Szextörténetek Szexhírek

Haverom jó testű anyja (MILF, érett szex, hetero)

CsakÉn szextörténete
Egyik hétvégén átmentem osztálytársamhoz PS-ezni és belerúgtam az asztal sarkába, és az anyja "ápolt" engem az esteHaveromnál aludtam az egyik hétvégén, fociztunk, gördeszkáztunk kicsit utánna bementünk PS-ezni.
Ahogy mentem be ültem volna le a kanapéra de belerúgtam az asztal sarkába mezitláb, nagyon fájt egy ideig majd elmúlt, elkezdtünk játszani, minden, majd jön be haverom anyja, hogy hozott jeget a lábamra, rárakta, majd 20 perc mulva levette hogy majd este rakjam rá mert zavarni fog úgyis. Este 11-ig játszottunk majd mindenki ment aludni. Én a vendég szobát kaptam a tető térben. Letusoltam gyorsan hogy mégse legyek büdös, koszos amikor más ágyába fekszem. Mielőtt tusolni kezdtem, fogat mostam, majd amikor kerestem a fogkrémet egy gumit találtam, elsőnek csak ott hagytam, de utánna felállt a farkam. Haverom anyukájára gondoltam, szép tesű, barna-szőke, 160 magas barnaszemű, kerek fenekű 35 éves nőcike volt. Rá is húztam a farkamra, csúszott mint az állat. Nem bírtam verni benne a farkam, lehúztam, elkezdtem verni a tusoló alatt, 5-6 perc múlva el is mentem, szó nélkül. A gumit csak kidobtam a fürdő kukájába. Felvettem az alsó gatyám meg a pólóm és kimentem. Haverom anyja (Szilvi) ott állt a szobába, azt hittem már hogy aludt. Keresel valamit szilvi? Kérdeztem. Nem csak a jeget hoztam. Lefeküdtem majd rárakta a lábamra. De ahogy lehajolt a lábamhoz kilátszott a melle. Montam hogy húzza fentebb a hálóingét mert láttam a mellét. Fentebb is húzta gyorsan, elment az ajtóig majd megkérdezte, tetszett a mellem? Nem is tudtam mit mondani, ezért csak vissza kérdeztem hogy: tessék?
Jól hallottad, tetszett amit láttal? Mondom: tetszeni tetszett, csak még fiatal vagyok hozzá. Csak elmosolyodott, oda jött hozzám, kigombolta a hálóingjét majd kivette a melleit.
Tetszenek? Kérdezte.
Persze. Válaszoltam.
Megfogod őket?
Dehoogy legjobb barátom anyja vagy... nem csinálhatom.
Megfogta a kezem majd a mellére rakta.
Kemény melle volt,nem a legnagyobb de szexi volt.
I-igeen nagyon tetszik. Mondtam dadogva.
majd lehúzta a bugyiját, majd e kezembe adta. Na jó ezt már végképp nem. Bocsi.
Mi a baj? Nem akarod?
Akarni akarnám csak fiatal vagyok még ehhez.
Szard már le! Inkább húzd le a gatyádat, hagy üljek rá farkadra egy hónapja nincs itt a férjem és baszni akarok egy keményet! Nem tudtam mit csinálnak. De kehúztam a gatyámat és mondtam neki hogy most mit akar csinálni. Levetkőzött mesztelenre, megdordult, az arcomba nyomta a kerek fenekét. Fogd meg. Mondta. Megfogtam, kemény kidolgozott feneke volt. Fel is állt a farkam, látta és nedves is lett a puncija. Rámült úgy hogy a segge a mellkasomon volt majd szopni kezdte a farkam. Nagyon jó érzés volt ahogy meleg nyálával szopkodta a farkam. Iszonyú jó érzés volt. Szopkodta egy darabig mint egy nyalókát, leszállt rólam, betekintést kaptam a legszebb puncira a világon. Hátra feküdt. Majd mondta hogy most én jövök. Felkeltem, oda hasaltam a puncijához. Megkérdeztem hogy biztos jó e az amit csinálunk. Nem is válaszolt csak odanyomta a fejem a puncijához. Elkezdtem nyalogatni. Nagyon finom volt, akár egy óráig is bírtam volna nyaldosni. Közbe már 2 ujjamat csúsztattam be pinájába majd ujjaztam. Nyögdécselt. Vonaglott, nagyon élvezte. Majd felült, és megcsókolt. Nagyon jól csókolt. Odacsúszott az ágy végéhez, terpeszbe rakta a lábát majd azt mondta hogy basszam szét ahogy tudom. Ugye még nem volt akkora férfias farkam ezért nehéznek tűnt. Odaálltam elé, elsőnek csak be-be dugtostam 3-4 majd 10 centit. Aztán az egészet tövig. Hangosan felnyögött. Elkezdtem dugni ritmusosan. Majd egyre gyorsabban. Nagyon jól esett már neki látszott rajta. Egyre gyorsabban basztam a punciját amikor elment, sikoltott egy nagyot. Hála istennek senki nem hallotta. Tiszta nedv lett a combtövem. Majd pózt váltottunk. Kutyapózba letérdelt az ágyra majd mondta hogy a seggét is kúrjam szét. Nem kellett sokat várnia. Megnyaltam a seggét. Elkezdtem ujjazni hogy mégse úgy menjek bele. Élvezte nagyon. Akkor fogtam a farkam és beraktam neki, csak lassan szépen. Utánna egyre gyorsabban és többet. 2-3 perc múlva már tövig vertem a seggébe. Mondtam neki hogy el fogok élvezni. Lecsúszott a farkamról, megfordult, majd szopni kezdte a farkam, basztam a száját is rendesen, bírta a mélytorkot szóval nem volt baj. Egyszercsak teleélveztem a száját halk nyögésekkel. Felét lenyelte majd a másikfelét a mellére kente. Nagyon jól éreztük magunkat mindketten, én már nem voltam szűz ő pedig baszhatott már egy keményet.
Elment tusolni, utánna adott egy jó éjt csókot. Megfogdostam még a punciját és a melét gyorsan. És elment aludni.
Renélem tetszett...
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 25969 alkalommal olvasták CsakÉn szextörténetét és 121 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák