Szextörténetek Szexhírek

Ismerősöm feleségét basztam amíg a másik szobában aludt (hetero szex)

András szextörténete
Szerencsémre bolondulok az érett hölgyekért, és így fasz kukkolás és hatalmas kefélés lett a baráti összejövetelből. Egy jó pár éve működő netes baráti társasággal rendszeres összejárunk az ország különböző pontjain...... és ilyenkor beszélgetünk, kirándulunk este pedig a kibérelt helyen verünk tanyát. Így volt ez ezen a nyáron is. Egy kis tanyát béreltünk számtalan zeg-zugos szobával. Még a kezdetek kezdetén elrendeződtünk, hogy ki-kivel tud egy szobába aludni. Akkor ismertem meg ezt a hölgyet is. Most is egy szobába foglaltunk ágyat. A férje, ő és én. Amit tett arra most derült fény de ki tudja mióta művelte.

Történt ugyanis, hogy hűvös volt az idő és begyújtottuk a szobához tartozó kályhát ami kissé soknak bizonyult de ezzel csak akkor szembesültem amikor utolsókén beballagtam hajnalban a szobába, hulla fáradtan. Lehámoztam a ruháimat és betakaróztam. Világosodott már mikor arra ébredtem, hogy szakad rólam a víz és lerúgtam magamról a takarót és hanyatt feküdtem. És már aludtam is volna tovább, de neszezést hallottam a hölgy ágya felől. Arra fordítottam a fejem és láttam amint felém fordulva fekszik de nem alszik csak bámul. Mit sem törődtem vele aludtam tovább. Majd később felébredtem de nem mozdultam csak odanéztem és még mindig nézett. Világosabb volt és akkor láttam aprókat mozdul a takarója. Ekkor gondolkodtam, hogy én meg boxerben vagyok és a sliccrészén nincs gomb. Gyakorta úgy ébredek, hogy meredezik a farkam. Most sem volt másképp, a gatyából előbújva teljes pompájában állt a faszom. Így kezdtem megérteni mi lehet az oka a bámulásnak. A tudatra egyre hevesebben vert a szívem de vissza aludtam. Közben a férje a szoba másik sarkában édesdeden aludt mitsem tudva arról hogy az asszony merre "kacsintgat". Visszaaludtam és amikor megébredtem a hölgyemény már ült az ágyban és a telefonjával játszott. A férje már felkelt kiment a többiekhez. Én is felkeltem és kimentem lefürödni. Mikor visszatértem a szobába világított a telefon a kezében gondoltam játszik. Amikor benyitottam a telefon kijelzőjéről a faszom köszönt vissza miközben a hölgyike vadul simogatta magát a takaró alatt. háttal volt nekem és amint meghallotta az ajtó nyitódást megpróbálta eltenni a telefont, de láttam mindent. Rettentően elvörösödött és megpróbált magyarázkodni de semmi nem jött össze belőle csak az, hogy amit látott nagyon sajnálja meg minden de nagyon tetszett, és , hogy a férjével már nem csinálják évek óta mert nem áll már a zászló meg ilyenek. Persze nekem a tudattól, hogy neki tetszett amit látott rögtön állt a farkam, és a gatyámból elkezdett előbújni. Leültem mellé félig kitakartam és simogatni kezdtem a kitakart lábát. Közben a figyelme kibújó ágaskodó faszomra szegeződött. Mondtam neki én is, hogy nem közömbös számomra mert én szeretem az érett hölgyeket. Ekkor már a lába közét simogattam néha néha végig simítva a pináját ami kissé száraz volt. Nagyokat szuszogott és csak annyit mondott menjünk át amásik szobába amit nem használunk.

Felsegítettem az ágyról és amikor felálltam a farkam teljesen kibújt a gatyámból. Rajta csak egy hálóing volt. Átkísértem a szobába szorosan mögötte mentem és így néha fenekének dörzsölődött a faszom. Amikor átértünk megmarkolta faszom és leült az ágyra. Kezébe vette és csak verte. Nézte de nem vette a szájába, nem is akarta. Felállt és csókolózni kezdtünk. Elkezdtem lefejteni róla a hálóinget és közben vadul túrtam a pinájában ami akkor is csak kicsit nedves volt. Lefektettem az ágyra és szerintem azt hitte most jól megdugom széttárta a lábait és jól felhúzta a térdeit. De én lebuktam a bozontos mennyországba és végig nyaltam a punciját amibe beleborzongott. Gondolom nem ezt várta de félszárazon nem akartam a kalandba vágni. Belenyúltam ahüvelyében miközben nyaltam a csiklóját és őszintén nem volt odabent egy locs-pocs. Így lekezdtem a nyelvemmel a hüvelyében játszani. Nagyokat nyögdécselt és a hajamat borzolgatta túrt a kezével benne.
Az első rész itt ért végett folytatás hamarosan
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 18380 alkalommal olvasták András szextörténetét és 87 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák