Szextörténetek Szexhírek

Gézuka története - húszenegyedik rész (fétis, biszex)

bugyisgézuka szextörténete
Gézuka részt vesz egy megalázó orvosi vizsgálaton, amit a nagyteremben ülő klubtagok kivetítőn néznek végig. Utána újabb kérdések követeznek. Gézukát felveszik a klubba, ezután hazamennek.- Állj oda a szék mellé és vetkőzz le Gézuka – mondta Anna feltekintve a monitorról.
Gézuka körülnézett, aztán sóhajtva a mondott helyre ment és megfogta a pólója alját és kicsit ügyetlenkedve a szűk póló és a melltartó miatt kibújt belőle. Körülnézett, hova tegye a ruháját.
- Tedd csak oda, a szék támlájára – mondta Évi, aki most lépett be a függöny mögül, már ő is fehér köpenyben.
A fiú letette a pólót, aztán picit tanácstalanul megállt. Nem tudta mit vegyen le. Szégyellte, hogy melltartó van rajta, szerette volna levenni, de a melltartóhoz volt rögzítve a szalagja, egyedül nem tudta levenni, segítséget kellett kérnie. A nadrágot le tudta vennie egyedül is. Így egy nagy sóhaj kíséretében letolta a nadrágját, aztán le kellett ülnie, hogy levegye a cipőit és zokniját, csak ezután tudott kibújni a nadrágból. Leterítette azt is a szék támlájára, aztán bizonytalanul megállt.
Anna felnézett a rózsaszín bugyiban és sportmelltartóban, lehajtott fejjel álldogáló fiúra.
- Szép a fehérneműd Gézuka, értem, hogy szereted, és nem akarod levenni. De most a vizsgálat miatt muszáj pucérnak lenned. Vegyél le gyorsan mindent!
Gézuka sóhajtott és letolta a bugyiját, kilépett belőle, aztán a széktámlára tette azt is. Hátra nyúlt a háta mögött, megpróbálta a biztosítótűket kikapcsolni és levenni a melltartót, de nem sikerült neki. Teljesen piros arccal halkan megszólalt:
- Ké… Kérem… Tessék szíves lenni segíteni, nem tudom egyedül levenni a melltartót…
- Miért nem? – kérdezte kíváncsian felnézve Anna. Végigmérte a fiú szőrtelen testét, hogy elől, a hátrakötött kis pisilő helyén csak egy rózsaszín háromszög van. Elmosolyodott. – fordulj meg, mutasd a segged!
Gézuka lassan megfordult, a hátát és a fenekét mutatva a doktornőnek. A hátán, a melltartótól egy hosszú háromszög alakban, húzódott le a két rózsaszín szalag a segge alá, ahol a kis pisilő végére kötve tűnt el.
Évi felnevetett, de úrnője egy pillantásától elnémult.
- Fordulj újra körbe, Gézuka! Ki öltöztetett fel?
A fiú lassan körbefordult és csendesen válaszolt:
- Ági öltöztetett Hölgyem.
- Ügyes lány! Mondd meg neki otthon, hogy gratulálok hozzá, milyen ügyesen rögzítette a kis pisilődet. Most Évi fog segíteni levenni a szalagot és majd, amikor felöltözhetsz, ő fog segíteni újra megkötni. Évi – fordult az asszisztensnőhöz – jegyezd meg, hogyan van a gyerek kis pöcse megkötve, hogy vissza tudd majd kötni, ha kell!
Évi megnézte a melltartóba kapcsolt biztosítótűket, aztán leguggolt Gézuka mögött, rávert kicsit a seggére:
- Hajolj előre, sissy! Tedd szét a lábaidat!
Gézuka a doktornőre nézett, de az bólintott:
- Engedelmeskedj Évinek! Évi ápolónő, rengeteg fütyit látott már, nem kell szégyenlősködnöd. Különben is megígérted, hogy engedelmes leszel, igaz? Ne kelljen most itt elfenekelni, mielőtt még az eddigiekért megkapod a büntetésed!
Gézuka sóhajtott, aztán széttette a lábait és előrehajolt, ahogy a nő utasította. Évi kis ideig nézegette a kötését, aztán felnyúlt és kikapcsolta a szalagot melltartóhoz rögzítő tűket, majd ügyesen levette a szalagot a fiú kis fütyijéről. Anna végignézte, aztán utasította a fiút:
- Állj egyenesen, húzd ki magad!
Gézuka egy pillanatig habozott, aztán halkan megszólalt:
- Hölgyem… A kis pisilőm…
- Most lehet elől – nevette el magát Anna.
Gézuka előre engedte a golyóit és a kis fütyijét és felegyenesedett, kihúzta magát.
- Fordulj meg!
A fiú szembe fordult a két nővel, a kis fütyije elől lógott le, a fitymája alól kis nedvesség szivárgott ki. A rózsaszín melltartó még mindig rajta volt.
- Vedd le a melltartódat, aztán állj oda, megmérjük a magasságod és a súlyod – mutatott Anna a mérlegre.
A fiú ügyetlenül kibújt a melltartóból és letette a székre, aztán követte Évit, aki ráállította a mérlegre, aztán lemérte a magasságát, majd a többi méretét is és bediktálta a doktornőnek az adatokat. Anna meghallgatta, megmérte a vérnyomását, pulzusát.
Gézuka lassan feloldódott, azon kívül, hogy pucér volt, amit szintén kezdett már megszokni, ez egy normális orvosi vizsgálatnak tűnt. Vért vettek tőle, egy vattás pálcikával a szájából vettek mintát, közben a doktornő az egészségére vonatkozó általános kérdéseket tett fel.
Gézuka éppen állt a szék mellett, és a doktornőre figyelt, amikor érezte, hogy valami hideg a hasának nyomódik a pisilője mellett, aztán Évi megfogja a kis farkát. Csak egy pillanat volt, már el is engedte és mondta a mérés eredményét:
- A pénisz nyugalmi állapotban 3,6 cm.
Gézuka azonnal céklapiros lett.
- Nem kell szégyenlősködni Gézuka! - nevetett fel Anna doktornő - láttunk mi már kisebbet is, igaz az a fiú 10 éves volt! De semmi baj, egy kis sissynek nem kell nagyobb pisilő, hidd el! Most guggolj le szépen a tál felett és pisilj ebbe a pohárba!
Gézuka pirosló arccal elfordult és háttal a két nőnek leguggolt a tál felé, a poharat a pisilője alá tartva. Évi szólni akart, hogy forduljon feléjük, de a doktornő leintette: ha háttal van a gyerek, hátha könnyebben leküzdi a szégyenét és tud pisilni, különben is, ebben a pózban pont az egyik kamerával szemben guggolt le. Gézuka a kameráról nem tudva próbálkozott, de nem tudott pisilni, végül nem bírta már guggolást ki kellett egyenesednie.
Anna azonnal rá szólt: - Jobb, ha igyekszel és pisilsz magadtól, mert különben katétert kell feldugnunk! Tudsz pisilni, tele a hólyagod, kitapintottam az előbb, csak a szégyenkezést kell legyűrnöd. Otthon tudsz ugye Ági előtt pisilni? Hát meg kell szoknod, hogy mások is látják, amikor pisilsz. Na, már pihent a combod, rajta, kezd újra, és most sikerüljön!
Gézuka nagyot sóhajtott és megint leguggolt a tál felé. Addig erőltette, míg sikerült pisilnie. Gyorsan megtelt a vizeletmintának szánt pohár, de a fiú nem tudta abbahagyni, pisilt, míg a tál alján jó kétujjnyi pisi gyűlt össze. Gézuka felegyenesedett és zavartan megállt, aztán nyújtotta a poharat Évi felé.
- Nem gondolod, te kis hülye, hogy így elveszem tőled? Tiszta pisi kívülről is a pohár. Nyald le tisztára! – mondta felháborodottan a nő.
Gézuka a doktornőre nézett, de az csak bólintott és annyit mondott:
- Rajta!
Gézuka beletörődve nyalogatni kezdte a poharat, az alját, az oldalát, ahol a túlfolyt pisi benedvesítette, aztán észrevette, hogy évi egy papírkendőt nyújt felé.
- Jó lesz, vedd el a papírt és törölgesd meg szárazra a poharat!
Gézuka hálásan vette el a törlőt, hamar megtörölte a poharat és odaadta Évinek.
- Jól van Gézuka. Ott a mosdónál megmoshatod a kis fütyidet, ne legyen pisis, aztán egy papírtörlővel megtörölheted.
A fiúnak kicsit ágaskodni kellett, hogy a fütyije a mosdó felé érjen. Miután szárazra törölte a pisilőjét és a törlőt a kukába dobta, felnézett.
Anna éppen egy gumikesztyűt húzott a kezére, Gézukának rögtön rossz érzése támadt. Nem volt sok ideje félelemre, Évi megfogta a karját és egy furcsa formájú székhez vezette:
- Ülj le! – utasította a nő, és ahogy a fiú leült valamit elmozdított a széken, amitől az hirtelen lebillent. Mire Gézuka ijedten felkiáltott, már félig a hátán fekve találta magát és Évi már szíjazta is a székhez. A mellén vezetett körül egy szíjat, aztán a két lábát bokánál és térdnél rögzítette a szék lábtartóihoz, végül a kezeit is leszíjazta.
Anna a fiúhoz sétált, megfogta a kis fütyijét és hátrahúzta a bőrt, diktált Évinak, aki gépelte:
- A pénisz ép, nyugalmi állapotban az átlagosnál kisebb. A herék tapintásra épek, átlag alatti méretűek. Gombás fertőzésnek, nemi-, vagy bőrbetegségnek nyoma nincs.
A szék melletti karhoz nyúlt és előre tolta. Egy motor kezdett működni és a szék két lábtartója, egészen fel a fiú seggéig, V alakban elkezdett eltávolodni egymástól. Anna a fiú ágyékét és arcát is nézte miközben egyre jobban kitárult előtte. Amikor már kellemetlen volt a széttárt lába, de még nem igazán okozott fájdalmat a nő kikapcsolta a motort.
Egy tégelybe nyúlt, vazelinbe mártotta a jobb keze ujjait, aztán miközben a ballal megemelte a fiú golyóit jobban beujjazott a széttárt seggébe.
Gézuka felszisszent a nem várt, ismeretlen nyomástól, aztán a középső ujj behatolásakor fel is visított kisé.
- Ne félj, kis bugyis – nevetett Anna - ez csak egy vizsgálat, nem, veszem el a szüzességed, nyugodj meg! Azt megtarthatod az első pasidnak.
Évi is felnevetett, Gézuka pedig piros arccal, lehunyt szemmel csendesen sírdogálni kezdett szégyenében.
Anna megmozgatta az ujját a fiú seggében, kitapintotta a prosztatáját, aztán bedugta a mutató ujját is és már két ujját mozgatta meg a fiú seggében.
- A prosztata érintésre ép, korának megfelelő méretű. Az annusz egészséges, jól tágul, aranyér nincs.
Évi begépelte, aztán felállt, elővett egy kis vibrátort és odaadta a doktornőnek.
Gézuka hallott egy kis berregés, aztán érezte, hogy az ujjak eltűnnek a seggéből. Megkönnyebbülten felsóhajtott, de abban a pillanatban valami más, hidegebb, keményebb és rezgő, remegő dolog hatolt a lyukába. Ahogy a kis remegő rúd mélyebbre hatolt, majd megérintett valamit odabent a végbelében, a fiú döbbenten vette észre, hogy kezd felállni a fütyije. Elkerekedett szemmel nézett fel a mosolygó doktornőre.
- Anális izgatás hatására a pénisz kezd merevedni – diktálta Anna, fél szemével az óráját nézve – a prosztata megérintésétől mérve 42 másodpercre a pénisz teljes merevedése figyelhető meg. Gyere, Évi gyorsan mérd meg, pár másodperc még és elélvez!
Évi gyorsan odalépett egy mérőeszközzel és máris mondta az eredményt:
- Teljesen erektált állapotban a pénisz hossza 11,6 cm, legnagyobb átmérője 1,8 cm.
Anna azonnal elhúzta a vibrátort és ki is kapcsolta, de bent hagyta a fiú lyukában. Diktálni kezdett:
- Vizsgált személy, Bugyis Gézuka, 20 éves, 165 cm magas, testtömege 82 kg, enyhén túlsúlyos. Korához képest alulfejlett, nemi szerve méretéből adódóan sissy és faszszopó szolgálatra teljes mértékben alkalmas. Szervi rendellenessége nincs, betegség, fertőzés nyomai nem láthatóak, teljesen egészséges. A laborvizsgálatok eredményei után szolgálatra alkalmas. – Odafordult a fiúhoz – Gratulálok Gézuka! Ha a felvételin megfeleltél orvosi akadálya nincs, hogy nemsokára egy boldog kis sissy köcsög legyél!
Anna levette a gumikesztyűket, aztán elvette a nyomtatóból a papírokat, és míg Évi kiszabadította Gézukát a székből, átfutotta azokat, aztán aláírta.
- Évi kösd meg a kis sissy pisilőjét, ahogy eredetileg volt, de ne húzd fel, csak tedd hátra neki. Ne öltözzön fel, hátha látni akarja valamelyik klubtag pucéran, csak adj rá egy köntöst, ami illik hozzá.
- Igenis Úrnő – mondta mosolyogva Évi, aztán vette a fiú szalagját, leguggolt előtt és gyorsan, erősem megkötötte a kis pisilőn.
- Fordulj! – parancsolta a fiúnak, és ahogy megfordult rácsapott a seggére – Lábakat szét, dőlj előre!
Gézuka engedelmeskedett, aztán felvisított, amikor évi átnyúlt a lába között, elkapta a fütyijét és a golyóit, és erősen hátrahúzta.
- Évi, ne tépd le a kis pöcsét, még nem engedte meg az anyja! – nézett fel nevetve Anna.
- Bocsánat, Úrnő! – mondta Évi, szintén nevetve, aztán megint a fiú fenekére csapott – Kiegyenesedni!
Gézuka engedelmeskedett, aztán a doktornő utasítására lassan körbefordult.
- Ügyes vagy Évi! Ez a kis kövér köcsög pedig egész jól néz így ki. Ha egy kis csöcse is lenne, elmenne egy duci 13 éves kislánynak. Na, adj rá valamit és vidd ki a terembe!
- Igenis Úrnő – mondta Évi, aztán a szekrényből elővett egy halványrózsaszín selyem köpenyt, ráadta a fiúra és megkötötte az övet. – Na, gyere, kisköcsög! – mondta és kivezette a terembe ahol a felvételi beszélgetés zajlott.
Gézuka lesütött szemmel lépett be, arra kapta fel a fejét, hogy valaki tapsol.
- Gratulálok Gézuka! – hallotta egy ismeretlen nő hangját, aki eddig nem volt jelent a felvételin. – Örülök, hogy egészséges vagy és orvosilag megfelelsz sissynek. Gratulálok, hogy milyen gyorsan reagál a kis pisilőd a szűz puncid ingerlésére! Igazi kis született sissy vagy!
Gézuka piros arccal sütötte le a szemét.
- Köszönd meg Judit úrnőnek a dicséretet, te szerencsétlen hülye! - Súgta a fülébe Évi.
Gézuka nyelt egy nagyot, aztán felnézett egy pillanatra, majd lesütve a szemét halkan mondta:
- Köszönöm szépen a dicséretet Úrnő!
- Megérdemled kis sissy! Az én kis sissykéim, Andi és Gabi sem voltak ilyen ügyesek és aranyosak eleinte, sok vessző elkopott a seggükön, míg engedelmes, szép kis sissyk lettek. Remélem, hamar utoléred őket, és jó barátnőjük leszel majd!
- Köszönöm Úrnő, igyekezni fogok – mondta halkan Gézuka.
Gézukát Évi felvezette a színpadra, az előző helyére és az anyja és István is visszaültek az asztalhoz. Anna is visszajött, mindenki elfoglalt az előző helyét, Judit pedig leült a férje mellé.
- Tehát, a jegyzőkönyv számára kérdezem, orvosilag minden rendben a jelölttel és ha a labor nem mutat ki semmi rosszat, alkalmas szolgálatra? – kérdezte Gábor Annához fordulva.
- Igen, Gábor – felelte a nő. – Az allergia teszttel együtt 2 hét múlva lesz meg minden eredmény, de magam részéről, az orvosi tapasztalatom alapján, biztos vagyok benne, hogy egészséges és alkalmas szolgálatra.
- Köszönjük, Anna. – a többiekhez fordult – Van még valakinek kérdése a jelölthöz? Judit, te később érkeztél, van kérdésed?
- Köszönöm, Gábor, kérdésem nincs, de szeretném megnézni a gyereket pucéron, ha már a vizsgálat után nem öltöztették fel, aztán talán akkor lesz kérdésem.
- Rendben van – mondta a férfi – Gézuka! Vedd le a köpenyedet!
A fiú felnézett az anyjára, de a fények miatt nem látta az arcát, csak azt, hogy bólint. Nagyot sóhajtott és levette a köpenyt. Ott állt a színpadon, az erős fényben pucéron, hátratett pisilővel, kezében a rózsaszín köpennyel.
- Kati! Segíts a sissynek, vedd el a köpenyét és maradj mellette, ha kell a segítség! – Mondta Judit, Kati pedig már szaladt is fel a színpadra és elvette a fiútól a köpenyt.
- Fordulj körbe, Gézuka! Nagyon szép a kis pisilőd vége és a golyócskáid a segged alatt! Mitől ilyen hurkás a segged Gézuka? Fordulj meg szépen felénk és válaszolj: miért kaptál ki és mennyit kaptál? – utasított Judit.
Gézuka megfordult, lesütött szemmel megállt, aztán elmondta, hogy a büntetését írta és a szövegben ejtett helyesírási hibákért kapott kilenc pálcaütést. Aztán néhány kérdés után a fiú lassan, akadozva elmesélte, hogy bepisilt a vásárláskor, hogy hogyan fenekelték el érte, milyen büntetést kellett írnia, amiért az utolsó kilenc pálcát kapta .A végén már szipogott újra a megaláztatástól.
- Rendben van, Gézuka. Azt hiszem, eleget láttunk és hallottunk ahhoz, hogy eldöntsük felveszünk-e a klubba sissytanulónak. Most felveheted a köpenyedet, és István Úr és édesanyád felügyelete mellett, barátkozhatsz a két sissyvel, míg mi döntünk a sorsodról. - Mondta Gábor, aztán a többi klubtaggal kimentek egy ajtón.
- Köszönöm szépen Uram – nyögte ki Gézuka, és hálásan belebújt a köpenybe, amit Kati tartott neki. A lány intésére felment a színpadra a két sissy is és megálltak Gézuka mellett, de amikor megcsókolták volna, István leállította őket:
- Gézukának nincs rendesen megkötve a kis pisilője. Ugye nem akarjátok, hogy engedély nélkül felálljon neki, és büntetést kapjon érte? Csak beszélgessetek, mesélhetek neki magatokról, amíg várakozunk.
Nem kellett sokáig várniuk, néhány perc múlva nyílt az ajtó és sorban bejöttek a klubtagok. Amikor mind leültek Gábor felállt és megszólalt:
- Gratulálok Gézuka! Négy igen és egy tartózkodás mellett felvettünk a klubba sissy tanulónak. Nemsokára elkészítjük a sissy igazolványodat, amit a klubbon belül mindig kitűzőként, névkártyaként kell viselned. Megkapod a klub szabálykönyvét, amit meg kell tanulnod, mire legközelebb a klubba jössz. Ez leghamarabb a laborvizsgálataid megérkezése után lehetséges, hogy pontosan mikor, azt mostantól a nevelőd, István Úr dönti el. Mostantól kezdve István Úr felel érted a klubban, ha bármiben hibázol, őrá hozol szégyent, ha jól szolgálsz, és jól haladsz a tanulmányaiddal, az ő dicsősége lesz. Mindenben engedelmeskedned kell neki, ezen kívül be kell tartanod a klub szabályait, elsősorban azt, amit írásban is vállaltál már: a titoktartást. A laborvizsgálataidra várva mindent lesz időd megtanulni. Gratulálok még egyszer, sissy!
- Köszönöm Uram! – mondta Gézuka lesütött szemmel. Tényleg hálás volt. Hálás volt, hogy véget ért ez a nehéz megpróbáltatás, hogy bármi lesz ezután, olyan rossz nem lehet, hiszen Andi és Gabi is jól vannak, és boldognak tűnnek. Gézuka felnézett és elmosolyodott, hosszú idő után először, és megismételte: - Köszönöm szépen, Uram!
- Amikor a nevelőd, István Úr, először elhoz majd a klubba ki fogunk kérdezni a klub szabályaiból és, ha hibázol, ha nem tudsz megfelelően válaszolni, büntetést fogsz kapni, tehát tanulj szorgalmasan! A mai viselkedésedért is, azért hogy megpróbáltál elszaladni, akkor kapod majd meg a büntetésedet.
- Igenis Uram – válaszolt csendesen a fiú.
- Gratulálok Gézuka! – mondta az anyja mosolyogva és megpuszilta két oldalról – Ügyes voltál. Igyekezz ezentúl mindig ügyes, engedelmes kis sissy lenni, ne hozz szégyent a nevelőidre!
- Igen anyuka, igyekezni fogok!
István is a fiúhoz lépett, megfogta az állát és megemelte, szembe fordította magával:
- Gézuka! Felvettek a klubba tanulónak. Gratulálok! Ahogy Gábor Úr mondta, meg kell tanulnod a szabályzatot és mostantól mindenben engedelmeskedned kell nekem, és azoknak, akit én mondok. Megértetted?
- Igen Uram – mondta csendesen Gézuka.
- Hát, majd látjuk, mennyire leszel engedelmes és jó tanuló, mennyire fogsz igyekezni! Tudod, különben szigorú büntetéseket fogsz kapni, nem akarom, hogy szégyenkeznem kelljen miattad!
- Nagyon fogok igyekezni Uram! – ígérte Gézuka.
- Remélem is, különben folyamatosan vörös és hurkás lesz a segged! – mondta István, elengedte a fiú állát és hátrébb lépett, hogy helyet adjon a házaspárnak, aki az időközben kivilágított nézőtérről feljöttek a színpadra gratulálni az új sissynek.
Judit most közelről is végigmérte Gézukát, aztán két oldalról megpuszilta az arcát, mint kicsit korábban az anyja.
- Gratulálok Gézuka! Nagyon örülök, hogy felvettek a klubba és remélem, jó barátnője leszel majd az én két kis sissymnek! Ők sokat tudnak majd neked segíteni, tanítani hogyan legyél mindig csinos, engedelmes kis faszszopó. Remélem, nemsokára látunk majd itt a klubban cumizni és hamarosan a kis puncidat is használatba veszik, és így igazi kis sissy köcsög leszel!
Gézuka teljesen piros arccal hallgatta a nőt, nem tudta mint mondjon, végül nagyot nyelt, lesütötte a szemét és megköszönte a jó kívánságokat. Judit férje, András, aki eddig Istvánnal beszélgetett, most szintén odalépett Gézukához.
- Gratulálok kisköcsög! Nemsokára te is olyan kis faszszopó leszel, mint az én kis köcsög fiaim! Hamarosan kipróbállak majd!
- Igenis Uram – nyöget ki halkan lesütött szemmel Gézuka.
- Szeretnél már szopni, kisköcsög? Faszszopó lenni?
Gézuka piros arccal lesütött szemmel állt. Tudta milyen választ várnak tőle, akármit gondolt is, így halkan kimondta:
- Igen Uram.
- Hangosabban és teljes mondattal válaszolj! Mit szeretnél, Gézuka? – Nem András kérdezte, hanem egy furcsán ismerős hang.
Gézuka kicsit hangosabban válaszolt:
- Szeretnék szopni, Uram. Szeretnék faszszopó le… – a fiú felnézett miközben kimondta és döbbenten ismerte fel a kérdezőben, Sándorban, az egyik egyetemi tanárát, azt, akinek néhány napja nekiment a folyosón. Ijedten elhallgatott és lesütötte a szemét, sőt megpróbált elfordulni, elmenekülni.
Sándor felnevetett és elkapta a fiú vállát, erősen tartotta, miközben magyarázta a többieknek a történteket:
- Mi Gézukával már ismerjük egymást az egyetemről. Néhány napja majdnem fellökött a folyosón, annyira sietett leadni a dolgozatát. Volt vele egy nagyon csinos lány, azt mondta a barátnője, már akkor gyanús volt a dolog. Ezek szerint – fordult Istvánhoz – a te lányod volt?
- Igen, ő kísérte el Gézukát az egyetemre. – válaszolt István – de erről a történetről nem számoltak be. Na, otthon majd kikérdezem a lányom is, Gézukát is. Elnézésedet kérem a sissy viselkedéséért!
- Az összeütközésünk szóra sem érdemes, de hogy a kis köcsög azt hazudta, hogy a lányod a barátnője… - nevetett Sándor.
- Ezt is kiderítjük otthon, miért hazudott és főleg, hogy amikor beszámoltak a napról, miért nem mondta el sem a kisköcsög, sem Ági. Köszönöm, hogy elmondtad ezt, Sándor! Gézuka – fordult a fiúhoz – kérj bocsánatot Sándor Úrtól!
Gézuka lesütött szemmel halkan mondta:
- Bocsánatot kérek, Sándor Úr!
- Hm… - nevetett Sándor – Talán megbocsátok, majd ha leszoptál!
- Természetesen bármikor használhatod Gézuka száját. – Ajánlotta István – itt is, az egyetemen is, ha akarod.
- Köszönöm, élni is fogok vele! És figyelek is majd a kis köcsögre az egyetemen.
- Köszönöm! – kapcsolódott be Éva is a beszélgetésbe. – Féltem, hogy túl sokat lesz Gézuka felügyelet nélkül, amikor az egyetemen lesz. Így talán ön ránézhetne néha…
- Természetesen hölgyem! Nagyon szívesen. Majd az órarendje ismeretében kidolgozunk egy napirendet számára, hogy mikor jelentkezzen nálam, stb.
- Köszönöm szépen! Gézuka! – nézett a fiúra Éva – köszönd meg szépen a tanár úrnak, hogy hajlandó foglalkozni veled! Ígérd meg, hogy engedelmeskedsz neki és leszopod, ha utasít rá!
- De… - Gézuka az anyja arcát látva lesütötte a szemét és szipogva mondta – Köszönöm szépen Tanár úr, hogy foglalkozni tetszik velem és ígérem hogy leszopom, ha utasít rá.
- Rendben Gézuka! – nevetett fel Sándor –Hamarosan már te fogsz majd könyörögni, hogy cumizhasd a faszt.
Minden jelenlévő nevetett Gézuka pedig szégyenében elsírta magát. Kati és Évi lépett mellé és kivezették a rendelőbe, ahol gyorsan felöltöztették a sírdogáló fiút. Pár perc múlva visszaértek a terembe, ahol Éva és István éppen elköszöntek a többiektől.
- Köszönj szépen Gézuka, mára végeztünk, ideje hazamenni! – szól rá István és megfogta a fiú karját.
- Csókolom… Viszontlátásra – köszönt el halkan Gézuka és csendesen tűrte, hogy István kivezesse. A recepciós pultnál István aláírt valamit, aztán Nórától átvett egy borítékot. A kijáratnál előreengedte Évát, majd ő is kilépett az udvarra és a kocsihoz kísérte a fiút.
Mindhárman beültek és elindultak haza.


Hazaúton Gézuka elaludt a hátsó ülésen. István a tükörből látta, hogy a fiú feje lebukik.
- Elaludt – mondta halkan Évának – kifárasztotta a mai nap, az izgalmak.
- Igen – válaszolt a nő, miután hátrafordulva megnézte az ülve alvó fiát. – Jó lesz számára ez a klub?
- Igen. Már megbeszéltük, hogy fegyelmezésre van szüksége, amit a klubban megkaphat, és megkapja azt a figyelmet is, szexuális izgalmat is, ami pont megfelelő számára. – Mondta a férfi.
A felnőttek halkan beszélgettek, Gézuka pedig aludt, míg haza nem értek. István behajtott az udvarra, aztán Évával együtt kiszálltak és felébresztették Gézukát, majd mindhárman bementek a férfi lakásába.
- Késő van már, álmos a gyerek, fektessük le – mondta István.
- Rendben – mondta a nő, majd Gézukához fordult – vetkőzz le, pisilj, moss fogat! És pisiléskor vigyázz, ne fogdosd magad, itt leszek az ajtóban!
- Igen anyu – mondta halkan a fiú. Szinte félálomban levette a nadrágját, kibújt a pólóból és a bugyijából. Minden ruháját szépen összetűrte és letette. Megállt szépen hátrakötött kis pisilővel, melltartóban és az anyjához fordult:
- Anyuka, kérlek segíts, nem tudom kioldani a szalagomat.
- Nahát, teljesen, mint egy 12-13 éves kislány! – mérte végig Éva nevetve – Kis lapos cicik a sportmelltartóban, kis szőrtelen háromszög a puncid! Csinos vagy Gézuka!
- Köszönöm anyuka – mondta halkan, lehajtott fejjel a fiú.
- Na fordulj meg kislány, kioldom a kis pisilődet!
Miután Éva eloldozta a szalagot a melltartóból Gézuka előreengedte a kis pisilőt, levette a szalagot és letette a ruháira, aztán kibújt a melltartóból is, azt is lehette. Utána leült pisilni, amikor végzett megtörölte magát, végül pucéron megállt a mosdókagyló előtt és fogat mosott. István ekkor lépett be és odatartotta Gézuka szája elé a fasz alakú cumit. A fiú felnézett rá, aztán az anyjára, sóhajtott egyet és kitátotta a száját. Amikor István nem dugta a szájába cumit tátott szájjal közelebb lépett és be akarta kapni, de a férfi nevetve elhúzta előle.
- Kérjed szépen a cumit, Gézuka! – mondta nevetve.
Gézuka becsukta a száját, nyelt egyet, aztán halkan mondta:
- Kérem szépen a cumit István úr!
- Na jó, megkapod, most az egyszer, mert látom, nagyon fáradt vagy már. De meg kell majd tanulnod igazán szépen kérni, értetted?
- Igen István úr – mondta halkan a fiú, és amikor István újra közel tett a szájához a cumit kitátotta a száját és bekapta.
- Fordulj meg! – szólt rá a férfi és becsatolta a szíjat a fiú fején, ezzel stabilan tartva a szájában a fasz alakú cumit. – Most reggelig cumizhatsz, holnap pedig majd meglátjuk. Gyere!
Bevezette a fiút a szobájába és rámutatott az ágyra tett bugyira:
- Vedd fel, ebben fogsz aludni. Most elől hagyhatod a kis pisilődet is. Aztán mássz fel az ágyra.
Gézuka gyorsan felvette a bugyiját és felmászott az ágyra, hasra akart feküdni.
- Nem, most nem olyan érzékeny a segged, a hátadon fogsz aludni, feküdj le! – mondta a férfi, és amikor Gézuka hanyatt feküdt a két kezét rögzítette az ágy széléhez oldalt a szíjakkal – Így nem tudsz éjjel magadhoz nyúlni, de azért kényelmesen tudsz aludni.
Éva megnézte, hogyan fekszik a fiú, aztán betakarta egy vékony pléddel.
- Jó éjszakát Gézuka! – köszönt el a fiától.
- Jó éjszakát Gézuka – mondta István is – Cumizz szépen és álmodd azt, hogy igazi faszt cumizol!
Gézuka halkan, nyögve megpróbált válaszolni valamit. A két felnőtt felnevetett, aztán István lekapcsolta a lámpát és kimentek, bezárták az ajtót.
- Én is megyek, lefekszem. – mondta Éva. – Köszönök mindent, hogy ennyit törődsz velünk!
- Szívesen teszem, igazán örömmel, hidd el – válaszolt mosolyogva a férfi. – Holnap délután átjönnek Andrásék a gyerekeikkel. Gézuka tanulhat a sissyktől, ismerkedhetnek. Mi felnőttek is beszélgethetünk, megismered Juditot és Andrást. Aztán, ha úgy gondolod, talán Gézuka első szopatását is megejthetjük.
- Jó! – mondta izgatottan Éva – Azt hiszem ezen túl kell esnie minél előbb. István, te fogod szopatni?
- Ha nincs ellene kifogásod – mosolygott a férfi.
- Dehogy! Örülök neki! És kérlek is rá, hogy bármikor, amikor csak akarod nyugodtan használd Gézukát! Azt hiszem neki csak jót tesz, ha minél többet szopatják, nem?
- De igen. Éppen ezért Andrásnak is felkínálhatod, sőt igazából bármelyik ismerősnek, hogy mire a klubban kipróbálják, használatba veszik a száját, már legyen egy kis gyakorlata.
- Nekem nincsenek ilyen ismerőseim… - mondta a nő –Rád bízom ezt István! Gézuka most már a te tanítványod, igaz?
- Igen. Köszönöm Éva! – mondta a férfi, miközben kikísérte a nőt. – Jó éjszakát!
- Jó éjt, István és köszönök mindent! – mondta Éva és bezárta magtan mögött a kaput.
István bement a házba, majd egy üveg borral és egy szivarral visszajött, leült a teraszon és rágyújtott. Csendben iszogatott és szivarozott, végiggondolta a nap eseményeit és a holnapi terveit.
Éva is a nap eseményeit gondolta végig. Amint hazaért ledobta a ruháit és beállt a zuhany alá. Miközben tusfürdővel simogatta végig a testét eszébe jutottak a történtek. A két sissy a mosdóban, ahogy alázatosan engedelmeskedtek a csínos lánynak, ahogy az ő kisfiával csókolóztak… Éva felizgult, a keze lecsúszott a puncijára, megtalálta a csiklóját és finoman megcsípte. Felsóhajtott, arcát a vízsugár alá tartotta, jobb keze két ujját mélyen magába vezette és mozgatta, miközben hüvelykujjával a csiklóját nyomkodta, dörzsölte. Bal kezével a mellét, hasát simogatta a zuhany alatt. Gyorsan elélvezett. Összerázkódott, egy pillanatra elszégyellte magát, hogy milyen dolgokra gondolt maszturbálás közben, sőt, hogy egyáltalán csak így a zuhany alá beállva maszturbált, de aztán megrázta magát, boldogan felnevetett és vidáman dudorászva fejezte be a zuhanyzást. Kihasználva, hogy egyedül van otthon, meztelenül ment be a hálószobájába és dőlt végig az ágyán. Magára húzott egy vékony takarót és kielégülten, boldogan szinte azonnal elaludt.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 9614 alkalommal olvasták bugyisgézuka szextörténetét és 21 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák