Szextörténetek Szexhírek

Ezért jó egy kurvánál aludni (hetero szex)

Pont ő szextörténete
Apám egyik ismerőse nagyon kesvelt minket, mindig hozott csokit, sütit, jáékokat a konzolhoz, akármit amire kinyitottuk a szánkat. Egyszer ott aludtam nála mert apám meccsen volt és úgyis egyedül lettem volna otthon este ígyhát gondolom átmegyek.Bettinek hívták a lányt, alacsony, jó seggü, kozepes mellű, karcsú, 25 éves csaj volt nagyon piszkos gondolatokkal. Rólam csak annyit hogy 14 voltam (18 vagyok), magas, nem kövér gyerek, szemüveggel.

Apám elment meccsre. Tudtam hogy csak a reggeli vonattal jön úgyis. Ezért ráírtam Bettire hogy ott aludhatok-e, nem azért mert féltem, vagy unatkoztam volna mert vertem volna a faszomat egész este, hanem mert tudtam hogy kedvel és AKÁRMIT megtenne értem.

Át is mentem, puszi-puszi minden, amiből majdnem csókolózás lett.
Bementem, leültem, hozott inni, enni, filmet mindent, majd elment tusolni.
Gondolkoztam addig hogy, hogy tudnám legalább arra rávenni hogy leszopjon. Jön ki a fürdőböl, csak a derekán volt törölkoző, kiscit meglepődtem de tetszett. Majd megkérdezi hogy mit nézek a mellein. Mondom: mit néznék? Szép cicid van...,
Ohh igen? Fogadjunk hogy nem vagyok olyan tökös hogy idejössz és megfogod, 3-4mp-ig tétováztam, majd felálltam és elkezdtem gyúrni a mellét kőkemény volt, és kezdett ágaskodni a farkam, amiért melegítő volt rajtam gyorsan meglátta. Majd megmarkolta a gyolyóim, megmondom élveztem is egybe meg nem is. Na mivan felállt a farkad kisgyerek? Mondom: csodálkozol?
Lefektetett az ágra, mondta jogy maradjak ott, mire visszajött, egy fekete bugyi volt rajta, alig takarva a punciját. Közeledik hozzám,majd megkérdezte hogy elmondom-e valakinek. Mondom persze hogy nem, ilyet azért nem mondok el senkinek.
Akkor jó. Hátralökött, lehúzta a gatyám majd, elkezdte puszilgatni, simogatni a kö kemény farkam.
Szopta egy jó ideig amíg mondtam neki hogy elmegyek, akkor abbahagyta, megnyálazta az ujját, és ujjazta a seggét, 1-2 majd 3 ujjal, majd mondta hogy most én jövök. Megnyálaztam kicsit a lyukát, majd lassan elkezdtem betölni a farkam. Forro volt, de nagyon jó. Kicsit féltem nem-e elkapok valamit, mivel tudtam hogy kurva volt. De egy idő után nem is zavart, letérdelt kutyapózba, bepucsított majd egyre gyorsabban basztam a seggét, nagyon élvezte, majd amikor ott is a csúcsnál voltam, kihúztam a farkam, odafordítottam hozzám a fejét, rányomta a farkamra a fejét majd beleélveztem a szájába. Ugy nyelte mint a tejet.
Remélem tetszett, szívvel jelezzétek ha jó volt, tudom kicsit rövidre sikerült de remélem nem nagy gond :)
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 10374 alkalommal olvasták Pont ő szextörténetét és 76 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák