Szextörténetek Szexhírek

Szexmasszázs afrikai férfivel (hetero szex)

Jóni masszázs szextörténete
Életem első masszázsa jóni befejezéssel, amire sosem gondoltam volna, hogy a masszázs végén a jóni befejezéssel akkorát élveztem, hogy még utána percekig remegtem a kéjtől...és ehhez képest semmi sex nem volt benne, de orbitálisan jó volt!!!Kedves Mindenki!
Gondoltam megosztom veletek az élményemet ami a tegnap folyamán ért.
Régóta játszottam a gondolattal, hogy egy masszőrt felkeressek, hiszen az azért még is csak egy intimebb dolog.
Barátnőm unszolására, elmentem tegnap egy afrikai fiatalemberhez Budapest belvárosában...teszem hozzá nagyon helyes afrikai fiatalember és ha hiszitek ha nem úgy megmasszírozott...hogy még a szám is tátva maradt.
Egy nagyon szép lakáson találtam magam a megbeszélt időpontban. Aroma gyertyák körben az asztal körül, minden szép tiszta és fehér volt. Furcsa volt, mert nem csak ő volt ott, hanem a párja is ha netán angol nyelvi akadály lenne.
A kedves hölgy megmutatta hol vehetem le a ruháimat és adott nekem egy fehér törölközőt.
Amikor felfeküdtem az asztalra elképzelésem sem volt róla mi várhat ott rám.
Nagyon kellemes masszázs olajat csurgatott rám, a fenekem le volt takarva törölközővel...és elkezdett masszírozni a fejemtől...fokozatosan lefelé...gyengéden és kicsit erőteljesebben felváltva...nagyon jó érzés volt.
Aztán kérte forduljak meg...és elölről is megmasszírozott...
A végén pedig kaptam tőle egy fantasztikus jóni masszást...amitől először féltem de annyira tudta hova hogy nyúljon..hogy ha hiszitek ha nem utána még percekig remegtem a kéjtől!
Fantasztikus volt!!! Mindenkinek csak ajánlani tudom...nagyon érti a dolgát!!!
És nem volt erőszakos...nem volt durva...folyamatosan beszélt hogy jó...mit szeretnék...hogy szeretném...ha nem jó szóljak abba hagyja...
Nem gondoltam volna!!!
Jövőhét szombaton viszem el hozzá a sógornőmet is :) Meg kell élje ezt ő is és még az is lehet hogy én is újra átélem...mert ki nem hagynám.
Úgy tudom párokat is vállal(nak) a párjával...így akár dupla örömben is része lehet annak aki szeretné kiprobálni.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 6921 alkalommal olvasták Jóni masszázs szextörténetét és 13 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák