Szextörténetek Szexhírek

Szex a testnevelés tanárommal - 2. rész (meleg szex, hármas szex)

Vince szextörténete
Élvezetes sex a tesitanárommal másodszorra egy másik tesitanár jelenlétében szombaton azon a napon sok gecit nyeltem.....Első alkalom után sokat gondoltam a tanárra. Órákon egyre többet beszélgettünk az élet nagy dolgairól. Óra után amikor senki nem látott minket, akkor mindig édes csókot váltottunk. Egyik szombaton amikor feküdtem az ágyamban valaki hívott engem a telefonon ismeretlen szám volt hát így felvettem.

Nagy örömömre a tesi tanár volt. Kérdezte lenne e kedvem huncotkodni vele nála. Nem volt más a válaszom mint , hogy igen. Gyorsan felöltöztem és a leghamaribb busszal elmentem hozzá. Egész úton csak rajta járt az eszem. Mikor megérkeztem hozzá és ajtót nyitott és a karjába ugortam. Levetkőztünk és az ágy irányába mentünk mikor lefeküdtünk az ágyba akkor azt súgta, hogy lenne egy kis meglepetése számomra.

Kicsit meghökkentem és kérdeztem tőle hogy mi az . Felállt az ágyról és a másik szobába ment majd egy másik pasival jött ki . Mikor megjelent a másik pasi akkor tudtam hogy ő már valahonnan ismerős számomra.

Kis időt követően rájöttem , hogy ő is a suliban tanít ugyanúgy tesit,mint a tanárom. Bemutatkoztunk egymásnak és mondta hogy mesélte neki a tanárom hogy milyen jó huncutkodtunk egymással és mondta a tanáromnak , hogy ő is szívesen kipróbálná egy fiúval a sexet.

Így hát levetkőztettem és elkezdtem szopni a farkát majd a tanárom elkezdett engem dugni míg én szoptam a másik srácot. Majd pózt váltottunk és én szoptam a tanáromat és a másik srác dugott engem . Egy kis idő után kivette belőlem a farkát és fölém álltak mind a ketten és elkezdték verni a farkukat majd jó nagyot spricceltek a számba amit lenyeltem . Ezt követően hármas csókot váltottunk egymással és feküdtünk egymás mellet én feküdtem középen. Pár perc múlva elkezdtem verni a farkukat és a kispriccelő geci a hasukon landolt és lenyaltam mindkettőjükről.
Ezzel a kalanddal tették élvezetessé a szombati napomat.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 14441 alkalommal olvasták Vince szextörténetét és 71 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák