Szextörténetek Szexhírek

Így lettem egy perverz domina játékszere (hetero szex)

Hardfetish78 szextörténete
Soha nem hittem hogy én ezt élvezni fogom!! Kemény bizarr,perverz alàzàs egy Angol domina hàzban..Igaz történet!Amikor először mentem dominához ,Angliában történt..akkor tulajdonképpen úgy vittek.27-ik születésnapomra ...az mondták meglepetés lesz. Nem tudtam miről van szó. Az utolsó pillanatban mikor kitettek az autóból és csengettek egy ajtón,árulták el hogy mi a helyzet. És otthagytak..Na mondom akkor most elmegyek mielőtt kinyitja valaki az ajtót. Aztán arra gondoltam hogy ez nem kevés pénzbe került nekik...De már nyîlt is.Egy fiatal lány volt aki köszönt és kérte hogy kövessem...bevezetett egy folyosón. Nagy angol ház volt.sok apró és két nagy szobát láttam befelé menet. Aztán kopogott egy ajtón majd benyitottunk, a lány kihátrállt és ott várt a mistress..Nem tudtam mit csináljak.köszöntem. Latex feszülős cipzáros rövidnadrág,hosszú magassarkú csizma volt rajta és egy latexfelső ami a melleinél ki volt vágva. Fekete ,izgató 30 körüi magas, ázsiai nő volt. Nálam magasabb..kb180 cm lehetett magassarkúban..Nem is tudtam hogy van ilyen magas ázsiai nő!!!áradt belőle a felsőbbrendű de mégis nőies gőg! Igéző volt. Nagy mellek,nagyon nagy ám kerek feszülő fenék!Rendesen izgalomba hozott..Bemutatkozott."Mistress Suki vagyok"Majd mondta hogy tudja hogy mi a helyzet hogy meglepetésnek fizettek be a haverjaim...Na mondom csodás...csak én nem tudok semmit.Mondjuk akkor eszembe sem jutott volna eljönni..Megkérdezte mennyit tudok a bdsm-ről és voltam-e már dominánál.Mondtam hogy tudok egy két dolgot erről ,olvastam róla láttam a neten,van egy-két izgató dolog de nem próbáltam és soha nem voltam dominánál.
Azt mondta akkor kapok egy kis bevezetêst lássuk mit szólok hozzá!! Közben behívott egy 50-55 körüli kicsit teltebb, de mégis csinos szőke nőt aki teljesen meztelen volt..a kissé megereszkedett de formás nagy mellei megkötve keményen,kötéllel. Bimbókon csipesz..pináján is csipeszek voltak kis súlyokkal..Na mondom...mi lesz itt..Majd megparancsolta neki hogy vetkőztessen le....mikor ott álltam meztelenül,azt mondta hogy innentől kezdve én csak az ő szolgája vagyok és azt csinálom amit mond. És csak igen vagy nem úrnőmmel válaszolhatok!!!

Elővett egy széles bőr nyakörvet egy pórázzal.Rám csatolta... Majd azt mondta: "És most térdelj le te szolga."
Letérdeltem. Kiváncai lettem..A nő ( egyébként Sally volt a neve) hátrbilincselte a kezem meg a lábamat is összekötötte...majd az úrnő nekem is csipeszeket rakott a mellemre .."nem kapsz túl erőseket lássuk hogy bírod! Eléggé fájt azért először..később már nem..."látom meg vagy ijedve" mondta.."nem baj majd megszokod" Most pedig elkötöm a farkad hogy álljon! "Nem szeretem a penyhüdt faszokat"aztán egy vékony zsineggel elköltötte a heréim a tövénél majd kettéválasztotta őket és ott is szorosan elkötötte..Ez kicsit fájt de meglepődve éreztem hogy ez bejön...mert egyből keményebb lettem." "Na ez már mindjárt jobb te kis csicska" "lássuk ez hogy tettszik" aztán a heréimre is csipeszeket rakott...na ez fájt de mégis jól bîrtam,valahogy izgatott..."Akkor most lássuk hogy tudod használni a nyelved!" Térdelj az úrnőd előtt és nyald végig a csizmáját!! Ő leült egy nagy székbe és ütögette farkamat meg húzogatta ütögette a csipeszeket a mellemen.
" Bírod a fájdalmat?" Kérdezte.. Mondtam hogy nem tudom...szerintem nem. Közben csak nyaltam a csizmáját majd a másikat..
-" ügyes vagy..járjon csak nyelved!!! Majd ráhúzta a fejem a lábára és húzta fől és le! Ez az,nem lazsálunk! Csillogó csizmákat akarok megértetted te csicska?!" Soha nem beszélt îgy velem nő!!!Közben elkezdte letaposni a farkam.Uhh ez fájt..de mégis élveztem.. Igen úrnőm tiszta! Válaszoltam...lássuk mi lesz még gondoltam...
-Na nézzük csak!Ügyes vagy! Jónak tűnik!!"
"-Nah ha tiszta akkor vedd csak le azt a csizmát és takarîtsd meg az izzadt lábamat is!" Szép vékony lábfeje volt fekete szép szabályos nagy körmökkel.Nem volt kis lába! 38-39-es lehetett...
Itt Elfelejtettem mondani hogy "igenis úrnőm" egyből keményen rátaposott a farkamra és kaptam egy óriási pofont!!!!"Mit mondtam neked te kis szolga??" Majd arconköpött, kétszer is.Aztán rányomta a lábát a fejemre a másikkal meg rudosta a farkam! "nyaljad csak a talpam te szolga! És belehúzta a fejem a talpába úgy hogy alig kaptam levegőt..Basszzki!! Azért ez kemény!! Mit gondol ez a nő!!!??? Dühös lettem de mégis...élveztem a szituációt....
"Ez tetszik mi?Hm?Hagy halljam! Igen úrnőm válaszoltam gyorsan..."Látom keményedik a faszod! Akkor nyaljad!!"És közben elkezdte ütni a farkam meg a seggem egy pálcával.. Aztán...
"-Szopjad csak le a lábujjaim úgy úgy! Egyesével mind! Lássuk csak milyen ügyesen szopsz! "Aztán ráköpött a lábára..
Nyald le! Te talpnyaló szolga! Ez az! Most pedig lássuk mekkora pofád van!! meddig bírod bekapni a lábam te kis csicska" Belenyomta a számba a lábát és lenyomta a torkomra! Elkezdte megdugni a lábával a számat!!! "Megbaszom a szádat rendesen!!" Közben a másik lábával taposta,rugdosta a farkam! Majd folyamatosan leköpdösött...tiszta nyál volt a fejem,az arcom....na ez már sok lessz basszus!!! Mindjárt felkelek! Elég legyen..de csak gondoltam...mondani nem tudtam mert tövig volt a lába a számban!!! És....a farkam kőkemény!!! Én akarom ezt???? Tettszik??? Igen....ezt nem akartam elhinni...Én az életben elég domináns vagyok...és most....hagytam...hogy egy állat ázsiai nő kutyaként kezeljen!!!
"Ez az szopjad csak te szarházi! Ez kell neked látom! Tettszik a farkadnak! hát megkapod!" Ezt addig csinálta amíg öklendezni nem kezdtem!..
Szopjad azt mondtam!!! Most jön a másik! Gyerünk szopjad!"" Aztán a sarkát is Belenyomta a a számba ameddig bîrta!!! "Ez az te kis talpnyaló csicska!". nem mertem szólni semmit de nagyon élveztem...nem is hittem el! Mert ez azért nagyon de nagyon megalázó volt nekem! Főleg ha tudtam volna mi lessz a vége....De élveztem... Hmmm!
"-Na látom elég lesz elsőre ennyi a lábamból"!És kinevetett!
Majd eloldoztak,levették a bilincseket és új kötelek kerültek rám... "fordulj meg és told ide a segged" parancsolta Suki.Miután megtettem ráütött a fenekemre.".Lássuk mennyire tudom megdugni a segged!" Mondtam hogy ezt nem szeretném!! Bepánikoltam... Erre ő : " majd én megmondom te mit szeretsz szolga ezt nem kérdeztem!!" Majd szájbaköpdösött és többször is keményen megpofozott.Sally közben bekente a seggem valamilyen ,gondolom, vazelines krémmel.." na most megbaszom a szűz kis picsád" mondta Suki és kinevetett! Ez nagyon megalázó volt...mozdulni sem tudtam, mert a kezemet közben a Sally előre kikötötte a lábaimat meg oldalra feszîtve hátra...." De először kitágîtom a segged! Majd először 1 majd 2 aztán 3 ujjal nyúlt be a seggembe...ez annyira nem tettszett. Illetve semleges,furcsa érzés volt.. Látta is.." na mi van? Nem tettszik? Látom összement a szánalmas faszod! Sally pumpáld fel neki!!" Majd Sally rárakott egy vákumpumpát a farkamra és felpumpált keményre."Na îgy mindjárt jobb" most pedig megduglak! " Aztán egy kisebb felcstolhatóssal elkezdett dugni..ezt nem igazán élveztem.Suki figyelt és vette a lapot hogy ez talán nem a kedvencem, egyből változtatott a felálláson..."Sally dugd a lábad a szájába" széles és rövid lábfeje volt, viszont nagy hosszú ujjai rikîtó piros körmökkel...amint belenyomta a számba egyből jobban élveztem..."na ez már tettszik te kis senki!? Elölről hátulról meg vagy tömve!:))" aztán a dildo mellé bedugta két újját is.." na lássuk tudom-e még tágìtani a segglyukad!" Aztán kihúzta a felcsatolhatóst és egyből a helyére tolta 3 ujját." Lássuk mennyire tágul a picsád!" Mondta majd lassan 4 majd mind az 5 ujját benyomta a seggembe..Ez azért már rendesen fájt,feszîtett."Ez igen,hamar kitágultál, de elég lesz..majd később megöklözöm a segged te kis kurva!"Abbahagyta a dugást levette a pumpát, miközben szoptam Sally lábait."Elég legyen! Oldozd el!" Kioldozták a kötelet majd Az úrnő elkezdett rugdosni hogy forduljak meg. megfordultam. Suki ráállt a melkasomra és Sally közben Îgy kötötte ki a kezem és a lábam is megint. "Na most pedig ki fogod nyalni a seggem!" Lehúzta a cipzárt a latexnadrágján úgy hogy a segglyuka meg a nagy kerek seggéből egy kicsi látszott ,majd ráűlt a számra.."Na gyerünk nyaljad az úrnőd seggét" alig kaptam levegőt,vagy nem is kaptam talán... Néha kicsit engedett.."látom ez tettszik mert jó kemény a faszod!"' Igaza volt...tényleg tettszett....majd elkezdte ütni a farkam.."ez is tettszik?" Helyes!! Ízlik az úrnőd segge? Finom ugye? Akkor dugd mélyre a nyelved gyerünk! Sally te meg verd a faszát lássuk mennyire élvezi! Látni akarom ahogy az arcodra vered a spermáját! Te meg nyaljál te csicska! Mélyen akarom érezni a nyelved!" Ez eléggé izgató volt nem láttam semmit csak nyaltam a seggét és kb 2 perc alatt elélveztem.....Ez volt az első alkalom Mistress Sukinál..

Az angol kollégáimnak azt mondtam hogy jól elvert basszátok meg.Jól kiröhögtek!:).. Végre megszivatták a Magyar gyereket aki nekik dirigál a.munkahelyen...Nem mondhattam el az igazságot hogy mi történt és mennyire élveztem majdnem mindent...magamnak is alig mertem bevallani..

És...Ezek után, igen visszamentem.... Mikor felhîvtam Sukit azt mondta hogy tudta hogy vissza fogok menni, látta rajtam!! Basszus fasza..Mit láthatott rajtam?Következő alkalommal nagyjából ugyanezeket játszottuk el mint előtte kivéve azt hogy most egy andrás keresztre voltam kikötve és szájbaköpdösött a szeánsz végén,miközben kiverette a farkam Sallyvel...Majd miután megint nagyon hamar elélveztem mondta hogy vár legközelebb is....Szivesen mentem volna de ez nekem sokba a volt:( Őszintén elmondtam hogy nem tudom mikor tudok jönni mert erre nincs pénzem sajnos..200-300 font egy szeánsz!!!.Azt mondta sajnálja..de rám sem nézett...hát még én...Aztán miután felöltöztem és elindultam kifelé valaki elkezdett jönni mögöttem a folyosón..Sally volt,és a fiatal lány aki beengedett. Sally azt mondta hogy üljünk le a nappaliban egy kicsit beszélni.fontos dolgot akar mondani...mondom rendben..akkor nagy meglepetést okozott!! Elmondta hogy ő Suki állandó szolgája már 6 éve...viszont a "való" életben egy nagyon gazdag politikus felesége ( sosem mondta el ki az)...és a fiatal lány pedig a lánya barátnője aki szintén egy elit család gyermeke és hogy ő is részt vesz egy két "különleges" szeánszon..és ezt senki sem tudja róluk azt hogy miket is csinálnak..de azt tesz amit akar mert a férjét nem érdekli" fiatal kurvákat hajt a vén strici:)" vagy épp Beccy (Îgy hîvták a fiatal lányt) anyját dugja mert ő meg a szeretője." Na gondoltam komoly családok lehetnek ezek.... majd azt mondta tudja mennyire fontos megélni valakinek a vágyait és látja rajtam hogy én ezt élvezem csak nem tudom még igazán...és tanîtható vagyok hogy tettszek neki és Beccy-nek is be fogok jönni... és az is hogy mennyire belemerűltem már most...Megkérdezte hogy tudom -e igazából mi a fő profilja Mistress Sukinak? Mondom nem...Erre ő:A toilett tréning! Tudom-e mi az?Mondom nem vagyok biztos benne...Mire ő:"a pisis-kakis játékok"...Na itt kikerekedett a szemem...De ő csak mondta tovább...Szóval tesz nekem egy ajánlatot! kifizeti minden szeánszom és majd ha készen állok bevezetnek Beccyvel még egy-két dologba...de csak akkor ha Suki úrnő mindent megtehet velem amit csak akar!!!...Majd odanyujtott egy kártyát a telefonszámával hogy hîvjam,nem kell most döntenem,hogy mi a válaszom!!!Na erre nem tudtam mit mondani elakadt a szavam..eltettem a kártyát...elköszöntem.Szabályosan kimenekültem a házból! Ez délelőtt 11-kor volt...Egész nap dübörgött a fejem...toilett tréning..pisi..kaki...úristen..biztos nem..Aztán másnap reggel eldöntöttem hogy felhîvom!Felhîvtam hogy... oké...! Mondtam hogy nem tudom hogy mi lesz..nem tudom miért döntöttem îgy..csak jött.... Azt mondta tudta hogy hîvom majd csak nem tudta mikor:) mert látta bennem hogy akarom!! Ezt nem hiszem el...hogyan??

2 hét múlva mentem..
Láttam hogy most másképp néz már rám az úrnő is!"Hmm látom Sally jó munkát végzett!" Még soha nem választott maga mellé senkit..pedig volt lehetősége! Remélem nem okozol nekünk csalódást.." " Akkor kezdjünk is neki.. térdre te senkiházi! Már az enyém vagy!;)..."Végigmentünk az eddigi dolgokon, csak még keményebben szopatta a lábát.. aztán felfektetett egy rácsos ágyra ahova ki lehetett kötni. Latexlepedő,latexpárna...kikötötték a heréimet is és meghúzták erősen lefelé odakötötték az ágyhoz azt is. Majd azt mondta az úrnő "Na akkor lépjünk tovább" egy igazi kis toilette szolgát fogok nevelni belőled!!" És te élvezni fogod ahogy mi is!!!" És gúnyosan kinevetett! Most egy fekete csipkés bugyi volt rajta és egy fekete fűző..levette a bugyit ..majd megint szopatta a lábát egy kicsit. Sallyvel meg a farkam tapostatta. Aztán ráült a számra és elkezdte nyalatni a seggét.. egyszer csak azt mondta." Na most kapsz egy kis pezsgőt...Gyerünk Sally pisild le a farkát!! Te nyald a seggem tovább gyerünk"!Nagyon meglepődtem de nem tudtam semmit csinálni .."látom izgat te kis perverz szolga" és izgatott ahogy a Sally meleg pisije folyt a faszomon ...îgy verte ki végül ..Az úrnő búcsúképpen szájbaköpött az ajtóban majd nevetve azt mondta: "Mostantól jelentkezünk ha szükség van rád,hogy befejezzem a képzésed"...

Sally hîvott 1 hét múlva...Ha tudok menjek ismét! újra ott voltam! Alig vártam hogy hîvjon..és legyen szabadnapom. Ez alkalommal is eljátszott velem az ázsiai úrnő. Egyre jobban izgatott, csak rá gondoltam és hogy miket fog még tenni velem... kikötve mindenem megint...egyszer csak Sally odalép és egy szájtágîtót tett a számba. Szétfeszîtve az egész...nem tudtam meg sem mozdîtani az ajkaim, nemhogy becsukni!Frankó...gondoltam..,most mi a fasz lesz???
"na most megkapod az első toilett leckéd!!" Mondta Suki...
Majd fölémguggolt és azt mondta " Most pedig telehugyozom a szád, te pedig mindet le fogod nyelni!!!Majd egyből ,vastag sugárban pisilt a számba!! Közben a Sally verte a farkam..."gyerünk nyeld a pisámat te kis wc szolga!! Nem tudtam mindet lenyelni annyira erős sugárban jött!lehugyozta az egész fejemet! Nem tettszett! De csak egy pillanatig..aztán levette a szájtágîtót. " Ízlett a pisám te kis perverz szolga? Igen úrnőm,válaszoltam.Majd szájbaköpött..aztán ráült a hugyos fejemre...
"Nyald csak tisztára a pinám! Utasîtott..."Ez az nyaljad csak!Látom ez már tettszik! Kemény a nyamvadt faszod! Gyerünk Sally verd ki neki!!! Ez kellett!!! Nagyon gáz vagyok, gondoltam..de kellett! Újra meg újra meg akartam élni!!

Következő héten újra csörgött a mobilom...már tűkön ültem!!! Sally volt " gyere,az úrnő látni akarja a wc-jét!:)....és másnap ott voltam megint!
Ez alkalommal is szépen végigmentünk mindenen..belepisilt a számba amit már kéjesen élveztem Láttam hogy Sallynek is csillog a szeme és nyaldossa a száját és simogatta a pináját a látványtól! .Úristen miket csinálok....aztán " Most pedig továbbtanulsz te kis perverz szolga!" Mondta az úrnőm. "Kicsit megfáztam a hétvégén".Tele az orrom takonnyal" és ahogy elmondta már fújta is az orrát az arcomra.."Nyisd ki a szád!!" Szépen megeszed a fikámat is te kis geci!" És belefújta a számba is majd a kezéről is belerázta a számba a taknyát!!! Uhhh ez undorîtó volt nagyon! De nem tiltakoztam...."Gyerünk Sally nyald ki az orromból a maradék fikát" Sally pedig élvezettel nyalta ki az orrát és egy másodpercre sem hagyta abba a pinája simogatását..sőt elkezdte ujjazni is magát! "Elég legyen ribanc ! Majd kapsz még!" Azzal belenyomta a kezét Sally szájába mîg ő öklendezni nem kezdett! Aztán arconköpte és hátralökte.. Majd az álló farkam fölé guggolt ...."Most kapsz egy kis meglepetést !!!" Mondta majd széthúzta a seggét..!" Nézd az úrnőd gyönyörű segglyukát te kis szarházi!!! Tettszik ugye??" Igenis urnőm válaszoltam egyre jobban izgulva.. láttam hogy kitágul majd ő nyögdécselve a egyszerűen rákakilt a farkamra!!!Na itt sokkot kaptam!!! "Fújj!!" mondtam! Kezdett is lankadni a farkam." Na mi van nem tettszik a szarom te kis csicska!!!" Gyerünk Sally verd ki neki a szarommal!! Neeem ezt neeem!!!!! Undorîtó!!!!!Ezt már csak akartam mondani de nem tudtam mert Suki elkezdte a torkomig nyomni a lábát! ."gyerünk szopjad.. érzed a farkadon,a meleg szarom? Érzed a szagát? Hmm de jó büdös...nem tettszik? Egy senkiházi kis wc szolga vagy!! Vergődtem de még voltam kötve keményen meg a heréim is majdnem leszakadtak...feladtam hamar..."Látni akarom a szaros gecid!!" Mondta az úrnőm gúnyosan nevetve és közben többször arcon köpött! Addig verette Sallyvel mìg nagy nehezen keményre verte a farkam ami már nagyon fájt... és el nem mentem! Sally elégedetten mosolygott és odasugta a fülemebe hogy " ügyes vagy meglátod lesz még jobb is;)))" ....Úristen....jobb?? Ez jó volt???? Sokat gondolkodtam ezután hogy tettszett-e ez nekem..ez azért sok volt ..túlmentem a határon...Sally hîvott 2 nap múlva hogy jelenésem van! Mondtam hogy nem...nem tudom mit akarok és letettem.Küldött egy üzenetet hogy 1 hetem van eldönteni mit akarok. Utána soha többé nem találkozhatok sem az úrnővel sem vele!!! Basszus ...mi lesz most!!!
Másnapra eldöntöttem...tudtam..akarom!! Akartam!!! Nem tudom miért...akartam..nem tudtam mi lesz de akartam!! Nagyon!! Ott voltam másnap reggel hîvtam és ott álltam a legdurvább perverzió háza előtt....megint...kopogtam..Beccy ajtót nyitott...bevezetett ...Suki már várt...rámnézett és gúnyosan azr mondta: " Csak nem itt van a mi kis szaros faszúnk?!!:))" Lesütött szemmel álltam és mondtam halkan hogy" itt vagyok úrnőm". "Hangosan akarom hallani te kis csicska!! Közben elém lépett.." Akarod a szaromat???" "Igen úrnőm" feleltem.. Nem volt elég hangos.3 pofont is kaptam hirtelen..." Térdre és mondd ki!: Akarom Suki úrnő hugyát,szarát mert az ő toilett-je vagyok!!! Kimondtam..Biztos nem vagyok normális..ezt gondoltam..de vágytam rá..betegesen perverz vággyal..."Akkor meg is kapod te senkiházi".... Ugyanezt csinálta velem megint...szép fokozatosan vitt bele...Élveztem mint egy megszállott..Sally hîvott..Mentem megint..

Aztán harmadszorra ...nem a lábát nyomta a torkra...hanem széthúzta a seggét és ráült a számra.miután a farkamra szart."Most pedig kinyalod a szaros seggem! Te leszel a wc papîrom! Addig nyalod mîg nem lesz tiszta!!! Megértetted!?!" Nem akartam!!! Hányingerem lett és öklendeztem de nem tudtam mit tenni,nem kaptam levegőt! Amint nem nyaltam rámnehezedett..majdnem megfulladtam!!Rajtam űlt és nem engedett..nyaltam megállás nélkül
.."Na tiszta az úrnőd segge te kis wc papîr?!! Majd leszállt rólam és szájbaköpött. Uhhh ez azért kemény volt..büdös,keserű de mégis izgató megmagyarázhatatlan Ìze volt a szarának. közben ugyanúgy kiverték a farkam.....nem tudom elmondani miért.. nagyon undorîtó és megalázó volt.. elvesztem..de élveztem. Alig vártam hogy újra megtörténjen.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 12466 alkalommal olvasták Hardfetish78 szextörténetét és 18 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák