Szextörténetek Szexhírek

Szex a média markt dolgozóval (hetero szex, munkahelyi szex)

Big coock szextörténete
Elromlott a laptopom és vissza vittem a media marktba és elküldték javitásra. Mikor mentem érte egy 35 év körüli csaj volt ott ahol át lehetett venni. De a gép rosz volt. ( a csajt Brigittának hivták)Amikor oda mentem a csaj egy bombázó volt a két első foga kifele állt. Mikor elkezdett beszélni szép nőies hangja volt. Szép nagy mellek és jó kerek fenék. Brigin szoknya volt ami jó rövid és egy hajlásnál felcsuszik és a fenék kint van egyböl. Ez történt Brigivel és gyorsan elnézést kért. Én mondtam neki hogy kereshete volna tovább is mert szép teste van. És mondta hogy a foga miatt nincsen senkije. Én mondtam neki hogy szivesen találkoznék vele. Erre ö mondta hogy felesleges mert nem tud szopni. Erre kérdeztem hogy mért nem tud?

Azt mondta hogy a foga miat. Mondtam nálam az nem baj. Zárás után találkoztunk . Én már akkor megöleltem és szájon csokoltam mig az ölembe vettem. Utána mondtam hogy menjünk el nála . Már felfele az emeletre ölbe vittem és csokolgatam.

Fent levetköztetem és jól meg cumiztatam. A haját össze fogtam és elkezdtem mozogni a szájába . Utána leszoptam a kis punciát és elkezdtem baszni. Örült tempóba dugtam mikor sikitva élvezet el. Több ször is volt orgazmusa. Már a bégén jártam mikor akkorát élvezet hogy elájult és én is elmentem . Felkeltetem és megköszöntem az élményt . Én azóta rendszeresen járok hozá. Amugy bárki mehet nála csak a média márktba keresétek nyiregyházán a jót álásnál . Brigittát és mondjátok neki hogy a puncid szükebb mint a szád? És majd kérdez valamit. És mond azt hogy nincs rajtad bugyi és a puncid borotvált. És akkár a media markt mosdójába gyors cumit válal.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 16874 alkalommal olvasták Big coock szextörténetét és 45 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák