Szextörténetek Szexhírek

Legjobb barátnőm apja elcsábított (tini szex, hetero szex)

Réka15 szextörténete
Mindig is bírtam a legjobb barátnőm apját, de hogy ilyen közel kerülök hozzá, az eszembe se jutott! Fantasztikus élmény volt ...Körülbelül 15-20 éve a szomszédaink. A lányukkal együtt nőttem fel, testvéremként szeretem. Én 15 vagyok, ő 14. Sokszor átugrok hozzájuk dumálni, filmezni.
Azon a délutánon is elindultam, hogy beszélgethessek Klauval, az l.b.-mmel. Bekopogtam, de az apukája nyitott ajtót. 30-as, jó vágású férfi. Azt mondta, most ment el edzésre (ami kb 2 óra), de mondta, hogy adjon oda nekem valamit. Amíg elment érte, levettem a kabátom. Hamar visszaért, egy könyvvel, amit régen adtam kölcsön Klaunak.
Mikor elraktam, kérdezett az iskoláról, majd leültünk a nappaliba beszélgetni. Már 10 perce dumáltunk, amikor megfogta a combomat és simogatni kezdte. Megijedtem; de olyan kedvesen mosolygott és már kezdtem felizgulni...Az eszemre hallgattam és felálltam. Elindultam az ajtóhoz, de utánam jött. Megfordított és lefogott. Rángattam magam, hogy kiszabaduljak, de mit sem ért az erőlködésem...akkor előrehajolt és megcsókolt. Próbáltam ellenkezni, de a melleimet simogatta és a csóknak sem tudtam ellenállni. Lassan a kanapé felé mentünk és itt már én is vadul smároltam. Éreztem, hogy feláll a farka és nagyon beindultam. Benedvesettem, és minden porcikám őt kívánta. Levette a pólóm és a melltartóm, majd szopni kezdte a melleimet. Halkan nyögtem, de hamar lejjebb ment és lehúzta a nadrágom is. Simogatta a pinámat, az már lucskos volt a nedveimtől. Lassan lehúzta a bugyimat is.Simogatott, majd belém nyalt. Isteni érzés volt! Hangosan nyögtem, míg kinyalt. Éreztem, hogy hamarosan elmegyek, és ekkor elkezdett ujjazni. Akkorát élveztem, mint még soha. Felhevült testem remegett és lihegtem, amikor felállt és levette a pólóját. Valamennyi erő visszatért a testembe, így magamhoz húztam és csókolóztunk egy darabig. Aztán a hasát csókolgattam és lehúztam a nadrágját és az alsóját. A farka hatalmas volt, és mivel még nem volt dolgom ilyesmivel, félve egy puszit adtam a makkjára. Megsimogatott, én pedig szopni kezdtem. Halkan nyögött és élveztem, hogy én okozom neki ezt az örömet. Egy idő után magához húzott és egymáshoz simultunk a kanapén. Az ölében ültem, de a csókváltás közben felülre kerekedett. Megkérdezte, csináltam-e már, én pedig elmondtam, hogy még nem. Azt mondta, nem szeretné elvenni a szüzességemet, de így folytathatjuk. Én bólintottam. Szóval tovább smároltunk és egyik kezével a melleimet markolászta, másikkal a puncimat simogatta. Apró csókokat hintett a mellkasomra és újra nyalni kezdett. Én pedig ismét el élveztem. A combomat és a hasamat puszilgatta, míg magamhoz tértem, de amint erőre kaptam magamhoz hívtam és csókolózás közben a faszát markoltam. Ő leült, én pedig elé térdeltem. Majd most már bátrabban és mélyebben szopni kezdtem. Szívtam, nyaltam és a golyóit kényeztettem. Egyre hangosabban lihegett és egy hatalmas nyögés kíséretében a számba élvezett. Én pedig kicsorgattam a számból a melleimre.Elővett egy zsepit és mondván, hogy maszatos vagyok letörölgetett. Ezen jót mosolyogtunk. Még az ölébe vett és percekig smároltunk. Az idő elszaladt, szóval felöltöztünk és úgy folytattuk. Mikor közeledett Klau hazaérkezésének időpontja szépen lassan abbahagytuk, en pedig haza indultam.

Ez volt az első szexuális kalandom...de még folytatódott. Legyen folytatás?
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 21429 alkalommal olvasták Réka15 szextörténetét és 140 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák