Szextörténetek Szexhírek

Erdei séta Vandával (szüzesség elvétel, tini szex)

DonMatesz szextörténete
17 éves Vanda szüzességének az elvesztéséről szól az én történetem. Forró augusztusi este és egy 17 éves szűz lány a legjobb dolog ami eddig történt velem. Lesz folytatás mert nem ez volt az utolsó alkalom Vandácskával....2016 nyarán történt, hogy a velem egy faluban lakó Vandával jobban megismerkedtem. Én 20 éves vagyok és Máténak hínak. Vanda egy tőlem fiatalabb 17 éves barna hajú, zöld szemű nagyon csinos lány. Egy falunapon találkoztunk, beszélgettünk és iszogattunk egy keveset.

Forró augusztusi este volt, amikor Vanda rámírt, hogy nem mennénk-e el sétálni egyet az erdőbe ketten.. rajtam nem múlt a dolog hát elmentünk. Út közben kérdezősködött, hogy szűz vagyok-e még stb.. Nem voltam már akkor szűz mert volt több barátnőm is előtte. Jól elbeszélgettünk Vanda mondta, hogy ő még szűz de már nagyon el szeretné veszíteni mert a barátnői már mind túl vannak az első alkalmon. Sétáltunk tovább, beszélgettünk majd azt vettem észre hogy Vanda beszaladt egy sűrűbb részre. Mivel sötétedett és elég mélyen voltunk az erdőben így utána mentem keresni. Legnagyobb meglepetésemre Vanda egy szál melltartóban és bugyiban állt előttem. Amikor megláttam hirtelen elszégyelte magát, odamentem hozzá és azt mondta nekem, hogy ne haragudjak rá de nem merte mondani, hogy mit is akar csak így, hogy levetkőzött gondolta le esik nekem majd, hogy miért is vagyunk mi itt. Hát le esett...
Odaléptem hozzá és megcsókoltam, nagyon izgató volt az a látvány ami fogadott akkor rózsaszín, szivecskés melltartó volt rajta és egy fehér tanga. Mellei nem voltak túl nagyok de nem is voltak kicsik a mellei, olyan pont jók.. Vad csókolózás közepette a popsiját markolásztam és kikapcsoltam a melltartóját, előbukkantak a formás cicik. A farkam az olyan kemény volt már akkor, hogy a nadrágom majd szét repedt. Hamar meg szabadultam a ruháimtól én is csak egy boxer volt rajtam. Vanda félve de megfogta a farkam boxeren keresztül.. mondtam neki hogy nyulj be nyugodtan.. több se kellett neki elővette a farkam és húzogatni kezdte.

-Így jó? -kérdezte Vanda

-Nagyon jó, de jobb lenne ha egy kicsit bevennéd a szádba válaszoltam neki.

Bekapta elkezdte szopni a farkam egy kezdőhöz képest nem is rosszul. Kicsit elkezdtem dugni a száját de láttam rajta, hogy ezt még nem igazán élvezi.

-Most én jövök. -mondtam neki, és azzal feléhajoltam megcsókoltam és szépen lassan elindultam lefelé. Kicsit játszottam a melleivel majd a hasát puszilgattam míg le nem értem a bugyijához. Szépen lassan félrehúztam és elkezdtem nyalni. Láttam rajta hogy ezt nagyon élvezi mert megfogta a fejem és belenyomta az arcom a frissen borotvált puncijába.

-AAAAAHH ezaz nyald szét a puncimat Máté ez nagyon jóóó...

Éreztem, hogy nem birja sokáig már ezért, miközben vadul nyaltam a puncikáját elkezdtem egy ujjal ujjazni jó gyorsan. Nem sokáig ujjaztam mert hatalmas sikoltás közben hatalmasat élvezett és csak remegve annyit tudott mondani:

-Tedd be Máté kérlek..

Nem is kellett több férehúztam a bugyiját és oda igazítottam a farkam a bejárathoz, de udvariasan megkérdeztem:

-Kész vagy?

-Igen, -jött a válasz Vandátol.

Óvatosan elkezdtem betolni neki, láttam rajta, hogy fáj mert összeszorította a fogait. Miután bement tövig a farkam a nedves puncijába, kihúztam, letöröltem róla a vért és vissza tettem. Vanda hatalmasakat sikoltozott miközben keményen dugtam a pináját.

-AHH igen Mátéééé ahh ahh dugj még ez mennyei érzés ahh

Dugtunk sokáig már egészen besötétedett sok pózt kipóbáltunk. Éreztem hogy Vanda kezd kifáradni és nekem se kellett sok hogy teleélvezzem a nunusát.

-Ahh Vanda isteni vagy .. Hová élvezzek édesem? -kérdeztem tőle.

-Verd csak tele a számat Máté érezni akarom az ízét a forró spermádnak közben hatalmasakat nyögött..

Kivettem belőle, felálltam Vanda térdelt és elkezdtem verni bele a szájába.. Nem kellett sok már tele is élveztem a száját de annyira hogy alig bírta nyelni a spermát..

-Milyen volt? -kérdeztem.

-Őrületes voltál Mátéé ahh -mondta pihegés közben.

Gondotam magamban, hogy valahogy meg kell örökíteni ezt az estét ezért levettem Vanda nedvtöl tocsogó fehér tangáját és mondtam neki, hogy ezt megtartom emlékbe. Erre jött a válasz hogy:

-Persze tedd csak el.. de remélem nem ez volt az utolsó este, hogy megdugtál.

-Dehogy, amikor csak akarod.

-Minden este akarom Máté, hogy rendesen megdugj.. Legközelebb a megtöltheted a puncimat is a spermáddal..

Azóta is jó a kapcsolatom Vandával és rendszeresen kezelgetem a punciját.
Ez volt az én erdei sétás történetem Vandával.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 11215 alkalommal olvasták DonMatesz szextörténetét és 63 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák