Szextörténetek Szexhírek

Hogy lettem szexrabszolga (hetero szex, bdsm)

Hundick szextörténete
Ez a történet a fantáziám szülemēye.Elmesélem h hogyan váltam szexrabszolgává.Egy ugyanolyan unalmas nyári napnak indult mint a többi.A szüleim egy hétre elutaztak ìgy egyedül az enyém volt a ház.Egy ugyanolyan unalmas nyári napnak indult mint a többi.A szüleim egy hétre elutaztak ìgy egyedül az enyém volt a ház.

Ròlam annyit kell tudni hogy kb. 165 cm magas , szőke hajú,kék szemű lány vagyok. 14 évesen viszonylag jò mellem volt és a fenekem is fesze volt.
Szòval amikor felkeltem csak pòlòt ,melltartòt és egy tangát vettem fel.Szokásos napi rutinjaim közveb rájöttem hogy baromira unatkozom.Gondoltam hogy üthetném el az idő és egy anonym beszélgető oldal mellett döntöttem.Hamar össze is hozotta sors egy 25 éves pasival. Elöször ki akartam lépni de könyörgött hogy ne.Azt mondta meg akar ismerni.
Meglepően estébe nyùloan dumáltunk.Ekkor kezdődtek az izgalmak.

Bejelöltem facen és ott fojtattuk.Szeretett volna ròlam egy képet.Balgán a tükör előtt a tangában pòzoltam és elkuldtem.Nagyon megtetszett neki és zeretett volna még csak kevesebb ruhával.Ott még nemet mondhattam volna de már be voltam gerjedve. A pòlò hamar lekerült.

Mindenfél pòzban kapta ròla a jobbnál jobb képeket.Hol pucsìtva, szétnyitott lábakkal majd szép lassan a melltartò és a bugyi is lekerült.Este már webcamen közös maszti volt.Az csináltam amit csak mondott. Csipeszeket raktam a mellemre, ujjaztam magam....
Aztán azt javasolta hogy találkozzunk.Vakon ebbe is belementem.Ìgy há este 10 fele elindultam a megbeszélt helyre.Többet nem láttam a házunkat.

Mikor elértem a helyre kb. 5 percig álltam majd elsötétült minden.Egy ketrecben ébredtem.A kezem hátra volt kötve és a rácsokhoz rögzìtve.Egy nyakörv volt a nyakam körüls és csak egy tangában térdeltem.Ekkor nyìlt az ajtò...

Remélem az 1. Rész kezdésnek megfelel. Ez az 1. történetem.Ha igen akkor jön a 2. Rész is
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 27871 alkalommal olvasták Hundick szextörténetét és 371 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák