Szextörténetek Szexhírek

Irén a kígyóbűvölő - 3.rész (hetero szex, csoportos szex)

spanyol szextörténete
A várva-várt nyaralások lezajlása után, sokszor az az érzés motoszkáll bennünk, hát ez lehetett volna érdekesebb is, vagy inkább itthon kellett volna maradni!Az esti elalvások előtt, egyre többet beszéltünk Zolival, a ránk váró nyári kalandunról, Irénék nyaralójában. Ök már tavasz óta kijártak fúrni-faragni, minket azért nem hívtak, hadd legyen nekünk ujdonság!
A megérkezésünkre a kapuban vártak, mutogatva, hova álljak az udvaron. Szemem szám elállt, annyira szép volt a kert, a ház,
maga a környezet, és a növényzet elhelyezkedése átláthatatlan volt az esetleges leselkedőknek! Egy paradicsomi börtön,
mondta Béla, és ezt mind én hoztam létre, büszkélkedett!
Julit és Irént a nyár végén eladjuk afrikába nevetett Béla Zolival együtt !Olyan barnák lesznek! Mit gondolsz sokat kapunk értük? -kontrázott Zoli!
Ebédhez hordtuk ki a tányérokat Irénnel, egy pici, punciközépig se érő fehér, nyakbaakasztós köténykében! Zoli füttyentett, ez igen, hiába a jó kiszolgálás...Felállni, vágott közbe Irén, gatyát le mindkettőnek, mit képzeltek, ha mi semmibe, akkor ti is!
Na, egy pártedli az mehet, nehogy elcsöppenjen a nyáluk, nevettem Irénre!
Ebéd után vártak az egymással szembeállított napozóágyak! Béla kettőt összetolt és elkapta a kezem, -Juli gyere velem, ne félj tőlem, nem bánt a bácsi, evvel lehúzta a pólom, mesztelenül ölbekapott, és lerakott az ágyra. Az ölében éreztem a fenekemnek nyomódó vastag, és eres nagy farkát, Béla te kanos vagy? Anyuci nem tudna ezen segíteni neked? Irén és Zoli figyeltek, készen a jó zrikára!
Nem nem, drága kislány, a bácsi ismeri a 69. gyógymódót, ami neked kell! Ezzel a fejem alá tett egy törölközőt, Irénékkel nem törődve a comjaim közé furta a fejét, míg nekem sikerült a számba varázsolnom a nyalókát! (Bélának tényleg kedvemre valója volt)
Juli, szólt Irén, mondd a bácsinak, hogy majd én segítek neked ha ő kifáradt ! Nagyot kacagva, hanyattdobta magát, és a
szétdobott lábai közé húzta Zoli fejét, a haját markolva szinte utasítva: -nyalj ki drága szomszéd, hisz a férjem már fáradt lesz erre! Zoli egy gyerek zabolátlan hevességével nekiesett -fenéktől csiklóig az igencsak csatakos puncinak. Irén felálló kis pöcörője
gyorsan követelte a magáét, amit meg is kapott, mert Zoli fejét a hajánál fogva az őlébe nyomta. Te tudsz valamit kedves szomszéd,-lihegte- és behunyva a szemét és élvezett! Neked biztos elmondta a nejed, hogy mit szeret a pöcköm!
Még mindig állt a "másik feleség kúrása" tilalom, de hogy őszinte legyek, maga a kúrás nem volt lényeges, hisz azt mindketten a férjejinktől megkaphattuk minden éjel, akár napközben is. A játék a másik párral, együtt, vagy külön, a fiúk-lányok izgalmas ismerkedése egymással, az igen, erre vágytunk mindannyian!
Irénnel kiterveltünk egy kis programot! Szembe állítottuk a fiúkat, egy lépésre egymástól, enyhe terpeszbe, és egyik lábukat egy-egy guriga fatuskóra rakattuk!
Eddig nem tudták, minek vitettük velük oda a fát! Fogjátok egymást, szemezhettek is ha akartok, de akkor van vége , amikor mi
mondjuk! Értve? Én Béla, Irén Zoli mögé állt. Elindult a műsor! Júj de hideg, kiálltott Béla, ahogy a krém a kezemről a
lukához került, és körbe-körbe maszíroztam, egyre beljebb, hogy finoman átérjek a záróizmán! Persze állandóan krémeztem, már picit folyt a combján is! Zolival, Irén ugyanigy dolgozott! Na fiúk tetszik? Még pirulnotok sem kell, mert nem egymásnak csináljátok, (egyenlőre) nektek csak egymás szemét kell néznetek, és igyekezzetek majd egyszerre elélvezni! Julival mi "prosztata nővérkék" vagyuk, de ezt talán kitaláltátok magatok is. Szorgalmasan körözve a prosztatánál, már látszódott, hogy eredményes lesz.
A férjemnek ahogy láttam már néha fel-felállt, Bélának (neki vastagabb volt) csak olyan bólogatóan harangozott.
Megmozdult a feneke mindkettőnek, és láttam, amint a kezüket is mintha morzsolnák a másik karját. Az idő ment, és már a lélegzésük árulkodó volt! Élvezitek fiúk, kérdezte Irén? Na akkor most az egyik kezetekkel megfoghatjátok a másikét,ahogy a fürdőkádban szoktátok de semmi gyorsítás, csak lassan néhányat húzzatok, hogy szinkronba legyetek!Rásegitve, megfogtuk a melleiket és olajods kézzel körkörösen simogattuk, maszíroztuk,majd tenyérrel fejtük az izmos melleiket!
Na elég a kézimunkából, állj ! Kiáltott Irén, elővéve egy dobozból két anerost és szépen feltoltuk a fiúknak, rögzítve a megkötővel, majd a távirányítóval (ez már új tipus) elkezdte a szabályozást!
A fiúk előző gerjedelme egy picit már visszaesett, de hamar hangolódtak ujra,és a kütyük intenziven dolgoztak a prosztatán. Lassan a seggüket mozgatva keztek az tekeregni és sóhajtozni! Irénnel egymásra nézve éreztük, nemsokára itt a vég, verjétek egymásnak is, mondom nekik, mire a szabad kezük azonnal elkezdte verni a másik farkát, és mi is gyorsítottunk a távirányítoval.
A két fíú zihálni kezdett, az izmok rángtak, ők összeborultak, és a rángások közepette televerték egymás hasát, farkát a markukat a rándulások ütemére kilövelő ondóval!
Odamentünk velük a napozó ágyhoz, pihenjetek le, jó fiúk voltatok, bár most biztos nem lenne nagy kedvetek viháncolni!

Gyorsan telt az idő! Irén elmesélte, ők mindenüket a fenekelésnek köszönhetnek! Csak lestünk !
Na gyertek, a ház hátsó részen egy szobányi nagyságú helység volt, padok, szék, sulyzó, meg minden más! Elmondom nektek, Bélával összekerültünk, de csórók voltunk, és minden munka érdekelt, és kinyitotta a szekrényt, és rögtön megértettük, hogy miről van szó!
Tele volt spankerokkal, szíjakkal, korbácsokkal, fésükkel, meg számtalan dologgal! Látjátok ezt csináltuk Bélával, időben kiszálltunk, csak ezeket hagytuk meg!
Viszont, most hogy ismeritek a történetet, bemutató !
Éreztem én mindig, hogy Irén egy Domina!, motyogtam magam elé!
Gyerünk, vetközni, mesztelenre, adta ki az ukázt Irén! (az nem volt nehéz)Megtapsolta a spankerral a tenyerét! Nektek ez csak pici puha bemutató lesz!
Gyere kicsilányom, te leszel az első, bal kézzel megmarkolta a mellemet, és szinte annál fogva az asztalra nyomta a fejem! Szép kemény cickók!-suttogta a fülembe-Éreztem a simit, egyszercsak, csatt, -au ez fáj...csatt, ne feleselj...érted, és újra csatt...au..Na fiúk mézzétek meg , -hivta őket-,
nedvesedik-e a kicsike? és két kézzel széthúzta a combjaim! Ne forgasd a fejed, mert kapsz ! Csattant a hangja!
Béla volt az első,finoman benyúlt a lábam közé, és végighúzta a kezét, majd újra és újra! Hát...és ellépett, Zoli már mögöttem volt. A férjem keze ismerős a puncimnak, talán el se tudtam volna őt téveszteni! Lehet, még nem eléggé, mondta hirtelen...
Na megállj te disznó, kapsz te ezért!-gondoltam- Már jött is az újabb csatt hatszor, és már nem is fájt, elindult belül a remegés...
Irén megállt, hanyatt fodított, és tudtam mi jön, már semmi nem érdekelt, csak elöntött a kéj, és élveztem a már ismerős száj nyalakodását. Irén szája nekem maga a gyönyör, (Ő tényleg egy kígyóbüvölő)
Zoli is megkapta a bemutatót, de ő már egy közepes pálcával, és sziszegett minden ütésnél. Nyolc után már állt a farka, amit én is, Béla is leellenörzött, néhányszor olajos kézzel húzogatuk a bört a keményedő farkán! Tizenkettőt kapott, és a végén lefejtem az én drága férjemet, igyekeztem hogy nagyon jó legyen neki! Meghálálta, mert teleélvezte a markomat.
Irén utánna elmondta, már amikor engem fenekelt, már akkor benedvesedett, mert felizgatta hogy az ő "kislánykáját" éppen egy spankal fegyelmezi, a nyelve helyett!
Lassan végetért a nyaralás, és egy nagy összegabalyodással búcsúztunk a nyaralótól!
A végén sem keféltük meg egymás feleségét, -maradva a megállapodásunknál- de Irén szerint legközelebb biztos, és neki elhiszem, hisz ki nem hinne egy igazi kígyóbűvölönek?
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 6665 alkalommal olvasták spanyol szextörténetét és 18 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák