Szextörténetek Szexhírek

Meg dugtam a volt magyar tanárnömet

Kristof szextörténete
Szabadapomon össze találkoztam a régi középiskolai szexi magyar tanáromal és dugás lett a vége. Megbüntettem a régi sérelmekért.Egyik nap amikor szabadnapos voltam elutaztam a közeli városba a hol össze futottam a a volt középiskolai magyar tanáromal. Amit tudni kel róla hogy, 39. Éveiben járó csinos nő hosszú göndör szőke haj szép arányos test szép popsi közepes nagyságú mellek. Beszélgetünk szómi szó amikor még tanárom volt meg akartam egyszer dugni fel is ajánlottam neki de ő egyből felháborodott és szaktanárit adott. Már pár perce beszéltünk és mondta hogy, tegezem mert már úgyse a tanárom régóta. Oké mondom fel hozta témának amikor adott egy szaktanárit igen mondom az csúnya dolog volt én csak jót akartam mind ketönknek. Azt elhiszi de csak a tanárom volt mondta és ha kiderült volna nagy balhé lett volna belőle. De most semmi baj nem származhat belőle tette hozzá vagy már nem akarsz dugni velem kérdi. Kicsit zavarba jöttem és rekedtes hangon válaszoltam hogy, meg hát akkor meg mire várunk menjünk fel hozzá és mutassam meg mit akartam vele akkor csinálni.
Nem messze lakot egy panelba a testvérével aki nem volt otthon. Amikor felértünk hozzá mondta gyere igyunk egy kis bátorítot a konyhába vettük az irányt ot a hűtőből elő vett egy üveg whiskyt és töltött egy felst mind ketönknek. Na akkor igyuk meg pertut oké mondom meg ittuk na még egyet utána még egyet. Mondja na ez elég lesz akkor már nekem is eset vadul csókolózni kezdtünk közbe a kezem már a popsiján volt. Markolni kezdtem ő meg a tarkómon át kulcsolta a kezeit én meg fel kaptam és asztalra ültettem. Közbe meg már a felsőjét vettem le fele meg a melltartóját elém tárultak szép mellei egyből rájuk csupantam ő meg simogata a fejem.
Le fektettem az asztalra és kezdtem ki hámozni a szűk kis farmerból utána a kis falatnyi kis tanga bugyiból és már csokoltam a szemérem ajkait meg a csiklóját jól reagált rá hangosan nyögni kezdted és a fejemet fogva húzta a nedves puncijához. Én meg csak nyaltam faltam míg a teste meg feszült és hangos nyögésekel el élvezet. Fel ült az asztalon meg csókolt le szált mondta mond ő jön és vette is le a felsőmet végig csókolta és már térdelt is le fele. Hamar ki vette keményen álló farkamat és szépen körbe nyalogatta a zacsimat is nyalta. Utána vissza hegyéhez és kezdte be venni hamar el tűnt a szájába és ütemesen szopni kezdte szívta jó erősen mondtam neki ne olyan hevesen ki akarom élvezni hogy szopik. Vissza vett a tempóból én meg csak áltam és élveztem. Pár perc szopás után érzetem hogy nem soká lövök szóltam neki de csak szopot tovább gondoltam akkor mehet a szájába az anyag. Úgyis tettem meg fogtam a fejét és ráhuztam tövig nem tetszet neki de mondtam ez a büntetésed hogy akkoriba nem basztál velem és már
lőttem is nyeljed mind te kurva tettem hozzá le is nyelte mind tisztára szopta és fel ált. Egyből a számra cuppant na mondom mehet tovább a dolog neki dőlt az asztalnak én meg hátulról már dugtam is bele. Csak dugtam jo ütemesen amikor meg jelent a húga a konyha ajtóba és meg szólalt itt meg mi folyik én válaszoltam egyből meg büntettem a nővérét amiért régen nem baszot velem és ezt itt kel a konyhába hát ha idáig jutottunk. Ki húztam belőle össze szedtük a ruháinkat és be mentünk a szobájába fel térdelt az ágyra és már dugtam is tovább. Hamar érzetem hogy végem nem soká szóltam neki mondta mehet bele úgyis tettem Bele lőttem az egészet. Le feküdtünk az ágyra és beszélgetünk mondtam büntetés képen seggbe basznám ha lehet mondta de elsőnek csak óvatosan oké mondom gyere szopd keményre jól keményre szopta és már be is pucsítot én meg elkezdtem nyalni a popsiját közbe már ujjaztam amikor már jó tág volt dugtam is Bele óvatosan jól bejárattam és nagy lendülettel baszni kezdtem hatalmasokat nyögött én meg el élveztem bele a popsijába. Mondta menjünk el fürdeni be mentünk és ott is lenyomtunk egy menetet. Amikor végeztük fel öltöztünk telo szám csere puszi puszi és mondta majd beszélünk.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 19139 alkalommal olvasták Kristof szextörténetét és 80 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák