Szextörténetek Szexhírek

Csodás élmények 1. rész (tini szex, hetero szex)

Hősszerelmes szextörténete
Egy nyári táborban gimnazista szereplők kalandjai a szexszel és a szívükkel. Megtudják, milyen érzések vannak saját magukban, és hogy ezek segítségével mikre képesek.Középiskolában minden nyári szünetben szokás volt, hogy a pihenni vágyó diákoknak balatoni tábort szervez a gimi diákönkormányzata. Ebben az évben ez Balatonszárszón került megrendezésre. Egy háromcsillagos hotel volt a szállásunk, de ennek ellenére teljesen meg voltunk vele elégedve. Én, 11.-es lévén, már harmadszorra mentem, egyrészt, mert minden évben máshol vagyunk, másrészt a programok is kevés kivétellel jók szoktak lenni, harmadrészt pedig a lányok miatt. Sajnos az én évfolyamomban kevés szép lány volt, és természetesen már mindegyiküknek volt pasija. Viszont a 10. évfolyamba járók hála Istennek, nem voltak ebben a helyzetben. Velük már gólyás koruk óta jó kapcsolatot ápolok. Közülük néggyel pedig különösen. Ugyanis ez a négy lány, nemcsak hogy szép volt, jól is tanultak, és bármilyen témában el lehetett velük beszélgetni.
- Sára hosszú barna hajú, kreol bőrű, bociszemű lány. A többi testi adottságáról pedig inkább ne is beszéljünk, olyan jól néz ki. Egyébként egy igazi életrevaló, bár egy kicsit beképzelt.
- Nelli hosszú fekete hajú és nagyon karcsú, szinte már vékony lány. Nagyon sportos, emiatt a feneke jóval formásabb, mint a melle.
- Bori hosszú szőkésbarna hajú, tejfehér bőrű, formás mellű lány. Bár egy kicsit hiperaktív, de nagyon vicces is. A humora szinte egy fiúé.
- Virágnak pedig hosszú szőke haja és majdnem olyan tökéletes teste van, mint a Sárának. Ő a legszebb négyük közül. És ha mosolyog, akkor egyenesen ragyog.
Ám az elkövetkezendő események jóval átformálták bennem a róluk alkotott képet.

Hétfőn egy rövid buszutat követően megérkeztünk Balatonszárszóra. Gyorsan kipakoltunk a hotelszobáinkba, és mentünk is a strandra. Kb. 70-en voltunk 6 tanárra, akik közül össz-vissz kettő szokott ránk figyelni, úgyhogy lényegében azt csináltuk, amit akartunk. Hiába voltunk sokan a felnőttkor küszöbén, a vízben újra kisgyerekekké váltunk. Természetesen fröcsköltük és lenyomtuk a víz alá egymást. A délután vége felé egy nagyobb locsálás vette kezdetét, amikor is egyszer csak valaki a víz alatt benyúlt a fürdőnadrágomba, és rámarkolt a farkamra. Mindez csak néhány másodpercig tartott, majd mikor felbukkantam a víz alól, a Sára mosolygó fejét láttam magam előtt. Majd mintha mi se történt volna, odébb ment.
Elhatároztam, hogy este rákérdezek a dolog okára. Csakhogy vacsora után a haverjaim hívtak pókerezni, amire nem lehetett nemet mondani. A játék egészen takarodóig elhúzódott, de én nem akartam feladni, ezért úgy döntöttem, lemászok hozzájuk. Szerencsére pont eggyel alattunk volt a szobájuk, és még az épület oszlopai is kitűnő segítséget nyújtottak. Megvártam, míg elalszanak a szobatársaim, aztán akcióba léptem. Fél perc elteltével már a négy lány erkélyénél voltam. Az erkélyajtót természetesen ők is nyitva hagyták éjjelre a nagy meleg miatt, úgyhogy beléptem. Már éppen szólni akartam volna a Sárának, amikor furcsa hangokra lettem figyelmes, ezért bebújtam a függöny mögé. Néhány másodperc elteltével, mikor a nyögdécselésnek tűnő hangok még mindig nem maradtak abba, kilestem a függöny mögül. A holdfénynek hála olyan látvány tárult a szemem elé, amit álmomban sem gondoltam volna. Mind a négy lány ott feküdt meztelenül egy földre terített pléden. A nyögdécselés oka pedig az volt, hogy egymást kényeztették.
Virág közelebb húzta magához Sárát, és csókolózni kezdtek, miközben a kezük össze-vissza simogatta a másik testét. Majd a Virág lehajolt, a szájába vette a Sára egyik mellbimbóját, és harapdálni kezdte. Ezután még lejjebb vitte a fejét, közben végig apró csókokkal látta el a másik lány testét, mígnem leért a pinájáig, amit el is kezdett nyalni. Mikor elég nedvesnek érezhette, bedugta az egyik ujját, és lassan ki-be húzogatta. Nemsokára már három ujja járt a Sárában, amikor ő egy halk sikkantás közben elélvezett. Olyannyira erre a két lányra fókuszáltam, hogy észre sem vettem a másik kettő ténykedését. Ők is hasonló dolgokat műveltek, felváltva nyalták-falták egymást. A szerepek pedig folyamatosan cserélődtek, és a testük úgy egymásba volt gabalyodva, hogy nem tudtam eldönteni, ki kicsoda. Időnként előbukkant egy-egy fej, de csak hogy újra belevesse magát egy nedves punciba. Nem tudom, hányszor élvezhettek el, de az biztos, hogy nem először csináltak ilyet.
Mikor abbamaradtak a nyögések, kibújtam rejtekhelyem mögül, és visszamásztam a szobámba. Az ágyban pedig gondolkozni kezdtem. Kicsit furcsa volt a tudat, hogy a Sára ma rámarkolt a farkamra, este pedig itt nyalja a legjobb barátnőit. Mégis úgy tűnt, a Virág kezdeményezésére történt mindez. Reménykedtem benne, hogy nem ténylegesen leszbikusok, csak kipróbálnak néhány dolgot.

Másnap délutánra táncház volt nekünk beígérve. Mivel elég jól táncolok, ennek nagyon örültem. Hát még mikor a tanárok azt mondták, hogy a 10. évfolyamnak én tanítsak be mozdulatokat, mivel az egyik hívott tánctanár lebetegedett. Kértem egy önként jelentkezőt a lányok közül a partneremnek, akivel be tudom mutatni a többiekkel a lépéseket. Vagy 10 lány jelentkezett, de én a Sárát választottam. Egészen ügyes volt, úgyhogy az esti táncversenyre is felkértem őt partnernek, amit végül megnyertünk. A verseny után megkért, hogy menjek fel vele a szobájukba, és nézzem meg az ajtajuk zárját, mert nem lehet normálisan becsukni. Ennél jobb ürügyet is kitalálhatott volna, de persze követtem.
Még be sem csukódott teljesen az ajtó, de már szinte rám vetette magát. Vad csókolózásba kezdtünk, közben pedig majdnem letéptük a másikról a ruháit. Mikor teljesen meztelenek voltunk, az ágyra döntött, és szopni kezdte a farkamat. Először csak nyalogatta a végét, majd nemsokára majdnem tövig benyelte. Eszméletlen jó volt. Pár perc elteltével a szájába élveztem, és minden csepp ondómat lenyelte, a maradékot pedig kiszívta a lankadó farkamból. Lassan fölé mászott, hogy magába vezesse a közben újra ágaskodó szerszámomat, mikor nyílt az ajtó, amin a Virág lépett be. Sára erre teljesen ráült a farkamra, és lovagolni kezdett. Virág ezt látva sírva fakadt, és kirohant a szobából, becsapva maga után az ajtót. Utána akartam menni, de az élvezet erősebb volt. Mikor éreztem, hogy mindjárt elmegyek, szóltam neki, hogy szálljon le. Ő rögtön leugrott, és verni kezdte a farkamat. Pár húzás elteltével az arcára élveztem. A kezével letörölgette magát, majd lenyalta róla az ondómat. Adott egy nyelves puszit, majd bement a fürdőbe. Én pedig felöltöztem, és a Virág keresésére indultam, mert nem tudtam, miért fakadt sírva.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 11808 alkalommal olvasták Hősszerelmes szextörténetét és 61 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák