Szextörténetek Szexhírek

Szomorú szexualitás (tini szex, hetero szex)

tonato szextörténete
Még, alig voltam 14, mikor elkezdtem a szexet. Nagyon élveztem, és, ha visszagondolok az elmúlt évekre, semmit nem bántam meg, csak azt az egyet nagyon sajnálom, hogy a barátomnak el kellett költöznie.Vajon, lesz-e még egy olyan szexpartnerem, mint ő vólt.
Úgy beszélsz, mintha más hapsi nem is létezne, holott, ha rád néznek, szerintem mindegyik le akar fektetni. Gondolom, voltak is egy páran.
Ne hidd. A látszat csal. Nekem. ő volt az első, ővele éltem át a sexuális élményeket, és volt olyan, hogy egész nap csak sexeltünk, csak wczni mentünk el, és rögtön folytattuk. Rengeteg pornót néztünk, és minden pózt kipróbáltunk, sokat csináltuk az orális sexet is, ami színte a legjobban bevált.
Csak, nem azt akarod velem elhitetni, hogy te, aki szinte sexbomba vagy, más pasival nem is voltál!?
Hát, nem egészen, de menjünk sorjába!
Tehát, mint mondtam, rengeteget sexeltünk, de főleg orálisan, ami nagyon bejött.
Egyik alkalommal az interneten olyan pornót néztünk, ahol, idősebb pasik fiatal lányokat szopatnak. Persze, erről mi sem maradhatt le, igyekeztünk a látottakat gyakorolni, ami már nagyon is ment.
Egyszercsak azt mondja a szerelmem:te, nem akarsz ilyenbe részt venni?
Azt hittem, rosszul hallok. Ezt, komolyan gondolod? Mármint, hogy én, egy öreget szopjak le!?Ez még viccnek is rossz!
Miért?Szerintem egyáltalán nem az. Szerintem kurva jól néze ki, buknának rád a hapsik, mindenki téged akarna megbaszni. Éntőlem, csinálhatnád, de, csak öreggel.
Hát, te nem vagy komplett. Mégis, hogy képzeled?
Kurva egyszerü. Csinálnák rólad egy pár képet, néhány ürgének, persze, idősebbeknek, megmutatnám, és máris dőlne a pénz.
Vagyis, kurvát csinálnál belőlem.
Nem egészen. Szerintem, ilyen jó testet vétek nem kihasználni, és nem találok abban semmi kivetnivalót, ha néhány öregnek megmutatod magad.
Tegyük föl, beleegyezem. Milyen képekre gondoltál?Mit kéne felhúznom?
Semmit. Így, meztelenül fotóználak le.
Tudod mit? Csinálhatsz rólam egy pár képet, tudom, hogy ezt már régóta szeretnéd. Azt se bánom, ha másnak is megmutatod őket. Úgyis már sokszor láttak meztelenül a haverjaid is a nudista strandon.
És? Csinált rólad?
Eléggé sokat. Annyira felvoltam pörögve, meg annyira szerelmes voltam bele, hogy még abba is beleegyeztem, hogy egypár képet felrakjon az internetre, persze, csak azokat, amiket én megengedek.
Láttam őket. Olvastam a kommenteket is. Nagyon soknak bejössz. De, az a bemutatkozó szöveg?!. . .
Na, épp ez az. Olyanokat írt, amit én, nem engedtem volna. Méghogy csak szopni szeretek, s. t. b. És, még ráadásul az internet címem is?!Hát, ez egy kicsit sok.
Gondolom, kaptál már egy pár sexuális ajánlatot?!
Ne is mond. Talán, a legenyhébb az volt, aki azt írta:szívesen szétnyalnálak, majd reggelig szopatnálak.
És, ő, mit szól mindehhez. Gondolom, neki is elmondtad.
Csak, jót röhög az egészen. Sőt, azzal dicsekedett, hogy talált számomra egy gazdag idősebb embert, aki mikor meglátta a képeimet, rögtön azzal jött, hogy meg akar ismerni. Te, hogy döntenél?!
Hát, nézd. Ha a hapsid azt szeretné, hogy mással is csináld, és szereted, egy próbát megér. Egyel több, vagy kevesebb fasz, mit számít.
De, ez a pasas, azt szeretné, ha leszopnám.
Az előbb mondtad, hogy szereted az orálsexet, hát, csináld.
Egy vidéki házhoz mentek, már várták őket. Még, szerencse, hogy borúltas idő vólt, így nem volt feltünő, hogy ballonkabátot visel, alatta ugyanis nem volt semmi, még fehérnemü sem.
Egy, idősebb férfi várta őket, aki olyan fürdőköppeny félét viselt. Beinvitálta őket, színte lesírt róla, hogy azonnal bejött neki a lány. Leakarta segíteni róla a ballonkabátot, de, a fiú hírtelen odakapott, és megfogta az öregúr kezét.
Elnézést, de jobb ha még marad a kabát, ugyanis a hölgy, ahogy kérte, teljesen meztelen. Tehát, előbb várom az ajánlatát.
Nem bánom. Tehát:a hölgy, leveszi a kabátját, és ha megfelel az "áru", maga megkapja a megállapodásunk szerinti összeget, és eltűnik. A kisasszonyra ne legyen gondja, gondoskodni fogok a hazajutásáról.
Rendben van, parancsoljon.
Levette róla a ballonkabátot, ott állt teljesen meztelen, frissen borotvált pinával.
Az öregnek nagyon bejött ez a jó alaku csaj, körbejárta, megtapogatta a melleit, megelégedetten bólogatott, majd intett a fejével a szerelmének, jelezve, hogy minden rendbe, elmehet.
Mikor kettesben maradtak, a lány, kissé zavarban volt, főleg, amikor közölte:nem gondoltam, hogy ilye jó lesz az árú, ezért kissé változtatni szeretnék.
Mire tetszik gondolni. Azt előre leszeretném szegezni, hogy ilyenből ez az első alkalom, csak a barátom kedvéért csinálom, nem vagyok kurva.
Ezt, az első pillanatban észrevettem. Nos, az ajánlatom a következő. Még mielőtt belekezdenék, le kell szögeznem, hogy a , plussz szolgáltatásért természetesen többet fizetek. Ez, maradjon kettőnk között, a barátjának nem kell tudni róla.
Most, már bökje ki végre, hogy mit akar, kezdek ideges lenni.
Nos. Mivel csak orális sexről volt megállapodás, ez annyiban változna, hogy plusz még lefekszik velem.
Erről szó sem lehet. Vegye elő, leszopom, és már itt sem vagyok.
Csak, nyugi. Nem is halotta még az ajánlatom. Elmondanám.
Elmondta. Olyan ajánlatot tett, hogy nem bírtam rá nemet mondani, csak az járt a fejembe, hogy a párom megne tudja. Az egyik fő szempont az volt, hogy az egész éjszakát vele kell töltenem.
Mielőtt nekikezdtünk volna, ittunk egy keveset, ami, egyáltalán nem esett rosszul. Ahogy a fűrdőköppenyre néztem, rögtön láttam, hogy alig várja, hogy ágyba bujjunk. Mikor belémhatolt, kissé meglepődtem, hogy valakinek ilyen idős korban még ekkora fasza van. Egy pár lökés után, hamar elélvezett, rá a hasamra, de a férfiassága egyáltalán nem lankadt.
Főleg, mikor közöltem, hogy nyugodtan belém engedheti, védekezek.
Nahát, több se kellett neki. Úgy telibe vágott, hogy talán még a fülemen is geci folyt. Jó óra múlva, közölte:talán, most már rátérhetnénk ara, amiért először fizettem. Rögtön tudtam mit akar, megfogtam a szerszámát, és húzogatni kezdtem rajta a bőrt. Mikor már jó kemény volt a farka, rábuktam, a nyelvemmel játszottam a makkjával. Közben rápillantottam, Kéjes gyönyör volt az arcán. nagyon jól csinálhattam-elég sokat gyakoroltam-színte, sajnálta mikor elélvezett, természetesen a számba. Kissé meglepődött, hogy színte természetesnek vettem, majd egy nagy nyeléssel, az egészet lenyeltem.
Kár, hogy elélveztem. Nagyon jól csinálod.
Akarod, hogy megismételjük?
Sajnos, csak egy alkalomra fizettem.
Nem baj, a következőt ingyen csinálom. Örülök, hogy megvagy elégedve.
Ok, de, hadd kérdezzek valamit?
Mit szeretnél tudni?-közben játszottam a faszával-.
Hány pasid volt, mert ennyire jól csak az szopik, aki rendszeresen csinálja.
Nem fogod elhinni. Te vagy a második. Hogy honnan van mégis tapasztalatom?
A párommal, rengeteget szeretkezünk, ő vette el a szüzességem is, úgy, hogy rajta kívűl te vagy a második.
Újra a számba vettem a farkát, még jobban leszoptam mint az előbb, mikor televágta a számat, megelégedetten nyúlt el.
Reggel, kedvesen elbúcsúzott, taxival hazavitetett.
A párom már nagyon várt délután, nem mondtam el neki, hogy az egész estét ott töltöttem, csak annyit, hogy a rámbízott feladatot teljesítettem.
Láttam rajta, hogy valami bántja, nagyon nehezére esik mondani, de nagy nehezen kinyögte az igencsak rossz hírt.
Nem akartam idáig mondani, minden egyes percet kiakartam használni, de, sajnos eljött az idő, el kell válnunk.
Azért, mert mással megbaszattál?!
Nem baszattalak meg. Vagy basztál is? De, különben nem erről akarok beszélni.
Hát, miről? Ne csigázz.
Az, a helyzet, hogy csak egy pár órám van már csak, ugyanis áthelyeztek az ország másik végébe, hamarosan búcsúznunk kell.
Ugye, most ezt nem mondod komolyan, csak leakarsz rázni, mert mással basztam.
Nem, erről szó sincs. Nagyon sajnálom ami történt, régóta tudom, de nem vólt bátorságom elmondani. Az, meg, hogy mással is baszol, nem érdekel örülök az elmúlt éveknek, a sok-sok sexnek, remélem még találkozunk.
Ennyi?! Csak ennyit jelentek neked?! Tünj a fenébe, ne is lássalak.
Hát, röviden, ennyit szerettem volna elmondani, remélem, nem nagyon untattalak.
Egyáltalán nem. Remélem, megtalálod újra az igazit.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 13564 alkalommal olvasták tonato szextörténetét és 30 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák