Szextörténetek Szexhírek

A tanárnő újabb kalandja diákjaival (hetero szex, tini szex)

drjekyll szextörténete
Az előző részben Kati a tanárnő 3 diákját elégítette ki. Most hazatér a férje és ő is szeretne részese lenni egy ilyen kalandnakMár este 8 volt, mikor Kati meghallotta ahogy fordul a kulcs a zárban.
-Szia drágám, megjöttem-hangzott a férje hangja.
Laci 3 hónapos külföldi munkáról ért haza.
-Szia, úgy örülök, hogy megjöttél-ugrott a nyakába Kati-annyira hiányoztál!
-És hogy viselkedett az én kis feleségem, míg távol voltam? Jó kislány voltál?
-Hááát, én mindig jó vagyok-nevetett huncutul Kati.
-Na, mesélj csak, mit csináltál?!-Laci tudta, hogy valami izgalmas dolog történt.
Már több, mint 20 éve voltak házasok. Kicsit ugyan ellaposodott a szexuális életük, de ugyanúgy szerették egymást. Mindkettőjüket izgatta a többes gondolata, hogy Kati más férfiakkal van, sőt, azt is nyilvánvaló volt, hogy inkább fiatalabb srácokra gondoltak, de eddig nem sikerült megvalósítani.
-Gyere, zuhanyozz le a hosszú út után, addig én készítek vacsit és aztán mindent elmondok.
Megvacsoráztak, aztán az ágyhoz mentek.
-Akkor most mindent részletesen tudni akarok
És Kati mesélni kezdett. Elmondta, hogy Péter miként segített neki elcsábítani a fiúkat.
Laci forró csókot nyomott felesége szájára és ledöntötte az ágyra,
-Héé most azt akarod, hogy meséljek, mert ha a nyelved a számban van, nem tudok beszélni-szólt Kati
-Igazad van- válaszolt, lejjebb csúszott és Kati puncijába fúrta nyelvét
-Ahh-nyögött fel Kati és folytatta a történetét
Laci egyre hevesebben nyalta, majd kemény farkát felesége puncijába nyomta.
-Milyen volt a farkuk? Kemény volt amikor szoptad? Meséld, milyen volt szopni a faszukat?-hangzottak a kérdések Laci szájából és mindkettőjükre izgatóan hatottak ezek a szókimondó kérdések. Vadul keféltek, és mire Kati végére ért a történetnek Laci hatalmasat spriccelve töltötte meg spermával felesége punciját.
-Szeretném látni, ahogy csinálod velük!
-Én is szeretném, hogy nézz közben!
Másnap összefutottak Péterrel
-Szia!
-Szia Laci, mi újság, mikor érkeztél haza?
-Tegnap este jöttem. Kati mindent elmondott, köszönöm, hogy segítettél neki, ez régi vágya volt, és én nem tudtam ezt megadni neki-hangzott kissé szomorúan Laci hangja
-Szívesen segítettem. De tudod, hogy Kati nagyon szeret téged! Most rohannom kell, péntek délutánra ne tervezz semmit, átszaladok kicsit.

Eljött a péntek Laciék már otthon pihentek, Kati akkor lépett ki a zuhany alól, amikor csengettek
-Biztos Péter az, mondta, hogy átjön, biztos kíváncsi milyen volt az út
Tényleg Péter csengetett, de vele volt a három fiú is.
-Öö, sziasztok, gyertek be-lepődött meg Laci
-Te tudtál erről-kérdezte halkan a feleségét?
-Meglepetést akartam neked-válaszolt Kati
Laci érezte, hogy elönti az izgalom-látni fogom ahogy megbasszák a feleségemet-gondolta és bizseregni kezdett.
Kati egy szál törölközőben ment be a szobába, ahol már várták a többiek.
-Gyere ülj le közénk-szólt Péter-és szerintem nem kell rád az a törölköző-és már le is vette Katiról.
Ott állt meztelenül a fiúk előtt, önkéntelenül is elpirult. Kerek mellei, formás feneke, csupasz puncija-minden szem rá szegeződött. Milyen szép-gondolta magában Laci
-Szerintem ti is dobjátok le a ruhátokat nyugodtan, szerintem mindannyian tudjuk miért vagyunk itt-szólt Péter és a fiúk engedelmesen vetkőztek. Laci is követte őket és meztelenre vetkőzött.
-Így még jobb is, akkor gyere és kezdd el nyalni Kati punciját, hogy a fiúk farka könnyebben becsússzon-szólt Péter. Laci furán izgatottan érezte magát, hogy azért nyalja a feleségét, hogy más fiú könnyen megdugja, ő készíti elő nekik.
A fiúk simogatni, csókolni kezdték Katit. Mellbimbói hegyesen álltak élvezte a kezeket, a nyelveket amik testét kényeztetik.
Péter odahajolt Katihoz és súgott valamit a fülébe.
-Kati felemelte lábai közül a férje fejét- gyere, ülj a székre-szólt férjének és elővette a kötelet amit Péter hozott. Pár pillanat alatt kikötötte férjét és a füléhez hajolt
-Most pedig meg fognak baszni a fiúk és te nem tehetsz semmit. Lacira őrjítően hatottak felesége szavai.
Kati egy sálat fogott és bekötötte férje szemét.
-Mit csinálsz? Hallod, nem kötheted be a szemem, látni akarom.-Laci mindent megtett, hogy szabaduljon, de a kötelek nem engedték.
Kati leült az ágyra.
-Nyissátok szét a lábait-szólt Péter két fiúnak, akik engedelmesen szétfeszítették a tanárnőjük lábát. Puncija még csillogott férje nyálától és az izgalomtól.
-Gyerünk, tedd be neki-szólt a harmadik fiúra, aki engedelmesen tanárnője lábai közé lépett.
Laci meghallotta az ismerős nyögést, ahogy a fiú farka felségébe hatolt.
-Vedd le a szememről a kötést-kiáltotta, de senki sem reagált.
Hallotta ahogy csattog a felesége puncijába a diákja farka. Ahogy a testek egymáshoz csapódnak és hallotta felesége nyögéseit. Merevedése lett.
Halkan hallotta Péter szavait aki feleségét irányította.
Megérezte felesége ölelését a nyaka körül.
-És most hátulról dugjátok meg-szólt Péter a fiúkra
Kati erősen megszorította férjét, amikor hátulról belehatold diákja. Laci érezte felesége melleinek ütemes ringását ahogy testéhez és, abban a ritmusban ahogy a fiú kefélte. Érezte nyakán felesége forró lehelettét. Hallotta hangját, ahogy élvezi a fiatal, kemény faszt, amely épp tövig merült el benne.
-Most menjetek vissza az ágyhoz, Te feküdj le a hátadra-szólt Péter és az egyik fiúra mutatott.
Az engedelmeskedett, majd Kati szófogadóan a diákja farkára ült. Magába igazította a merev farkat. Finoman mozgatta csípőjét, előre-hátra és élvezte melleit markoló kezeket és a szájához érő farkakat.
-Hajolj előre Kati-hangzott Péter utasítása és egy kis síkosítót adott az egyik fiú kezébe.-Ezzel kend be a farkadat-ő pedig Kati popsiját kezdte kenegetni. Kati felszisszent egy pillanatra ahogy megérezte fenekében Péter ujjait
-Akkor most finoman tedd a farkad a fenekéhez-szólt a fiúnak
Katit elöntötte a forróság. Már próbálták férjével az anális szexet, de nem igazán sikerült. Lacinak nem volt elég merev hozzá a farka, így nem kísérleteztek tovább.
-Gyengéden kezdd el benyomni, csak kicsit majd húzd vissza szépen-irányította Péter a fiút. Kati szorosan az alatta fekvő diákra hajolt, miközben a másik fiú épp a fenekébe próbált behatolni.
-Told mindig egyre mélyebbre-hangzott Péter utasítása.
Kati hangosan felnyögött, mikor a fiú kőkemény farka a fenekébe csúszott.
-És most mozogj benne, határozottan-szólt az ismerős utasítás és a fiú ütemesen dugni kezdte tanárnője fenekét.
Kati még sosem érzett hasonlót. Két kőkemény fasz tölti ki alulról. Ekkor a harmadik fiú a fejéhez lépett és Péter a fiú farkára tolta Kati fejét.
A tanárnő tudta, hogy nem fogja sokáig bírni. Legszívesebben üvöltött volna az élvezettől, ahogy a három fiatal fasz minden nyílását kitölti. Sorozatban élvezett. A fiú feljajdult amikor Kati megszorította a farkát.
Most pedig a fiúk jönnek-szólt Péter-verjétek rá a farkatokat.
Kati a hátára feküdt a fiúk mellé térdeltek. Kati melleit simogatva csillogó szemekkel nézte ahogy a fiúk vadul verik a farkukat ami az előbb még teste mélyében volt. Nem kellett sokat várnia amikor megérezte az első adag forró spermát mellein. Majd jött a következő és a harmadik is. Érezte ahogy a szájába fröccsen, folyik az arcán, a nyakán. Kati szétkente testén a fiúk spermáját.
Péter megfogta Kati kezét és férjéhez vezette. Kati szó nélkül férje ölébe hajtotta fejét. Laci felkiáltott ahogy megérezte felesége száját sajgó farkán. Fájdalmasan meredt a farka. Felesége szájának cuppogását hallotta és érezte ahogy a finom ajkak fel és le mozognak rajta. Hangos kiáltással engedte spermáját felesége torkára. Kati engedelmesen lenyelt mindent.
Kati felegyenesedett és megcsókolta férjét. Laci megborzongott érezte a saját ízét felesége szájában, és a fiúk spermáját felesége testén ahogy hozzábújt.
Péter levette a kötést Laci szeméről. Hirtelen bántotta fény ahogy megszabadult a sáltól, ami eddig szeme előtt volt. Amikor újra látott felesége mosolygó arcát látta. A testére száradt spermát, még mindig kemény mellbimbóit. Még sosem látta őt ilyen gyönyörűnek.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 13118 alkalommal olvasták drjekyll szextörténetét és 52 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák