Szextörténetek Szexhírek

Edina 4. rész (hetero szex)

adi90 szextörténete
Egy tíz éves viszony története egy vad Nővel aki a férje mellett is imádja a faszt és egyre jobban bevadul.Másnap folytatódtak a megbeszélések, de már mindenki a hazatérésre gondolt. Mi is tudomásul kellett, hogy vegyük vissza kell zökkeni a hétköznapokba, amikor korlátozottak a lehetőségeink.
Azért próbáltuk ezeket minél jobban kihasználni. Erotikus üzenet váltások, lopott csókók, izgató érintések amikor kettesben maradtunk és mindig találtunk alkalmat, hogy ne lankadjon a hév.
Hetente egy alkalommal a férje logisztikázta a gyerekeket. Ilyenkor Edina általában hosszabban dolgozott, próbálta behozni amivel a hétközben elmaradt, mikor a gyerekek miatt korábban kellett abbahagynia a munkát. Ezek lettek a mi délutánjaink és estéink. Ilyenkor megvártam és hazavittem. Persze nem egyből! Mindig találtunk rá lehetőséget, hogy a hétközi szexuális feszültséget, melyet kis játékaink gerjesztettek egy nagy szeretkezéssel levezessük. Hol egy barát lakása, hol egy szállodai szoba, hogy az autó hátsó ülése, vagy csak simán egy elhagyatott sétaút a budai hegyekben volt a helyszín.
Edina egyszerűen extázisba esett ezektől a titkos kefélésektől. A nyakkendőmet mindig Ő vette le és a saját nyakába tette. Szépen a két formás melle közé és ragaszkodott hozzá, hogy miközben rajtam lovagol a nyakkendőt viselje.
Egy ilyen alkalommal egy nyár végi napon a budai hegyekben játunk. Sajnos nem tudtunk „kulcsot” szerezni. Kora este volt, egy elhagyatott helyen parkoltunk le az autóval. Edinán egy könnyű nyári ruha volt, mely a térde felett ért véget. A lábán a szokásos magassarkú cipő volt, de az irodából távozva már nem viselt harisnyát. A hegyre vezető úton folyamatosan simogatta a combomat a keze sokszor a faszomra tévedt. Örömmel konstatálta, hogy a könnyűsimítások is ilyen állapotba hoztak. Én is próbáltam a combját simogatni, de nem engedte.
-Légy türelmes! Most én irányítok
-Nincs ellenemre- válaszoltam
Megálltunk. Kiszállt az autóból és intett kövessem, sétáljunk egy kicsit. Néhány lépés után azonban forró csókban forrtunk össze. A keze pillanatok alatt az ingem alatt simogatta a mellkasom, miközben a nyelve izgatón érintett mindenhol. Végre a kezem elkalandozhatott a testén. A ruha alatt teljesen meztelen volt. A harisnyával együtt a fehérnemű is a táskába került ezek szerint. Felhúztam a ruhát és a meztelen fenekét simogattam. Nagyon élvezte és a keze a mellkasomról a farkamra került éreztem, hogy már a cipzár is lecsúszott a könnyebb hozzáférés érdekében. Oda húzott az autóhoz és nekidöntött háttal a kocsinak. A Nadrágom pillanatok alatt a bokámnál volt. Edina felnyújtózott és a fején áthúzva a könnyű nyári ruhát ott ált előttem a mélykék magassarkújában, meztelenűl. A formás mellek finoman ringtak és a fehér bőre kiemelte a pinája felett lévő kis szőrpamacsot. A farkam ágaskodott a látványtól. Edina végig simította a telt melleit és az egyik kezével széthúzva az ajkakat megmutatta a lucskos pináját mely úszott a fantasztikus ízű pinalében.
Hozzám lépett és csókolózni kezdtünk. A kemény forró mellek nekem feszültek. Az ölét a farkamnak feszítette. A makkom a csiklóját dörzsölte. Edina a számról a nyakamra tért át, majd lassan hajlítva a térdét végig csókolta a mellkasom és leereszkedett. Isteni látvány volt, ahogy a megsarkúban gugoló Nő feszes mellei ringtak. Végig nyalta a herémtől a makkomig a merev rudam, majd bekapva a torkáig engedte. Az orra a hasam érintette. Hosszú másodpercekig bent tartva szívta a faszom, miközben kék szemeivel az én szemembe nézett. Isteni érzés volt! Lassan mozgatva a fejét szopta a faszom. Csak a fej mozgott, a kezével nem nyúlt hozzám, hanem a mellét kicsit megemelve mutatta a merev bimbókat. A kék szeme az enyémbe mélyedt „ szeretlek” üzente. Át adtam magam az élvezetnek és már elkészültem arra, hogy tele lövöm az imádott Nő száját a forró ondómmal, de egyszer csak kiengedett a szájából.
-Fordulj meg – mondta
Én engedelmeskedtem. Már éreztem is a csókjait a fenekemen. Majd a csókokat apró harapások váltották fel, miközben a jobb kezével előre nyúlva a faszomat kezdte izgatni. Nagyon jó érzés volt. A nyelve most a vágatba siklott végig, majd hirtelen belenyalt a fenekembe. A merev faszom lüktetett a kezében, mikor megéreztem, hogy a nyelve nekifeszül az ánuszomnak és nyomul befelé. Szó szerint baszott a nyelvével, miközben verte a faszom. Egyre erősebb sóhajok hagyták el az ajkam, miközben kővé merevedett a faszom. Az elélvezés határán voltam, mikor Edina elengedte a farkam és csak a nyelvével baszott. A két keze széthúzta a farpofámat, hogy még mélyebben a fenekembe hatolhasson. Úgy éreztem, a farkam magától, érintés nélkül is mindjárt eldurran, de jobban szerettem volna, ha ekkor nem a hátam mögött van ez az Istennő. Hirtelen abba hagyta a seggem baszását.
-El ne élvezz Szerelmem – mondta – segíts, hogy utolérjelek.
Ezzel kinyitotta a hátsó ajtót és a lábait kívül lelógatva végig feküdt a hátsó ülésen, felkínálva a szétnyitott lábai között feltáruló lucskos ölét. Lerángattam magamról a nadrágot és letérdelve vadul nyalni kezdtem az ölét.
-Végre – sóhajtotta Edina kezével széthúzva az ajkakat, hogy jobban hozzáférhessek az öléhez.
Az egész fejemet mozgatva nyaltam a pináját. Néha le-le csúszva a gátra és a fenekéhez is. A szabad kezével a hajamba kapaszkodva szinte a pinájába tuszkolta a fejemet. Megőrülve járt a nyelvem a hüvelyébe.
-Gyere basszál, magamba akarom érezni a merev faszodat, élvezz belém – mondta, miközben a hajamat tépve elválasztott az ölétől.
De én nem akartam sietni. Tovább akartam élvezni az isteni ízt, mely a pinájából dőlt. Megráztam a fejem és ahogy kiszabadultam a szorításból újra nyalni kezdtem a forró ölét. Nem ellenkezett. az egyik kezével tovább simogatta a hajam, míg a másikkal a mellét gyúrta és kéjesen sóhajtozott. Megfogtam a két vádliját és megemeltem a lábait. a cipőjét feltettem a kocsi küszöbére, miáltal megemelkedett a feneke és igy már én is hozzáfértem a fenekéhez. Patakokban folyt a nedve, eláztatta a fenekét. Innen is ki akartam szürcsölni a levét. Szívtam, majd a nyelvemmel én is dugni kezdtem a rózsáját, miközben két ujjamat a pinájába dugtam és itt is finoman baszni kezdtem. Vonaglott a kéjtől és sikolyok, hörgések hagyták el az ajkait. Én is meg voltam vadulva. A farkam olyan merev volt azt hittem szétdurran. Nagyon kívántam Öt, de nem tudtam levenni a szám a fenekéről. Őrülten felizgatott, hogy szétbaszhatom a nyelvemmel a seggét. Edina már őrjöngve dobálta magát a hátsó ülésen.
-Dugd belém még egy ujjadat és basszál gyorsabban - sikította
Három ujjam, mint a dugattyú járt ki-be a pinájába, miközben a nyelvem folyamatosan pörgött a feneke rózsáján. Hörögve élvezett el miközben a combjával szorította a fejem és éreztem ahogy az arcomra spricceli a nedvét. Percekre elveszítettem. A teste remegett, miközben éreztem ahogy a hüvelye rá fonódik a kezemre. Lassan tért magához. Közben simogattam az arcát, haját, selymes hasát, gondosan elkerülve az erogénzónákat, hogy megnyugodhasson. Persze ezek az érintések és a gyönyörű, kitárulkozott női test látványa továbbra is izgalomban tarott. Lábai már lecsúsztak a földre, csak a feneke széle támaszkodott az ülésen, miközben a kelyhe, mint egy barack tárult ki előttem. Megfogtam a farkam és lassan verni kezdtem, nem tudván betelni a látvánnyal. Edina lassan kinyitotta a szemét és meglátva a faszomon szánkázó kezem oda nyúlt, hogy átvegye.
-Gyere belém, spricceld tele az ölem!
-Nem, feküdj így előttem, Rád akarok élvezni! – tovább simogattam magam, miközben a kezét az ölére helyeztem
Edina széthúzta a pináját, hogy jól láthassam a nedves ölet, míg a másik kezével a bal mellét kínálta fel nekem. A merev bimbó az égnek meredt és olyan hegyesnek tűnt, mint egy lándzsa hegye. Mind e közben kék szemével vágyakozva nézett a szemembe. Olyan izgató volt, hogy fél perc sem kellett és nagy sóhaj közepette fröccsent az ondóm a testére, beterítve a hasát, a mellét, nyakát és az arcát. Jobb keze két ujját a pinájába dugta, miközben a másik kezével a testéről összegyűjtött spermát a szájába véve mosolygot
-Térdelj fölém és add ide az utolsó cseppeket.
Tisztára nyalta a faszom, majd felült és szájon csókolt. A nyelvén éreztem a saját nedvemet. Forrón csókoltuk egymást.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 8691 alkalommal olvasták adi90 szextörténetét és 47 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák