Szextörténetek Szexhírek

Molett Módi (duci szex, hetero szex)

HH melltartó szextörténete
Kalandozás a molett nőkben, molett nőkkel....... Felfedezés a teltebbek világában. Van benne valami, hogy nagy test, nagy élvezet.Tavalyig a normál, trendi világban ismerkedtem. Aztán szingliként hajtott a kíváncsiság, hogy a ducik világa milyen lehet.Kerestem olyan oldalakat ahol ők vannak jelen. Sikerült találnom olyan hölgyeket akikkel közeli viszonyba keveredtem.

Direkt a magas, nagymellű és fenekű példányokra vadásztam. Az első találkozásnál igencsak izgultam. A kicsomagolásnál aztán kemény látvány tárult a szemem elé. A favoritomnál akkor mell bukkant elő,hogy igencsak meglepődtem. Mondjuk ez még semmi volt, amikor a fenékhez érkeztem volt csak igazi meglepetés.

A látvány fokozására a konyhaasztalra könyököltettem és a székeket széthúztam és azon térdeltek.Nem azt akarom mondani, hogy a trendi vékony formákat háttérbe szorítanám de ez más volt. Jó volt hogy kipróbáltam!!!! Teljesen más a látvány.

Itt nincs nagy forgatás, pozíció váltogatás de amikor a farkamat a fenekébe tövig nyomtam nem volt az a nagy ugrándozás. Ha valaki szeret odacsapni, hát itt megvan minden lehetőség! Aztán az igazi felnyögés akkor volt mikor a farkam a seggében és egy óriási vibrátor a szomszédos nyílásban. Itt olyan nagyságú mellben gondolkodjunk, hogy ha négykézlábra állítottam a földet súrolta. Ha elém hajolt meg lehetett fejni mint egy tehenet.

Mondjuk elég komoly méretről irok HH a jelölése. ( akit érdekel az nézzen utána). Ha alányúlsz olyan mint egy nagy medicinlabda. Baszás közben úgy nyögött mint egy vadállat. Úgy lehet belejük vágni tövig, hogy a tehetetlenségtől meg se moccan.

Csak azt érzi, hogy ez bizony beszaladt mire megmozdulna. Ha a z ölébe feküdtem szépen megszoptatott..... :) Ha kikötöd akkor végképp mozgásképtelen. Onnantól esetleg az imádkozás segítheti. Egyszer kombiautónál leengedtem a hátsóüléseket és este egy elhagyatott helyen olyat kapott, hogy azt nem tette zsebre.Azt sajnálom, hogy még nem vágtam valakivel vagy valakikkel partiba, mert hogy benne lenne. Szóval, kuriózumnak mindenképpen ajánlom, hogy egyszer próbáljon rá...... :)
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 8597 alkalommal olvasták HH melltartó szextörténetét és 25 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák