Szextörténetek Szexhírek

Zsófi és Vanessza megkapja rendesen (tini szex, hetero)

poszmetke szextörténete
Két tini megkapja rendesen az ágyon. Mindkettő lány 17 éves, akárcsak én. Egy szerda délután történt iskolából hazamenet,hogy Zsófi (Aki egyben az osztálytársam.) rám írt, hogy be tudnék e menni hozzájuk.Mivel nem volt messze a jelenlegi helyzemtől, ezért igent mondtam. Odamenet közben kiderült,hogy ott van egy barátnője Vanessza.() Kezdtem furcsállni,hogy rám írt mivel suliban köszönésen kívül nem beszélünk. Megérkeztem, ajtót nyitottak. Sokat mosolyogtak és nevettek. Az első öt percben rátértek a lényegre,hogy el szeretnék veszíteni a szüzességüket és eme nemes cél elvégzésére engem kértek fel. (Amit a mai napig nem értek,hogy miért engem...) Értelemszerűen igent mondtam. Először elkezdtünk smárolgatni. Nagyon kanosak lehettek mivel 1 perc után már ruha nélkül közeledtünk az ágy felé. Zsófi balettozott ezáltal neki kiszakadt pár éve. A barátnőjenek még megvolt. Arra kért meg,hogy szépen,finoman lyukasszam ki és utána farkalhatom ahogy szeretném.
Ki is lyukasztottam, meglepő módon nem nagyon vérzett. Miután ezt befejeztem mondtam nekik,hogy kezdjék szopkodni a farkam. így is volt. Felváltva szopták a farkam. Életem egyik legjobb szopásának lehettem a résztvevője. Szopás után kicsit kinyaldostam őket. Nagyon visítoztak. Majd Zsófinak rápaskoltam a seggére és betettem a farkam a puncijába. Mindeközben Vani ujjazta magát az ágy másik részén. Hamar ki kellett vennem a farkam,hogy nehogy elélvezzek az első 10 percben. Vanessza nagyon kanos volt már akkora. Keményen elkezdtem tömni a finom kis szűk punciját. Nagyjából 5 percnyi kefélés után elélvezett. Én is közel voltam mert nagyon kényelmes volt a farkamat a puncijába tömködni. Átváltottam Zsófira. Kutyába nyomtok egy kis ideig, majd szólt,hogy váltsunk pozíciót mert fáj egy kicsit a térde. Most szemből keféltem egy darabig mikor kirántottam a farkam és beletömtem Vanessza szájába és beleélveztem. Piszkosul jó érzés volt. A lányok hajthatatlanok voltak, kefélni akartak. Mondtam nekik,hogy Zsófinak segítek eljutni a csúcsra és hazamegyek mivel holnap dolgozat lesz. Beleegyeztek, Zsófit keményen megbasztam és hazamentem. Másnap reggel a suliban folytatódott a köszönőviszony, mintha semmi se történt volna. Azóta is csak köszönünk egymásnak. :)
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 16393 alkalommal olvasták poszmetke szextörténetét és 67 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák