Szextörténetek Szexhírek

Erdei iskola (tini szex, hetero szex)

Makk Jóska szextörténete
Sziasztok! Elöljáróban annyit magamról, hogy 18 éves vagyok, és elég jó kinézetű. Osztálykirándulni voltunk a Mecsekben, és hát az ott történteken álmomban sem reménykedtem. :)Az alábbi történet egy kicsit több mint négy éve történt velem, a 8.-os osztálykirándulásunkon.
Ahogy odaértünk, első ránézésre egy eléggé lepukkant helyet láttunk. Aztán kiderült, hogy annyira mégsem rossz! Ugyanis volt ott egy másik, debreceni osztály is, amiben nem egy elég jól kinéző csaj volt. Első este eléggé letört voltam, így egy kicsit sétálgattam havernőmmel, de később ő is elment, egyedül maradtam. Nem sokkal ezután a másik osztályból arra járt 2 lány, akikkel majd egy órát flörtöltem, majd ölelés, és elment mindenki a maga helyére.
Következő este/éjszaka komolyabbra fordult a dolog. Egyrészt az ital előkerült, szóval gátlásaink már nem nagyon voltak. Másrészt valakit kerestem arrafelé, ahol tegnap "csajoztam", és az egyik lányt, Linát(aki szerintem nagyon dögös volt) ott találtam. Pár perce beszéltünk mindössze, mikor rákérdezett, hogy mondjuk 1/2 2 körül van-e kedvem átmenni a szobájukba. Gondolhatjátok, tanakodás nélkül rávágtam az igent.
Visszamentem haverokhoz, ahol még beszélgettünk, de a tegnapi pár óra alvás után mindenki kimerült volt, gyorsan elaludtak. Engem is csak a kíváncsiság hajtott, hogy mi fog rám várni.
Eljött az idő, tanárok is aludtak már, futás át hozzá! Lényegében kopognom sem kellett, mert az ajtóban várt rám. A barátnője(Zsófi) volt ott -akivel első este találkoztam- , többi szobatársa istentudja hol volt, nem is érdekelt. Dumáltunk, majd egyszer csak Zsófi horkolását hallottuk meg.
- Végre, erre vártam! Van barátnőd? - kérdezte Lina.
- Jelenleg nincs - feleltem.
- Reméltem is! - mondta perverzen mosolyogva - Te voltál már lánnyal? Tudod, úgy! - tette hozzá, mert gondolom elég furán néztem.
- Igen.
- Akkor tuti gáznak fogsz tartani..
- Mért tartanálak? Egyálatalán nem ciki, ha még szűz vagy!
- Hát az vagyok... Viszont előre leszegezném, hogy egyáltalán nem a "hódítsunk meg mindenkit" fajta lány vagyok.
- Tudom - feleltem, hogy legyen egy kis önbizalma.
- Jó...Esetleg mit szólnál ahhoz, ha tied lennék az éjszaka?
- Megtiszteltetés lenne! - majd egyből szájon csókoltam. Ő ezt vissza adta, ajkaink teljesen egybe forrtak. Nem tarthatott tovább egy percnél, s elindultam felfedező útra a kezemmel. Gyönyörű, formás feneke volt, kiváló fogással! Majd másik kezem mellei felé kalandoztak, amik teljesen átlagos méretűek voltak, ugyanakkor teljesen beindítottak, mivel mindössze harmadszorra tarthattam ilyen szépségeket kezemben. Elkezdtem leszedni róla a pólót amikor is meghallottuk a tanár lépteit a folyosón. Gyorsan befeküdt az ágyába, és betakarózott. Nem vártam kínálkozóbb alkalmat, elfeküdtem mögé, a takaró alá, úgy hogy teljesen hozzá simuljak. Elhaladt az ajtónk előtt, s egyből tovább kezdtem melleivel játszadozni, továbbá nyakát, hátát csókolgatni. Kis sóhajtásokkal adta tudtomra, hogy jól csinálom. Ő is hátrafelé nyúlt, ahol nadrágomon keresztül elkezdte huzogatni a farkamat. Majd teljesen megfordult, és elkezdte szopni azt. Hogy honnan tudott úgy ahogy, nem tudom, de egyszerűen fenségesen csinálta. Viszont mivel a feje férfiasságomnál munkálkodott, puncija nyelvnyújtási távolságra volt. Le is vettem nadrágját, s mohón csókolgatni kezdtem először pelyhedző szemérem dombjait, majd egyre beljebb haladtam. Ezalatt teljesen kilövésre kész lettem, és kérésére szájába engedtem mindent, alig tudta lenyelni.
Utána nyelvemmel egyenesen csiklóját céloztam, s 1, majd folyamatosan több ujjam veszett el benne. Közeledve a kéjhez olyan hangosan nyögött már, hogy azt hittem Zsófi felébred, majd egy hatalmas sikoly után elélvezett. Kérdeztem, akarja-e folytatni, szerencsémre igent mondott.
Megint csak mögé feküdtem, s meredező farkam a "cicus" bejáratához állítottam. Finoman elkezdtem befelé tolni, és majdhogynem egyből elértem a szűzhártyáját. Mondtam, készüljön fel, ez egy picit fájni fog. Magamhoz öleltem libabőrös testét, majd egy hirtelen szúrással átszakítottam a hártyát. Picit felnyögött, de ezenkívül hangnélkül bírta. Óvatosan egyre beljebb jutottam, mire elértem a pontig, aminél tovább nem volt.
Hagytam egy kis időt, hogy megszokja a méretet, majd ütemesen el kezdtem pumpálni. Fokozatosan gyorsítottam, és mikor már mindketten extázisban voltunk, éreztem, ahogy forró nedvei elindulnak, s tovább én se bírtam, 2.-szor is elélveztem.
Egy picit pihentünk, közben már kissé petyhüdt férfiasságom húztam ki belőle. Felöltöztem, váltottunk még pár csókot, majd visszaballagtam a szobánkba, ahol továbbra is mindenki húzta a lóbőrt.
Ezt az éjszakát egyedül a következő múlta fel, ami szintén ott zajlott.
Ha érdekelne, vagy megjegyzésed van a "hallottakohoz", írd meg kommentben.

Köszönöm, hogy elolvastad!
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 9018 alkalommal olvasták Makk Jóska szextörténetét és 64 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák