Szextörténetek Szexhírek

Szex a régen látott exemmel (hetero szex)

Rextin szextörténete
Az exemet évek múlva kegyetlenül megkeféltem, egy fülledt panziós kalandként, úgy hogy barátja volt közben.23 éves voltam mikor megismertem Interneten az első barátnőmet, aki 21 éves volt.
Vele vesztettem el a szüzességem, majd szűk egy éven belül szakítottunk is. Elég tapasztalatlan voltam a szexben akkoriban, túl sok volt bennem a gátlás, valahogy sosem mertem/tudtam igazán jól megbaszni, sokszor fáradt voltam, sokat dolgoztam, örültem is hogy végre szakítottunk. Ő egyébként imádta a faszt. A napi 3 dugás is kevés volt neki.
A szakítás csúnya volt, utána egy jódarabig nem is voltam rá kíváncsi, kb. 1 évvel a szakítás után vettük fel újra egymással a kapcsolatot.
Beszélgettünk a neten, sőt, fel is vetődött egy találkozás lehetősége, de ez valahogy elmaradt. Nem sokkal később pedig kapcsolatban lett egy pasival.
Közben nekem szexkapcsolatom lett egy lánnyal, akivel a szex minden csínját bínját kipróbáltam… Mondhatni rengeteget fejlődtem a szexben, már nem féltem jól megbaszni a csajokat. Bizonyítani akartam. Az exemnek, hogy nem vagyok egy puhapöcs, hanem nagyon is férfi vagyok!
Az exem barátja külföldön dolgozott, az exem unatkozott, hívjuk ezentúl Gabinak.
Egyre többet beszélgettünk, átmentünk szexuális témákra is… Megírtam neki, hogy kapcsolatunkban nem dugtam meg eléggé, és hogy ha alkalom adódna rá bizony bizony bepótolnám… Itt úgy éreztem, hogy felcsillant a szeme, hajtotta a kíváncsiság.
Nem sokkal később, nyáron egy találkozót beszéltünk meg. Amolyan baráti találkozót.
Én utaztam fel hozzá, mivel én vidéki vagyok, ő pedig időközben a Fővárosba költözött. Egy panziót béreltem, úgy utaztam fel.
Izgultam a találkozó előtt, hisz 3 év telt el, mióta legutóbb láttuk egymást.
Gabi várt az állomáson, nagyon szép volt, kb. 155 centi magas, hosszú fekete hajú, zöld szemű, viszonylag nagy mellű, és csinos. Egy világos színű egybe részes ruha volt rajta. Csinosabb mint mikor legutóbb láttam.
Nem sokat változott, az arca kicsit öregedett, de láttam a szemében azt a tüzet mint régen…
Elmentünk sétálni, ettünk-ittunk, jól éreztük magunkat, jót beszélgettünk.
Éjszaka lett. Izzott köztünk a levegő.
A Margit szigeten egymás mellett ültünk, és a fülledt budapesti éjszakában megcsókoltam. Visszacsókolt, heves csókcsatába kezdtünk. Mesélte, hogy a barátjával nincsenek valami jóban, az elején tökéletesnek indult, de hamar kijött hogy a csávó egy nagyképű idióta, sokat dolgozik, és elhanyagolja Gabit, az ágyban sem jó.
Felmentünk a panzióba… Én már nagyon kívántam őt… és ő is engem…
Vittünk magunkkal bort is, egy kis hangulat, lazítás miatt. Borozgattunk.
A panzió szobája elég kicsi volt, viszont a hatalmas ágy kárpótolt mindenért...
Borozgatás közben, után folytattuk a csókolózást, majd lefektettem az ágyra.
Külön izgatott, hogy barátja van, és úgy fogom szétbaszni a csajt.
Csókolgattam a testét, mindenhol ahol értem. Lehúztam a ruháját, bugyiját, és feltüzelve a vágytól elkezdtem nyalni és ujjazni a kis csupaszra borotvált pináját. Ezután Ő jött. Szájába vette és leszopta 18 centis, vastag farkam, jól lenyomtam a torkára, néha már már fuldoklott benne, de nem bánta. Aztán hanyatt vágtam, és egy határozott mozdulattal benyomtam neki a farkam, mire egy nagyot nyögött. Nagyon nedves volt, szinte úszott a pinája a nedvtől. Elkezdtem baszni, először lassan, majd fokozatosan egyre gyorsabbam. Nagyon erősen basztam, közben a torkát fogtam. Imádta. Szedett fogamzásgátlót, így nem volt baj ha telelövöm a punciját.
Pózt váltottunk, rám ült, és hihetetlenül meglovagolt, én pedig alulról nyomtam neki ahogy csak bírtam, közben markoltam a seggét. Kutyapóz volt a következő, fantasztikus volt látni a csinos fenekét, és baszni. Hátulról is rendesen megbasztam, majd ismét misszionáriusba váltottunk.
Hol gyengébben hol erősebben dugtam, közben csókolóztunk, majd egy hatalmasat élveztem a kis puncijába, megmerevedett a testem, és hosszú másodpercekig csak lőttem belé a gecimet. Utána gecis farokkal is nyomtam, majd kihúztam, és folyt ki belőle a gecim, patakokban. Izgató volt a látvány. Ismét hátulról kezdtem el baszni, mindketten izzadtunk már, először kutyában, aztán a hasára feküdt és úgy basztam, megint egy nagyot élveztem belé. Utána leszopta a farkamról a gecit, és összebújtunk… Azt mondta, hogy ez nagyon jó volt… végre rendesen megbasztam… Reggel ugyanígy folytattuk…
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 8036 alkalommal olvasták Rextin szextörténetét és 34 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák