Szextörténetek Szexhírek

Szex a munkatárssal (hetero szex)

Szancsus szextörténete
Alig 3 hónapja voltam a munkahelyen egyszer csak azon kaptam magam hogy egyre többet beszélek vele és vonzódunk egymáshoz.Amikor még az első hónapomat töltöttem a munkahelyen nem nagyon beszélgettünk, bár mindig összefutottunk, de sose beszéltünk. Egyszer csak kimentem rágyújtani és pár percre rá kijött ő is. Beszédbe elegyedtünk, nagyon vonzó pasi volt, mindegyik lány oda volt érte. Én nekem volt valakim akkor, így nem közeledtem felé, amit ő egy ideig tiszteletbe tartott. Pár hét múlva újra megint a dohányzóba találkoztunk, leültünk egymás mellé, beszélgettünk, közben megjelentek mások is. Egyszer csak megfogta a combomat és szép lassan elkezdte felfele csúsztatni, ellöktem a kezét. Biztos, hogy észrevették, hogy valami folyik köztünk, mert teljesen ledöbbent, vörös arccal ültem velük szemben. Majd rátettem a combjára a kezemet megsimogattam és szóltam neki, hogy engedjen ki. Elindultam felfele a lépcsőn az öltöző felé és hirtelen megragadta a karomat. Ő volt az, szinte berángatott a férfi öltözőbe. Csak annyit tudtam kinyögni, hogy te most mit csinálsz? Szája lecsapott. Teljesen összefonódtunk, vadul faltuk és simogattuk egymást, majd mikor elkezdte felhúzni a pólómat megállítottam, mégis csak a munkahelyen voltunk, nem akartam azt, hogy valaki meglásson. - Kellesz, nekem megakarlak itt és most dugni. - Szó se lehet a munkahelyünkön vagyunk, találkozzunk munka után.
Nagy nehezen le tett róla. Kifelé menet összefutottunk a biztonsági őrrel aki széles mosolyt dobott felénk. Mindketten mentünk a magunk dolgára, de csak rá tudtam gondolni, ahogy csókolt, ahogy simogatott, teljesen benedvesedtem. Letelt a meló megvártam őt. Elindultunk az autója felé, neki nyomott az autónak és megint csókolóztunk. Beültünk az autóba és felmentünk a lakásomra (a párom épp dolgozott és csak késő este jött haza). Már a liftbe is visszafogtuk magunkat.
Amint beléptünk az ajtón egymásnak estünk. Elkezdte simogatni a puncimat a nadrágon keresztül, én meg megmarkoltam a farkát. Eljutottunk az ágyig, szép lassan levetkőztetett, ő is ledobta a ruháit, csak a boxer maradt rajta. Végig csókolta a testem minden egyes porcikáját, bekapta a mellbimbómat, majd egyre lentebb haladt és elkezdte nyalni a puncim. Sose nyalt még ki senki úgy, ahogy ő, bedugta a nyelvét, harapdálta a csiklómat, két ujjával megujjazta nedves lyukamat. Olyat élveztem, mint amilyet a párommal azelőtt sose. Majd lenyomtam az ágyra kiszabadítottam nagy farkát a gatyájából és elkezdtem szopni. Tövig bekaptam neki, játszadoztam a golyóival, annyira élvezte, hogy beleélvezett a számba. Lenyalogattam teljesen a farkát, majd beleültem. Olyan vadul megkefélt ebben a pózban, hogy sajgott mindenem, majd kutyapózba folytattuk.

Hirtelen úgy belém csapódott, hogy felsikítottam, a szomszédság is hallotta, hogy mi épp kúrunk. Egyszer csak elkezdett játszani az ujjával a popsimnál. Az ujját belenyomta a számba és rám parancsolt, hogy jól nyálazzam be, majd visszatért a popsimhoz és bedugta az ujját, majd kettőt közben vadul kefélt. Majd már a sokadik orgazmusom után még utoljára élveztem egy nagyot, mire ő ráélvezett a popsimra. Mindketten ledőltünk az ágyra, nekem rendesen sajgott odalent. Összebújtunk, majd egy kis időre elaludtunk.
Még egy pár hónapig tartott ez az egész köztünk csináltuk mindenhogy ahogy lehetett. Seggbe kúrt, 69, rengeteg szexpóz, még a munkahelyen a wc-be is leszoptam. Majd én otthagytam a munkámat és elköltöztem messzire, egy jobb munkalehetőség miatt.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 9864 alkalommal olvasták Szancsus szextörténetét és 46 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák