Szextörténetek Szexhírek

Együtt anyuval (hetero szex, tini szex)

spanyol szextörténete
Nem gondoltam hogy valaha is leírom tini korom családi történéseit. Sok vívódás után mégis így döntöttem, leírom. Anyám 18 évesen szült egy link apának, aki kb. a tizedik éjszakai felsirásom után örökre eltünt az életünkből.Tizenhárom voltam amikor anyám lakást vett, és költöztünk otthonrol. Az uj lakásban eltelt egy év mire othonossá tettük .Szerettem nagyon anyut, mert nagyon törödött velem, és nem járt soha férfiakkal, és amint én tudtam, randizni sem.

Beértem abba a korba , hogy egyre jobban kezdtek érdekelni a lányok, de a suliba bénán mentek velük a dolgok. A serdülés elején sose néztem anyura nőként, de az utobbi idöben egyre többször lestem meg a testét. Tíz éves koromig látott mesztelenül, hiszen fürdéskor hátat mosott, fürdetett...stb.Én őt mesztelen sose láttam, bugyi-melltarto mindig volt rajta. Anya kedvence a férfiing volt, vagy lenge vékony anyagú combközép otthonka. Nekem meg pólo .
Az esti filmnézés, vagy tv-zés közben egyre többször beszélgettünk, és anyu kérdezgetett a suliról, lányokról és kérdezte ,miért nem hívom meg néhány barátnőmet? Ebben az időben már minden reggel álló fütyivel ébredtem, és elkezdődött az az idő, amikor anyut stírölve merevedni keztem. Ilyenkor irány a fürdő, és kivertem magamnak. Rászoktam az interneten a pornó nézésre ami felizgatott, de amikor a fütyim kivertem, valahogy mindig beugrott anyu képe, a combja, a mellei..meg milyen lehet a puncija.?.Egyre többször gondoltam anyura.
Azután hirtelen változtak a dolgok. Egy otthon töltött hétvégén anya jókedvüen kezdte a napot, már reggelinél láttam ahogy hajlongott, egy piros franciabugyival, a férfiing alatt, ami a harmadik gombig nyitva, és beláttam a melleire. Amikor leültünk filmet nézni, mondta hogy a barátnője adott egyet , rakjuk be azt. Nagyon pikáns vigjáték volt, és nekem zsibongani kezdett a fütyim, és felkeltem , kimentem a fürdőbe.Gyorsan kivertem, és az élvezés pillanatai előtt , lehunyt szemmel megint anya combjai ugrottak be.Beérve a szobába anya azt mondta hogy csüccs ide mellém. Beszélgessünk egy kicsi, jó? Persze, mondtam tétován, hátha rájött hogy miért mentem ki ?.
Tudod hogy soha nem járok el szórakozni, nem pasizok, csak mi vagyunk egymásnak. Apád miatt nagyon megutáltam a férfiakat
Mostanában úgy látom, nagyon beindultak a hormonjaid, nagyfiú leszel hamarosan.Tudod, anya mossa az ágyneműt,a gatyidat , meg minden... De anyu....mondtam volna... Pszt! Halgass meg engem.
Gondolom most is amiatt voltál kint.Eljátszottál magaddal? Jó volt? Ahogy egymás mellett ültünk, megsímitotta a fejem, majd megéreztem a kezét a combomon,
finoman simogatni kezdte. Vörösödtem, a füleim égtek,és szólni nem tudtam. Ekkor a nadrágon át megfogta a fütyim. Nézz rám,
mondta, és az arcom odafordította. Ugye nem baj az, amit anya most csinál neked ? Mondd kicsim, hallani akarom! Nem...nem...alig birtam az izgalomtól kinyögni. Akkor rendben, mondta és a pólom bő ujján benyulva megsimogatta a mellbimbómat. Hű de kemény, de toljuk le a nacidat is . Puha meleg kezével megfogta a fütyim, és éreztem , nem sok kellene, és tele élveznem a tenyerét.Már kérdeztem, ugye ezért voltál kinn? Ezzel elkezdte lassan fejni a fütyim, a kezével meg a bimbómat csavargatta. Az én fiam már nagyfiú lett, szép nagy fütyivel !
Mire ezekre bólogatni kezdtem, már tele is fröcsköltem a tenyerét. Hű, ez hamar ment.Ennyire jól esett? Igen..rebegtem.. Erre kaptam az arcomra egy cuppanós nagy puszit. Anyukája kezétöl élvezett el az én fiam. Remlem hogy ez titok marad,és nem kerül ki soha innen. Tudod , nekem nincs senkim, nem járok senkivel, de azért igényeim nekem is vannak, és játékos sexi dolgokat csinálhatnánk egymás testével. Ugye jó lenne?
Meglátod, jól megleszünk ketten. Csak bólintottam.
Van néhány barátnőm , néha velük is volt néhányszor kis erotikus játszadozás, de semmi komoly elmélyülés.
Vettem néhány kütyüt, amivel esténként eljátszogatok.Erotikus filmeket szoktam nézegetni, amit a shopbol kölcsönzök.Ezután együtt filmezünk, és játszunk egymással...Jó lesz?
Bocsáss meg hogy hozzád nyúltam, de hiányzik az érintés az intimebb társ érintése...Reméltem, nem fogsz visszautasítani.
Kibeszéltük és megbeszéltük a dolgokat, és lassan elmult a sokk belőlem.
Persze megigértem anyunak, hogy a kérését mindig elfogadom,és betartom.
Megmondta hogy sohasem dughatom meg. Ezt kétszer is hangsúlyozta. Soha nem lesz dugás, a fenekembe sem !!
Játszhatunk, használunk sex játékokatl, orálisan kielégitjük egymást, együtt is fürödhetünk, simogatjuk, maszirozgatjuk egymást.
Azt mondta, így valójában nem leszek a férje, csak a fiúja . Rendben van? Megfogta a kezem és húzott a szobájába. Gyere kicsim.
Az ágy előtt ledobta az inget , na tetszik anyu? Teljesen pucér és gyönyörű volt. Ugye még nem is láttál nőt élőben mesztelenül. Most jól nézz meg , és gyere szeretgess...Majd én segitek neked, gyere! Végig csókoltam a cicijeit, a pociját, és eljutottam a puncihoz. Nyald kicsim, most élvezni akarok ...nyald...
Életem első puncija, első nyalási próbálkozásom, és az első nöi illatok.Teljesen kába voltam attol ami velem történik.
Lassan belelendültünk az otthonlétbe, és többé nem voltak köztünk tabuk. Ezek után legtöbbször bugyi nélkül, csak inget vett,
én pedig a nadrág alá nem vettem fel alsót, csak egyszál póloban alsó nélkül. Ezt ő kérte, mondván , ez igy férfiasabb. Kényeztettük egymást, kiprobáltunk minden rafinált testiséget.Néha fordultam ki a szobából, és elkapta a könyököm, hova siet az úr?, de már a fütyim símogatta addig amíg sikerült leguggolnia, és máris keményre szopta. Végig szoptuk és nyaltuk a lakás minden szegletét, de dugás nem volt! Ezt szigoruan beteartotta. Imádta a nagy nyalásokat elöl és hátul, imádta ha rafkós vibrátorokkal elélveztettem, de valóban nem engedte hogy betegyem a fütyim.Helyette mennyei módon szájjal kielégitett, és a fenekem sem volt tabu.
Nem kínozni akarlak fiam, de az anyád vagyok, mégha hülye is, de a "dugás veled tabu", mondta mindig. Jó dolgom volt, örültem a csodának, a csodaszép anyámnak.
Persze, néha eszembe jutottak dolgok:hát a vibrátor nem olyan mint a farok? hisz az is belemegy ?
Második játszadozásunk alatt felmerült hogy teljesen le kéne csupaszítanunk magunkat mindenütt. Először én borotváltam anyut,
és tényleg úgy éreztem , ez csodás dolog: borotva gyanta krémek, ez remek és "fájdalmas" elfoglaltság, ez tetszett Anya meg engem tett csupasszá! Így már igazi csecsemők vagyunk, mondta nevetve .Megszoptatsz?
Eltelt két év , és anyával egyre jobban összeszoktunk, jókedvűnk volt,és főleg az hogy nagyon, de nagyon bíztunk egymásban és a titok csak a miénk volt..
Tartottuk a külsőségeket, és minden ajtón belül maradt. Nagyon szerettük egymást. Anyu mindig mondta hogy bocs, bocs,amiért kihasznál, kicseszik velem, hogy nem dughatom meg. Ez ugyse mehet így sokáig, mert egy fiatal fiúnak kell a dugás is, amit ő nem ad meg nekem. Ezen változtatni fog !
Én hevesen tiltakoztam , de ő leszerelt hogy elrendezi ezt a dolgot,bizzak benne és nagyon szeressem.
Egyszer azzal állított haza, lenne egy kis munka ha érdekelne. Kati barátnőjéről lenne szó. Kellene egy kicsit ápolgatni a testét és a
lelkét, mert mostanában sok bánat érte, és összezuhant egy kicsit. Arra gondoltam, mondta anyu, hogy egy kicsit segítene rajta ha a hóna alá nyulnánk. Panaszkodott hogy a multkor megvágta magát a borotvával.
Kozmetikusra most nincs pénze,meg nem is bízik bennük, Mi lenne,mondja anyám, ha egy kellemes vendégeskedés alkalmával te adnál neki egy finom masszázst, egy kis testi kényeztetést, és lecsupaszitanád a punciját és a fenekét. Ne félj, semmi szexre nem gondoltam, ő csak a legrégibb testi-lelki barátnőm, és biztos nem szégyell a fiam elött mesztelen lenni! Te se legyél szégyenlős! Amennyiben munka közben feláll a fütyid oda se neki, az a természetes ilyen fiatal fiúnál .Csak egy rövid pólót vegyél fel alsó nélkül, mert én gyönyörködni szeretnék bennetek!
Intim kozmetikus és masszőr leszel! Mit szólsz hozzá? kérdezte, mire én becsuktam a számat...Hát ??erre nem gondoltam. Elképzeled hogy Kati ebbe belemegy? Persze, mi régi jó barátnők vagyunk ,megbizik bennem, és tudja hogy nálunk semmi baja nem eshet. Szóval anya elintézte és egyik este megjött a vendég. Anya korabeli nagyon kedves mosolygós csinos és kivánatos nő volt.Beszélgettünk, kávéztunk, majd levetköztünk és elkezdtem...
Rettenetes zavarban voltam, itt ez a csinos nő tiszta mesztelen, és kitárja magát előttem, és itt van anyám a
"szeretőm" is,igaz lenge ingben...de most előtte kell simogatnom egy másik nő olajos testét, a széttárt comjai közt a punciját leápolni. A fütyim meg az eget verte. Egyszerűen nem lohadt le. Kati oda sandított , sőt volt olyan helyzet, hogy centikre volt a szájátol. Sikeres volt a csupaszítás is. Megúsztam a dolgot, de amikor a combtővét gyurtam, szétnyiltak a szirmai , és hívogattak: gyere,gyere...Áh! Persze nem történt semmi, becsületesen csak a munkámat végeztem.Amikor kijöttem a zuhanyból, nadrágban , már nem állt fel.Kati odajött és kaptam egy puszit.Köszönöm,finom volt, mindig hozzád fogok járni.Kicsit elgondolkoztam rajta, hogy anya milyen fesztelenül
viselkedett Katival, és természetesnek vették a mesztelenségünket. Búcsúzáskor láttam hogy az ö csókuk, nyelves csók volt a javából. Hűha, anyuci pici titkai !
Ragyogóan szervezte anyu a dolgokat mert lassan tényleg kozmetikussá lettem, hiszen havonta nyolc-tiz nőt kezeltem, és az internetröl is tanultam főleg erotikus és talp maszirozási fogásokat.
Anyával megbeszéltük a lányok érkezése előtt,ha jelzek neki,ő beszól hogy el kell mennie.Én meg tegyem a dolgom és boldogitsam a vendéget és a fütyimet, mert ő tudja hogy nem fognak elutasítani.Valójában oda jutottunk hogy anya szervezte a nőket (barátnőit)nekem egy-egy kiadós dugásra.Szerettek jönni a nők, mert becsületesen kezeltem a puncikat. Dugni sem volt kötelező, az mindig csak kettönk közös óhaja esetén történt.Érdekes az élet, anyámat szeretem nőként,és örömteli szexuális játékokkal teli életünk mellett az ő kérésére más nőket kefélek.Néha elgondolkoztam: nem fél hogy egyszer valaki elvisz tőle? Valójában a férje voltam, birtokoltam, együtt éltünk , csak nem keféltünk.Tényleg nem fél?A késöbbiekben .is érdekesen és jól éltünk, nagy boldogságban , egymást testileg is szeretve , ugyanakkor szervezte nekem az esti keféléseket.
Hát van nála jobb anya??? Anya tartotta magát -"hogy őt apám után férfi mégegyszer nem bassza meg-!!" Igaz , eljárt rendszeresen a barátnőihez, vagy velük ide-oda, de mindig csak barátnőkkel.Férfi szóba se jött.
Többször beszélgettünk magunkról és anya elmondta hogy két barátnője sejti, sőt biztosan tudja hogy együtt élünk.
Hiába mondom ,nem kefélek veled, csak együtt élünk, ezt nem hiszik el.Egyébként rengetegen ostromolnak hogy szerezzek időpontot nekik, mert hírét vették hogy jól és maximális titoktartással dolgozol.Közbeszóltam: persze hogy jó titoktartással, hát azért terjedhetett el...?
Kati barátnője az utobbi időben egyre többször jelent meg, estékre, hétvégékre is. Anya kicsit zavart volt és érezte, előbb-utóbb valamit kell mondania.Egy vasárnap délután hármasban hüsöltünk a lugasban,és anya egyszercsak megszólalt.
Fiam, tartozom neked egy beszélgetéssel Katiról.Amikor apád elment, Kati sokat segitett nekem, és rád is sokat vigyázott , persze kicsi voltál, nem emlékszel rá! Katival testi-lelki barátnők lettünk, és két évig együtt éltünk.Most ujra találkoztunk , és összejöttünk. Úgy néz ki , ez így is fog maradni.
Te már megtaláltad a munkád az életben, és biztos találsz egy lányt is magadnak.
Nagyon szeretlek, ez nem változik, Kati nem lesz féltékeny , ha néha kedved támad szerelmeskedni velem.
Sőt a kérése az hogy hármasban pecsételjük meg ezt a fordulatot. Tudtuk hogy végül valami ilyesmi fog történni,
soha nincs hogy "örökre", vagy csak nem úgy sikerül.
Felejthetetlen volt a búcsú éjszaka. Hármasban, egymást őrülten szeretgetve szopva, nyalva csókolózva. Katinak is, alaposan kijutott a dolgokból, mert a játszadozás csúcspontján anya felcsatolt magának egy műbrokit, és perszeKatikát keményen megkefélte. Ezzel újból Kati lett az " élete társa" és én maradtam a "fia" a "fiúja" helyett!
Ilyen csodálatosan multak az éveim a felnötté válásig,és végül úgy jártam én is mint az" egyszeri lány ajándéka a királynak:, "vitt is,meg nem is" , a király pedig "kapott is, meg nem is".
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 51956 alkalommal olvasták spanyol szextörténetét és 169 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák