Szextörténetek Szexhírek

Gézuka története - Tizenkilencedik rész (fétis, biszex)

bugyisgézuka szextörténete
Gézuka kap egy pénisz alakú cumit és amíg cumizik a felnőttek megbeszélik és kitöltik a felvételi kérvényét. Gézuka aláírja és bemennek a bizottság elé.Éva játékosan rácsapott Gézuka seggére és amikor megérezte a kemény, feszülő pisilőt elnevette magát:
- Láttam rajtad kislányom, hogy tetszik a csókolózás, de nem gondoltam, hogy a kis pisilőd is ilyen kemény lesz. Szükséged lesz neked is egy ilyen kis villamos erényövre!
- Anyuka kérlek… - kezdet dadogva tiltakozni a fiú, de látta az anyja elkomoruló arcát elhallgatott és sírni kezdett.
- Ne bőgjél, te kis hülye, kezdhetjük elölről a sminkelést! – szólt rá szigorúan Éva, aztán egy törlővel felitatta Gézuka könnyeit, megint rácsapott a fenekére és rászólt – Gyerünk kifelé! István úr műár biztosan türelmetlen.
Kiterelte Gézukát a sissy wc-ből, aztán az előtérből is.
István a recepció előtt ült egy fotelben és egy monitort nézett a recepciós lánnyal együtt.
- Elnézést, hogy ilyen sokáig elmaradtunk – kezdte Éva, de a férfi a monitorra mutatva félbeszakította:
- Semmi gond, láttuk, hogy hasznosan töltöttétek az időt odabent! – mondta mosolyogva.
- A testvérektől sokat lehet tanulni – mondta Nóra – nagyon ügyes sissyk és Kati nagyon ügyes nevelőnő. Sokan szokták megkérni, hogy segítsen a saját gyerekeik nevelésében, főleg kisebbekében, akiket még nem hozhatnak el a klubba.
- Elhiszem, nagyon határozott és magabiztos volt odabent – mondta Éva.
- Igen, az – mondta István - Ági is jól ismeri, nálunk is járt már, mint babysitter. Ha megkérdezed, Éva, otthon szívesen mesél majd róla a kislány. Most ülj le, kérlek és nézd át ezeket a papírokat és ha van kérdésed tedd fel. Nóra is, én is szívesen válaszolunk, de ha nem tudunk, kérhetünk más segítséget is.
Éva leült egy fotelbe és elvette a férfitől a felé nyújtott papírokat. Gézuka ott téblábolt, míg István rá nem szólt, hogy álljon be a sarokba.
- Míg olvas hölgyem, hozhatok önöknek egy kávét, italt, üdítőt? – kérdezte Nóra.
- Köszönöm – nézett fel Éva, egy hideg ásványvíz jól esne.
- Én is azt kérek, Nóra – mondta a férfi.
- Gézukának is hozhatok egy italt?
- Nem - nevetett fel István – köszönjük, de azt hiszem eleget ivott odabent. Még a végén eláztatja a bugyiját.
- Értem – nevetett fel Nóra, aztán két hűtött ásványvizet és két poharat tett egy tálcára, és a vendégek elé tette. Utána ránézett a sarokban álló fiúra, elmosolyodott és a pult mögötti szekrényhez lépett, elővett valamit és odavitte Istvánhoz.
- Hogy ne unatkozzon a gyerek, amíg várnia kell. Ezen gyakorolhat is és meg is nyugtatja őket a cumizás. – mondta és átadott a férfinak egy kis dobozt.
- Ez jó ötlet, köszönöm Nóra! – mondta a férfi.
- Szívesen, amiben tudok, segítek – mosolygott a lány és visszament a pult mögé.
Éva is felnézett a papírból, amit olvasott:
- Mi az? – kérdezte.
- Egy nagyon praktikus kis cumi, kifejezetten ilyen kis sissyknek – mondta a férfi, aztán rászól Gézukára – Gyere ide, bugyis!
A fiú, egy pillanatnyi tétovázás után, odalépett a férfi mellé. István közben feltépte a cumi csomagolását és kivett a dobozból egy kb. 6 cm hosszú és 3 cm átmérőjű cumit, ami úgy nézett ki, mint egy nagy fasz vége. A makk kidomborodott és mögötte még kb. 3 cm hosszan ott volt a fasz szára. Aztán következett egy ovális alakú műanyag lap, ami meggátolta, hogy egészen be lehessen kapni a cumit. A műanyag lap két végén egy-egy lyuk volt, amibe szalagot, gumiszalagot, vagy más rögzítő eszközt lehetett csatolni, amivel a fej mögött rögzíteni lehetett a cumit, hogy ne lehessen kiköpni, vagy kiejteni a szájból. A cumi végén egy lehúzható kupak alatt csatlakozó volt, amire egy slagot lehetett húzni, és azon keresztül, ha megszívták a cumit, vagy nyomás alatt volt, folyadék áramlott a szájba. István megmutatta a nőnek az eszközt, elmagyarázva a használatot. Éva nevetve vette készbe a kis szilikon terméket:
- Sose gondoltam volna, hogy ilyesmik léteznek! De nagyon praktikus! Gézuka – fordult a gyerekhez – kapd be szépen a cumidat!
- De… Anyuka kérlek… - kezdett könyörögni a fiú, de az anyja felnyúlt ültében és egy határozott mozdulattal elkapta a gyerek fülét. Erősen megcsavarta és lehúzta magához. A felvisító gyerek elnyíló szájába egy határozott mozdulattal tövig benyomta a cumit.
- Ooo – nyögte a fiú könnybe lábadt szemmel, aztán elhallgatott, lehajtotta a fejét és csendesen sírdogált.
- Ezt ügyesen csináltad – mondta mosolyogva István. – Gézuka, vissza a sarokba! Cumizz csendesen és eszedbe se jusson kiköpni!
Gézuka visszament a sarokba és megállt lehajtott fejjel. Néha hallani lehetett egy-egy szipogást, de néha kis cuppanásokat is, ahogy cumizott.
Éva először csodálkozva kapta fel a fejét, nem gondolta, hogy Gézuka tényleg szopni fogja a cumit, de István megmagyarázta, hogy muszáj cumiznia, mert a szájban önkéntelenül felgyűlik a nyál, és ezt le kell nyelnie, ez adja a cumizó, cuppogó hangot. Éva nevetve fordult vissza az iratokhoz.
Végül, amikor mindent elolvasott felnézett a férfira:
- Nézzük jól értettem-e a dolgokat. Először én, aztán Gézuka.
- Rendben, hallgatlak – mondta a férfi.
- Szóval alá kell írnom egy titoktartási nyilatkozatot, hogy ami itt történik arról soha, semmilyen formában, senkinek nem beszélek, nem árulom el, ami a klubban folyik, akit itt ismertem meg.
- Igen.
- El kell döntenem szeretnék-e tag lenni. Ha igen, akkor egy ajánlót, gondolom ez te lennél, és két támogató tagot kell találnom.
- Ha úgy döntesz, szeretnél tag lenni és ajánlani foglak. És biztos vagyok benne, hogy még ma találsz több tagot is, akik támogatnak majd, tehát ez nem probléma.
- A kérdés, hogy akarok-e tag lenni… És nem mellékes a tagsági díj sem, ez nagyon sokba kerül…
- Igaz, évi 500 ezer. Ha van saját szolgád, akit a tagok rendelkezésére bocsátasz, akkor kedvezményt kapsz, a szolga szintjének megfelelő mértékben. Ez Gézuka esetén még nem sok kedvezményt jelent, de a következő évre fejlődik annyit, hogy 100, talán 200 ezer kedvezményt kapj rá.
- De akkor mindenkinek oda kell, adjam a gyereket, azt tesznek vele, amit akarnak?
- Igen és nem. Három fokozat van ebben. A legszigorúbb, ha személyi szolga lesz. Csak a gazdája, nevelője rendelkezhet vele, csak az ő utasításait kel végrehajtania és csak ő büntetheti meg. A következő fokozat a korlátozottan elérhető szolga. Ebben az esetben a tagok adhatnak parancsokat a szolgának, használhatják bizonyos dolgokra, ami előre meg van fogalmazva és a szolga a névkártyáján feltüntetve, kis kódok, piktogramok formájában. Ilyenkor a tagok nem büntethetik meg a szolgát, csak a beleegyezéseddel. Ha szabadon elérhetővé teszed, akkor bármelyik tag, bármire használhatja és meg is büntetheti engedetlenség, rossz magaviselet esetén.
- Értem… És ezt mikor kell eldöntenem?
- Ezzel ráérsz! És bármikor változtatható is, időlegesen is. Általában ajánlott a fokozatosság. A személyes szolgaságot nem igazán ajánlom, ne tud benne fejlődni a gyerek. A korlátozottan elérhető szolga fokozat szerintem tökéletesen megfelelő mindenre. Részletesen lehet szabályozni mit tehetnek a szolgával, mit nem. És fokozatosan lehet egyre többet és többet megengedni, vagy időlegesen akár szabadon elérhetővé is tenni. Nem jár ugyan akkora tagdíjkedvezménnyel, de biztonságos és jó lehetőségek vannak benne.
- Értem… De még mindig nem tudom, szeretnék-e tag lenni…
- Most a vendégem vagy. Mint tagnak jogom van időnként vendéget hozni, persze ha a titoktartási nyilatkozatot aláírja. Vendégként nincsenek különleges jogaid, de mindent láthatsz, tapasztalhatsz, eldöntheted a későbbiekben lennél-e tag. És persze bármelyik tag meghívhat, megkínálhat a szolgájával. Akkor az ellenőrzése mellett teheted, amiben előzőleg megegyeztek, vagy amit nem tilt meg neked.
- Ez jól hangzik.
- Igen, de nem tudlak minden alkalommal magammal hozni, csak évente 4szer hozhatok vendéget.
- Tehát, ha ma megteszik a dolog, akkor vagy jelentkezek tagnak, vagy várok 3 hónapot, hogy ismét meghívhass?
- Igen. Persze más tag is meghívhat, akivel esetleg ma itt megismerkedsz. – Mosolygott István.
- Értem – mondta elgondolkodva Éva. – És te tényleg fél milliót fizetsz ki évente, hogy itt lehess?
- Igen. Aránylag jól keresek és nincsenek más drága szenvedélyeim.
- Nekem viszont ez az összeg nagy sok. Nem is vagyok benne biztos, hogy akarom-e, de abban biztos vagyok, hogy ilyen áron nem akarom. Ráadásul, ki sem tudom használni, nemsokára fél évre külföldre megyek.
- Igen, tudom. Nem is ajánlom, hogy most jelentkezz. Légy a vendégem most, aztán lesz időd gondolkodni a dolgon. Ha Gézukát felveszik, lehet az én szolgám, eredetileg is erről beszéltünk. Később pedig, újra meghívlak és ha, úgy gondolod, akkor majd jelentkezel tagnak is.
- Ez jól hangzik – vidámodott fel Éva – És így te kaphatsz kedvezményt a gyerek után. Legalább valamivel meg tudjuk hálálni, hogy foglalkozol vele, velünk! Igazán ez a legkevesebb!
- Ugyan, nem a pénz miatt teszem – mondta István – Bevallom, növeli a tekintélyemet a klubban, ha van saját szolgám. Bár Ági nagyon igyekvő és nagyon jól is szerepelne itt, ő még túl fiatal.
Éva nagyot nyelt, aztán kicsit bizonytalanul, meg-megakadva mondta:
- Bocsáss meg István, de én úgy látom Ági nem is való szolgának… Ő sokkal jobb, határozottabb, és… Egyszerűen kár lenne érte itt…
A férfi elmosolyodott:
- Észrevettem, hogy tetszik neked a lány. Örülök is neki! Áginak is jót tesz egy felnőtt nő a környezetében és ő tényleg szívesen, élvezettel okoz neked örömet. Éva, – fogta meg az elpiruló nő kezét az asztal felett – ne szégyelld, ha megkívánod a lányt! Nyugodtan használd őt, vagy csak utalj rá, hogy jólesne neked, ha kényeztetne és ő azonnal és szívesen megteszi.
- Köszönöm… - mondta halkan a nő, lesütve a szemét.
- Ami pedig a klubot illeti, itt sem történne vele olyan, amit ne engednék meg neki. Ez a lényege a korlátozott elérhetőségnek, amit a kis bugyisod részére is ajánlok. Pontosan meg lehet határozni, mit engedsz meg vele kapcsolatban és mit nem. És a klub biztonságos. A magas tagsági díj is ezért van, ebből telik ellenőrzésre, orvosra, biztonsági személyzetre. És ez garantálja a diszkréciót is. Itt az alkalmazottak fizetése igen magas, senki nem kockáztatja, hogy elveszítse az állását azért, mert nem figyelt oda, mert megengedett valamit, amit nem lett volna szabad, mert eljárt a szája. A tagok szintén nem engedik meg maguknak, hogy a saját maguk hozta szabályokat áthágják. A tagsági szerződés szigorú és egyértelműen szabályoz mindent. Ha valakit ki kéne zárni, az hasonló intézményben sohasem kapna helyet. Másrészt a tagoknak egyenlő jogaik vannak, és nem fogom megsérteni senki más jogát pillanatnyi vágyból, felindulásból, hiszen akkor az én jogaim és veszélyben lennének. De ennél is fontosabb, hogy a tagok itt irányítani, uralkodni vágyó, akaró, tudó emberek. Ha a saját vágyamnak nem tudok parancsolni, akkor milyen jogon parancsolnék bárki másnak? Ha megsértem egy másik tag jogát, azzal hogy olyanra használom a szolgáját, amit ő nem engedett meg, akkor magamat alacsonyítom le, akkor csak egy tolvaj lennék, hisz más tulajdonát venném el, használnám, rongálnám. Érted?
- Igen, értem. Soha nem gondoltam még így erre. Tehát itt a szabályok betartása elsősorban a becsület, önérzet dolga a tagok részéről?
- Igen és ez így erősebb, mintha kívülről diktált törvény lenne.
- Értem – mondta elgondolkodva a nő – tehát a tagok, szabad, önérzetes, domináns emberek, jogokkal és saját szabályokkal… A szolgák pedig tulajdon tárgyak? Jogok, akarat, szabadság nélkül?
- Igen és nem teljesen – mondta a férfi – a tagok esetében igaz, amit mondasz. A szolgákra pedig részben igaz. Vannak jogaik. Ezeket a szerződésük szabályozza. És szabadságuk is van, akaratuk is lehet, például: eldönthetik élnek-e adott jogukkal, vagy sem. Szabályok szerint élnek, de ki nem? És hidd el, aki természeténél fogva erre alkalmas, erre születetett, annak a nagyobb szabadság nem is tesz jót. Lásd a saját kisfiad. Szabad volt, semmilyen szigort nem alkalmaztál és hova jutott? Hazudott, maszturbált és leselkedett… És mindezt azért, mert nem voltak előtte olyan kihívások, olyan feladatok, amelyek a személyiségéhez illettek volna.
- Ebben igazad van, István, teljesen igazad – sóhajtott fel a nő – szégyellem is, hogy nem vettem időben észre.
- Még nem késő és én szívesen segítek. Sőt, azt hiszem, a legjobb helyen vagyunk ahhoz, hogy segítséget kapjon a gyerek. Ne finomkodjunk, ne szépítsük a dolgot: nem teljesen önzetlen ez a segítség, részemről sem, a többi tag, a klub részéről meg főleg nem. A tagoknak szórakozást, élvezetet nyújt a gyerek, a nevelése, a használata. A tagok pedig eltartják a klubot, fizetik a költségeket, a béreket. Így mindenki jól jár: a gyerek nevelve lesz és fegyelmezve, a tagok élvezethez, a klub pénzhez jut, te pedig egy nyugodtabb, kiegyensúlyozott gyereket kapsz és a nyugalmat, hogy biztonságban van, míg külföldön leszel.
- Igen, igaz. Ezért is egyeztem bele, hogy eljöjjünk, amikor először említetted ezt a klubot – mondta Éva – csak megijesztett itt ez a komolyság, ez a sok feltétel, ez a titoktartás…
- Ez mind szükséges. A mai világban, társadalomban senki nem szeretné, ha tudnák az idegenek, szomszédok, munkatársak, hogy egy ilyen jellegű klubban tag, hogy ilyesmiben vesz részt. Ami itt történik teljesen törvényes, felnőttek szabad beleegyezésük alapján töltik itt az idejüket. Mégis botrány lenne, ha kitudódna, nyilvánosságra kerülne, csak az a kis rész is, ami a mosdóban történt ma. Igaz?
- Igen, megértelek, nincs is gondom a titoktartással - – bólintott Éva és felvette a papírt, egy tollat és gyorsan kitöltötte majd aláírta. - Ugyanezt Gézukának is alá kell írnia?
- Igen. Először egy titoktartási nyilatkozatot, teljesen hivatalosan, polgári névvel, címmel. Igazolványszámmal együtt, mint előbb te. Miután ez megvan, akkor ki kell tölteni részére egy jelentkezési lapot, ott még kell a valódi neve, adatai, de már a szolganeve is. Ez a jelentkezési lap a klubban archiválásra kerül, de soha senki nem látja, a klub titkosan kezeli. Ha felveszik a gyereket, akkor a valódi neve, adatai sehol nem szerepelnek már, mindenütt a szolganeve, beceneve lesz feltüntetve, lehet Bugyis Gézuka. – mondta mosolyogva a férfi – Egy kérdőíven be kell jelölni milyen képzést kapjon, mire használható, mit gyakorolt már, stb. Ebben segítek. Meg kell nevezni a nevelőjét, gazdáját, aki felelősséggel tartozik érte, gondoskodik róla, szabályozza. Itt megnevezhetünk téged, mint édesanyát, X. Éva néven, és engem, mint gazdát, nevelőt. Ha ma jól teljesít és a jelenlévők közül két tag belegyezik a felvételébe, akkor kap majd egy névkártyát, amit a klubon belül mindig viselnie kell, olyat, amit a testvéreken is láthattál. Ezen a kártyán van feltüntetve a szolga neve, a gazdája neve, a szolga születési ideje, a kategóriája hogy mire használható és a fokozata, hogy személyi szolga, korlátozottan, vagy szabadon használható. A szemmel látható írás és képek mellett számítógépen leolvasható információk is vannak a kártyán, egy memóriakártya van beépítve benne. Itt bármi tárolható, képek, leírások, videók a szolgáról, amit a gazdája jónak lát. Ha egy tag felszólítja a szolgát, át kell adnia a kártyát és a tag megnézheti, sőt hagyhat üzenetet is a gazdának, tölthet fel fényképet, vagy videót, hangot is. Az eredeti információk írásvédettek.
- Ez nagyon bonyolultan hangzik…- nézett tanácstalanul a férfira Éva.
István elnevette magát:
- Dehogy! Majd belejössz! Különben is ez már az én dolgom lesz, te majd csak megnézed, jóváhagyod, ellenőrzöd otthon, hogy mi történt a kis bugyissal a klubban.
- Köszönöm, hogy segítesz István – mosolygott a nő hálásan – köszönök mindent!
- Nagyon szívesen – mondta a férfi és meg veregette a nő asztalon fekvő kezét. – Töltsük ki a papírokat és írassuk alá a gyerekkel.
Éva gyorsan kitöltötte az adatokat a két papíron, aztán a férfi segítségével kitöltötte a jelentkezési lap rovatait is, majd odaszólt Gézukának, aki végig a sarokban állt és riadtan hallgatta miről beszélnek a felnőttek:
- Gyere kisfiam, írd alá a papírokat!
Gézuka megfordult, piros arccal mondani akart valamit, de csak egy öklendezés szerű hang, majd egy nyelés hallatszott a cumi miatt.
- Kiveheted a cumid, Gézuka – mondta a férfi.
Gézuka kivette a cumit, nyelt egyet, az anyjára nézett és halkan mondta:
- Anyuka, kérlek! Én nem akarom ezt! Én ígérem, hogy jó fiú – megakadt és kezdte elölről – Ígérem, hogy jó bugyis leszek, és engedelmes leszek és… Nem akarok itt lenni! – a végére már sírt a gyerek a megalázottságtól és a félelemtől.
- Gézuka! Ez el van döntve! Rossz voltál, undorító dolgokat csináltál és nem tudlak egyedül megfelelően fegyelmezni. Főleg nem, hogy elutazok egy fél évre! István úr és Ági is segít a nevelésedben, de nem lehet elvárni tőlük, hogy minden viszonzás nélkül fáradozzanak érted! Itt a klubban, ha sikerül felvétetned magad, meghálálhatod István úrnak a figyelmét, a nevelést! Nem akarok ilyen panaszokat hallani, ilyen rinyálást! Értetted? És nagyon igyekezz, hogy felvegyenek! Hallottad mit mondott István úr a kocsiban, mi történik, ha nem felelsz meg a sissy kategóriába! Szóval írd alá azonnal a papírok és köszön meg István úrnak, hogy foglalkozik veled! Értetted? – mondta szigorúan Éva, közben a fiú elé tolta a papírokat és a tollat.
Gézuka megint elsírta magát, felnézett a férfiara és szipogva mondta:
- Köszönöm szépen István úr!
- Szívesen kisköcsög, na, írd alá a papírokat!
A fiú vette a tollat és aláírta a két lapot. Aztán felnézett az anyjára és megint elsírta magát.
- Állj vissza a sarokba és vedd be a cumidat, az megnyugtat – mondta a férfi. Gézuka bekapta a cumit és visszaállt a sarokba, újra hallani lehetett a szipogás mellett egy-egy cuppanást, nyelést is.
A férfi felvette a három kitöltött, aláírt lapot és a recepciós pulthoz lépett:
- Nóra kedves, elkészültünk. Itt a vendégem, Éva, titoktartási nyilatkozata. És itt a Gézukáé, ez pedig a jelentkezési lapja, sissy szolgáló kategóriába.
- Igen István úr. Azonnal szkennelem, lefűzöm, archiválom a dokumentumokat. – mondta a lány. Miközben dolgozott folyatta a csevegést – A cumit a számlájára írjam Uram, vagy kifizetik most? Kérnek-e még valamit esetleg?
- Írja a számlámra, kérem. – mondta a férfi – Később még a boltba is átmegyünk valószínűleg… A felvételi eredményétől függően.
- Egészen biztosan sikeres lesz, uram – mosolygott a lány – Gézuka nagyon aranyos, el sem hiszem, hogy már 20 éves, ha nem önnel jön, biztosan nem engedem be, nem néz még ki 18-nak, főleg ebben a kis csini halásznaciban, pólóban, mint egy 13 éves kislány.
- Mikor mehetünk be a bizottság elé? – kérdezte mosolyogva a férfi.
- Azonnal megkérdezem, hogy készen vannak-e. Addig foglaljon helyet, kérem. – mondta Nóra és kisietett a pult mögötti ajtón.
István leült a fotelbe, végigmérte Gézukát, aztán rászólt:
- Bugyis, állj ide elém!
Amikor a fiú oda állt folyatta:
- Figyelj rám! Bólints, ha értetted! Most be fogunk menni egy terembe. Ott lesznek néhányan, akik kérdéseket tesznek majd fel neked. Mindenre őszintén és azonnal válaszolnod kell! Értetted? – miután Gézuka bólintott István mondta tovább – Ha megparancsolják, hogy vetkőzz le, azonnal engedelmeskedj! Sőt, bármit parancsolnak azonnal engedelmeskedj! Értetted?
Gézuka ránézett az anyjára, aztán lesütötte a szemét és bólintott.
- Rendben. Lehet, hogy lesz, aki segít majd vetkőzni, vagy bármiben, ha igen udvariasan megköszönöd neki a segítséged. Ha elfenekelnek, megbüntetnek, udvariasan megköszönöd. Értetted?
Gézuka beletörődve bólintott.
- Igyekezz nagyon alázatos lenni és engedelmeskedni mindenben, hogy felvegyenek! Lássák rajtad mennyire szeretnél sissy lenni! Gondolj arra milyen jó volt a két kis sissyvel csókolózni, hogy ha felvesznek gyakran csókolózhatsz velük és más sissykkel is. Igyekezz nagyon! Értetted?
Gézuka a csókolózás hallatán még jobban elpirult, de bólintott.
- Rendben van Gézuka! Igyekezz, mert ha szégyent hozol rám és édesanyádra nagyon ki fogsz kapni, annyira, hogy ahhoz képest minden eddigi semmiség volt! Ehhez tartsd magad! Most vedd ki a cumid, tartsd a bal kezedben és mutatkozz be szépen, ahogy tanultad! – mondta István szigorú hangon.
Gézuka kivette a cumit, nyelt egy nagyot, aztán halkan mondta:
- Bugyis Gézuka vagyok, egy engedetlen, rossz gyerek.
- Hangosabban, így nem hallja senki!
- Bugyis Gézuka vagyok, egy engedetlen, rossz gyerek. – mondta ki hangosan, pirulva Gézuka.
- Odabent is így kell bemutatkoznod majd, hangosan, érthetően. És minden kérdésre hangosan érthetően felelni! És ha szerencséd van, este már úgy mutatkozhatsz be, hogy sissy szolgáló vagy! – mondta a férfi.
- Igyekezz nagyon, kisfiam, ne hozz szégyent ránk! – figyelmeztette az anyja is.
- Igen anyuka – mondta halkan a fiú, aztán felkapta a fejét, amikor az előtér végében lévő nagy kétszárnyú ajtó kitárult és megjelent Nóra.
- Kérem, fáradjanak be, a felvételi bizottság várja önöket.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 4561 alkalommal olvasták bugyisgézuka szextörténetét és 12 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák