Szextörténetek Szexhírek

A puncimnak soha sem elég (valódi történet, hetero szex)

Niki szextörténete
A történet az én gyermekkoromról szól. Jelenleg 24 vagyok, és már fiatal koromban is imádtam a farkakat. Minden nap volt egy fasz ami kitöltött...Sziasztok! Niki vagyok, 21 éves. Egy kis faluban nőttem fel, ahol elég hamar terjedtek a pletykák. 12 éves voltam amikor a fiú osztálytársamnál játszottam. Hirtelen elővette a farkát. Mivel gyerek voltam nem tudtam hogy kezelni a helyzetet, akkoriban még nem is érdeklődtem annyira a baszás iránt. Elég jó, formás testtel rendelkeztem, ezért általában stíröltek a fiúk. Legtöbbször a seggemet, ami már akkoriban is elég formás volt. Elém állt az osztálytársam, és elkezdte húzogatni a farkát miközben a melleimet bámulta. Én meg megbabonázva néztem a farkát ami csak egyre jobban duzzadt.

- Tetszik amit látsz? - kérdezte majd meglóbálta előttem a férfiasságát.

- Mit csinálsz?

- Kiverem a farkam. Nem segítesz? -lihegte az élvezete közben.

Heves bólogatásba kezdtem, és megfogtam a farkát. Csak úgy lüktetett a kezeimben.

- Ahhh vedd be a szádba Niki! - nyögte és én engedelmeskedtem a kérésének.

Mivel csak ketten voltunk, nem hallhatták. Tehát elkezdtem nyalogatni, nem volt rossz íze ezért furulyázásba kezdtem, hol ott tapasztalatlan voltam. Pár perc múlva a számba élvezett.

- Téged az Isten is szopásra teremtett! Nyeld le! - utasított ismét.

Lenyeltem a gecijét, nem volt olyan rossz íze kezdésnek.

- Vetkőzz le! Látni akarom a puncikád! - mondta majd lefeküdt az ágyra és simogatni kezdte a farkát ami megint merevedni kezdett.

Először ledobtam magamról a pólómat. De persze ugye szexisen és lassan. Ösztönből csináltam. Kicsatoltam a melltartómat, így megjelentek az akkor már a kelleténél kicsit nagyobb melleim. Végül a nadrágom is levettem, és már csak a bugyim maradt. De végül az is lekerült. Ott álltam anyaszült meztelenül 12 évesen egy meztelen fiú előtt aki verte a farkát.

- Gyere megakarom kóstolni a pinácskád! - szólt és én mellé feküdtem.

69-es pózba feküdt velem és elkezdte nyalni a pinámat amit hangos nyögésekkel díjaztam. Kurva nedves voltam már akkor is. Na de amikor megláttam hogy az orrom előtt meredezik a fasza rögtön bekaptam és intenzív szopásba kezdtem. Sóhajok, és zihálások hallatszodtak a szobából. Az ő szobájából. Lassan mind a ketten elélveztünk és megálltunk kicsit pihenni.

- Nagyon jó puncid van!

- Neked is szép a pöcörőd...-dícsértük meg egymást.

Pár perc múlva már a farkát szoptam, hogy éledjen újra.

- Térdelj négykézlábra! Most megdugom a finom kis pinácskád! - mondta és én így cselekedtem. Magamban akartam érezni a farkát.

A hegyével a puncim bejáratát simogatta, ami már akkor tiszta lucsok volt. És hirtelen belém rakta, óvatosan próbálta és lassan lökni magát befelé a puncimban, de ez némi fájdalommal járt. Mivel akkor még szűz voltam. De pár perc után ezerszer jobb volt és ütemesen kezdett el baszni. Imádtam! Akkor jöttem rá hogy imádok baszni! Külön féle pózokban rendezte el a puncimat majd belém élvezett. Nagyon jó délután volt!

Néztem pornó filmeket ez után és próbáltam minnél nagyobb ribanc lenni. 14 évesen ugyan ez a fiú megdugta a seggemet is, ami eleinte kicsit fájt de aztán élveztem. Fergeteges szex partikat tartottunk. Volt hogy baszni jártam fűhöz-fához és egyszer partiba baszott 10 férfi a faluból. Ugye akkoriban már nem hordtam sem bugyit, sem melltartót ezért amikor sétáltam a parkban a falunk egyik baráti társasága elkapott és ott a parkban basztak meg mindannyian! Tele voltam gecivel! Kurva jó volt! 14 évesen volt hogy a fiú vécébe dugtak meg négyen. Két farok a puncimba volt, egy a seggembe a másikat meg szoptam. Nagyon jó volt! Egyszer történt hogy apám meglátta ahogy takarítok, és éppen csak egy miniszoknya volt rajtam, a puncim meg kilátszott mikor lehajoltam. Direkt hajolgattam be neki és vártam meddig bírja. Egy tíz perc múlva már hallottam a bőr csattogását ahogy veri a farkát. Hatalmas volt neki! Azt akartam basszon szét vele! Hátra fordultam és elkezdtem vetkőzni előtte. Ő csak nyögött. Közelebb mentem hozzá és az arcaba nyomtam a melleim.

- Tetszenek az ikrek apu?

- Igen nagyon szépek! - válaszolta és elkezdte csöcsörészni az egyiket miközben verte a farkát.

Kivettem a szájából és a farkát az én számba tettem. Szoptam jó bő nyállal.

- Ahh hogy szopsz ilyen jól? Megbaszom a pici puncid!

Kivettem a farkat a számból és bepucsítottam neki.

- Gyerünk fater! - bíztattam.

Olyan keményen baszta a pinámat, csak nyögtem és vonaglottam alatta.

- Ahhh ezaz baszd meg a lányod punciját! Dugj meg! Ahhh még ohhh bassz meg minden pózba ahogy csak bírsz ohhh de jó a farkad szép nagy ohhh...még kurd a puncimat tetszik mi?? Ahhhhhh te egy csődör vagy gyerünk bébi! Ahhh... - bíztattam. Egyre erősebben és gyorsabban baszott.

- Ohh igen megbaszom a puncid nagyon szűk és nedves vagy picikém csak nem apa Farkától? Ahhh nagyon szűk kis puncid van a farkammal szeretjük az ilyet. - mondta és hörögve belém élvezett.

Egyszerre élveztünk el.

16 éves korom után Pestre jártam gimibe, azaz kollégista voltam. Állandóan leszbiztünk pár lánnyal de volt hogy csatlakozott hozzánk egy fasz is, vagy kettő. Basztam kutyákkal, lovakkal, négerekkel, és arabokkal is. De ez már egy másik történet!

Ha kíváncsi lennél valamelyik folytatásra, kérlek jelezd kommentben, illetve a történetemről is írhatsz véleményt. Viszont ami FONTOS: VALÓS TÖRTÉNET! Nikoletta voltam, Sziasztok! Köszönöm hogy időt szántál a történetem elolvasására, és remélem tetszett! :)
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 21220 alkalommal olvasták Niki szextörténetét és 132 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák