem verte.
A nő kiabált előröl. A busz sofőr vissza ment és elindult a busz,
– Állj fel! - kiáltotta a nő
– Gyerekek is megláthatták volna – mondta nő buszsofőrnek.
Egyedül maradt a busz hátuljában, minden nő előbbre ült, egyik fülére siket volt így nem teljesen értette, hogy mit kiabál a felháborodott nő.
Nem a halott élettársa volt a kiabáló nő. Nem gondolt erre. Csodálkozott, hogy egy olyan férfi sincs a buszon aki oda jönne hozzá és balhézna, hogy " itt vered a faszod! " most lehetne erősködni, imponálni saját magának és a nőknek, de nem volt férfi a buszon, vagy ha volt különös módon semmit sem tett.
Tudta, hogy hamarosan megfog érkezni és leszáll a buszról, úgy érezte, hogy kijózanodott. Mikor leszállt nem hallotta, hogy elindult volna a busz, elképzelte ahogy a kiabáló nő és a buszsofőr őt szidják, talán még szatírnak a nevezik. A világ így is működik. Mondanak rólunk ezt azt.
Lassan sétált hazafelé nem sietett, otthon várta egy jól behűtött dobozos sör. Remélte, hogy pár napon belül nem csengetnek nála a rendőrök, " verted a faszod a buszon"

Senki se volt az utcán, ha látott is embert kitértek előle, bementek a házukba, hogy ne kelljen neki köszöni. köszönés a tisztelet jele és neki sokan nem akarták megadni a tiszteletet, elítélték mert bűnösnek tartották. Élettársa halála miatt és a szex partnerei miatt. Erkölcstelennek találták az életvitelét és a falu a közösség ahol élt elítélte. Tervezte, hogy városba költözik ahol nem ismerik
Sétált a városban Győrben az Ady város város részben. Egy nőre gondolt aki rég nem írt neki levelet. Sok mindenre gondolt. Furcsa dolgokra. Remélte, hogy örökké élünk és találkozni fog azokkal akik a temetőben fekszenek.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 5737 alkalommal olvasták kan szextörténetét és 8 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák