Szextörténetek Szexhírek

Gézuka története - kilencedik rész (fétis, büntetés)

bugyisgézuka szextörténete
Gézuka története folyatódik, ezúttal egy rövid részlettel... A hazaérkező felnőttek meghallgatják Ági és Gézuka beszámolóját a napról...Amikor a felnőttek fél hétkor megjöttek Ági olvasott, Gézuka pedig aludt. Arra ébredt, hogy az anyja lehúzza a bugyit a seggéről.
- Ne, Ági kérlek… - mondta félálomban a fiú.
A nevetésre ébredt fel teljesen, látta, hogy az anyukája húzta le a bugyiját és István is mellette áll, Ági pedig kicsit hátrébb, illendően lehajtott fejjel álldogál.
- Kellj fel álomszuszék! – nevetett az anyja – Remélem, azért alszol itt, mert kész a dolgozatod!
- Igen anyu – mondta a fiú, miközben feltápászkodott a takaróról. Lenyúlt, hogy felhúzza, megigazítsa a bugyiját, de a férfi rászólt.
- Hagyd csak úgy, megvizsgáljuk a segged! Szépen gyógyul. – mondta, miután megtapogatta a hurkákat. – Látom megkaptad a betéteted, helyes! De reggel nem ebben a bugyiban és pólóban voltál. Mi történt?
- Hát… - kezdte a fiú lehajtott fejjel, elpirulva.
- Ági! – fordult a lányához István – mondd el gyorsan mi történt!
A lány beszámolt, elmondta, amiben a kisfiúval megegyeztek. A két felnőtt ránézett Gézukára, aztán újra Ágira.
- Így volt? – kérdezte a férfi.
A fiú egy pillanatra felkapta a fejét és Ágira nézett, de az lehajtott fejjel állt.
- Így. Bocsánatot kérek! – nyögte ki a fiú.
- Nem szégyelled magad? 20 évesen bepisilni??? – kiáltott rá az anyja! – Ágikám, nem voltál elég szigorú vele! El kellett volna fenekelned, de nagyon!
- Igen – értett egyet István is – Ennek a gyereknek komoly problémája van a vizelettartással. Hiszen előtte éppen pisilt, nem Ági?
- De igen apu…
- És mégis összepisilte magát, amikor a golyójára ütöttél? Érdekes… Akkor nem pisilte ki magát rendesen ezek szerint. – Ránézett a lányára, aki csendben lesütött szemmel állt, aztán Gézukára, aki csak pirult és a földet nézte. Nézte a gyereket és várakozott, de akkor megszólalt Éva.
- Komolyabban meg kellett volna büntetned Ágikám! Az a pár pofon és kis pisilés nem elég ilyenkor! Le kell erről szoktatni a gyereket! Ha még egyszer ilyesmi történik, nagyon verd meg!
- Nem csak a verés lehet büntetés – nézet rá a férfi. – Biztosan nagyon megalázó lehetett Gézukának, hogy Ági lepisilte és itatott vele a pisijéből. Helyesen bekötötte a szemét, hogy ne láthassa a punciját. Így nem szegte meg a szabályt, nem mutogatta magát, és a gyereket sem izgatta fel feleslegesen egy pina látványával. Megverni pedig most is meg lehet, ha úgy ítéljük meg, hogy kevés volt a büntetés. Mondd el még egyszer Gézuka, hogy történt az eset!
A fiú pirulva, eleinte kicsit dadogva, meg-meg akadva, újra elmondta a történetet. István közben hol a lányát, hol a fiút nézte, méregette. Végül bólintott és azt mondta:
- Rendben van gyerekek. Ági, azt hiszem, jól viselkedtél. Gézuka, neked majd még kitalálunk valamit, hogy erről az undorító dologról leszokj! Ideje, hogy önuralmat tanulj! Most gyerünk be, vacsorázzunk, aztán lássuk azt a dolgozatot!
A két gyerek gyorsan bement és elkezdte kirakni az asztalra az ételt. István utánuk nézett és megcsóválta a fejét.
- Éva, itt valami bűzlik! Elhallgatnak valamit a gyerekek. Hidd el, ismerem Ágit és általában a gyerekeket, ezek valamit közösen eltitkolnak! De majd utánajárunk!
- De mit titkolhatnak? Azt elhiszem, hogy Gézuka nem mondta volna el ezt a pisilés dolgot, nagyon megalázó lehetett neki, de Ági miért hazudna?
- Nem tudom… De előbb-utóbb kiderül majd, hidd el! Egyelőre hagyjuk ennyiben és figyeljünk még jobban a gyerekekre! Ha valamit titkolnak le fognak bukni, és akkor a titkolózásért külön megbüntetjük őket! Most menjünk vacsorázni. – mondta a férfi és bevezette Évát a lakásba.
Vacsora után a két gyerek gyorsan elmosogatott, aztán megálltak a nappaliban, lehajtott fejjel hátratett kézzel, ahogy tanulták. A felnőttek kávéztak. István szólt Áginak, hogy adja oda a dolgozatot. Ági letette az apja elé a nyomtatott lapokat és egy tollat, ha az apja javítani akar benne.
- Köszönöm, kislányom – nézett fel a férfi. – Vidd ki a gyereket pisilni, nem akarom, hogy újra balesete legyen, ha meg kell büntetnünk! És te is végezd a dolgod, úgy gyere vissza, hogy te is kikapsz, ha hiba van a dolgozatban!
- Igen apu – mondta csendesen a lány, aztán megfogta a fiú karját és kivezette a fürdőszobába.
Gézuka leült pisilni, közben Ági közel hajolt hozzá és suttogva mondta:
- OK, eddig minden rendben! Elhitték. Ha apu nem hitte volna el, nem enged ki kettőnket együtt. Kár, hogy nem vertem a seggedre párat a korbáccsal, hogy nyoma maradjon, akkor anyukád is elégedett lenne.
A fiú nem szólt semmit, megtörölte a pisilőjét, felállt, visszarakta a helyére és lehúzta a wc-t.
- Várj az ajtóban és fordulj el! – parancsolta Ági és gyorsan ő is pisilt.
Visszamentek a nappaliba és az előírt pózban állva várták ki, míg a felnőttek elolvassák a dolgozatot.
István végzett, átadta az utolsó oldalt Évának, aztán végigmérte a gyerekeket és csendben kivárta, míg a nő is elolvassa a dolgozat végét.
- Mi a véleményed, Éva? – kérdezte.
- Hát szakmailag nem igazán értek hozzá. De helyesírási hibát nem találtam. És a fogalmazás is elég jó.
- Igen, nekem is ez a véleményem. Ági – fordult a lányhoz – Sokat kellett javítanod benne?
- Nem, apu. Az eredetit lementettem külön, mielőtt javítani kezdtem, megnézheted. Csak pár elütés volt és néhány helyen volt értehetetlen és ott javítottam.
- Ügyes! Na, nézzük meg milyen volt az eredeti! Gézuka, hozd a laptopodat!
A fiú letette a laptopot az asztalra, Ági pedig megnyitotta az eredeti dolgozatot és megmutatta, hol javított bele. Végül a férfi felnézett a gépről és azt mondta:
- Rendben van gyerekek! A nyomtatott dolgozat jó, nincs benne hiba, ezért nem is kaptok büntetést. Gézuka, az eredetiben sem sok a hiba, és jól össze van szedve az egész. Gratulálok, biztosan jó jegyet kapsz rá! Ági – nézett a lányára – az ötletért, hogy lementetted az eredetit, jutalmat fogsz kapni, beírhatod a naplódba!
Aztán Évához fordult.
- Már mondtam neked, hogy Ági pontos naplót vezet mindenről, minden napjáról. Ezt hétvégén ellenőrizzük. A kisebb hibáiért nem kap azonnal büntetést és a jutalmait sem azonnal kapja meg, hanem hetente egyeztetjük és hétvégén kiderül jó gyerek volt-e azon a héten, jutalmat, vagy büntetést érdemel-e. Ajánlom, hogy Gézukánál is vezesd be ezt a módszert, hasznos!
- Köszönöm István! Holnap el is kezdheti a gyerek a naplóírást! – mondta Éva a fiára nézve.
- Igen – mondta a férfi – holnap Gézuka beviszi a dolgozatát az egyetemre. Ági elkíséri majd, vigyáz rá, nehogy valami baj legyen útközben. És közben vehetnek egy megfelelő füzetet Gézukának, amiben majd a naplóját vezeti. Írhatná számítógépen is, de jobban szeretem a kézírásos naplókat. Gyerekek! Mehettek fürödni, lefeküdni. Gézuka, Ági vigyáz rád, amíg zuhanyozol, utána lefektet. Ma még lerögzítünk, hogy ne forgolódj éjjel. Később megnézlek és bekenem a segged kenőccsel. Ági, te is mehetsz utána, de tudod: nincs net, nincs tv!
- Igen apu – mondta a lány – Csókolom Éva néni! Szia apu.
- Szia kislányom, jó éjszakát és köszönöm, amit Gézukáért teszel! – mondta a nő. Aztán a fiához fordult – Jó éjszakát te kis pisis! Aztán köszönd meg Áginak, amikor lefektet!
- Igen anyu. Szia. Csókolom. Jó éjszakát!
- Sziasztok gyerekek – mondta a férfi.
Amikor a két felnőtt egyedül marad kimentek a teraszra, István bort töltött a nőnek és elbeszélgettek a gyerekekről, a holnapi napról és általában az életről. Kis idő múlva Éva elköszönt, megígérte, hogy reggel hoz át ruhákat, amiben Gézuka bemehet az egyetemre és hazament.
István töltött magának még egy pohár bort, rágyújtott egy szivarra és csendben üldögélt a teraszon.

Folytatás hamarosan...
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 4279 alkalommal olvasták bugyisgézuka szextörténetét és 14 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák