Szextörténetek Szexhírek

Egy hideg éjjel anyával - II. rész (hetero szex, tini szex)

Ezmegaz szextörténete
Tartom az ígéretem és megosztom veletek az anyámmal történt második szeretkezésünk sztoriját, ami 18 éves koromban történt.Az első együttlét után nem beszéltünk a dologról, mindketten kerültük a témát és semmi folytatás sem történt köztem és anyám közt. Éltük az átlagos mindennapjainkat.
Elérkezett a 18. születésnapom. A dolgok úgy alakultak hogy csak anyum és én maradtunk otthon azon a nyári reggelen. A szobámban voltam, a számítógéppel szórakoztam miközben anyum a szomszéd szobában ruhát keresett magának, mert készült valahová.
A konyhába indultam inni, amikor anyum a fürdő felé vette az irányt a szobájukból. Egyszerre értünk ki az ajtókon, meglepett amit láttam.
Az anyám teljesen meztelenül egy bugyival és egy melltartóval a kezében indult fürdeni. Nem számított arra hogy meglátom, kicsit sietősen lépkedett a fürdőbe, rám sem nézett. Behúzta maga mögött az ajtót. Visszaléptem a szobámba. Gondolkozni kezdtem. Azon hogy újra meg kell kapjam az anyámat. Érezni akarom a teste minden rezdülését. Eggyé akarok válni vele. Ilyen gondolatoktól túlfűtve kezdtem el ledobálni a ruháimat és izgalmamban nem tudtam mivel vegyem rá egy újabb menetre. Egyszerűen megőrültem a puncijáért. Arra jutottam hogy utána megyek. Hallottam hogy a vizet engedi, de már pancsol, tehát már a kádban van. Teljes meztelenre vetkőztem. Izgulva álltam a fürdő ajtajánál, farkammal a kezemben ami az izgalomtól ekkor már kőkemény rúddá duzzadt.
Megfogtam a kilincset. Igazitottam egyet a férfiasságomon, szépen beállítottam hogy minél tetszetősebben mutasson. Aztán eg pillanatra elengedtem a kilincset. Megijedtem. Mi van ha nem szeretné? Mi van ha a másfél évvel ezelőtti dolgot megbánta?
Összeszedtem minden bátorságom, benyitottam. Velem szemben ült, a melleit mosta. Rám nézett. Meglepődött. Ott állt a 18 éves fia, alló farokkal a kezében és arra készült hogy meg fogja kefélni anyuci punciját.
-Tudhattam volna hogy ez lesz... nem kellene meztelen flangálnom előtted. - próbálta elhárítani a köztünk lévő szexuális vonzalmat.
Nem szóltam semmit, beléptem mellé a kádba. Leültem, finoman végig simítottam a vállát. A forró vízzel lágyan lefolyattam melleit. Magamhoz húztam, egymással szemben ültünk. Szemébe néztem. Mélyen.
-Szeretlek, akarlak, és szeretném ha az enyém lennél anya. - mondtam neki
Átkarolt, közelebb hajolt és finoman megcsókolt. Közben közelebb húzódott és kezébe vettem a farkam. Éppenhogy körül érték az ujjai a vastag kis rudamat.
-Tényleg szeretsz? - kérdezte
-Mindennél jobban.
-Kívánsz? - jött az újabb kérdés
-Csak rád gondolok minden percen. Szerelmes vagyok beléd anya. Nem tudok ezzel mit csinálni. Meg akarlak kapni. - mondtam neki miközben ő a szemembe nézett és óvatosan magába engedte a makkom.
-Mostmár csak a tiéd vagyok fiam. Nekem is nagyon hiányoztál már. Azóta csak rád tudok gondolni miközben apáddal csináljuk. A te farkadra vágyom, a te ajkaidat akarom érezni a melleimen, a számom, a te leheletedre vágyom miközben a nyakamban pihen az arcod. Én is szeretlek, és tudom hogy ez tilos lenne, és nem is akarom hogy ezután az enyém legyél... Csak had tegyelek boldoggá, mert te azzá tettél mikor megmutattad milyen a szenvedély - suttogta a fülembe miközben vonaglott az akkor már kőkemény faszomon.
Átadtuk magunkat a gyönyörnek és az élvezetnek, nem akartuk megtörni azt az intim, forró, pezsgő csendet a szavainkkal. Tudtam hogy kiteljesedtem. Tudtam hogy elválaszthatatlanok vagyunk. Az ölemben ült és fel-le hullámzott farkamon. Hosszú percek után felállt, kilépett a kádból. Megfogta a kezem, én is kiszálltam és húzni kezdett a szoba felé. Közben hozzám dobott egy törölközőt, mondván: azért mégse vizezzük őssze az egész házat. Négykézláb helyezkedett az ágyon. Felkínálta selymes, rózsaszín punciját nekem. Mögé térdeltem, beigazitottam farkam a feszes lyukba és lassan dugni kezdtem. Mellkasát az ágyra tapasztotta. Karjait előre kinyújtva markolta az ágyon lévő párnákat.
-Ahh. Még. Ezaz. Dugj! - mondta nekem
Engedelmeskedtem, egyre ütemesebben basztam a tocsogó punciját, egyre beljebb és beljebb hatolva benne. Mint azt már mondtam, hihetetlenül szűk kis puncija van anyumnak, én pedig élveztem, hogy az amúgy átlagos vagy átlagosnál picit nagyobb farkam egy ilyen pici nőben járathatom.
-Ne olyan mélyre. Kérlek ne! - sikoltott fel.
Hátra tette a kezeit a feneke mögé, ezzel állítva akadályt a combjaink összesimulásának és tartva vissza a sziklaszilárd dorongomat attól hogy végig befurakodjon a szűk kis pinájába.
Megmarkoltam a csuklóit, kicsit durvan a hátára raktam a kezeit, kicsit mintha lefognám.
-Szeretném ha az egészet bevenné a kis puncid anyu. Odáig vagyok érted és most szét foglak kefélni. - mondtam neki
-Ahhh. Ne. Kérlek.. ahhh.. ne - könyörgött a durva lökéseim hatására. Még nem tudtam betolni teljesen. Nem volt elég tág. Lüktetett, feszült a kis puncija. A makkom neki neki csapódott odabent valaminek, így a 17-ből az utolsó 3-4 centi nem fért be.
-ahhh, neee.. fáj.. ahh - kérlelt, miközben kezeivel ráfogott az azokat tartó kezeimre, és minden lökésembe beletolta magát. Éreztem hogy a fájdalom ellenére hajtja az izgalom.
-Képes vagy rá? - kérdeztem tőle mikor egy kis időre lassítottam.
-igen - nyögött fel.
Nagyobb terpeszbe helyezkedett. Az apró női test ívben hajlott meg, kiemelte a vállait, fejét hátra vetette.
-Be akarlak fogadni életem - mondta és lassú ritmusban diktálta a mozdulatokat, lökéseim egyre tovább szaladtak benne.
Szépen lassan eltűnt nedves forró barlangjába az egész farkam. A makkom teljesen pattanásig feszítette a puncija belsejét. Már nagyon gyorsan pumpáltam mikor óriási nyögések közt az ágyra rogyott és hatalmasat élvezett. Ezután hanyat fektetett és meglovagolt. Teljesen kifacsarta a farkam, ami jól kitöltötte azt a feszes kis puncit.
Aznap már nem csináltuk többször. De aztán egyre rendszeresebbé vállt ez köztünk. Az eddig 6 évben történt pár érdekes dugás. :)
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 41332 alkalommal olvasták Ezmegaz szextörténetét és 275 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák