Szextörténetek Szexhírek

megkeféltem a barátnőm barátnőjét (tini szex, anál szex)

Marci.14 szextörténete
átmentem a csajom barátnőjéhez semmit sem sejtve majd durván szét basztam a pináját és teli löveltem a seggét a forró gecimmel .Egyik nap a csajommal átmentünk pár barátjához hogy bulizzunk ekkor 14 éves voltam és a csajom barátnője pedig 16.vEz pár hónapja történt.
megkértek, hogy vigyem magammal a hangszórót, hogy azon hallgassuk a zenét át is mentem megvolt a parti majd haza mentem.

Este rám ír a csajom barátnője, hogy ott hagytam a hangszórót és másnap menjek át érte.
Így is történt. Másnap suli után ledobtam a cuccom, majd elindultam a hangszórómért.Oda értem, felcsöngettem a lány felengedett megittunk egy italt, majd ledőltünk az ágyra sztorizgatni.
Ahogy mesélt én nem tudtam mást figyelni csak a pólón keresztül domborodó óriás melleit.Úgy voltam vele, hogy miért is ne teszek egy próbát.
miközben mesélt én egyre közelebb hajoltam majd megcsókoltam, Azt hittem ellök magától, de fura módon még közelebb is húzott.
Na nem is kellett több egyből felbátorodtam belemarkoltam a nagy melleibe és szenvedélyesen elkezdtünk csókolózni.
Nekem egyből kőkeményre állt a farkam ezt ő észre is vette és jól rámarkolt.
Gondoltam ha már én fel vagyok izgulva, akkor őt is felizgatom. betoltam a kezemet a gatyájába és elkezdtem ujjazni, a lány már nem volt szűz ezért jó tág volt, majdnem az egész öklömet feldugtam neki.
miután már mindketten kellő képen fel voltunk izgulva hanyat döntött és azt mondta:Most én jövök.
megfogta a farkam és tövig bekapta egyből az elején , én kurvára élveztem nagyon jól tudott szopni, hamar éreztem is, hogy mindjárt elmegyek ezért mondtam neki, hogy hagyja abba.
megfogtam leterítettem és a véreres nagy farkamat tövig betoltam a nedvtől tocsogó pinájába. ő egyből felsikoltott, még a levegőt is alig kapta de éreztem, hogy mindjárt elmegyek ezért kihúztam és ráélveztem a testére. Tele geciztem a melleit és a hasát.
Nem akartam kielégítetlenül hagyni. ezért elkezdtem mohón nyalni a nedves pináját, de idő közben újra felállt ezért megfordítottam és miközben masszíroztam a pináját jó keményen seggbe dugtam pár percig csináltam aztán el is élvezett utána megfogtam derekát és még keményebben elkezdtem baszni a feszes formás seggé. Addig csináltam amíg el nem élveztem és belegeciztem a seggébe, kihúztam és folyt ki a meleg sperma a szűk segglyukából.
Ezután pihentünk majd haza mentem.

A kapcsolat sajnos már nem tart, azóta keresek lányt akit így megbaszhatnék.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 19301 alkalommal olvasták Marci.14 szextörténetét és 44 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák