Szextörténetek Szexhírek

Fiatalon is szerettem a faszt - I. rész (tini szex, hetero szex)

leanyzo szextörténete
A fórumon írtam, hogy 15 évesen egy 28 éves sráccal szórakoztam. Nos, végre rávettem magamat, hogy elmeséljem a kezdetét.



Eléggé korán érős típus voltam. Tizenhárom évesen szoptam először, az első szex sem váratott magára sokáig és tizennégy évesen estem túl rajta. Ahogyan már a fórumon is említettem, tizenöt évesen volt egy rövid "kapcsolatom" -ami alkalmankénti dugást jelentett- egy huszonnyolc éves sráccal. Szegény nem tudta, hogy valójában mennyi vagyok, hiszen némi sminkkel és megfelelő ruhával könnyen tizennyolc-tizenkilenc évesnek is kinézhettem. Hosszú sötétbarna, alul pink hajjal járkálok azóta is, és hiába a legtöbb történet főszereplője itt bombázó, én mivel igaz történetet mesélek el, így hát a realizmus talaján maradok. Magasságom inkább alacsonyság a 155 centimmel, mellem sem a legnagyobb azóta se, de van, a hátsómra pedig próbáltam eddzeni. Se nem voltam vékony, se nem husis, inkább átlagos, nőies.

Aznap éppen a barátnőimmel ittam egy buliban; a szokásos whiskey almámat. Nem voltam túlságosan alkoholkedvelő, ezért sosem rúgtam be, csak a társaság kedvéért kortyolgattam egy-egy pohár elviselhetőbb ízű italt. De nem is azért voltam itt, hanem kiengedni a gőzt, szórakozni egy kicsit és néhány dákót sem hátrány szerezni. Igen, könnyen megesett, hogy végül a buli mosdójában húztak karóba, de az ítéltessen, akit még nem.
Mikor a haverínákkal kiértem a tánctérre, egyből valaki elkapta a derekamat és lassú táncba kezdett velem, hátulról a fülembe duruzsolva. Megborzongtam, pedig nem is láttam még az arcát, ezért kíváncsiságtól fűtötten fordultam egyet a karjai között.
- Roland. - Egy sármos vigyorral válaszolt a még fel sem tett kérdésemre. Pont a gyengém. Fekete haj, sima arc, sötét szemek, nem túl izmos, de nem is husis.
- R...Rebeka - ajkaimat nehéz volt megmozdítani, de igyekeztem. Közben ment a zene a háttérben, ő lassan a fenekemre csúsztatta a kezét, úgy lépkedtünk tovább,
- Nos Rebeka, csinos vagy - szemeivel szinte vetkőztetett, ahogy végig nézett rajtad. - Mit lehet rólad tudni?
- Mit szeretnél?
- Hányas melltartót hordasz? - Némi kínos csönd után csak felnevetett, majd folytatta. - Csak annyit, hogy van pasid? Nem is, mivel ilyen csinos vagy, biztos van. Akkor inkább, hogy itt a pasid? - Kicsit körbenézett, hogy biztosra menjen, mindeközben még mindig a fenekemet gyömöszkölte.
- Nincs, nem szomtam vele bulizni. - Akkoriban egy tizennyolc éves fiúval jártam, de sosem voltam a hűség bàlványa.
- Érthető. - Szinte belém égett a vigyora. Gondolom feltűnt neki, hogy a tapogatására egy rossz válasz sem érkezett, ezért felbátorodott és egyik kezét a hátsómról levéve a mellemre tette. Én akkor csak hátra néztem a csajbandámra, akik csak összenevetve vetettek lopva néhány pillantást rám, miközben egyre fogyatkoztak, mert már felszették őket.
- Mit gondolsz...- benyúlt a melltartóm alá, hogy ott is megfogdosson.
- Igen- vágtam rá egyből. Tudtam, hogy el akar vinni.
- Nem kocsival jöttem. - Egy pillanatra megállt elgondolkozni, de mivel engem zavart, hogy a keze is ugyan így lefagyott, adtam neki egy ötletet.
- Akkor menjünk a mosdóba. Ott úgyis csak ez megy - óvatosan beharaptam az ajkam és nadrágon át kezdtem el dörgölni a farkát, hogy gyorsan beadja a derekát. Nem akartam várni a taxira, meg az útra fel hozzá, én akkor akartam baszni.
Neki se kellett több, máris bevágtattunk az egyik kabinba és én sebtében letérdeltem elé, szinte leszakítva róla a nadrágot.
- Tüzes kis ribanc vagy - konstatálta Roland, míg én már a számba is tömtem a farkát. Nem teketóriázom, ez tény, de már égtem a vágytól, hogy leszophassam. Nagyon szerettem a farok ízét, majdnem minden nap leszoptam valakit. Hol néhány havert, hol valami jóképű idegent, ami éppen jött, akkor pedig Rolandot.
- Na mi az, ízlik? - Nem is tudtam válaszolni, mert a fejemet megfogva elkezdte baszni a számat. - Akkor szopjad. - Én egy idő után elkezdtem nyöszörögni, hogy nyelnem is kéne, meg némi levegő sem ártana, akkor elengedett és némi szusszanás közben a kezemmel vertem a dákóját. Szép nagy volt, alig tudtam betelni vele.
- Nagyon finom faszod van - vigyorodtam el. Tudtam, hogy a pasiknak kell a bátorítás.
- Akkor gyere ide, cserébe kinyallak. - Már vett volna fel, de én még nem engedtem.
- Csak még egy kicsit, jó? - nyaltam végig rajta és a makkján kezdtem cuppogni, szopogatni, míg a tövénél ütemesen vertem. Azért figyeltem rá, hogy nehogy idő előtt elmenjen, de még érezni akartam a számban, éreztem hogy én is már tocsogok odalent a vágytól, ezért jobbnak làttam a nyalást is kihagyni, így a lehajtott wc-re támaszkodva előre dőltem megmutatva a puncimat.
- Dugj meg - sóhajtottam áhítattal és neki se kellett több, pillanatokon belül már úgy hágott, mint még senki. A szomszéd kabinoktól is zengett már a hely, ebből következtetve nem csak engem pakoltak jó keményen, így én sem fogtam vissza magam és csak nyögtem, amíg keféltek. Nincs is ennél jobb.
- Ez tetszik! Te kis tinikurva - Mikor káromkodott, csak még keményebben dugott. - Az vagy, igaz? Szereted a farkam? - Imádtam, ha mocskosan beszéltek velem.
- Igen. Imádom. Csak bassz még - nyögdécseltem alatta, hirtelen azt se tudva, mibe kapaszkodjak. Ki-be huzigálta a faszát, ami cuppogott a nedvemtől, kíméletet nem ismerve, majd csak a kezébe vett, és helyet cserélve leült a wc-re.
- Lovagold meg a dákómat - vigyorodott el. Én csak szusszantam néhányat, némi energiát szívtam magamba és mellemet gyürkölve folytattam saját magam farkába döngölését.
- Ah. Imádom. Gyerünk, basszál még. Még... - motyogtam egyre inkább a gyönyörbe hajszolva magamat rajta pattogva. Majd csak a csípőmet fogta meg, ezzel engem stabilizálva és rohamtempóban kezdte belém tolni a faszát, amitől én legalább olyan gyorsan összerándultam és hangos sikollyal elélveztem. Ez rá is hathatott, hiszen még egy-két percig baszott, majd kihúzódott belőlem és letérdeltetett. Egyből tudtam, mi következik, ezért a számba véve szoptam tovább, nem zavartatva magamat a punci íz miatt, mikor csak a torkomba lövelte a gecijét. Nem volt kevés, ami nem is baj, mert a sokat szeretem, így csak nyeltem, nyeltem és közben vertem a drágát, míg végül teljesen kicsavartam.
- Huh... - huppantam le a fenekemre. Teljesen kifáradtam.
- Te aztán jól baszható vagy. - Roland felnevetett, felsegítve engem. - Tetszel leány. Ha megadod a számod, legközelebb a segglyukad a soros. - Én csak beírtam a mobiljába a számomat, majd felöltözve elindultam összeszedni a csajokat. Egy kivételével mindenki meg volt, így kint folytattuk a keresést, és a szórakozóhely mögött volt Anita, két fiú előtt térdelve szorgosan szopta a faszt.
- Upsz, rosszkor? - húzódott számra a vigyor. Anita egy évvel idősebb, tipikus vörös volt; Fehér bőr, szeplők, magas és vékony testalkattal és nagy mellekkel.
- Nem gáz, mindjárt végzek. Jössz te is? - Nem az volt az első közös akciónk, így csak én is mellé térdeltem és átvettem az egyik farkat a kezelésbe, hogy élvezésig szopjam, amíg mögöttünk a csajok drukkoltak.

Ilyen volt az az este, amikor Rolanddal találkoztam. Szerintetek azóta beváltotta az ígéretét?
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 25805 alkalommal olvasták leanyzo szextörténetét és 112 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák