Szextörténetek Szexhírek

Irén a kígyóbüvölő - 2.rész (hetero szex, csoportos szex)

spanyol szextörténete
Nem tudom hogy jó helyen szakadt-e félbe a történet első része, de a második részben a kígyóbűvölés folyik tovább, ám még nem jön a finálé!Ne törődj velük, táncoljunk mi is, megérintette a puncim, ami lassan átment határozott símogatásba, a csiklómtól a gátig.
Vegyél mély levegőt suttogta a fülembe, és az ujját felnyomta a puncimba. Ez igen, ez finom, és szopogatni kezdte !
Újból rámhajolt, nagyon finom vagy suttogta, de nem tudod hogy az enyém milyen! Benyúlt magának, és már a számban volt az ujja! Nos? Ez izlik a kislánynak?
Mint a kigyó , amit elbűvöltek, válaszolni se tudtam, csak azt éreztem hogy milyen jólesik a matatása a puncimnál! Nyomd csak magad rá!-suttogta újra a fülembe, miközben már a combomon folyt a nedvem, olyan finoman maszturbált!
Ez a buli egyre szabadosabb lett, mindannyiunknál már elgurult a gyógyszer!

Nem is tudom mikor nyúltam le Irén lába közé, de az biztos hogy addig simogattam a csiklóját amig ő is (hozzám hasonlóan) elélvezett, és satuba tartotta az ujjaimat.Éreztem, nagyon felizgulhatott, mert határozottan keménynek éreztem a csiklóját! Eközben rámhajolt, és elkezte szopni a szabadon nézelődő mellbimbómat.
Már mindenkiben volt elég biztosan(nem emlékszem) amikor lehuppantunk egymás mellé Irénnel, és a srácokat kerestük a szemünkkel, hát bizony nekem nagyranyílt a látványtól.
Biztos nem igaz amit látok, odahajoltam Irénhez, nézd, jol látom amit látok?-evvel a fiúk felé intettem! Csípj meg!
Semmijen bugyi nem volt egyiken sem, mesztelen fenékkel táncoltak, ha táncnak nevezhető a körbeforgás, az is lassan, és a férjecském keze marokra fogva tartja Béla farkát, és innen az ágyról is jól láthatóan finoman feji, miközben Béla vállára támaszkodik.

Ne törődj velük, holnap majd másképp emlékszenek úgy is !
Majd ezt megbeszéljük velük, hidd el jó buli lesz, nevetett Irén, és megszívta a másik bimbómat is, amelyik büszkén állta a nyelve ostromát!
Persze hogy visszanéztem, és már Irén is figyelte a dolgok folyását, mert az aztán igazán volt!
Mostanra már szinte álltak egymásnak dőlve, de már Béla keze is tele volt A férjem farkával! Igen határozottan látszott, hogy ő is viszonozza Zoli szivességét, de egyszercsak a férjem elvette Béla farkáról a kezét, és két kézzel ölelte a vállait,
mialatt Béla határozottan fejte a férjecském bennem járatos farkát. Irén a fülembe súgta, ne haragudj rájuk, csak egy picit megbolondultak, de azért nagyon aranyosak, ezzel felállt, a kezében egy szalvétával, és odalépett hozzájuk.
A férjem abban a pillanatban teleéevezte az Irén által -jókor- odatartott szalvétát, gyönyörtől kapkodó hörgéssel!
Holnapra kialusszák, ugye tudod szivem? -megfogta a kezem, gyere- és kivezetett a fürdőbe! Én csak mentem, mert Irénnek egyszerűen nem tudtam ellenállni !Nekem ő lett a dominám! Ha arra kér nyaljam az utat előtte, biztos megteszem!
Ennél azért prózaibb volt, te szép kislány, most kinyalod Irénke punciját, és elélvezteted a csiklócskáját, - ugye te is így szeretnéd?-Gügyögte! Ahogy a mosógépen ült, a nyelvem elérte a kitárt lábak közt a puncit!
Másnap Irén megkért , hogy ő intézhesse el a buli utózöngéit, mert nem akarja hogy bármelyik család veszekedjen emiatt, -hidd el, én értek hozzá, és kacsintott-!
Hagytam, mert nem is volt semmi akarat bennem hogy szembeszálljak vele! Egyszerűen behódoltam neki, talán a gyönyörű csillogó, mégis parancsoló szemeinek?


Irén vezette a dolgokat és olyan ügyessen hogy a sok-sok bocsit is leállítva, szinte mindannyian csodálkoztunk, hát tényleg mit is kéne megbeszélnünk?
Hosszasan mesélte a fiúk viselt dolgait, amiről azoknak fogalnma se volt,(a mi kis játékainkból csak azt amire a fiúk nagyjából emlékeztek! Tudjátok, ez egy jólsikerült buli volt, és egy testi-lelki barátság kezdete! Ezzel Irén lerendezte a dolgokat!
Rendszeresen összejártunk, teljes volt a zártkörű barátságunk, ami csak négyünkre tartozott! Sok erotikával szinesített játékot találtunk ki, egyetlen feltétellel, "egymás feleségét nem keféljük meg, de majd eljön annak is az ideje...! Mind a négyen összedugtuk a fejünket...tudjátok hogy mi olyan "mocskos pervez" kis disznók vagyunk? De ugye milyen jó így?-összenevettünk-!
Irénéknél sokat fürdőztünk(óriási pezsgőkádjuk volt)Az idő előrehaladtával már nagyon összeszoktunk, gátlástalanul élveztük egymás becézését,mintha két férjünk, vagy két feleségünk lenne!
Az együtt fürdőzések oldott hangulatúak voltak, hol volt már a szemérem? Nem kellett már izgulni, ha például Béla mellettem elmenőben megállt, a blúzomból kibuktatta az egyik cicim, és megszopogatta a többiek előtt! Irén ezt szinte mindig megtette velem!!
Amikor mindenki mesztelen volt, ennek láttán a fiúk nyála sem csorgott, de nem ájultuk el mi sem a felálló farkuktól.Sőt megmértük nekik, hogy véletlenül se legyen vita, kié mekkora!
Hosszú időket tölttöttünk el, a víz alatti kézjátékokkal, mindenki mindenkiével játszhatott, ha éppen azt látta jónak.
A játszadozásokban Irén egyszercsk átlibbent mellém, -lenyúlt- és én abban a pillanatban 'elvesztem'! Nekem Irén keze volt az eljövendő gyönyörök kertje és megnyiltotta a combom annyira, hogy kényelmesen puncizhasson. Már sose szégyelltem magam, pedig velem szemben a fiúk mindent láttak, igaz mi is őket. Ha egymást símogatják, hát legyen, ezért vagyunk itt, ez is belefér a barátságunkba.
Irén finoman az ő stílusában élveztetett, én engedelmesen nyomtam oda az ölemet a kezének, a szemeim lehunyva, gyorsuló visszafogott lélegzettel vártam a zsigereken átfutó gyönyört. A fiúk néztek bennünket,persze inkább jobban az arcunk mutatta az érzelmeinket, de azét a vizen jól átlátszott Irén kézmunkája is! Az élvezés pillanataiban megfeszültem, és nagy sóhajjal átadtam magam az elernyedésnek! A fiúk ekkor egy csókot küldtek a kezükkel a levegőben, és mosolyogtak, miközben Irén birtokba vette a számat. Meglöktem könyökkel Irént, és a fiuk felé pillantottam. Az akciónk mindkét fiú farkát felállította, és a két farok büszkén himbálódzott a vízben.
Ilyen dolgok után soha nem dőlt össze a világ...Általában csak sikamlós témák voltak műsoron, és mindig könnyen rágerjedt valamelyikünk a müsorra. Az én szende férjem (valaha azt hittem ) egyszer csak velünk szemben, elkalandozott a Béla őléhez! Láttuk, hogy símogatva, húzogatva a makkján a bőrt, sikeresen felállította a farkát. A két fiú egymásra nézett, majd ránk, illetve a szemünkbe, de mi inkább a vízi történéseket figyeltük. Közelebb húzodtak, és beljebb fordultak, így már Béla keze is elérte a férjem farkát! A két fiú legalább tíz percnyire elnyujtott örömöt okozott egymásnak, és egyszerre élveztek el.
Nemcsak a kád volt a világon ,Irénéknek nagy franciaágyuk volt(a normálnál nagyobb) és nagy kártyacsaták után édes volt a hentergés, amiben a lényeg, az irigykedés nélküli becézgetés , a játék a másik testével, (bármelyikünkel), kézzel, szájjal ahogy éppen akartuk!
Béla egy ilyen heverészésnél szólt, Juli emlékszel amikor nem volt rajtad bugyi a szekrénynél? Ó...persze Na most itt az idő, és
átmászott a férjemen , a lábom szétnyitotta, amit én gátlástalanul engedtem neki, és Irén símogató keze meg Zoli figyelme mellett egy órjásit élveztem Béla nyelvétől! A férjem megsímította az arcom!
Szerettük egymás párját is mindenben kipróbálni, de a fiúk továbbra sem próbálkoztak félre kefélni! (mi sem!) Senki nem maradt ki az egymás élveztetéséből, és mégsem lettünk se leszbik, se homokosok!
A fiúk szerint irtó nagy élvezet volt az is ha mi lányok oldalrafordultunk, egymást átölelve,mig egyik fiú fölöttünk állva a lábunkat felemelve tartotta, hogy a másik, mindkét puncit egyszerre tudja kényeztetni. Aztán csere! Igy mentek a dolgok nálunk!
Soha nem gondoltam volna, hogy a szeretett férjemtől fél méterre a számban a szomszéd nagy farkán cuppogok, vagy hogy utánna az én férjem nyeli el tövig ugyanazt a farkat kéznyujtásnyira előttem!
Irén teljesen más volt, mint bármelyik nő akit ismertem valaha! A garázsberli affér pillanatában éreztem, ez a nő különleges, és tényleg úgy érzem 'megbabonázott'!
Amikor fenn a lakásban azt mondta lehetek bugyiba, akár bugyi nélkül...abban a pillanatban tudtam, ha ezt akarja, akkor azonnal ledobom neki a bugyim is. Megbűvölt!
Nagyon tudott szeretni, és mindig kislánynak becézett, de bármit akart, nem tudtam ellenkezni!
Imádtam, amikor elém állt, megfogta az állam, és csak annyit mondott, ugye akarod?
Akartam mindig! (ne kérdezd, miért?)
Az ágyon kihámoztam a holmikból, és számmal végijártam a teste minden zugát, mire eljutottam a puncihoz!
Szó szerint szétnyaltam, a csiklóját robbanásig szoptam, mert meg kell mondjam, gyönyörü, legalább 4 centis pici pöcs volt, csiklónak álcázva..Amikor a nyelvem már kellően kezdte a puncit izgatni, a csiklója egyszerüen ledobta a csukját magáról, és az égnek meredve várta a számat, és én mindig finoman leszoptam. Az a kis pöcörő önálló egyéniség volt! Külön szabályos szopást követelt (le-fel-le...), amire aztán egy nagyot élvezett! Azt is szerette ha körbe és le fel nyalogattam, ilyenkor úgy hajladozott a nyelvem alatt, mintha tényleg egy kisfiú pöcöröje lenne!
Amikor 69-ben voltunk, Irén mindig azt kérte, -édes kicsilány, csak a pöckömet kényeztesd, jó? Ő is szeretett bíbelődni velem, szeretett nyalni a végletekig, és csak úgy szabadultam ha eltóltam magamtól. Szerette fenekemet is, soha nem kellett kérnem, mindig megtette!
Egyre szorosabb barátságba kerültünk! Kőzelgett a nyár, és már mi is ráhangolódtunk a kedves invitálásra, egy kellemes nyári kaland reményében!
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 5423 alkalommal olvasták spanyol szextörténetét és 31 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák