Szextörténetek Szexhírek

Reggeli gyors (hetero szex, női szemmel)

Judit szextörténete
Férjem reggel váratlanul bevágott az ágyba és gyakorlatilag megerőszakolt. Ami először nem tetszett, majd tetszett és a végére mégsem tetszett.Balázs reggel épp indult már a munkába akkor én meg csak épp kikászálódtam a zuhany alól. Vagyis tulajdonképpen már azt hittem nincs is itthon, így nem meglepő, hogy jókorát sikítottam amikor a tükörben azt láttam, hogy ott áll mögöttem. Majd meghűlt a vér az ereimben.
- Így megijedtél?
-Azt hittem már elmentél! Tiszta hülye vagy!
- Utoljára éjjel mentem el beléd, azóta nem. Vigyorgott.
- Na, miért jöttél vissza? El fogsz késni!
- Nem raktam edzős törölközőt a táskámban. Mondja, miközben a sminkes táskámban matatott.
-Tessék. Kezébe adok egy törölközőt. - Rakd be és mehetsz!
- Azt szeretnéd, ha beraknám és elmennék? Mondja vigyorogva.
Nem figyeltem én a szó vicceket, azon járt az eszem, hogy a héten szúrópróbaszerű munka ügyi ellenőrzést fogunk kapni és hogy tudjuk majd azt megoldani. Még / már az is idegesített, hogy minek turkált a sminkek között.
- Igen! Rakd be és menj!
Erre felkapott, átvitt a hálószobába, majd letépte gyakorlatilag rólam a törölközőt. Hirtelen szóhoz sem jutottam csak az ideg volt bennem.
- Mi a fenét csinálsz? Kérdeztem.
- Fenét azt nem, téged akarlak csak megcsinálni! Hisz te kérted.
Ekkor már rendesen kapálóztam, és forrt bennem az ideg is. De őt ez látszólag nem érdekelte, a fejem fölött az ágyhoz szorította a kezeimet. Ott feküdtem meztelenül, vizes hajjal, egy vizes hideg törölközőn, miközben ő meg a nyakamat és a melleimet csókolgatta. Annyira már nem is volt olyan rossz, már kezdtem élvezni a helyzetet. Át akartam ölelni, de megfogta kezeim és határozottan a párnára nyomta, jelezvén hogy, azoknak most ott van a helye. Hagytam magam. Meg akartam csókolni, de erre meg az általam a kezébe adott törölközőt a fejemre rakta! Reflexből el akartam venni, de ismét lenyomta kezeimet. Közben még mindig a melleimel foglalkozott, hol az egyiket csókolta, hol a másikat. Vagy pedig oldalról összeszorította és belenyomta a fejét. A lábaival befurakodott a lábaim közé és szétfeszítette azokat. Ott feküdtem meztelenül , teljesen kitárulkozva, úgy hogy közben nem láttam semmit és csak várni tudtam, hogy mi fog ebből kisülni. Lemászott rólam, hallottam, hogy az övével matat, majd a nadrág cipzárjával. Vetkőzik, gondoltam, de a következő pillanatban már ismét rajtam feküdt. Csak épp letolta a nadrágját, csak semmi felesleges vetkőzés. Beigazította a farkát a puncimba, de előtt kézzel még simította az ajkai már, és egyik ujját belém dugta. Addigra én már olyan nedves voltam, mint a Niagara környezete. Nem teketóriázott, rövid úton tövig nyomta a puncimba a farkát és ütemesen dugott. Annak ellenére hogy igazából nem is voltam már kényszer alatt, úgy éreztem magam mint egy próba bábú, amit megerőszakolnak. Eszemben sem volt már hogy megmozduljak, vagy hogy kapálózzak, átengedtem magam a kiszolgáltatottságnak, a vizes törölköző is megszűnt létezni alattam. Már csak arra vártam, hogy élvezhessek. Balázs egyre jobban gyorsított, majd rám hanyatlott, immár ő is mozdulatlanul feküdt. Közben magamban rimánkodtam, hogy csináld még, dugjál még, még fél perc, még pár lökés és elélvezek. De már csak a farkát éreztem lüktetni magamban miközben lövellt ki a sperma. Csalódott voltam, mint aki nagyon biztosra veszi az áhított ajándékát, de teljesen mást kap. Én egy orgazmusban bíztam, de csak egy rövid dugás lett. Viszont mire ezt végig gondoltam Balázs már szó nélkül fel is rántotta a nadrágját és elviharzott. Be akartam magamnak fejezni a félbehagyott orgazmust ámde a lebegésből vissza zuhantam a hideg törölközőre és a munkahelyi gondolatok is kiszorítottak minden mást.
Visszatértem a fürdőbe, fog mosás, smink, öltözés és irány a munka.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 5214 alkalommal olvasták Judit szextörténetét és 19 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák