Szextörténetek Szexhírek

Gézuka története - Tizenhatodik rész (fétis, szex szolga)

bugyisgézuka szextörténete
Gézuka megtanulja szépen kérni a büntetését. Éva és Ági elfenekelik a hajkefével, aztán kipróbálják rajta a szőrtelenítő krémet.Gézuka felnézett, felállt és tanácstalanul megállt. Nem tudta hova tették a tegnap vásárolt hajkefét.
- Ági, mutasd meg Gézukának, hol tartjuk a fenekelős hajkefét! – mondta a férfi. – Később veszünk majd Gézukának sajátot mindenből.
- Tegnap már vettünk neki, apu, azonnal hozom – mondta a lány.
Kiszaladt, hozta a hajkefét, aztán a szekrényhez kísérte a fiút, kinyitotta és rámutatott az eszközökre. Gyorsan csinált egy kis helyet és letett a fiú új hajkeféjét. Gézuka ránézett a lányra, aztán nagyot sóhajtott és kivette a szekrényből a hajkefét. Megállt, újra a lányra nézett, aztán az anyjára és megint Ágira. István megunta a habozását és rászólt:
- Gyere ide, te is Ági. Gézuka, itt előttünk szépen megkéred Ágit, hogy fenekeljen el. Amit lediktáltam neked, azt kell mondanod. Olvasd el, aztán szépen hiba nélkül mondd el Áginak, kérd meg, hogy fenekeljen el!
Ági közben odament a dohányzóasztalhoz és megállt, várta a fiút, akinek térdig lehúzott bugyiban, lassabban ment a járás. Végül odaért, felvette a papírt az asztalról, elolvasta és letette. Rápillantott a felnőttekre, akik várakozva nézték, aztán Ágira, aki vigyorogva állt előtte. Sóhajtott egyet, odafordult a lányhoz, felé nyújtotta a hajkefét és lesütötte a szemmel, halkan mondta:
- Bocsánatot kérek, hogy hisztis rossz gyerek voltam a vásárláskor, hogy… hogy bepisiltem és botrányt okoztam. Ígérem, hogy soha többet nem teszek ilyet, és mindig engedelmes, szófogadó gyerek leszek! Kérlek szépen Ági, - elcsuklott egy pillanatra a hangja, majd folyatta – Kérlek szépen Ági, fenekelj el engem, hogy megtanuljak engedelmes, jól nevelt gyerek lenni!
Miközben mondta teljesen elvörösödött az arca és már pityeregni kezdett. Amikor befejezte, elhallgatott. Egy kis csend volt, Gézuka felnézett a lányra, aztán gyorsan a felnőttekre pillantott és újra lesütötte a szemét.
- Rendben – mondta a férfi – volt egy kis hibád, kis dadogás, kis pontatlanság, de ma még nem kapsz külön büntetést érte. Igyekezz pontosan, szóról szóra megtanulni holnapra, mert holnap ha ilyet hibázol már duplán kapod a feneklést! Értetted?
- Igen Uram, köszönöm szépen!
- Ági – folyatta István – vedd el a hajkefét és fenekeld egy a gyereket. Számold is, mert ő biztosan elhibázná még. Te választhatod milyen pózban, hogyan, a segge melyik részét vered el.
- Igen apu! – mondta vidáman Ági, elvette a fiútól a hajkefét, elkapta a fiú fülét és miközben leült a fotel karfájára magával húzta Gézukát és ügyesen a combjaira fektette a fiút. Elengedte a fülét, bal kézzel lenyomta a fiú hátát, jobbal magasra emelte a hajkefét és felnézett a nőre.
- Éva néni, verhetném csak egyik oldalon Gézuka fenekét és Éva néni a másikat? Akkor a végén egyforma piros lehetne a kisfiú segge.
- Jó ötlet, Ágikám! - Nevetett fel a nő – Verd csak szép pirosra az egyik felét, mutasd meg, milyennek kell lennie, én meg majd utánad csinálom a másik oldalon!
A két felnőtt és Ági is nevetett.
- Jól van kislányom, kezdj hozzá – utasította István.
- Gézuka, készen állsz? – kérdezte Ági.
- I..Igen…
- A lány felemelte a hajkefét, aztán felnézett az apjára, utána megint a gyerekre nézett:
- Biztos kész vagy? Nem kell pisilned? Ha lepisilsz, tudod mi lesz!
- Bocsánat… Kérlek Ági, kimehetek pisilni? - Kérdezte a gyerek csendesen.
- Ági, kísérd ki a gyereket. Te meg Gézuka, köszönd meg szépen Áginak, hogy eszébe jutott milyen kis pisis vagy és megkímélt egy nagyobb büntetéstől! - szólalt meg István.
Ági a fülénél fogva felhúzta Gézukát az öléből. A fiú lehajtott fejjel mondta
- Köszönöm Ági… - Felnézett a felnőttekre, aztán folyatta – Köszönöm Ági, hogy eszedbe jutott milyen kis pisis vagyok és megkíméltél egy nagyobb büntetéstől…
A két felnőtt mosolygott. Ági elnevette magát, aztán a fülénél fogva kivezette a fiút a fürdőszobába, megvárta, míg pisil és megtörli a pisilőjét. A bugyi felhúzásánál Gézuka tétovázott. Mióta az anyja megállította, hogy ne húzza le teljesen a bugyiját, hanem a térde felett a combján feszüljön meg, azóta végig így volt rajta a bugyi. Ha lecsúszott kicsit mozgás közben valamelyik felnőtt mindig visszahúzta ebbe a helyzetbe. Most ránézett Ágira és megkérdezte:
- Ági, a bugyikámat húzzam fel? Vagy így a combomra csak?
- Várj, megkötöm a szalagod, hátratesszük a pisilőt és utána addig húzzuk fel a bugyikádat, hogy a pisilőd vége kint legyen a gumi felett. – Miközben mondta már le is hajolt és gyorsan, erősen megkötötte a fiú golyóin és a pisilő tövében a szalagot és felhúzta a bugyikát. – Na, gyerünk! Ne felejtsd el újra kérni a fenekelést, amikor visszamentünk!
- Igen Ági, köszönöm szépen – mondta csendesen, beletörődve a fiú.
Ági újra a fülét fogta meg és visszavezette a felnőttekhez. Amikor elengedte a fülét Gézuka lehajolt, felvette a hajkefét, ránézett Ágira, aztán az asztalon a papírlapra.
István megértette mi következik, elmosolyodott és odaszólt a fiúnak:
- Olvasd el Gézuka, aztán mondd fel szépen.
Kis idő múlva Gézuka felnézett, sóhajtott egyet, aztán Ági felé nyújtotta a hajkefét és csendesen, de hibátlanul mondta fel a szövegét. A lány elvette a hajkefét, leült a fotel szélére és intett a fiúnak, hogy feküdjön az ölébe. Gézuka azonnal engedelmeskedett, lefeküdt, a kezeit lelógatta a másik oldalon. A segge alatt szépen látszottak a hátrahúzott golyói és a kis fütyije, közbekötve a rózsaszín szalaggal. Ági odanyúlt és megigazította a bugyit, ami így eltakarta a fiú combjának hátsó oldalát.
- Nagyon csinos vagy Gézuka! – Nevetett fel Éva – Jól áll neked a rózsaszín szalag a kis pisilődön és a rózsaszín bugyika!
István és Ági is nevetni kezdtek. A fiú csendben feküdt Ági ölében, az arca a szégyentől és a testhelyzettől egyre pirosabb lett.
- Gézuka, készen állsz a büntetésre? – kérdezte Ági a felnőttekre nézve.
- Igen… - Mondta csendesen a fiú.
Ági azonnal lecsapott a hajkefével a seggére, a tőle távolabbi jobb oldalra és a csattanás után rögtön mondta is: Egy.
A fiú felszisszent, de azonnal érkezett a következő csapás, az első mellé: Kettő…
Ági szabályos időnként, egyenletesen nagyokat ütött, mindig az előző ovális alakú folt közvetlen közelébe. A fiú sziszegett, nyögött, majd a 8-ik ütés után nem bírta tovább és felvisított. Onnantól a büntetés végégig folyamatosan sírt. A fenekelés erején, intenzitásán ez nem változtatott semmit. A két felnőtt figyelte Ágit, ahogy a síró gyereket fenekeli. A lány kipirult az izgalomtól és az erőkifejtéstől. Éva szeme megakadt a póló alatt a verés ütemére mozgó, fel-le lendülő, kis kerek melleken. Amikor észrevette, hogy István figyeli, zavartan elkapta a tekintetét és a büntetés végéig a kisfiú egyre vörösödő seggét nézte. A 20-ik ütés után a sírástól rázkódó testű fiú seggének jobb oldala egyöntetű piros volt. Csak pár helyen látszott a hajkefe alakja, egy-egy sötétebb vörös ovális folt. A két felnőtt felállt és közelebb léptek, megnézték a verés eredményét.
- Ügyes vagy, Ági – dicsérte meg az apja – Éva, tessék ezt másold át a másik oldalra!
Éva lenyúl és elkapta a fiú fülét, felállítva a szipogó sírdogáló gyereket.
- Köszönd meg szépen Ágikának a büntetésed és kérd el tőle a fajkefét, kisfiam!
- Köszönöm szépen a fenekelést, Ági! – szipogta a fiú – add ide a hajkefét, kérlek.
- Szívesen Gézuka! Minden nap szívesen elfenekellek! – nevetett a lány, aztán odaadta a hajkehét. A fiú elvette, aztán az anyjához fordult, vett egy mély levegőt, lesütötte a szemét és hibátlanul végigmondta:
- Bocsánatot kérek, hogy hisztis rossz gyerek voltam a vásárláskor, hogy bepisiltem és botrányt okoztam. Ígérem, hogy soha többet nem teszek ilyet, mindig engedelmes, szófogadó gyerek leszek! Kérlek szépen Anyuka, fenekelj el engem, hogy megtanuljak engedelmes, jól nevelt gyerek lenni!
- Ügyes vagy Gézuka, gyorsan tanulsz! Na gyere szépen, feküdj az ölembe – mondta Éva, miközben leült – lássuk ki tudom-e oly szépen pirosítani a segged, mint Ági! Ágikám, számolnád az ütéseket?
- Szívesen Éva néni! – mondta a lány és odaállt a nő mellé, ügyelve, hogy az apjának is jó rálátása legyen a fenekelésre.
- Készen vagy, kisfiam? – Kérdezte a nő, és az elhaló, csendes „Igen, anyu…” után már csattant is a fiú seggének eddig érintetlen felén a hajkefe.
- Auuu, Egy – hangzott egyszerre a fiú kiáltása és Ági számolása.
Erős ütés volt és a többi is erősen és gyors egymásutánban érkezett. Gézuka most már a harmadik ütéstől folyamatosan sírt és jajgatott minden csattanásnál.
A verés után a gyerek egész segge piros volt. A baloldal, amit az anyja vert el, kisebb területen, kicsit szabálytalan alakban, több sötétvörös folttal tarkítva.
- Egész jó elsőre, lányok – nevetett István, amikor megnézte az eredményt. - Majd belejöttök! A kis bugyis biztosan ad elég alkalmat majd hogy gyakoroljátok a fenekelést! Állj fel Gézuka, köszönd meg szépen a verést!
A fiú lassan feltápászkodott és még mindig sírva mondta:
- Köszönöm anyuka a fenekelést!
- Hidd el, kisfiam, hogy nem szívesen fenekellek el. De látom, hogy erre van szükséged, hogy erre lett volna szükséged kiskorodtól! Akkor ma már egy rendes, jól nevelt fiú lennél, aki miatt nem kell szégyenkeznie az anyjának!
- Bocsánat anyuka… - sírta el magát megint a fiú – Ígérem, hogy jó fiú leszek és…
- Fiú? – szakította félbe István – Hát, lehet, hogy az a vonat már elment, Gézuka! Nem véletlen, hogy a büntetésed szövegében sem szerepel a fiú szó, hanem a gyerek van helyette. Mostantól ha magadról beszélsz tilos fiúnak nevezned magad! Egyelőre a gyereket vagy a bugyist használhatod magadra, később majd meglátjuk. Értetted? Mi vagy te, Gézuka?! Mutatkozz be!
A fiú hallgatott, kapkodta a fejét a férfi és az anyja között. Nem értette, mit akarnak tőle. Mutatkozzon be? Mondja a nevét? És hogy érti a férfi, hogy mi ő? Hát fiú…
- Én… - nyögte – én nem…
- Figyelj! – mondta a férfi – Ha ezentúl azt mondjuk neked, mutatkozz be, akkor ezt mondod: Bugyis Gézuka vagyok, egy engedetlen, rossz gyerek. Értetted? Mutatkozz be!
A fiú nagyot nyelt, az anyjára nézett, de csak kíváncsiságot és várakozást látott az arcán. Ági a háttérben figyelt és halkan kuncogott. Gézuka lesütötte a szemét és halkan mondta:
- Bugyis Gézuka vagyok, egy engedetlen rossz gyerek…
- Rendben van Gézuka! Amíg mást nem mondunk neked mindig így kell bemutatkoznod, ha felszólítunk rá, vagy megkérdezzük ki vagy mi vagy te. Értetted?
- Igen Uram – mondta csendben, beletörődve Gézuka.
- Jól van, Gézuka, majd gyakorolod és belejössz. – mondta nevetve István. – Most akkor próbáld ki Ági a gyereken a szőrtelenítőket!
- Igen apu – mondta a lány, aztán a nőhöz fordult – Éva néni, szerintem Gézuka combján ki lehetne próbálni a krémeket. Aztán amelyik jobb azt használhatjuk.
- Rendben kislányom, kimegyek veletek a fürdőszobába, kérlek hozd a két krémet, kipróbáljuk. Gyere, Gézuka.
A fiú habozva, tétován állt, de az anyja elkapta a fülét és húzta magával. A fürdőszoba közepén elengedte, és rá szólt, hogy vegye le a bugyiját. Gézuka lehúzta a bugyit kilépett belőle és szépen letette egy székre.
- Ügyes vagy! – dicsérte meg nevetve az anyja.
Közben bejött Ági a két szőrtelenítő krémmel és letette.
- Éva néni, az enyémet nedves bőrre kell felkenni és 10 -12 percig hagyni hatni, aztán lemosni.
- Az enyémnek elég 10 perc, szóval kezdjük a tieddel, a jobb combján, aztán bekenjük az enyémmel a balt és várunk 10 percet, az mind a két krémnek elég lesz, aztán lemossuk és megnézzük a hatást.
- Igenis Éva néni! – mondta a lány nevetve. – Leveszem Gézuka szalagját is, ne legyen vizes.
Azzal a fiúhoz lépett és a tenyerével rácsapott az elvert seggére - Terpeszd a lábaidat, Gézuka!
A fiú felsírt a fájdalomtól, de gyorsan engedelmeskedett és kis terpeszben állt meg. A kis pisilője és a golyói a lába között lógtak le. Ági leguggolt elé és gyorsan levette a szalagot.
- Nyújtsd ki a kezeidet! – Mondta a fiúnak és felállva elővett egy bőrbilincset, gyorsan felcsatolta a fiú egyik kezére. - Menj be a zuhanyzóba, emelt fel a kezed! – mondta, aztán a nőhöz fordult – Tetszik tudni Éva néni, így nem vizezünk össze mindent és a 10 percre akár itt is hagyhatjuk Gézukát, nem tud magához nyúlni.
Miközben a nőhöz beszélt Ági gyorsan áttette a szíjat a vízcső felett és felcsatolta a bőrbilincs másik végét is a fiú kezére. Éva végignézte milyen ügyesen, gyorsan rögzítette a lány a bilincset és megdicsérte:
- Nagyon ügyes vagy, Ágikám!
- Köszönöm Éva néni! – mosolygott rá Ági.
Lefröcskölték Gézuka combjait vízzel és gyorsan felkenték mindkét combjára, egy-egy, kb. kéttenyérnyi foltra, a szőrtelenítő krémeket. Éva megnézte az óráját, aztán szólt a lánynak, hogy menjenek ki, igyanak egy üdítőt.
István a nappaliban ült, amikor a nők bejöttek. Éva leült a fotelbe, Ági pedig megkérdezte őt az apját mit hozzon inni.
Amíg visszajött három pohár gyümölcslével Éva elmondta, hogyan szíjazta ki Ági Gézukát a fürdőszobában.
- Ügyes vagy Ági – dicsérte meg az apja. – Most gépeld be a Gézuka fenekelés kérő szövegét és a büntetésének a szövegét. Sőt, a bemutatkozását is! Nyomtasd ki és lamináld be, éppen végzel mire lejár a várakozási idő.
- Igen apu – mondta Ági, gyorsan kiitta az üdítőjét és felszaladt az apja dolgozószobájába.
- Így könnyebben megtanulhatja a szöveget Gézuka, és nem fog unatkozni, míg a szőrtelenítésre vár – magyarázta Évának.
Pár perc múlva Ági szalad vissza a kezében egy laminált lappal, rajta a két szöveg és a bemutatkozás, de úgy hogy a bemutatkozás mindkét szöveg elejére be volt téve.
- Apu, tudom, hogy nem így mondtad, de gondoltam így jó lenne, hogy Gézuka előbb bemutatkozik és utána kéri a fenekelést. – Mondta Ági kicsit tartva az apja reakciójától – ha nem jó egy perc és újra nyomtatom.
- Jó így, ügyes vagy Ági! Érik a jutalmad! Tényleg logikus, hogy mielőtt büntetést kér a gyerek bemutatkozik, főleg ha valaki más fogja majd elfenekelni, aki nem tudja ki ő.
Mindhárman nevettek, majd Éva az órájára nézett:
- Lassan mehetünk Ágikám, nézzük melyik krém jobb.
- Megnézem én is – állt fel István is és együtt bementek a fürdőszobába.
Gézuka a fenekét kipucsítva, a fenekével a falnak dőlve állt, a szíjbilincsnél fogva lógatta magát a csőről. Az elvert seggének jólesett a hűvös csempe érintése. Amióta a nők otthagyták a fürdőszobában így próbálta hűsíteni a seggét. A krém alatt combjai bőre előbb kicsit bizsergett, aztán a vége fel felforrósodott, és a végére már elég kellemetlenül viszketni kezdett, de összességében nem volt igazán fájdalmas, vagy rossz, csak kicsit kellemetlen. Hallgatta a nappaliból behallatszó beszédet, látta, hogy Ági elszalad a nyitott ajtó előtt fel az emeletre, aztán kis idő múlva vissza. A végére teljesen elbambult, szinte elbóbiskolt. Meglepetésként érte, amikor az ajtóba álló anyja felnevetett:
- Nézzétek, már felállt a kis pisilője! Nagyon tetszhetett Gézukának a fenekelés, ha ennyire felizgult tőle.
- Úgy látszik, felizgul, ha kipucsítja a seggét – nevetett István is – tényleg kis buzika.
Ági is elnevette magát, Gézuka pedig teljesen elvörösödött szégyenében, de a kis pisilője még mindig állt.
- Ági, hideg vízzel öblítsd le az egész gyereket, hátha elmúlik az erekciója. Ha nem, akkor megint szükség lesz a kis korbácsra. – mondta a férfi.
Ági megnyitotta a zuhanyt, kicsit folyatta a vizet, aztán Gézuka arcára, fejére eresztette a hideg vizet, erős sugárban. A gyerek prüszkölt, megrázta a fejét és próbált elhúzódni a víz elől, de a szíj miatt nem ment neki. Ági pedig követte a vízsugárral lemosva és lehűtve az egész testét. Pár percig nevetve fröcskölte a vizet, míg az apja rá szólt, hogy elég lesz. Közben a fiú kis pisilője lekókadt, összehúzódott és annyira nevetségesen nézett ki a kis golyói felett, hogy újra mind elnevették magukat. Gézuka lehajtott fejjel állt és csöpögött róla a víz.
A két nő leguggolt és megvizsgálták a gyerek combjain a kezelt bőrfelületeket. Megállapították, hogy mindkét krém megfelelő lesz, nincs allergiás reakció. Eldöntötték, hogy az Ági krémjét használják majd, az valamivel olcsóbb volt.
Gyorsan bekenték a fiú egész testét a nyakától lefelé. Amikor Éva a pisilőjéhez ért és megfogta, megemelte, hogy a zacsiját be tudja kenni, a kis pisilő újra kezdett megkeményedni.
- Kisfiam, ha most feláll a kis pöcsöd, ígérem, hogy elkérem István bácsitól a korbácsot és vérere verem vele! Micsoda gusztustalan kis féreg vagy! – kiáltott fel Éva – Ágikám, kérlek folyatasd a gyerek pisilőjénél, mert én félek, hogy letépem neki, ha feláll a kezemben!
- Igen Éva néni – nevetett fel Ági.
Gyorsan befejezte a fiú combját, aztán erősen megfogta a pisilőjét, felhúzta bal kézzel, míg a krémes jobb kezével alányúlt és bekente a zacsiját és az egész ágyékát. Amikor elengedte a kis fütyit az nem állt egészen, de félig merev volt. Ági nevetve rácsapott a tenyerével. A Fiú összerándult és elfordult tőle.
- Pont jó, – nevetett fel Ági - éppen szólni akartam, hogy fordulj meg! Tedd szét a lábaidat és pucsítsd ki a segged!
Gézuka csendesen engedelmeskedett, Ági pedig bekente a seggét és a combjai felső részét is krémmel. Végül a krémes kezét végighúzta a fiú seggvágatában is. Ezzel Gézuka teste nyaktól lefelé teljesen be volt kenve szőrtelenítővel. Éva megnézte az időt és Ágival együtt megmosták a kezüket.
- Ügyes vagy Ági – dicsérte meg az apja. Aztán egy kis ragasztót nyomott a csempére és szemmagasságban odaragasztotta a laminált lapot Gézuka szövegeivel. – Gézuka, hogy ne aludja el, és ne unatkozz, amíg hat a krém, szépen hangosan, érthetően olvasd fel a bemutatkozásod és a büntetésed szövegét. Aztán a bemutatkozásod és a fenekelés kérő szövegedet. Ági javaslatára a bemutatkozásodat mind a két szöveg elé odatettük, ezzel egészül ki majd a büntetésed, amíg írnod kell. Így begyakorlod a bemutatkozást és nem fogsz érte kikapni. Köszönd meg szépen Áginak, hogy gondolt rád, törődik veled!
Gézuka felnézett A felnőttekre, aztán Ágira, utána lesütötte a szemét és csendesen mondta:
- Köszönöm szépen Ági, hogy gondoltál rám és törődsz velem!
- Szívesen Gézuka! – nevetett Ági. A felnőttek mosolyogtak és elindultak ki a fürdőszobából. István előreengedte a nőket ő pedig az ajtóból visszaszólt Gézukának:
- Érthetően és hangosan olvasd fel a szövegeket, addig, amíg vissza nem jövünk lemosni a krémet. Ha nem fogjuk hallani a nappaliban, vagy nem érthető a szöveg el leszel fenekelve. Értetted?
- Igen uram - mondta csendesen a fiú.
- Rendben, kezdheted! Hangosan, hangsúlyosan, érthetően! Rajta! – mondta a férfi és kiment a nők után a nappaliba.

Folytatás hamarosan...
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 4263 alkalommal olvasták bugyisgézuka szextörténetét és 15 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák