Szextörténetek Szexhírek

Nelly cica (heteo szex, kurvázás)

kan szextörténete
imádok kurvázni, kurvapecér vagyok. élményeim szívesen leírom. Felhívtam a csajt. Meglepően kedves volt a telefonban,kellemes női hang. Nyoma sem volt bármiféle nagyképűségnek, lenéző stílusnak, vagy hazugságnak.Ami jellemző, sok lányra, hogy meg beszéljük az idő pontot, mi vendégek türelmesen várunk, aztán telefonálluk, és akkor egyszerűen fel sem veszik , vagy közlik,hogy nem alkalmas.

Sok lánynak lenne mit tanulni, jó modorból, illemtanból.

-Szia, mehetek hozzád?- kérdeztem
- Igen, mikor szeretnél jönni?- így a csaj.
-Most- mondtam.
-Masszást vagy, szeretkezés?
-Szeretkezés- válaszoltam

Soha nem veszek igénybe masszást vidékilány .hu hirdetőtől. Ha ilyen szolgáltatás kell, akkor elmegyek egy szalonba. Itteni Nőtől nekem csak sex sex sex. Abban maradtunk, hogy negyed óra múlva telefonálok az általam már jól ismert ház elől. Zsebre vágtam a telefont és indultam. A csaj utcájában megálltam pisilni egy fa mögött.Néhány járó kelő hölgy nem épen nagy örömére.

Telefonáltam a ház előt és megnyomtam a kettes gombot. brrrr- kinyílt az ajtó. Beléptem , kicsit mentem előre és jobbra fordultam, ott már egy nyitott lakás ajtó várt Fekete színű felsőben volt. Szuper dekoltás , amelyik csajnak ilyen van, azzal nem lehet szemkontaktust tartani. Szimpatikus két kezes keblek voltak. Vállig érő fekete egyenes haj , picit molett cica. Örültem , hogy lesz mit fogni rajta.Igazából a nagy mellek szerelmese vagyok. Legjobban a 18 éves nagy mellű lányokat szeretem. Lesz mit fogni rajta. Ez járt a fejemben. Nyújtotta a kezét. Bemutatkoztunk egymásnak.

-Nelly - vagyok
Én is bemutatkoztam.
-A cipőm levegyem?-kérdeztem.
-Hát...

Levettem , és a zoknit is.Így cipő és zokni nélkül beléptem az általam már jól ismert szobába. Az ismerős szekrény polcán, ruhák voltak így egy székre raktam le a szatyrom. A telefonom és a bukszám volt benne, egy műanyag ásvány vizes palack társaságában.

-Vetkőzz le-mondta a csaj

Levettem a kabátom, pulóverem, a nadrágom. A szerszámom, nyugalmi helyzetben volt. Adott Nelly egy törülközőt,

-Zuhanyoz le- mondta

- Találsz ott tusfürdőt is,-mondta és, maga elé engedett , hogy menyek csak előre.Ott van a fürdőszoba. amit egyébként már ismertem hisz sokszor voltam abban a lakásban. Már olyan mintha haza járnák és mindig más nő fogad. Beléptem a fürdő szobába. mögöttem állt, arra gondoltam,hogy nézi a fenekem. ennek örültem. Becsuktam magam után az ajtót.Előtte még egymásra mosolyogtunk. Beléptem a kádba, kiléptem belőle, letöröltem a vizet a szerszámomról, és a testem egyéb részeiről. Végeztem némi kézi munkát, legalább fél merev állapotba jelenjek meg a nő előtt.Megnéztem magam a tükörben is, íme az ember aki lányokhoz jár. Ez a rész mindig nagyon tetszik, jó érzés tudni, hogy pár perc múlva egy általam teljesen ismeretlen nővel fogok szeretkezni, akinek gyönyörű szép két kezes mellei vannak. Felírhatok egy újabb nevet , a már egyébként sem rövid listámra. Majd a századik nőnek, veszek egy tortát és megünnepeljük, hogy ő a századik. Majd jól rákenek a tortát a lábaira és lenyalom róla. Nagyon szeretek gyönyörű harisnyás női lábakat nyalogatni.

Kézi munkámnak meg lett az eredménye fél merev állapotba kerültem. Még se teljesen lekonyulva jelenjek, meg a hölgy előtt.Természetesen tudtam,hogy Nelly szájában egy pillanat alatt totál kemény lesz. Kellemes a tudat,hogy pár perc múlva le fog szívni egy jó csaj.
Ráraktam a törülközőt a mosógép tetejére és kijöttem a fürdő szobából. Bementem a háló szobába.Picit szomorúan vettem tudomásul, hogy az ablak le van engedve így az utcáról nem fognak belátni. Imádok mások előtt szeretkezni.
.
A ismerős kisméretű tv ott volt közvetlenül az ágy mellet, valami reklám ment. Pár másodperc múlva megjelent a csaj, és közölte,hogy egy pillanat és jön, addig várjak, és kiment. Nagyon jó kényelmes ágy volt abban a szobában. Több nővel szeretkeztem már ott, vártam nagyon az újabb hölgyet. Aki nem váratott sokáig. Megjelent a fekete felsőjében.Rutinosan, gyorsan levetkőzött előttem.

-Feküdj le az ágyra- mondta
Lefeküdtem.
-Gumival vagy gumi nélkül kéred?-kérdezte.

Feküdtem az ágyon, kellemes látvány volt Nelly két kezes mellei. Angyalbőr sorozatban szerepelt egy szimpatikus keblekkel rendelkező csaj, aki butikban dolgozott. Az ő neve szintén Nelly. Kedvenc női nevem a Nelly. Nagyon jó a hangzása.

Simogatta a tököm. A nagy két kezes mellei picit lógtak és nagyon izgatóak voltak

- Gumi nélkül kérem-mondtam

Eljött a dolog érdemi része. Bevette végre valahára a szájába és meglepően erősen és ügyesen szívni kezdte. Eltűnt a kalapom a szájában. tökéletesen csinálta magas színvonalon, hálás vagyok neki azóta is. Vannak emlékezetes franciázások, Nelly franciája ilyen volt. nagyon magas színvonalon csinálta. Profi volt a hölgy. A sok gyakorlás meg tette a kedvező hatását. Döbbenetesen jól le szívott. Ajánlani tudom mindenkinek, akit még nem szívott le.De annak is, akit már leszívott.


A csaj hatalmas két kezes melle, igazán jó volt. Ő elhelyezkedett mellém az ágyon, én feküdtem ő inkább ült. Vártam a jó műsort. Simogatta a tököm a combjaim, mosolygott. A szerszámom, fél merev állapotában sem volt. Hozzá ért az ujjaival, lágyan húzkodta, egy pillanat alatt kétszer olyan nagy lett. Mikor bevette a szájában már teljesen fel volt állva. Mindig feláll, ilyen gyönyörű hölgy társaságában, aki oda adóan szív le, nagyon energikusan, nagy bele éléssel. picit meg is ijedtem,hogy el fogok sülni. Rögtön arra gondoltam,hogy szólni fogok, ha érzem,hogy a tejem el indul a tökömből. Nem éreztem ilyet

Nelly nyelvével körbe nyalta a makkom, erősen szívta, és a kezével nem húzkodta. Illetlenség kézzel húzkodni, szívás közben. Ezt a dolgot illene sok egyéb nőnek megtanulni, akik kézzel rángatják a szerszámot, de csak azért,hogy minél hamarabb süljön el, hogy a puncijuk meg meneküljön. Ez a viselkedés végtelenül bunkó. Mi vendégek nem a szerszám rángatást értjük, a franciázás alatt.

Nelly a franciázás alatt szintén nem a kézi munkát értette, nagyon profin, rutinosan, teljesen jól gyengéden, de, ugyan akkor erősen szívott le. Az élményt a gyönyörű hajának az érintésével egészítettem ki. És a két kezes mellei sem maradtak ki. Előbb csak figyeltem őket, majd meg markoltam az egyiket. Úgy ahogy illik. Nelly eredeti, tehát nem bolti melleinek tökéletes volt a tapintása. Nem olyan kemény volt mint egy gumilabda. Ami a szilikonos mellekre jellemző, gyönyörűek, szépek de érintésre nekem nem jönnek be.

Nelly mellei valódi harmincas éveiben járó nő keblei voltak. Ráadásul nagyok. Amit imádok.
.
Lógtak a mellei lefelé, mikor négy kéz lábra ereszkedve franciázott nekem.A szét rakott lábaim közt volt a csaj, szemből franciázott nekem, így tökéletesen rá látásom volt. Behúnyt szemmekel szívott, halkan nyögdécselt hozzá. Én, figyeltem,hogy a tejem mikor indul a tökömből. Akkor rögtön szóltam volna. Gyakorlatilag az egész testem remegett a gyönyörtől.

Meg kellet állapítanom, hogy jól csinálja, sűrűn eltűnt a kalapom a szájában és erőteljesen szívta, ahogy azt kell és elvárható. A kisméretű tv teljesen le volt halkítva, valamilyen beszélgetős műsor ment. A csaj telefonjából, egyik hazai énekes slágere szólt. Majd találkozunk a következő életbe. Én, hiszek a lélek vándorlásban. Szólt a zene, a csaj szívott.

Szívás előtt megkérdezte,hogy gumival vagy anélkül csinálja? Ezt kihangsúlyoznám , ritka de létező jelenség,hogy egy cicánál az alapban benne van a natúr francia.

Nők, sohasem fogják megtudni,hogy egy férfinak milyen jó érzés mikor leszívják. Nelly, nagyon jól csinálta. Sokan leszívtak már. Rögtön meg állapítottam, miután Nelly a szájába vette a szerszámom, hogy ügyes a csaj.

Erőteljesen szívta, pörgette nyelvét a kalapomon, de a lehető legminimálisabb mértékben sem fogazott, hatalmas vákum volt a szájában. Mindig is imádtam ha egy csaj leszív. Feküdtem az ágyon, és örültem,hogy útba ejtetem Nelly cicát, a fórumban nem olvastam el róla a véleményeket, pedig van róla bőséggel, hisz ő Debrecentől, Sopronig előfordul, Tudom,hogy sok makktársam leszívta már, nagy öröm nekem ,hogy engem is. Ilyenkor a férfi passzívan fekszik , én a szívatás élményét az illatos hajának az érintésével egészítettem ki, és néztem a két kezes melleit. Szívott a csaj, és a tökéletes rálátásomnak köszönhetően,.
jó volt nézni ahogy dolgozik, látszott,hogy rutinos jó szájba került a szerszámom. Így illik szívni,hogy lehessen látni,hogy dolgozik a cica, más erotikusan kevésbé tehetséges nők, ezt háttal végzik, és akkor nem látni, ahogy eltűnik a szerszámunk a szájában. Úgy nem illik csinálni.

A barátnőm is csak sötétben hajlandó leszívni, vagy valami takaró alatt, vagy szól,hogy ne nézek oda. Nelly cica , nem ilyen ,őt cseppet sem zavarta,hogy oda néztem. Majka dala véget ért, csend lett, úgy tűnt a telefonban több zene nincs. Mozgatta a fejét a csaj, jó volt,hogy a szájában volt a szerszámom. Imádom!

Ajánlom mindenkinek,hogy szívassa le magát Nelly vel, fantasztikus a hölgy.

Gyakorlat teszi a mestert, de szerintem ő született tehetség. Meg kellet állapítanom,hogy Nelly nyelv játéka kiemelkedően jó.
.
Jól esett,h franciáznak nekem. Jó érzés volt, rögtön tudtam,hogy meg kell dicsérnem, ki kell hangsúlyoznom Nelly franciázó tudását a fórumban. Őszintén remélem,hogy sok makktársamnak fog franciázni, ezt át kell élni.

A jó nagy két kezes melleket néztem. Azokban gyönyörködtem . Remek helyszín, és mindig más csaj vár rám abban a szobában. Igaz eddig csak 3 csajjal voltam ott. Szívta szorgalmasan a cica. A gyönyörű fekete hajának az érintésére vágytam , megérintettem, picit nyomtam lefelé a fejét, jelképes erővel. hajának az érintése , nagyon jó volt. Lassan mozgott a feje és erősen szívott. Figyeltem,hogy a tejem el indul e a tökömből? Akkor rögtön szóltam volna,hogy álljon le. Nem akartam szeretkezés nélkül távozni. Örömmel tapasztaltam,hogy nem vagyok veszélyben, hatalmas ingerek érték a szerszámom, de a tejem, úgy éreztem,hogy nem akar elindulni a külvilág felé. Így nem is szóltam a csajnak, élveztem a franciázást, a nyelv játékának a hatását, a szívását, a hajának az érintését és nem utolsó sorban a két kezes melleinek a látványát, amelyekhez hozzá fértem, mert közelebb hajoltam hozzájuk.

-Akkor, szeretkezni akarok- mondtam
- Hogy?-kérdezte a cica
-Hogy én vagyok felül-válaszoltam

Rögtön alám került a csaj, szét dobta a lábait, örömmel állapítottam meg, hogy nekem kell berakni a szerszámom a lyukba, szerintem túl lent kerestem a bejáratott, közben a kezem tiszta szaftos lett. Megjegyzem, a csaj nem használt síkosítót, és az előző csaj sem! Egy pillanat alatt berakta,majd a lábait a vállamra tette.

Remek látvány volt a lyukba eltűnő, majd újra megjelenő nemi szervem, azzal szórakoztam,hogy makkig kihúztam és lassan vissza toltam. Így majdnem teljesen ki húztam és csak egy picit toltam vissza.Majd ujra majdnem ki teljesen. Azért a kalapot mindig benne hagytam a lyukba. Remek jó simára borotvált puncija volt Nelly cicának.

A lábai is jó formásak, a két nagy melle mozgott, időről időre a tenyerembe vettem őket. Örültem,hogy felrakta a lábait a vállaimra, újra nézhettem ahogy eltűnik a farkam a lyukba, hatalmas kéj érzéseket éltem át, nem olyan rég voltam egy másik csajnál, Nelly lyukja, nem volt annyira kitágulva mint az övé. Szándékosan ki húztam a farkam, és jó alaposan megujjaztam a puncit. Nelly, nem szólt semmit.Vissza raktam, a szerszámom a helyére, a jó meleg hüvelybe. Közép tempóben mozogtam, Nelly combjai , a vállaimon. Dugtam a cicát. Benyomtam tökig, és keményen meg markoltam az egyik két kezes mellét. A csaj csukott szemekel halkan nyögdécselt. Nem mozogtam gyorsan, nem szeretem volna túl hamar elélvezni. Valószínű ha keményeben vertem volna, meg jött volna a hangja a cicának. És a tejem is elindult volna a külvilág felé.

-Hátulról szeretném-mondtam

A csaj levette a lábait a válaimról , én megszemléltem a kitágult lyukát. Szemett gyönyörködtető látvány volt.

Megfordult a cica, előttem volt a nagy és formás popsija. Megujjaztam a punciját és beraktam. Mindig meg állapítom,hogy hátulról fantasztikusan praktikus szeretkezni. Tökig be tudjuk nyomni, a nagyon kitágult lyuk is ad így kéj érzetett, ráadásul a mellekhez is hozzá férünk. A popsi , és a combok látványa érintése szintén kiváló. Lassan vertem. Olyan jó izgató látvány volt a nagy popsi, hogy ha gyorsaban verem, akkor elindul a tejem. Éreztem,hogy maximális keménységű a farkam.

Hátulról keményen markoltam a popsiját, és idő közönként meg fogtam a két kezes melleit, és a punciját is simogattam, nagy örömmel nyaltam le az ujjaimról a punci szaftot. Arra gondoltam,hogy az előző csaj Amira 27 mellei jóval kisebbek voltak, igazán jó ez a változatosság mell méretben, és korban is. Legközelebb 18 éves lányt akarok.

Remekül tökig benyomtam és szándékosan ki húztam a farkam, és ujjaztam a puncit, gyakorlatilag néhány ujjam próbáltam be dugni a lyukba. Nem véletlenül lett kő merev tőle a szerszámom, nem sokáig ujjaztam,mert annyira kívánta a farkam a meleg kitágult lyukat,hogy vissza kellet tennem. Újra benyomtam tökig, szép lassan vertem, közben újra meg állapítottam,hogy Nelly cicán tényleg van mit fogni, szép nagy kerek popsi, két kezes mellek.

A combjai is formásak.

Egészen nagy mellei voltak a csajnak és eredetiek.Nem bolti.

Kicsit felgyorsultam, gondosan ügyeltem rá,hogy ha úgy érzem,hogy el akar indulni a tejem akkor rögtön leállok. Túl sokszor köpködött már túl hamar a farkam. Leálltam, punci ujjazás a jobb kezemmel, mivel láttam,hogy Nelly cicát ez egy csepet sem zavarja, kihúztam és szabályosan, neki álltam ujjazni. Ez abból állt, hogy simogattam a puncit, és egy picit betoltam a középső ujjam a lyukba. Majd vissza raktam a farkam.
Újra munkához láttam, megállapítottam,hogy formás nagy darab csajt vállasztotam. Közép tempóban vertem.

-Elöről szeretném-mondtam.

A csaj gyorsan alám került szétt rakott lábakal, és rögtön fel is rakta a lábait vállaimra. A hívogató punciba, hamar beigazítottam a farkam, sikerült elsőre megtalálnom a bejáratott. Újra figyeltem, ahogy eltűnik a szerszámom a lyukba. Ki húztam egészen a kalapig és vissza toltam tökig. De olyat is csináltam, hogy kihúztam egészen a kalapig és csak egy nagyon kicsit toltam vissza. Kellemes lyukja volt a cicának. Ki húztam a farkam és egyszerűen a jobb kezemel simogattam a puncit, majd vissza tettem.
.
Nellyt cseppet sem zavarta, ugyanakkor, semmilyen kéj érzet se jelent meg az arcán. Lehetett látni rajta,hogy nála napi rutin,hogy fekszenek rajta, mondjuk nálam is lehetne napi rutin,hogy nőkön fekszek. Este majd a barátnőmön. Gyönyörűen mozogtak nagy mellei.

- Levennéd a lábaid?- kérdeztem
- Persze- válaszolt

A jobb könyökömre támaszkodtam, így az arcom nagyon közel került a cica nagy melleihez. Figyeltem az egyik nagy cicit,hogyan mozog a lökéseim hatására, picit löktem kicsit mozgott, ha nagyot, akkor nagyobbat mozgott, közben be vettem a mell bimbóját és erősen szívtam, és a kezemmel keményen szorongattam a másik mellét.
.
Simogatta hátam valóban úgy szeretkeztünk mint valami szerelmes pár, felgyorsultam és abba hagytam a mozgás.

-Elélveztél?-kérdezte Nelly
- Még nem válaszoltam

Láttam a szemein, hogy nem igazán hiszi el amit mondok, de végül megbízott bennem

-Letelt az időm?-kérdeztem
-Lassan igen- válaszolt,

Döbbenetesen jó látvány volt a mozgó két kezes mellei, azokat néztem egészen közelről, és néha erősen megszívtam a mellbimbóját. Szeretem a nagy mellű nőket. a kis mellű csajokat is. De a nagy mell az igazi a számomra. Mozogtak a mellei, éreztem,hogy elindult a tejem a tökömből,ilyenkor a leghelyesebb,ha nagyon gyorsan mozgunk a Maradék kevés időben még. a lehető leggyorsabban vertem. Majd jött, az ismerős jól eső érzés, köpködött a farkam. Meglepően sokat, négyszer vagy ötször, Nelly arcán, látam,hogy ismerős számára ez a helyzet.

Mikor egy férfi sok anyagot bele enged. Rángatott a farkam meglepően sokat. Pár másodpercig még feküdtem a cicán, nagyon jó volt a testének a közelsége. Végül lassan kihúztam a szerszámom.
Még akkor is rángatott a farkam mikor Nelly száraz törlő kendővel le törölte a maradék tejem, ami rá ragadt. A f*szom örvendetes módon nem ment össze alap méretűvé, fél kemény maradt, tudtam,hogy zuhanyozás után újra szeretkezhetnék egy másik csajjal.

- Le akarsz zuhanyozni?- kérdezte a cica
- Igen

Úgy mentem a fürdő szobába,hogy a fél merev szerszámomra tökéletes rálátása legyen a Nellynek. Utálom magam törülközővel eltakarni, egyáltalán, utálom bármivel is eltakarni magam. A hirdetők előtt, én a törülközőt soha nem teszek magam elé. Bár a nők gyakran oda teszik, mikor olyan lakásba vagyok, ahol sok csaj, és vendég van.

A nők szerint, társaságban még sem illik mutogatni a farkunk, és el kell takarni törülközővel. Szerintem meg illik, és nem takarom el magam Nelly egyedül volt a lakásban, legalábbis nem halottam hangokat ami arra utalt volna,hogy más is jelen van. Engem, egyébként picit sem zavar a telt ház. Imádok mások előtt szeretkezni, maga mutogató ember vagyok,

Kedvencem a nyilvános sex.

Az a rész nagyon tetszett mikor felgyorsultam és bele engedtem az anyagot a cicába.

A fürdő szobában jó alaposan lemostam a szerszámom. Felöltöztem a csaj előtt, aki fürdő köpenyben volt, eltakarva a két kezes melleit. Nekem kellet kinyitnom a lakás ajtót , ő meglepően hátra húzódott, gondolom, azért, ha valaki benéz a nyitott ajtón át ne lássa meg őt.

-Szép napot-mondtam
- Szép napot-válaszolt a cica.

Megvakartam a tököm és egy utolsó pillantást még vettem rá. Azonban lehet,hogy őt még egyszer meglátogatom, mert tökéletes sex partnernek találtam.

Az utcára kilépve egy postás nő jött velem szembe, szőke hosszú haja volt.Őt is meg akarom dugni. Lehet épen Nelly cicának vitt levelet.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 5979 alkalommal olvasták kan szextörténetét és 15 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák