Szextörténetek Szexhírek

Gézuka története - Tizedik rész (fétis, hetero, tini szex)

bugyisgézuka szextörténete
Egy izgalmas út a városba: Ági és Gézuka elviszik a fiú dolgozatát, utána a városban sétálnak fagyiznak. Gézuka újabb megalázása, nyilvánosan.Amikor Gézuka felébred erős merevedése volt. Meg akart fordulni, de a szíjak nem engedték. Nyújtózkodott, de érezte, hogy a merev pisilője a lepedőnek feszül és, hogy nedvesedik. Eszébe jutott a tegnap reggeli megalázása, amikor Ági kényszeríttette, hogy szopja a nedves ujját. Félt, hogy kikap, ha észreveszik az álló pisilőt, a nedves foltot a lepedőn. Próbált másra gondolni, hogy a pisilője lekonyuljon. Ma bemegy az egyetemre és leadja a dolgozatát a profnak. Elképzelte a beszélgetést a proffal, ha a prof belekérdez a dolgozatba, ha beszélnie kell a témáról, meg kell védenie a leírtakat.
Elég ügyesen elterelte a gondolatait, amikor nem sokkal később nyílott az ajtó és bejött István, nem állt a kis fütyije.
- Jó reggelt Gézuka! – köszönt a férfi és megtapogatta a fiú seggét, majd kioldotta a szíjakat és a karjánál fogva ülő helyzetbe segítette a fiút az ágy szélén.
- Jó reggelt, uram! – mondta fiú csendesen miközben felült.
- Látod, már ülni is tudsz, gyorsan gyógyul a segged. Ma éjjelre már nem kell lekötözni, nem lesz baj, ha álmodban megfordulsz. Persze, csak akkor – tette hozzá nevetve – ha ma jól viselkedsz és nem kapsz újabb fenekelést!
- Igyekezni fogok, uram – mondta csendesen Gézuka és a férfi intésére leszállt az ágyról és megállt.
- Látom a kis pisilőd éjjel megint nedvesedett. Összekoszoltad a lepedőt. Most még nem kapsz ki érte, de holnaptól ha ilyen előfordul egy adag pálcázással kezded a napot! Értetted?
- Igen uram. De… De nem tehetek róla uram. Álmomban, magától állt fel és úgy lett nedves, bocsánatot kérek.
- Tudom, de az sem állapot, hogy minden reggel mocskos legyen a lepedőd! Kitalálunk erre valamilyen megoldást. Most gyerünk a fürdőszobába, végezd el a dolgod gyorsan és zuhanyozz le, Ági is azonnal ott lesz és ellenőriz, anyukád pedig a nappaliban fog várni. Siess.
A fiú gyorsan kiment és leült a wc-re, kakilt és pisilt, megtörölte magát és éppen lehúzta a wc-t, amikor bejött Ági.
- Szia Gézuka! Gyorsan zuhanyozz, a nappaliban felöltöztetünk és mindjárt megyünk a városba!
- Szia Ági. Sietek – mondta a fiú és beállt a zuhany alá. Zuhanyzás közben mosta meg a fogát is, aztán gyorsan megtörölközött, vigyázva, hogy a lehető legkevesebbet érjen a pisilőjéhez. Ági az ajtóból nézte és mosolygott. Amikor elkészült, Gézuka tétován megállt, várta, hogy Ági megköti a szalagját, és bugyit ad rá.
- Majd a nappaliban választunk neked bugyikát. Tedd szépen a helyére a pisilődet és gyere!
A fiú hátratette a pisilőjét és összeszorított combokkal, tipegve lépve elindult a lány után a nappaliba.
A két felnőtt a heverőn ült, kávéztak. Amikor a gyerekek bementek és megálltak a dohányzóasztal túloldalán felnéztek, köszöntek, aztán Éva szólalt meg:
- Hoztam neked ruhákat, kisfiam. Most párat fel fogsz próbálni, melyik az, amelyik a legjobban illek az új állapotodhoz. Fordulj körbe!
- Igen anyu – mondta beletörődve a fiú és lassan körbefordult.
- Látod – mondta István a nőnek – a segge szinte teljesen meggyógyult. Ha szükséges a fegyelmezéshez ma már simán el lehet újra fenekelni. Meg is ígértem a gyereknek, hogy ha a lepedőjét újra összepiszkítja ki fog kapni. De most foglalkozzunk a megfelelő ruha kiválasztásával! Ági – fordult a lányához – választottál bugyit és trikót Gézukának?
- Igen apu – mondta a lány és az egyik fotelről felvett egy rózsaszín pamutbugyikát, amin apró kis virágok voltak elszórva és egy rózsaszín ujjatlan trikót, a mellrészén ujjnyi széles csipkedíszítéssel.
- Nagyon csínosak – dicsérte meg Éva a választást. – Nézzük, milyen nadrág és póló illik hozzájuk!
Felállt és a heverőről felemelt egy farmert, aztán félretette.
- Ehhez túl meleg lesz ma – mondta és egy vékony, világos mustár színű vászonnadrágot vett elő – ez sokkal jobb lesz! Ági, inget, vagy pólót adjunk Gézukára ma?
- Az a világos rövid ujjú ing jó lenne Éva néni – mondta Ági az ingre mutatva.
- Köszönöm kislányom! Jó választás. Akkor még egy fehér zokni és fehér tornacipő és kész is van Gézuka! És persze a kis fütyiszalagja, azt el ne felejtsük! – nevetett fel Éva.
Gézuka pirulását látva István is felnevetett.
- Igen, a szalag szükséges. Na, lássuk, milyen lesz a kisfiú! Ági, kösd meg a szalagot és segíts neki felöltözni!
Ági letérdelt a gyerek előtt és rácsapott a fenekére:
- Tedd szét a lábad, csajszi!
Gézuka kis terpeszben megállt, a pisilője és a golyói lelógtak a combjai között. Ági gyorsan, ügyes mozdulatokkal erősen megkötötte a szalagot a kisfiú golyóinál, aztán átvezette a pisilő felett és masnira kötötte.
- Nagyon aranyos! – kiáltott fel nevetve Éva.
- Köszönöm Éva néni! Csak ha így van, akkor, amikor hátratesszük a pisilőt, akkor nem látszik a szép masni. És ez a masni nem tartja hátul a pisilőt, ha nincs bugyi Gézukán. Úgy gondoltam tegnap, hogy a makknál egy másik szalagot tekerek rá és megkötöm és azzal, amikor hátratettük a pisilőt felfelé meghúzom. Csak nem tudtam mihez lehetne rögzíteni, hogy megtartsa… De most eszembe jutott, hogy amikor felhúztuk hátul, akkor a szalag két végét oda lehetne varrni a trikó aljához.
- Jó gondolat, Ági! Igaz, elég sok munkával jár, de próbáld ki, később még kitalálhatsz valami más, gyorsabb módszert! És persze azt is, hogy a masnija mindig látsszon elől a puncija helyén, jutalmat csak akkor kapsz, ha mind a két problémát ügyesen megoldod! – mondta István mosolyogva.
- Igen apu – mondta Ági és elővett egy másik széles rózsaszín szalagot, megkötötte a fiú pisilőjén, a makk felett. – Tedd a helyére a pisilődet, csajszi! – parancsolt rá Gézukára.
A fiú pirulva, de szó nélkül engedelmeskedett. Ági felállt, a fiú mögé lépett és a szalag két szárát erősen felfelé húzta.
- Auuu – visított fel a fiú és lábujjhegyre emelkedett.
- Nyugi, nem lesz olyan feszes – nevetett Ági – vedd fel a trikódat, gyorsan!
Gézuka belebujt az ujjatlan rózsaszín trikóba, Ági pedig a trikó aljához fogta a szalag végét és együtt szorította össze őket.
- Tedd szét a lábad, Gézuka! Jó. Most széttett térddel guggolj le!
A fiú engedelmeskedett. A szalag tartotta a kis fütyit és az a helyén maradt a fiú combjai között.
- Ügyes! – dicsérte meg az apja Ágit.
- Tényleg nagyon ügyes, Ágikám! – mondta Éva is. – Gyere ide, megfogom és tartom, amíg odavarrod a szalagokat!
Ági az anyjához vezette Gézukát, aki megfogta a szalagot végét és a trikót és tartotta, amíg Ági kiszaladt tűért és cérnáért, aztán letérdelt és gyorsan felvarrta a szalagokat.
- Ügyes! – mondta István. – Gézuka, sétálj egy kicsit! Úgy, guggolás, térdhajlítás, fuss helyben! Ügyes! – Ágihoz fordult, aki Évával együtt nevetve nézte a fiú tornagyakorlatait. – Ügyes voltál kislányom! Jutalmat kapsz holnap!
- Köszönöm apu! – kiáltott fel hálásan Ági.
- Azért a masnit is csináld meg, de a jutalmadat már megkapod, megérdemelted!
- Igen apu, persze, megcsinálom, van is ötletem hogy!
- Rendben. Ma délután, vagy holnap majd megmutatod. Most segíts a gyereknek felvenni a többi ruhát és megigazgatni rajta!
Gézuka felvette a bugyiját, amit Ági megigazított rajta, aztán a zokniját, nadrágot és inget, végül leülve felvetet a tornacipőit is. Amikor végzett, Ági pár helyen meghúzta, megigazította az inget és a nadrágot is, aztán oldalt megállt.
- Csinos lettél kisfiam! Gratulálok – mondta nevetve Éva. – Ágikám, kísérd egy tükörhöz, hagy lássa magát Gézuka tetőtől talpig!
- Igen Éva néni! – mosolygott Ági és kinyitott egy szekrényajtót, amin belül egy nagy tükör volt – Gyere csajszi, néz milyen csini lettél!
Gézuka odalépett a tükörhöz és amikor meglátta magát teljesen elpirult. A tükörben egy bizonytalan nemű gyerek látszott. A világos vászonnadrág elölről nem mutatott semmi furcsát, sőt a sliccénél az elvárható kis dudort sem… Amikor megfordult a fenekén tisztán látszott a bugyivonal és amikor kicsit előrehajolt a feneke alatt kis dudor is látszott: a hátrarakott fütyike és a golyók. Amikor előrehajolt az inge felcsúszott kicsit és kilátszott a rózsaszín trikó, miközben megfeszültek a szalagok, amik a trikó aljához voltak varrva és úgy tartották a makknál fogva a pisilőjét. Az ingen keresztül halványan látszott a trikó vonala, sőt elől, ha nem gombolta nyakig az inget, a kivágásban látszott a csipkedísz is. Gézuka már félig sírva ránézett az anyjára és kérlelni kezdte:
- Anyuka, kérlek szépen, így nem mehetek az egyetemre! Itthon viselem a bugyikámat meg mindent, amit akaszt meg amit István bácsi vagy Ági akar, de hát az egyetemre meg a városba nem mehetek így…. Kérek anyuka! Mindenki ki fog nevetni! Kérlek… - könyörgött Gézuka, de az anyja szigorú arcát látva a végére már potyogtak a könnyei és elakadt a hangja.
- Márpedig így fogsz menni! És ezentúl mindig így, vagy még lányosabban fogsz öltözködni! Ma délután majd bevásárolunk neked mindent, amire szükséged lehet! Most pedig ha azt akarod, hogy ne lássák rajtad milyen kis szerencsétlen vagy, jobb ha ügyesen mozogsz és jársz, hogy semmivel ne hívd fel magadra a figyelmet. Ha csendesen viselkedsz és észrevétlen maradsz senki sem figyel majd fel a ruhádra és nem fog kinevetni. Ne – emelte fel a kezét, amikor látta, hogy a gyerek újra tiltakozna – ne könyörögj, nincs értelme!
Gézuka lehajtotta a fejét és csendesen sírdogált.
- Ági – szólt István – mielőtt elindultok mosdasd meg, ne legyen kisírva az arca. Esetleg egy kis alapozót is rakhatsz rá, ne lássák, hogy sírt.
- Igen apu – nevetett a lány – kisminkelem szépen a kiscsajt!
- Ági, nem kihívóan, nem is kell lányosra az utcára! Csak nagyon szolidan, hogy ne látsszon a kisírt szeme!
- Igen apu, persze – mondta Ági.
- Kapsz zsebpénzt, – István elővett egy ezrest és odaadta a lányának – ha megszomjaztok, vagy egy fagyira. Ha végeztetek az egyetemen, azonnal gyertek haza! Gézuka öltözete a bugyi, trikó, tied rendesen, ahogy szoktál. Értettétek?
- Igen apu, igen uram – felelték a gyerekek.
- Jó, akkor készülj gyorsan te is Ági, munkába menet elviszlek titeket a villamosig. Van negyedórád, utána indulunk!
- Sietek apu – mondta a lány és kiszaladt a nappaliból.
- Gézuka, addig szépen állj itt a fal mellett – mondta István és leült a heverőre Éva mellé.
Ági kb. 10 perc múlva ért vissza a nappaliba. Frissen mosott arccal, üdén. Egy narancssárga virágos nyári ruha volt rajta, ami kb. a combja közepéig ért. Alatta melltartót viselt, ami látszott a ruhán keresztül és, amikor előrehajol és a ruha anyaga kicsit megfeszült a fenekén a bugyi vonala is látszott. Lapos sarkú barna szandál volt a lábán. Nagyon jól nézett ki. A válláról egy tarisznyaszerű hímzett vászontáska lógott, amiben jól elfért egy flakon víz, egy könyv, pár füzet, pénztárca, telefon, fésű, minden, amire egy lánynak szüksége lehet. A fiú dolgozata, ami egy A4-es mappában volt, szintén könnyen elfért benne.
- Nagyon csínos vagy, kislányom! – kiáltott fel Éva, amint a lány megtorpant a felnőttek előtt.
- Köszönöm Éva néni – mosolygott Ági.
- Nagyon szép a táskád is.
- Köszönöm szépen. Ezt én varrtam és hímeztem ki. A neten találtam a szabásmintát és a díszítés mintáját.
- Nagyon ügyes vagy! Látod, Gézuka, hasznos és szép dolgok is vannak az interneten nem csak pornó!
- Igen anyu – mondta lesütött szemmel a fiú.
- Ha szépen megkéred, Ági biztosan mutat majd neked szép dolgokat, és akkor hímezhetsz, kézimunkázhatsz te is – nevetett fel Éva és a többiek vele nevettek.
- Ági – mondta István az órájára nézve – mosd meg a kisfiú arcát, ha kell, kicsit púderezd be és induljunk!
- Igen apu, egy perc – mondta a lány, aztán megfogta a fiú karját és kihúzta a fürdőszobába. – Mosd meg az arcod, gyorsan és ne vizezd össze az inged! – szólt a fiúra, aki csendben engedelmeskedett. Aztán megszólalt:
- Ági… Kérlek, ne csináld ezt olyan ciki…
- Mi? Hogy nem engedlek kisírt szemmel az utcára? Kis alapozó észre sem lehet venni és sokkal rendesebben fogsz kinézni.
- De… Hogy ilyen ruhában és…
- Figyi! Anyukád megmondta, szóval úgysem lehet semmit csinálni. Amúgy meg nem is ciki, kicsit csajos, meg kicsit buzis, de apu is mondta, hogy ha nem hívod fel magadra a figyelmet senki nem fog törődni veled. Szóval minél többet rinyálsz annál rosszabb lesz. Na, gyere!
A táskájából elővett egy kis tokot, kinyitotta és egy kis szivacsdarabot mártott egy kis tégelybe. Ránézett a fiúra és pár gyors mozdulattal végigsimított az arcán.
- Kész is van. Néz meg magad!
Gézuka félve nézett a tükörbe, aztán döbbenten látta, hogy egyáltalán nem az, amire számított. Teljesen természetesnek tűnt az arca, nem látszott a szeme alatt a kis piros folt, ami a sírdogálástól lett, nem fénylett az arca, teljesen természetesnek nézett ki.
- Na ugye, hogy sokkal jobb így?
- Igen, Ági… Köszi szépen!
- Nincs mit! Majd megtanítalak sminkelni egy kiscsajnak ezt tudnia kell! – nevetett Ági, aztán megint végigmérte a fiút, megigazította a nyakánál az inget, aztán intett, hogy menjen ki.
A nappaliban a két felnőtt már állva várta őket, a kezükben táskával.
- Mehetünk? – kérdezte István.
- Igen apu, készen vagyunk.
- Rendben, akkor induljatok, szálljatok be a kocsiba!
A két gyerek beszállt a kocsiba hátra, a felnőttek előre és elindultak. A negyedórás út alatt István újra figyelmeztette a gyerekeket, hogy rendesen viselkedjenek, Gézukát, hogy engedelmeskedjen Áginak. Aztán kitették őket a villamosmegállóban és elhajtottak.
Ági boldog volt, örült, hogy napok óta először kint lehet a házból, kint az utcán, nemsokára a városban, emberek között, nem mindig csak otthon az apjával és mostanában Éva nénivel és a kisfiúval. Nevetve rácsapott a csendben lehajtott fejjel álldogáló fiú seggére:
- Ne legyél már olyan szerencsétlen! Végre kint vagyunk! Gyorsan leadod a dolgozatodat, aztán fagyizunk, vagy kólázunk, szétnézünk pár üzletben, sétálunk a városban! Ráérünk hazamenni, mert nincs semmi feladatunk.
- Ja… - mondta csendben a fiú – de olyan ciki ebben a ruhában így lenni…
- Pedig csini vagy, kiscsaj! Majd megszokod! – nevetett Ági, aztán megjött a villamos és felszálltak.
Ági vidáman felszökkent és végigszaladt a majdnem üres kocsin és lehuppant egy ülésre. Gézuka lassan, a hátrahúzott fütyije miatt tipegve ment utána és nagyon óvatosan próbált leereszkedni az ülésre, amikor egy rándulással elindult a villamos és ő hirtelen lehuppant a seggére.
- Auu – szisszent fel, amikor ráesett teljes súlyával a feneke alatt hátrahúzott golyóira és a még mindig érzékeny segge is az ülésnek csapódott.
Ági ránézett és felnevetett a fiú keserves arca láttán.
- Úgy nézel ki, mint aki bekakilt! – mondta hangosan és nevetett.
A pár üléssel arrébb ülő nő felnézett, végigmérte a fiút, aki teljesen elépirult és lesütötte a szemét. A nő elfordult.
Ahogy közeledtek a városközponthoz egyre több utas szállt fel, a villamos lassan teljesen tele lett. Amikor két idősebb néni állt meg mellettük Ági gyorsan felpattant és rászólt a fiúra is:
- Add át a helyed, Gézuka!
A fiú azonnal felállt, de ahogy hirtelen kiegyenesedett a trikójához vart szalag erősen megrántotta a hátrafelé a makkját, annyira, hogy felszisszent és könny szökött a szemébe, miközben visszahuppant az ülésre. Nehézkesen állt fel és lépett oda a kapaszkodóhoz a lány mellé. A két néni végigmérte a gyerekeket, aztán szó nélkül leültek. Gézuka arca égőpiros volt, elfordult és az ablakon kinézve utazott tovább. Ági mellé állt és nevetve mondta neki:
- Óvatosan mozogj csajszi, mert még leszakad a pisilőd és a végén igazi kiscsaj lesz belőled! De látod, ha nem ugrálsz és nem feltűnősködsz, akkor senki nem vesz észre rajtad semmi furcsát! Szóval viselkedj jól és ne felejtsd el soha, hogy hol van a pisilőd! Nesze, igyál, biztosan megszomjaztál. – mondta a lány és a táskájából elővett egy literes üdítős flakont és a fiú kezébe nyomta. – Még kicsit langyos a teád, de azért fincsi! – nevetett fel megint.
Gézuka fogta a flakont, érezte, hogy langyos, látta, hogy sárgás a színe és tudta, hogy Ági egy liter pisit adott a kezébe.
- Nem kérek… Köszönöm. – mondta halkan és vissza akarta adni a flakont.
- De! Inni fogsz! Legalább a felét megiszod most egyszerre! Értetted! Ha nem, akkor itt foglak felpofozni és megverni a villamoson! Majd jót röhögnek az emberek, ha lerángatom rólad az inget és a nadrágot és meglátják a szép kis rózsaszín bugyikádat és trikódat! – Ági egészen a fiú füléhez hajolt és úgy suttogta bele a fenyegetését, közben megmarkolta a flakont és folyatta. – Ha nem iszol, fogom az összes pisit és rádöntöm. És otthon is ki fogsz kapni, megint napokig fogsz lekötözve a hasadon aludni.
- De Ági miért csinálod ezt? – szipogta a fiú már beletörődve a sorsába.
- Hogy megtanuld a helyedet! Na, vedd el és igyál! Legalább a felét, értetted?! És köszönd meg szépen, mert kikapsz!
Gézuka nagyot sóhajtott és elvette a flakont, lecsavarta a kupakot, még egyszer reménykedve Ágira nézett, de a lány semmit nem látott, csak várakozást, érdeklődést, izgalmat. A fiú újra sóhajtott, aztán a szájához emelte a flakont és inni kezdett. Az arca eltorzult az undortól, de ivott, legalább 2 decit megivott, mire elvetet a szájától a flakont. Közben nem is vette észre, hogy a lány a telefonjával fényképezi, csak amikor leeresztette a flakont.
- Ne fényképezz – kérte csendesen.
- Dehogynem! Anyukád is meg apu is kíváncsiak lesznek, hogy iszod a pisit a villamososon - nevetett a lány, aztán újra lefényképezte a piros arcú fiút. – Na, rajta még legalább ennyit meg kell innod! Gyerünk!
A fiú beletörődve emelte a szájához a flakont és újra ivott. Bal kezével kapaszkodva a rúdba lehunyt szemmel, nagy kortyokban itt a pisit. Amikor újra leengedte a flakont a pisi fele már hiányzott. Felnézett a lányra, aki vigyorogva újabb képet készített róla, aztán rászólt, hogy csavarja fel a kupakot, egy zsebkendővel törölje le a flakont és adja vissza.
Közben megállt a villamos és újabb utason nyomakodtak fel. Gézukát is arrébb nyomták, és ahogy az egyik utas meglökte a fiú hangosan felböfögött.
- Fuj! – kiáltott fel Ági – Olyan büdös a szád, mintha pisit ittál volna!
A közelben állók megfordultak odanéztek és a fiú vörös arcát látva nevetni kezdtek.
- Nesze kisfiam, egyél egy rágót – kínálta jóindulatúan mosolyogva egy nő.
Gézuka rápillantott, aztán lesütötte a szemét, elvette a rágót, és elfordult. Kibontotta és rágni kezdte.
- Köszönd már meg te szerencsétlen! – kiáltott rá Ági, miközben elkapta a fiú fülét és visszafordította a nő felé.
- Bocsánat… - mondta lesütött könnyes szemmel a teljesen megalázott fiú – köszönöm szépen a rágót. Bocsánat… - nyögte ki és elfordult újra.
- A testvéred? Fogyatékos szegény? – kérdezte a nő Ágit.
- Nem a testvérem, a szomszéd fiú, csak én vigyázok rá, mert az anyja nem meri egyedül hagyni. Tetszik látni milyen.
- Rendes lány vagy! – dicsérte meg Ágit a nő és elfordult.
A fiú hallotta a beszélgetést és megalázottságában lassan folyni kezdtek a könnyei. A következő megállóban, ahogy a villamos megállt a fiú azonnal leugrott és el akart szaladni, de a hirtelen mozdulattól a szalag újra erősen megrántotta a fütyijét, így felvisított és a villamosmegállóban az oszlopba kapaszkodva, összegörnyedve állt meg és elsírta magát.
Ági lihegve állt meg mellette, át kellett furakodnia az ajtó előtt állókon és a közben felszállókon ahhoz, hogy le tudjon szállni a fiú után. Elkapta a fiú fülét, felemelte a fejét és két gyors pofont adott neki.
- Még egy ilyen és apu véresre fog verni, értetted te hülye köcsög?! Szökni próbálsz? Mondjam el apunak, hogy el akartál szökni?
- Ne! – nyögte ki a fiú sírás közben – Kérlek, ne mondd el! Jó gyerek leszek, ígérem. Ne mond el, kérlek!
- Na jó, majd meglátjuk. De ha még egyszer ellenkezel vagy szökni próbálsz, azonnal felhívom aput! Értetted?
- Igen. Bocsánatot kérek! – a fiú felnézett Ágira, aztán elkapta a kezét és csókolgatni kezdte – Ígérem, hogy engedelmes leszek, csak ne mondd meg apukádnak, meg anyukámnak! Megcsinálok mindent, Ági! Úrnő! Ígérem!
- Jól van te majom – nevetett fel a lány és elhúzta a kezét. – Nem kell mindenki előtt.
Szétnézett, de a megállóban egyedül voltak, a távolabb járkáló emberek pedig nem figyeltek fel rájuk.
- Szedd össze magad! Ott a szökőkút, leülünk kicsit, megtörlöd az arcod, aztán felszállunk egy villamosra és megyünk tovább. De még egy ilyen és felhívom aput! Értetted?
- Igen Ági. Köszönöm szépen! – suttogta a fiú.
Elsétáltak a közeli szökőkúthoz és leültek egy padra. Ági egy zsebkendőt mártott a vízbe és megtörölte vele Gézuka arcát, aztán szárazra törölte egy másik zsebkendővel. Ültek még pár percig, a fiú abbahagyta a sírás, a légzése lenyugodott. Ági újra elővette a tokot a táskájából és egy kis alapozót tett a fiú arcára. Amikor végzett vele felállította a fiút és megigazgatta a ruháját. Gézuka lopva körülnézett a műveletek közben, a senki nem volt a közelben kora délelőtt volt, és a sövény is takarta őket, így kettesben voltak.
- Na, kész, csini vagy, mint reggel! Ide figyelj! Ne ugrálj és ne szaladj! Lassan, óvatosan és akkor nem sérülsz meg és nem is lesz ciki. Érted?
- Igen Ági, köszönöm szépen. – mondta halkan a fiú.
Lassan visszasétáltak a villamosmegállóba és felszálltak a következő járatra. A hátra lévő 4 megállónyi út alatt csendben álltak egymás mellett kapaszkodtak.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 4613 alkalommal olvasták bugyisgézuka szextörténetét és 6 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák