Szextörténetek Szexhírek

Segítettem 3 kislánynak (tini szex, hetero szex)

Pedolini szextörténete
Egy barátomhoz indultam délután, már majdnem ott is voltam, amikor láttam, hogy 3 nagyon szép kislány egy nagyonnagy szatyrot próbált cipelni, de inkább csak vonszolták.Megsajnáltam őket és annyit kérdeztem tőlük egy mosollyal az arcomon, hogy:
-Segítsek?
Ők először ledöbbenve összenéztek és bólintottak, mert elkellett a segítőkéz. Amúgy 20 éves vagyok, ők ránézésre 16-17 évesnek néztek ki, de nem volt akkor még semmi perverz gondolatom, csak segíteni akartam, elvinni azt a rengetek papírt amit a papírgyűjtésre gyűjtögettek. Amikor odaértünk a ház elé megkérdeztem, hogy:
-Fel is vigyem?
-Hát ha nem gond. (Jött a válasz, huncut mosollyal az arcukon)
Felcipeltem a szatyor papírt bevittem a lakásba, ahol nem volt otthon senki, majd amikor letettem hallottam és láttam, ahogy az egyik lány bezárja az ajtót. A másik pedig megkérdezte:
-Másban is segítenél?
Majd közelebb lépett és elkezdte simogatni nadrágon keresztül a farkamat. Ekkor kérdeztem meg, hogy mennyi idősek, és ekkor derült ki, hogy mindhárman testvérek, 14-15 évesek. Ahogy a 15 éves elkezdte simogatni, egyből felállt amit észre is vettek, és gondolták igen a válaszom és mindhárman levetkőztek.
-Ez nem helyes, ti még túl fiatalok vagytok. (Mondtam bár a farkam nen ezt érezte főleg amikor anyaszült meztelenül áll előttem 3 kislány, és gombolja ki a nadrágom, de nem bírtam ellenállni és hagytam magam. Letolta a nadrágom és előbukkant a farkam, ők pedig letérdeltek és elkezdtek szopni. Nagyon jó érzés volt, a legidősebb kapta be a végét, a 14 éves az oldalát nyalta és váltotta nővérét a legkisebb pedig a golyóimat nyalta. Majd egy kis idő után mondtam nekik, hogy feküdjenek hanyatt és tárják szét a lábaikat. Így is tettek, én meg felváltva nyalogattam a finom csupasz puncikat. Mindegyiküké gyönyörű volt, majd óvatosan elkezdtem kettőt ujjazni ameddig a harmadikat nyaltam. Nagyon tetszett nekik. Majd eljött a szűztelenítés pillanata. A kemény hosszú vastag farkam, ami soha nem állt még ennyire, oda illesztettem először a legidősebbhez és óvatosan elkezdtem behatolni. Nagyon lassan, de kb a farkam felénél szakadt el a szűzhártyája, amitől felsikoltott de utána hangosakat nyögött és szorította puncijával a farkam, de kivettem mert tudtam, hogy nem fogom sokáig bírni. Ugyan így elvettem a 14 évesét is, de amikor a legkisebb lányba behatoltam, és elszakítottam a szűzhártyáját, ő mégjobban ráhúzta magát így majdnem az egész farkam benne volt. Had ne mondjam, soha nem élveztem még akkorát és nem akart lankadni, csak úgy folyt belőle a farkam mellett ő meg csak nyögdécselt, majd amikor kihúztam a farkam, az idősebbik a hugából nyalta a spermát a középső pedig a farkamról szopogatta. Majd kezdtük előről és szerintem, nem ez volt az utolsó alkalom...
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 26728 alkalommal olvasták Pedolini szextörténetét és 114 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák