Szextörténetek Szexhírek

Gézuka története - tizenkettedik rész (fétis, bdsm)

bugyisgézuka szextörténete
Éva a két fiatallal elindul vásárolni. Pipereholmikat vásárolnak Gézukának, majd a parkolóban újra megalázzák.- Igen, Éva néni! Gézukának nem kell pisilnie, most pisiltettem meg, mert már nagyon sírt, hogy nem bírja ki hazáig. Éva néni, hozzak pisit Gézukának inni? – kérdezte Ági – Nagyon szereti!
- Ha annyira szereti, hozz neki Ágikám, ha kér! Gézuka – fordult a fiúhoz – kérdd szépen Ágit, hogy hozzon neked pisit!
- Anyu… Muszáj ezt? Én jó fiú leszek, ígérem! De ez annyira ciki… Kérlek anyuka… - ahogy beszélt egyre többet dadogott és a végén elsírta magát.
- Miért kisfiam? Hidd el, jót tesz ez neked, megtanulsz rendesen viselkedni és megtanulod hol a helyed. Ki fogsz kapni minden kis hibánál, de megtanulod, hogy ne hibázz, és ha engedelmes leszel, akkor egyre kevesebb büntetést fogsz kapni, és boldogan fogsz élni. Most pedig hadd halljam, hogy szépen megkéred Ági, hogy pisiljen neked, mert nagyon szereted a pisijét! Rajta!
A fiú ránézett Ágira, aztán lehajtotta a fejét és halkan mondat:
- Ági, kérlek, pisilj nekem. Nagyon szeretem a pisidet, mert nagyon finom.
- Szívesen kiscsaj! Add ide a pisis flakonodat! – kiáltotta vidáman a lány, elvette a flakont és beszaladt a házba.
A fiú először elindult a lány után, de aztán megtorpant, megállt az anyja előtt és félénken megszólalt:
- Anyuka, miért kell meginni a pisit?
- Te kis buta! Hát most mondtad, hogy mennyire finom, hogy mennyire szereted! Jobb, ha megszokod a pisi ivást, azt hiszem, István bácsinak tervei vannak ezzel. Most fordulj meg, mutasd megad!
Gézuka lassan megfordult, és amikor az anyja utasította, hogy hajoljon előre sóhajtva lehajolt. A fütyijét erősen húzta a szalag.
- Csínos vagy Gézuka, jót tesz az alakodnak, a tartásodnak, hogy hátul meg van kötve a kis fütyid, így egyenes a hátad, nem görnyedsz állandóan. Már sokkal korábban ezt kellett volna tennem veled, nem lenne a rossz testtartásod és egy csomó rossz szokásod sem lenne. De nem baj, még most sem késő jó gyereket nevelni belőled!
Közben Ági kijött a hátból, a kezében a pisis flakonnal és két fél literes ásványvízzel. A pisis flakont odaadta Gézukának, aki ránézett az anyjára, aztán nagyot sóhajtva elvette a pisit, eltette a lány táskájába és halkan lesütött szemmel megköszönte:
- Köszönöm szépen Ági!
- Szívesen Gézuka, egészségedre! – nevetett a lány – aztán a nőhöz fordult - Éva néni, hoztam magunknak is vizet az útra.
- Köszönöm kislányom, nagyon kedves vagy! Segíts, kérlek a kisfiúnak megmosni az arcát, rendbe tenni magát és induljunk vásárolni!
- Igenis Éva néni – kiáltotta a lány, elkapta Gézuka karját és maga után húzva beszalad a lakásba.
Pár perc múlva újra a teraszon voltak, Ági intésére a fiú felvette a lány táskáját, a vállára akasztotta és elindultak Éva után az utcára.
Amikor a fiú beszállt a hátsó ülésre felszisszent a fütyijébe maró fájdalomtól. Éva dühösen fordult hátra hozzá:
- Tanuldd már meg elviselni az a kis fájdalmat! Micsoda pipogya kis szerencsétlen vagy, hogy állandóan sziszegsz meg sóhajtozol minden kis fájdalomtól! Na, várj otthon majd visítani is fogsz, mert erről le kell nevelni téged!
- Éva néni – mondta Ági – ne tessék nagyon haragudni a kisfiúra, még szokatlan neki, hogy a fütyikéje hátra van kötve, tetszik tudni. És még én sem tudom, hogy mennyire kell megkötni, lehet, hogy amikor pisilés után visszakötöttem neki a szalagját túl szoros lett. Otthon nem ellenőriztem, mert nem panaszkodott Gézuka.
- Hát, ha olyan hülye, hogy fáj neki, de nem mondja, hogy segíts rajta, akkor hadd fájjon! Ha nagyon nem bírja, majd segítünk rajta valahol. Ágikám kérlek, meséld el, míg beérünk a városba, hogy mit történt a mai napon!
Az úton végig a két nő beszélgetett, Ági beszámolóját hallgatva Éva néha nevetett, néha kérdezett valamit, amire a lány válaszolt. Éva sokszor nézett a tükörben a hátul ülő és tűzvörös arcú Gézukára. Amikor leparkoltak az egyik bevásárlóközpontnál Éva hátrafordult és végigmérte a fiát:
- Tulajdonképpen egészen jól teljesítettél kisfiam. Nem szöktél el, nem okoztál botrányt, engedelmes voltál. Rendben. Este majd elmesélitek István bácsinak is, és ha neki is tetszik a viselkedésed még az is lehet, hogy jutalmat kapsz majd! Most gyerünk, egy csomó dolgot kell vásárolnunk!
Kiszálltak a kocsiból, Gézuka hozott egy bevásárlókocsit és bementez az áruházba. Sorra járták a polcokat, vásároltak mindenféle háztartási árút és élelmiszert is. Gézuka tolta a kocsit és főleg a két nő pakolta be az árut. Egy teljesen hétköznapi bevásárlás volt, ha a kisfiúnak nem húzta volna a fütyijét a szalag, ha nem kell tudatosan vigyázva lépni, lehajolnia, akkor semmiben nem különbözött volna egy anya és a két gyereke hétvégi bevásárlásától. A fiú lassan megszokta, hogyan járjon, és hogy vigyáznia kell a mozgással, így egyre ritkábban grimaszolt, sziszegett a pisilőjébe tépő szalagtól. Nyafogása, hogy „mikor megyünk már” inkább a megszokott bevásárlás unalmának szólt, mint a ruhájának, vagy a fütyijének. Végül teljesen megfeledkezett ezekről és természetesen viselkedett, még akkor is, amikor egy ismerős köszönt rájuk és az anyja pár percre megállt beszélgetni, miközben a két gyerek a kocsi mellett állt.
Így értek el a tisztálkodó szerekhez. Itt újra kellemetlen lett Gézukának, hogy a nők válogatnak és beszélgetnek arról, hogy melyik tusfürdő, dezodor, hintőpor lenne legjobb a számára.
Végül úgy döntöttek, hogy két típust kell vásárolni, egyet otthonra, amikor minél lányosabb legyen és egyet a nyilvános megjelenéshez, amikor nem kell, hogy a kisfiú feltűnést keltsen a túlzottan lányos illatával. Ezért egy barack illatú tusfürdő és sampon mellett egy egyszerű babasampont és tusfürdőt vásároltak, dezodorból pedig egy lányos illatú női deót és egy szagtalan, izzadás gátló szert. Az epilátoroknál, borotváknál is sokáig válogattak, beszélgettek a nők, végül úgy döntöttek, hogy kipróbálják Gézunkán Éva és Ági szőrtelenítő krémjét, és a próba után döntik el, melyiket használják majd, addig nem vásárolnak.
Került a kocsiba még egy ovális alakú rózsaszín hátú műanyag hajkefe, néhány hajgumi, szájfény, alapozó, szemceruza is, sőt Ági egy élénkpiros rúzs is választott a fiúnak, ami alig ütött el az arcszínétől, amikor a két nő azon viccelődött milyen jól ál majd a telt ajkain.
Már a pénztárnál álltak, amikor Áginak eszébe jutott, hogy nem vettek betétet.
- Ágikám, szaladj vissza kérlek Gézukával, mutasd meg neki milyen betétet kell vegyen! – Kérte a nő, miközben már pakolt a szalagra.
- Igen, Éva néni! Olyat veszünk neki is, amilyet én szoktam használni. – nevetett fel Ági, kézen fogta a fiút és maga után vonszolva elszaladt a betétek és tamponok polcáig.
Felkapott egy csomag tisztasági betétet és megmutatta a fiúnak, és miközben elindultak vissza a pénztárhoz hangosan magyarázta:
- Ez jó lesz neked. Jól illeszkedik a hagyományos bugyikhoz és hátul a seggeden is sokat takar, nem lesz nedves a bugyikád a pisilőd végétől.
Egy idősebb nő végigmérte a két gyereket, aztán megrázta a fejét és elfordult. A fiúnak égett az arca, amikor visszaértek a pénztárhoz. A betétet letette a többi árura és elkezdte bevásárló zacskókba pakolni a dolgokat, miközben az anyja fizetett.
Amikor mindent bepakoltak a csomagtartóba, Gézuka visszatolta a bevásárlókocsit, aztán beült hátra, a helyére, az anyja Ágival éppen sorra vették mit vettek meg és mire lesz még szükség.
- Igazából mindent megvettünk elsőre, azt hiszem Éva néni – mondta éppen Ági. – Még néhány szalag kellene és persze bugyik és rucik.
- Igen. Mit ajánlasz kislányom, hol vásároljunk Gézukának?
- Hát most gondolom egy kínaiban, később majd ha lesz több időnk, fogunk vásárolgatni. Sok jó túrit ismerek, ahol klassz dolgokat lehet venni, tuti tetszeni fog neki!
- Jó, majd kapsz pénzt és vásárolgattok a kisfiúnak – mosolygott hálásan Éva a lányra – de most elsősorban bugyikat kell vennünk neki, nem hordhatja a tieidet!
- Én szívesen Gézukának adom azt a pár bugyit és az atlétát is – mondta Ági.
Éva hátrafordult a fiához:
- Hallottad milyen rendes Ágika? Köszönd meg szépen neki! És azt is, hogy egész nap segít neked! Halljam!
- Köszönöm szépen Ági a bugyikat és az atlétát, amit nekem adtál! És köszönöm, hogy egész nap segítesz nekem! – mondta halkan, lesütött szemmel a fiú.
- Rendben van! Neked Ágikám természetesen megveszem a bugyikat, vagy bármit, amit kiválasztasz magadnak! - fordult vissza Éva a kormányhoz, indított és rátértek a belvárosba vezető útra.
- Köszönöm Éva néni! Nagyon kedves tetszik lenni! De nem vehetek fel csak olyat, amit apu megnézett és engedélyezett.
- Értem, kislányom. Nagyon jól nevelt gyerek vagy!
A fiú csendben ült hátul, miközben a nők már arról beszélgettek milyen bugyikat, mennyit, és milyen más ruhadarabokat kell vásárolniuk.
Amikor megérkeztek a belvárosba Éva megállt egy parkolóban és mielőtt kiszálltak volna megkérte Ágit, adjon neki egy kis vizet. Ági odanyújtotta az ásványvizet, közben vigyorogva mondta, hogy biztosan Gézuka is megszomjazott. Éva ránézett a fiúra és látva az arcán az undort elmosolyodott:
- Gézuka! Gyerünk, igyál, ha nem vagy nagyon szomjas, akkor is, mert most sokáig vásárolunk majd és nem lesz időd inni! Rajta, vedd elő a pisit és legalább a felét idd meg! Most azonnal!
- De anyu… Kérlek! – kezdett rimánkodni Gézuka.
- Azonnal! Vagy kirángatlak a kocsiból és itt a parkolóban húzom le a nadrágodat és a bugyidat, hogy mindenki lássa és elverem a segged az új hajkeféddel!
Ekkor kopogás hallatszott a félig leeresztett ablakon, mind odafordultak. A parkoló őr, egy 30 év körüli férfi, állt a kocsi mellett.
- Elnézést asszonyom, tőlem megverheti a fiút, ahogy akarja, de fizesse ki előbb a parkolást!
Gézuka vörösen égő arccal elfordult, miközben Éva a tárcájába nyúlt és fizetett:
- Elnézést kérek, de nagyon engedetlen a gyerek. Három órát maradnánk, tessék – nyújtotta át a pénzt.
- Semmi gond asszonyom! Tessék a számla. És ha tényleg el akarja fenekelni a fiút a konténerben van az irodám, ott senki nem zavarja – mondta nevetve a férfi, közben a parkoló szélén álló konténerre mutatott.
- Nagyon kedves! – mosolygott a nő az őrre, aztán a fiúhoz fordult – Gézuka! Gyerünk, szállj ki a kocsiból! Vedd elő a teádat és idd meg, vagy megkérem ezt az urat, hogy húzza le a bugyidat és ő verjen el!
Gézuka szipogva szállt ki a kocsiból, kezében a pisis flakonnal. Ránézett a vigyorgó Ágira, aztán az anyjára, aztán sóhajtott egy nagyot, letekerte a kupakot és inni kezdte a pisit.
- Legalább a felét, Gézuka! – utasította az anyja, aki figyelve nézte a fiát ivás közben.
A parkoló őr Ágira nézett:
- Kicsit debil az öcséd, ugye?
- Á, nem az öcsém a kis buzi – nevetett fel Ági – csak segítek Éva néninek nevelni.
- Tényleg buzi?
- Igen! Az én régi bugyimat hordja és olyan sokat játszik a kis fütyijével, hogy hátra kellett kötnünk. És nagyon engedetlen, sokszor kell elfenekelni. Most sem akarta meginni a pisit, csak amikor megfenyegették, hogy el lesz verve megint.
- Pisit iszik? – csodálkozott az őr – De miért?
- Hogy megszokja, hogy amikor majd szopatják, a férfiaknak ne kelljen kimenni wc-re, hanem használhassák a száját. Most szoktatjuk. Igazi kis köcsög lesz.
- Hát, lehet, hogy még én is kipróbálnám – kacsintott az őr.
- Hát, lehet, hogy majd ha egyedül vigyázok rá, elhozom ide – kacsintott vissza Ági is. Aztán nevetgélve fordultak vissza Gézukához, aki éppen befejezte az ivást, a flakonban már csak kb. 3 deci pisi maradt.
- Ügyes vagy Gézuka – dicsérte meg az anyja. - Látod, nem is olyan rossz! Ezért kellett az a nagy hiszti? – az őrhöz fordult: - Elnézést kérek a gyerek nevében is ezért a hisztizésért. Nagyon neveletlen, rossz gyerek még.
- Semmi baj asszonyom! Engem igazán nem zavar. És ha gondolja ott az irodám, hozza csak be, ott nyugodtan elfenekelheti a kis bugyist!
- Köszönöm szépen! – Éva a fiúhoz fordult, aki égő vörös arccal, könnyezve állt ott – Hallottad? Ha megint engedetlen, rossz gyerek leszel ez az úr bevisz az irodájába, lehúzzuk a bugyid és nagyon kikapsz! Értetted? Kérj szépen bocsánatot az úrtól a viselkedésedért és köszönd meg szépen a türelmét, hogy ilyen rendes hozzád!
A fiú egy pillanatra felnézett a vigyorgó férfira, aztán lesütötte a szemét és halkan mondta:
- Bocsánatot kérek uram, hogy rosszul viselkedtem és köszönöm szépen, hogy rendes volt velem és ilyen türelmes volt!
A férfi felnevetett:
- Komolyan nem láttam még ilyen szerencsétlen kis buzit! Már azt is elhiszem, hogy hátrakötötték a pöcsét, de meg is érdemli az ilyen! Asszonyom! Ha bármikor erre jár a fiával nálam ingyen parkolhat ezentúl! És ha kell egy hely, ahol elverheti a rossz gyereket, vagy nincs mit innia a kis bugyisnak, csak hozza be hozzám!
- Nagyon köszönöm uram, – nevetett Éva is – igazán kedves! De most mennünk kell, egy csomó ruhát kell még vennünk a gyereknek.
- Kellemes vásárlást! Viszontlátásra! – köszönt el az őr nevetve – azután a már távolodó csoport felé kiáltva Gézukástól is elköszönt:
- Szia kisbuzi!
Ági megmarkolta Gézuka karját és megfordította:
- Köszön szépen az úrnak!
A fiú az anyjára pillantott, aki várakozással nézte, aztán sóhajtott egyet és azt mondta:
- Csókolom.
- Hangosabban, ezt nem hallotta – utasította Ági.
- Csókolom uram! – kiáltotta Gézuka, aztán elfordult és egy oszlopnak dőlve sírni kezdett.
A két nő és az őr is hangosan nevetett, amitől a fiú még megalázottabbnak érzete magát és még jobban sírt. Ekkor egy kocsi érkezett a parkolóba és az őr elindult feléje. Éva is abbahagyta a nevetést, a fiú mellé lépett, megfordította és amikor az le akarta rázni, megmarkolta ballal a fülét a jobb kezével pedig rácsapott a seggére.
- Nyugalom! Elég volt a hisztiből, kisfiam! Tessék itt egy zsebkendő, fújd ki az orrod és tedd rendbe magad!
Egy csomó zsebkendőt és ásványvizet elhasználtak végül Ágival, míg a kisfiú kisírt szemét, piros arcát rendbe hozták, hogy egy kis alapozó alatt nem is látszott csak alapos szemrevételezésnél, hogy sírt a gyerek.
Éva végigmérte, aztán azt mondta:
- Rendben van, ez már nem lesz jobb! Gyerünk gyerekek, vásárolni! Gézuka! Most bemegyünk egy ruházati üzletbe, hogy bugyikat, pólókat, ruhákat vegyünk neked. Mindent, amit kell. Elvárom, hogy végig engedelmes legyél! Ha hisztizel, botrányt csinálsz, ott helyben mindenki előtt foglal elfenekelni! Értetted?
- Igen, anyu – mondta a fiú csendese, leütött szemmel.
Ági vidáman lépkedett Éva mellett, Gézuka pedig a sorsába beletörődve indult el a két nő után.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 4311 alkalommal olvasták bugyisgézuka szextörténetét és 9 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák