Szextörténetek Szexhírek

Első meleg kalandom (tini szex)

Kisbi szextörténete
Elmesélem hogyan szoptatott és baszott meg három srác az öltözőben suli után. Mindhármat leszoptam utána amíg el nem élveztek a számba.Már az iskolaév vége felé jártunk. Április volt és elég meleg. Már egy jó ideje érdekelt a mien fiúval csinálni. Aznap az utólsók között maradtam bent az öltözőben ( mint általában).
A zuhanyzóknál öltöztem mivel máshol nem volt hely. Mikor végeztem és indultam volna haza három srác az osztályomból bejött Géza (így hívták az egyiket) köszönt.
-Mizu szöszi? (Ez volt a gúnynevem)
-semmi különös, indulok haza.
-várj csak egy kicsit!
Ekkor közelebb jöttek mind a hárman. Ekkor megkérdeztem
-mi van mit akartok?
Erre ezt a választ kaptam:
-mi? Mindjárt megtudod.
Erre elkapott és falhoz nyomott. Nem értettem hiszen semmit nem tettek ellenük, pénzem sem volt akkor mit akarhatnak. Ekkor a másik két srác letolta a gatyáját és elém tárult a farkuk. Mind kettejüknek olyan 15-16 cm lehetett. Ekkor Géza megint megszólalt.
-Na már tiszta hogy mit akarunk?
Ekkor elengedett. Én a földre estem, és mikor felàltam a két srác ott ált mellettem. Térdre nyomtak és egyikük (Józsi) a számba nyomta a péniszét. Nehezen fért el a számban de isteni érzés volt. Ekkor megszólalt.
-Na mivan ízlik?
-igen Józsó.
-akkor szopják!
Eléggé bénán de szopni kezdtem. Közben Géza a seggemet simogatta,paskolgatta. Odalépett mellém. Én ekkor egyből átbuktam az ő farkára. Egy tíz percig szoptam, mikor elkezdett lüktetni. Ki akartam venni a számból de Géza ellent tartott. Pár másodperc múlva valami enyhén kesernyés anyag töltötte meg a számat. Bele élvezett a számba. Azt hittem hogy már mehetek de persze ezt még el kellett játszani a többiekkel is. Miután végeztem felálltam és elindultam az ajtó felé. ekkor Géza és Karesz megfogott és falhoz nyomott. Géza letolta a gatyámat és elkezdett a lukamat simogatni. Most ennyi :) ha érdekel a folytatás írj kommentet!
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 13909 alkalommal olvasták Kisbi szextörténetét és 82 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák