Szextörténetek Szexhírek

Fiatalon is szerettem a faszt 2. rész (tini szex, hetero szex)

leanyzo szextörténete
A történet folytatódik és kiderül, találkoztam-e újra Rolanddal, és hogy seggbe baszott-e, ahogyan ígérte.Természetesen nem minden bulis estém volt ilyen, talán ezt mondhatom eddig a legizgalmasabbnak az összes közül. Jó zene, jó pasi, jó dugás és jó barátnők, minden ami egy igazán élvezetes estéhez kell összesen.

Nos, ezután Roland hiába kérte el a számomat, gondoltam csak udvariasságból tette, mert nem hívott többet, hiába a beígért seggbedugás. Vajon megtudhatta a koromat? Vajon minden csajt csak egyszer húz a dákójára? Ilyen kérdések kavarogtak bennem, miközben már másnap délelőtt - talán tizenegy volt, mikor felkeltem és kipihentem az éjszakát - a pasim döngölte keményen a puncimat. Szeretem a szexet, de még mennyire, de nimfomániás sem vagyok, hogy ennyi inger érjen ilyen rövid idő alatt, így túlzottan nem tettem az egészhez hozzá. Nem lehet, hogy én voltam a rossz, igaz? A férfiak szeretik, ha bevállalós valaki, ha megalázkodó és ha úgy viselkedik, mint egy igazi pornószínésznő: hogy a fasz a mindene. Nem szoktam én se mindig így kinézni, akkor úgy adta magát a helyzet és olyannak tűnt, akinek ez külön élvezet, hogy egy ilyen farokimádó kis picsa pináját tönköli.
Ez a vasárnapi nap volt. Szerdára feltöltöttem az összes energiaraktáramat, felvettem a push-up melltartómat és a kedvenc, pink toppomat (ami megjegyezném, az írás közben is rajtam van, annyira kedvenc, hogy még megválni sem szeretnék tőle), kicsit kirívóbbá tenni magamat. Nem túlzottan ribis, akkoriban és most is hasonlóképpen néztek már ki a lányok. Még iskolába menet kaptam egy sms-t a padtársamtól, Tamástól, amiben csak annyi állt: "Átjössz?". Megint kangörcse van, mi? Áll a dákó egy jó szopásra- sandítottam, de persze belementem. Mint mondtam, szerettem csinálni, nekem nem fájt semmibe és még az első órámra se kellett bemennem. Aztán ki tudja lehet, hogy még engem is megtölt, szóval beálltam a buszmegállóba, hogy felszállva a járműre máris a város másik felébe fuvaroztassam magamat, ahol benyitva már álló fasszal várt a fiú.
- És még rám mondják, hogy nem teketóriázom - néztem rajta végig, egyik szemöldökömet az égbe emelve.
- Most mi a baj? Nem most látod először. - Ez igaz is volt. Mint mondtam, szívesen járkáltam a barátokhoz, ha szükségük volt rá és kiszívtam mindent a farkukból, amit csak lehetett, csak úgy, mint Tomitól.
- Jól van na. Csak gondoltam egy szia, valami reggeli, vagy ilyesmi.
- Ah. Kérsz reggelit? - hozta fel a szemét forgatva. Általában jó haverságban voltunk, sokat hülyültünk, de gondolom akkor rossz napja volt, ezért is hívhatott és nem volt a legjobb kedvében. De aztán csak elvigyorodott:
- Szopás közben megcsinálom, mit szólsz? Bár nem vagyok egy főzőművész, egy gombás rántotta még megy.
- Megegyeztünk. - Szeretem azért én is, ha nem túl unalmas a helyzet, mint hogy bevisz a hálóba és szájba basz, hanem ki is mozdulunk, még ha csak a konyháig is, addig is ő teszi a dolgát. Én kényelmesre vetkőztem, ledobtam a cipőmet és a pulóveremet, amíg ő előkereste a dolgokat, amik a saját farkán kívül szükségesek a főzőcskézéshez. Én szép nyugodtan bekészültem, letérdeltem és amíg ő a tojásokat törte, ütemesen verni kezdtem az amúgy is félkemény férfiasságát. - Te sem vártál már punnyadtan - kuncogtam fel, néha meg-meg nyalogatva.
- Ja, előtte elkezdtem verni, aztán rájöttem, mennyivel jobb lenne, ha valaki leszopna. - Alapvetően virágnyelven szoktam beszélni, tehát olyat, hogy "leszopna", "basz", "fasz", "pina" az én szótáramban nem létezik, de voltak srácok, akiknél egy ilyen beszélgetés teljesen hétköznapi volt és ők is úgy válaszoltak. - Meg hát, te szereted, gondoltam neked is kerítek egy szabad első órát a farkammal - lenézve csak kacsintott, amíg én már bőszen bólogattam rajta.
A fejem felett sercegett már az olaj, míg én teljesen belemerültem a kemény fasz kényeztetésébe. Tizennyolc centi körül lehetett, viszont ugyan csak vastag, így külön élmény volt szopni, bő nyállal, ami már-már csurgott le a mellkasomon. Nem tagadom, csukott szemmel belefeledkeztem, ahogyan csúszott le a torkomon, de ebből az euforikus pillanatból a telefonom csörgése zavart meg, így csak kiengedve az ajkaim közül az ízletes falatot -természetesen kezemmel tovább verve- csak egyszerűen felvettem.
- Hello, tessék? - szóltam bele.
- Izé. Hello. Nem tudom, jó embert hívok-e. Te vagy Rebeka? Én Roland vagyok. - Mégis... Mégis vissza hívott! Te jó ég, mégsem én voltam a szar, akit rossz volt dugni, mégsem vagyok béna! Istenem, nem tudom minek örültem jobban, annak, hogy velem nem volt probléma vagy annak, hogy ezek szerint tényleg meg akarja dugni a seggemet.
- Igen. Rebeka vagyok. - Persze ezt a beszélgetést gyorsan le kell zárni, hiszen a farok a kezemben még nem durrant el és nem várathattam sokáig. Talán a cuppogása, ahogy húztam rajta a kezemet, nem hallatszódott a kagylóba.
- Oh, akkor jó. Féltem, hogy rossz számot adsz meg.
- Azok után? Na ne nevettess. - És tényleg nevettem. Pedig tudtam, hogy a pasiknak azok a nők kellenek, akik kevésbé kaphatóak, de hát na. Amilyen keményen képes volt a puncimat megdugni, igazán megtehette ezt a fenekemmel.
- Én is erre gondoltam végül. Bocs, hogy eddig tartott hívni, csak a barátnőm most két napig nálam volt, akkor meg hát te is tudod, hogy nem szabad - kezdett egyből magyarázkodásba, majd a tárgyra is tért. - Emlékszel arra, amit ígértem, nem? Beválthatnánk valamikor. Mondjuk... szombaton?
- Pénteken inkább. - Minél előbb, annál jobb, nem igaz? - Szombaton programom van - hazudtam. - De figyelj, nekem mennem kell, nem baj? Akkor majd szombaton, jó?
- Persze. Azért arra a napra kibérelnélek. Gondolom elég sokszor megy át rajtad fasz, de nem szeretek egy nap a harmadik lenni. - Ez érthető. Ha előtte dugnak, már nem vagyok annyira szoros odalent, meg nem minden pasi szereti, ha ott van az előző nyoma a csajon. - Neked meg jó szórakozást - tette le, mint aki tudta, hogy mit csinálok. Én gyorsan vissza tettem az asztalra a telefonomat és már is rávetettem magamat a picit már lekonyult faszra.
Tamást nem túlzottan érdekelte, hogy telefonáltam egy sort, főleg mert utána olyan profizmussal kezdtem el szopni, hogy csak nyögni tudott, beszélni már nem. Kíméletlenül szívtam, közben vertem, pihenésképpen végignyalogattam és kényeztettem a makkját, és mindent, ami szem-szájnak ingere, majd mikor közeledett a vég, ismét az ajkaim közé vettem és addig szoptam, amíg a torkomba nem tolta az egész dákót és bele nem élvezett. Éreztem, ahogy a sűrű sperma folyik le onnan. Finom volt.
- Ah. Ez jól esett. - Kicsit azért csalódott voltam, hogy nem dugott meg, de hát ez legyen a legkevesebb.
Második órára értünk aznap be, de ez senkit nem zavart. Mindenki lóg néha, nem?
A nap minden percében csak a péntek járt a fejemben, nem tudtam elvonatkoztatni, így természetesen az órákon sem tudtam figyelni. Nem érdekelt se a sinus, se a cosinus tétel, egyedül csak Roland és a farka és a beígért seggbebaszás.

Péntek. Ez az. Aznap nem is mentem iskolába, hanem amint felkeltem, beálltam a zuhanyzó alá, hogy egy forró fürdőt vegyek és teljesen makulátlan, tiszta és jó illatú legyek, majd minden kellemetlen szőrtől megszabadultam. Tényleg tetszeni akartam neki, hogy ne kelljen még egyszer azon filóznom, hogy nem voltam elég jó.
A lakására mentem a megbeszélt időpontban, miután a barátnője már elment dolgozni. Hogy zavart-e, hogy kapcsolatban van? A legkevésbé sem, hiszen én is abban voltam.
- Oh, de csinos valaki! - nyit ajtót kellemes mosollyal és beinvitál. Hirtelen teljesen úriemberré változott. Körbeugrált, levette a kabátot rólam, és minden olyasmi, amit nem vártam volna attól a dugóállattól, akit megismertem. De őszintén: Tetszett. Kedves, előzékeny volt és leste a kívánságaimat, hirtelen olyan volt, mintha nem is szexelni, hanem randira jöttem volna.
Kellemes délutáni vacsorát ütött össze, vörösborral -szerencsére gyertyák meg egyéb romantikus filmek nélkül-, amit elfogyasztottunk, és csak utána jött szóba a többi.
- Nos, köszönöm, hogy eljöttél - csapta össze a kezét, amire elmosolyodtam.
- Ez csak természetes. Miért ne jöttem volna el?
- Hát, nem minden lány szereti, ha a seggébe tolják. Tudod.
- Oh. Hát, sok lánynak rossz az ízlése - vontam vállat. Oké, nekem sem volt a kedvencem és csak kisebbekkel próbáltam az anált, kicsit féltem is, hogy nem-e fog fájni, de egyszer mindent ki kell próbálni. A fiatalságomat éltem.
- Így kell ezt mondani - Tetszett neki a válaszom. - Kezdhetjük is, nem igaz? - fogta meg a kezemet és hirtelen, mintha egy különös köd ülepedett volna köré és abban a pillanatban búcsút mondhattam a gentlemanemnek és egy dugó gép állt előttem.
- Térdre és szopj le - hangzott az utasítás. Míg megtettem, amit kért, azon gondolkoztam, hogy mindig ilyen? A való életben egy kedves, jóképű és előzékeny férfi, az ágyban meg egy igazi kemény kezű pasi, mocskos szájjal.
Letérdelve ki is bontottam a nadrágját, hogy eleget tehessek neki és már is keményre kezdtem verni. Még mindig ugyan olyan gyönyörű fasz volt, mint amire emlékeztem, szinte megremegtem csupán a látványától is. Majd újra a számba vettem és óvatosan nyalogattam, ahol értem, hogy minél jobban megízlelhessem.
- Hiányzott, mi? Láttam ám, hogy szeretsz szopni - arcán kissé szadista vigyor jelent meg. Vajon az egész élete a farka körül mozog? Végül is, igaza is lenne, hiszen nagyon finom. De én csak némán bólintottam, miközben már fel s alá járt a fejem, kényeztetve őt, néha-néha a golyóira simítva. Nyaltam, torkoztam, vertem, mindent, ami hirtelen eszembe jutott és amit a farok kényeztetéséről tanultam az utóbbi két évben és próbáltam a legjobbat nyújtani, amit ő nyögésekkel hálált meg.
- Feküdj ide le és hajtsd hátra a fejed. - Ezzel én csak háttal az ágyra dőltem, majd hátra hajtva a fejemet hagytam, hogy belenyomja a dákóját az ajkaim közé. Sosem próbáltam ezt a pózt, de meglepetten vettem észre, hogy így tényleg az egész gond nélkül be tud csúszni, ámbár én nehezebben tudok mozogni. Ő kapva kapott az alkalmon és ütemesen dugni kezdte a számat, míg én a nyelvemmel köröztem és vertem a kint lévő részét. Eközben azért ő sem teketóriázott sokat és ujjaival megtalálta a nadrágomat, s míg én szoptam, ő valahogy térdig szenvedte rólam a farmert, majd betolta két ujját a puncimba, hogy addig is előkészítse a terepet.
Gondolom feltűnt, hogy nekem is van egy érdekes dolgom a szexben: nem szeretek orált kapni. Annyira kínos, ha a pasi ott van centiméterekre a puncimtól és bámulja, hogy sosem kértem, sőt. De azzal, ha kézzel matatnak ott, sosem volt egy rossz szavam se, de alapvetően is könnyen nedvesedő típus vagyok.
Nos, miután már három ujjra váltott, kihúzta a faszát és a derekamnál kapott fel.
- Hééé - Persze megijedtem, hogy engem csak úgy kézzel pakolgat, de máris megnyugodott a lelkem, ahogyan az ágyra rakott és egy pillanatot sem várva a lábam között termett és bevágta a farkát. - Auh - szisszentem fel, de ez őt egy cseppet sem érdekelte.
- Ne legyél már hisztis, hogy fogod így bírni a seggedben? - hajolt közel a fülemhez vigyorogva, majd csak a cimpámba harapott érzékien. Én nem túlzottan szeretek idegenekkel csókolózni, így azt persze kihagytuk. Pár másodperc múlva viszont én is rendesen belerázódtam, a dologba és élvezni kezdtem, ahogy egyre keményebben basznak, ellentmondást nem ismerve. És csak gyűrtem és gyűrtem a lepedőt, amíg Roland fölöttem hajszolt engem és saját magát is a végéig.
- Ah. Amugyh... van síkosítót, ugyeh? - próbáltam szóhoz jutni döngölés és két nyögés közben. Gondoltam az análhoz csak kell valami. Ekkor viszont már a fenekem alá nyúlt, hogy az előre bekent hüvelykujjával a nyílásom körül kezdje el lazítani a szövetet.
- Ne félj, ebben profi vagyok. A segged ezután már csak rólam fog álmodozni. - Azzal lehajtotta a fejét, hogy a mellemet kezdje nyalogatni. Annyi inger ért egyszerre hirtelen, hogy nem tudtam mihez kezdeni és elélveztem a farkát, egész testemben megremegve.
- Ez gyors volt - konstatálta nevetve, mire én kínosan behúztam a nyakamat és felnevettem.
- A te érdemed. - Igaz is volt. Majd csak helyet változtattunk és a jól ismert kutya pózban pucsítottam neki, hogy dugás közben a fenekemmel is tudjon foglalkozni. Kő kemény baszási tempóval próbálta elfeledtetni velem, hogy éppen a seggemet ujjazza, ami sikerült is, hiszen az ágyba nyomott arccal sikítottam.
- Na most figyelj, és ámulj. - Istenem, de megnéztem volna az arcát közben, de háttal voltam, így nehéz volt. A farkát kihúzta belőlem, majd pár centivel feljebb, a seggembe tolta be, amire már vegyes érzelmekkel nyögtem fel. Persze, nem szokott fájdalommentes procedúra lenni, ez is egyszerre volt fájó és élvezetes érzés.
- Nyugi, jobb lesz - kezdett el először óvatosan dugni, hogy hozzászokhassak az érzéshez. Mégis volt egy olyan sejtésem, hogy nem fogja sokáig hagyni, és pornószínészeket megszégyenítően kezdi el majd terhelni a lyukamat. - Most pedig készülj fel kis csaj, mert kicsinálom a seggedet - Mit mondtam? Én előre láttam ezt az egészet. Megfogta a derekamat és erősen kezdett magára húzni, amíg ő másik oldalról ütemesen és keményen dugni kezdett. Néhány másodpercig még a fájdalomtól, majd az élvezettől kezdtem el visítani a farkán, ahogyan egyre mélyebbre jutott és konkrétan az ágyba döngölt.
- Jézusom. Még-még-még-még! - sikítottam. - Basszál. Keményebben. Gyerünk! - bátorítottam, amíg közben csak úgy csattogott a seggem a dugástól. - Imádom a farkad. Dugd szét a seggem! - Nem hagyhattam szó nélkül. Tényleg életem legjobb análja volt. A gyönyörű, fényes, finom fasz ott csattogott a seggemben, minden pillanatban a magáévá téve és egyre inkább az élvezésig hajszolva.
- Nem kell félni. Állni se tudsz majd holnap. - Helycsere következett, mert felállítva az ablakhoz tolt, hogy ott folytathassa tovább a döngölésemet, csakhogy az az ablak az utcára nyílt, így este az elsétáló embereknek csak annyi látszott, hogy egy pucér csajnak a mellei az üvegre tapadnak és ütemesen ring előre-hátra, ahogyan egy pasi hátulról tolja keményen. Egy csapat srác a buliból hazafele menet meg is állt és nézni kezdték a műsort.
- Látod, nekik is tetszik - mutatott Roland nekik egy hüvelykujjat vigyorogva és mintegy dicsekedésképp még inkább rákapcsolt, amitől elvesztettem az egyensúlyomat és előre dőlve már nem az üvegre, hanem a földre támaszkodtam. - Biztos arra gondolnak most, hogy ők is szétbasznának egy ilyen ribancot - gondolkozott el hangosan.
- Igen. Lehethhh...
- Majd legközelebb ők is megkaphatnak. Amilyen kis kurva vagy, szerintem vágtak már partyba - néz végig rajtam. - Gyere, szopj le, mindjárt elmegyek - És már nem is volt bennem a farok. Kicsit egyből hiányozni is kezdett. De csak letérdeltem, egy kendővel letöröltem róla mindent, hiába volt beöntésem, nem akartam semmilyen rossz ízt a számban, majd csak újra kemény szopásba kezdtem, hogy végezzen.
- Jobban te picsa - tolta rá a fejemet, majd elengedte, hogy folytassam, én pedig eleget téve csak nyeltem és nyeltem a farkát, amennyire csak bírtam, míg nem onnan is kihúzta és ütemesen verve az arcomra élvezett, mindezt premier plan-ban az ablak előtt.
- Ingyen pornó - nézett vissza az utcára, amíg én eldőlve pihegtem az egész után. Lüktetett a fenekem a kemény igénybevételtől. - Vigyázz hazafele. A végén még a srácok is elkapnak pár körre - nevetett és engem otthagyva mászott el zuhanyozni.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 18773 alkalommal olvasták leanyzo szextörténetét és 62 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák