Szextörténetek Szexhírek

Valóságos álom (hetero szex, hármas szex)

Lia szextörténete
Amikor annyira vágyakozol, hogy hirtelen úgy érzed megtörtént, de aztán mégsem. Nem tudod álmodsz-e vagy ébren vagy.Mindig is szerettem volna kipróbálni milyen két férfival...
erről álmodtam éjjelente.
Így aztán regisztráltam egy partner kereső oldalra, ahol találtam is két fickót akik teljesítették a kérésem, ráadásul olyan jóképű volt mindkettő. Barna haj kék szem, fekete haj, barna szem.. ohh.
Összehoztuk a találkát a barna lakásán. Amire én odaértem már a fekete is ott volt, vártak engem. Szép hangulatos szoba, szép ágynemű, meg volt terítve :)
Csak le kellett dobnom a ruhát és felszolgálni magam. De a barna megelőzött és kihámozott a ruhámból, csókolt, a hajamba túrt, közben a hátamat, derekamat simogatta,óvatosan az ágyra fektetett es szétnyitotta a combjaim. Annyira izgultam! Ott feküdtem széttárt lábakkal, érzékeny rózsás puncival és ő csókolgatott ott lent, míg a fekete a melleimet simogatta smároltunk, kényeztetett. Közben láttam, ahogy elkezd dudorodni a nadrágja, kivettem a farkát, annyira gyönyörű volt, vastag, selymes, forró, akartam. A barna már készült belémhatolni, nagyon nedves voltam, be akartam fogadni. Ő szép lassan, finoman tövig betolta a hatalmas farkát, csak úgy feszítette a puncim, de imádtam, hogy bennem van, a golyói finoman érintették a bőrömet. A fekete fölém térdelt megmarkolta a hímtagját és belenyomta a számba. Az az érzés. Amit akartam, alul felül farok van bennem és csak nyögdécselni tudok. Végre! Jó alaposan dugott a barna srác, hol beindult hol finomabban, jó mélyen, tudta mire vágyom. Popóba nem akartam, tiszteletben is tartották. Sokáig szoptam a feketét, izgattam ahogy tudtam, nagyon ízlett.
Közben a golyóit is nyaldostam, élvezte. Hát még én! A barna megállt és átfordított négykézlábra, végig simította a gerincem és úgy döfte bele az edzett puncimba a csodálatos farkát mint egy kardot. Fekete elém feküdt, az ölében volt a fejem, a számban újra a gyönyörű farok, eközben úgy baszott a barna, hogy majdnem elájultam, de csak szoptam tovább feketét szakadatlanul. Majd felemelkedtem, a barna srác fogta a vállamat és úgy nyomta tovább keményen, hallottam, ahogy a nedves puncim serceg a finom farok surlódásától. A fekete a mellbimbóimat a szájába vette, nyalta falta, közben az ujjával a csiklómat masszírozta érzékien, majd felállt az ágyra és bekapatta újra az édesen csillogó faszát, én persze tövig bekaptam, a mennyben éreztem magam.. a barna hatalmasat nyögött búgó, elnyújtott hangon, és elöntötte a puncimat, folyt ki, csöpögött, de ő csak folytatta, aztán a fekete farka iszonyatosan lüktetett, hatalmasra duzzadt. Átjárta a szobát a spermaillat, megbolondulok tőle. Éreztem, hogy nemsokára nyelnem kell, közben elélveztem egy farokkal a számban és egy másikkal a puncimban, istenem! Ekkor sikítottam egy hatalmasat és ömlött a számba, csordogált le a torkomon a forró sperma, mindet lenyeltem, finom volt nagyon! A barna srác kihúzta a vaskos farkát belőlem és szinte fájt a hiánya, annyira szépen kitöltötte a puncim. A fekete kiszállt a számból én pedig letörölgettem magam és a két fickóval együtt pihegtem a hatalmas dugás után a kéjtől. De felébredtem! A bugyim már elázott az izgalomtól, odafordultam a férjem mögé és hozzábújtam, miközben a csodás álmomon járt az eszem. Eszembe jutott, hogy van egy kis barátom a fürdőszobai szekrényben, kimentem hát letoltam a lucskos bugyimat és teljesen felnyomtam magamnak, elég volt 2perc és elfojtott hangon remegve élveztem el.. Visszamentem az ágyba a férjem csak aludt tovább...
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 4840 alkalommal olvasták Lia szextörténetét és 22 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák