Szextörténetek Szexhírek

Iskolás kislány stoppolt, megálltam (tini szex, hetero szex)

Tinibaszó szextörténete
Megálltam mert megismertem hogy Ő az aki annyira tetszett nekem. Beült mellém. A szoknyája felcsúszott. Piros bugyi volt rajta. Kezem a bugyija alá tévedt. Nyár és forróság volt.A kislány szétnyitotta a lábait. Ujjam a puncijába tévedt. "Már nem vagyok szűz. A papám volt az első! Átülök a hátsó ülésre."Megálltam. Nem mellé ültem hanem a lábai közé térdeltem. Azon munkálkodtam,hogy kitudjam nyalni a pici pináját. Hiába igyekeztem,kevés hely volt hozzá. Formás combjait néztem és pici melleit. Told előre az első ülést! Előre toltam. Eközben Ő levette s bugyiját,kapálózva a kicsi lábaival. Na! Most már hozzá fértem a nyelvemmel a puncijához. Sperma illatát éreztem rajta. Milyen a puncid? Honnan jöttél most?

A tanár bácsitól Ővele szexelek. Nemrégen baszta meg a pinámat. Miután kinyaltam rendesen a gecis punciját,a már álló faszomatbetoltam a puncijába. Tényleg nem volt szűz. A gecitől is csúszós puncijába rögtön tövig benne voltam. Basznu kezdtem. Csináld! Nem lesz semmi baj Lopkodom anyu gyógyszerét. Most már bátran basztam a punciját."Lenyelted a tanár bácsi gecijét a pinámból?" Igen lenyeltem. Éreztem,hogy elélvezek. Amennyire tudtam;benyomtam a faszomat a puncijába és beleélveztem a gecimet a puncijába."Ugye kinyalod a gecidet is a pinámból? Majd nyomom bele a szádba." Éreztem, hogy a gecim megy be a számba. Egy kevés lefolyt az álamra. "Nagyon szép sürü gecid van. Ugye lenyeled a saját gecidet is?" Igen lenyelem. Lemyeltem. Csodálatos élménnyel lettem gazdagabb. A házukig vittem. Mikor találkozunk ujra? Minél hamarabb. Puszid adva szaladt el. Ez igaz történet.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 20722 alkalommal olvasták Tinibaszó szextörténetét és 72 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák