Szextörténetek Szexhírek

Gézuka története - hetedik rész (szado-mazo, hetero szex)

bugyisgézuka szextörténete
A szado-mazo történet tovább folytatódik. A szolga lelkű Gézuka megkapja a büntetése második részét. Újra elfenekelik mindhárman, 20-20 ütést kap.Reggel a fiú az ajtó nyitására ébred.
- Ébresztő – hallotta Ági hangját. – Gyerünk a wc-be, aztán zuhanyozni!
A lány kicsatolta a szíjakat és segített neki lemászni az ágyról. Sokkal könnyebben ment, mint tegnap, a segge nem fájt már annyira. Kis merevedése volt, mint általában reggel, amikor Ági meglátta elnevette magát, de nem szólt semmit. A fürdőszobában, amíg a fiú a wc-n ült a lány kiment. Az ajtóból visszaszólt a fiúnak:
- Ne merj játszani a pisilőddel! Ha végeztél, kezdj el zuhanyozni, rögtön jövök!
Amikor visszajött pár perc múlva a fiú már törölközött. Ági hozott neki egy rózsaszín pamut bugyit és egy rózsaszín mintás pólót.
- Vedd fel ezeket és gyere reggelizni – mondta.
Gézuka gyorsan felvetet a bugyit és belebujt a pólóba, aztán végignézett magán és megállt. Sóhajtott egyet, letolta a bugyiját és a farkát a zacskójával együtt hátrahúzta a combjai között, és úgy vette vissza a bugyit. A lány nézte és mosolygott:
- Helyes! Kikaptál volna aputól, ha úgy hagyod elől a pisilődet. Gyere.
A szülők a nappaliban ültek és kávéztak, amikor a gyerekek beléptek köszöntek, aztán Éva folyatta:
- Gézuka, áthoztam a jegyzeteidet és a könyveket, ezekből kell dolgoznod, internetet nem használhatsz. Sokat kell ma haladnod a dolgozatoddal, este ellenőrizni fogom! Egész nap Ágival leszel és Ági fog rád vigyázni. Ha rossz leszel meg is fog verni. Tehát legyél jó gyerek és engedelmeskedj mindenben!
- Igen anyu – mondta a fiú lesütött szemmel.
- Látom, nem felejtkeztél meg a pisilőd helyéről – mondta a férfi. – Ügyes. Szép kislány leszel, Gézuka. Ági – fordult a lányhoz – vigyázol Gézukára, hagyod dolgozatot írni. Ezenkívül a szokásos napirend. Gondolkozz a pisilője rögzítéséről. Rajzold és írd le, hogy gondolod, aztán majd, ha megnéztem és jó ötletnek találom, ki is próbálhatod. Reggelizzetek és lássatok munkához! Délután jövök Éva nénivel.
A két felnőtt felállt, elköszöntek és kimentek a lakásból.
Reggeli után a fiú elővette a laptopját és a jegyzeteit. Elhelyezkedett a heverőn, ott féloldalasan elég kényelmesen tudott ülni, olvasni és írni. Nekikezdett átolvasni a dolgozat utolsó részét, pár helyen belejavított, aztán elővett egy szakkönyvet keresgélt benne, aztán egy idézetet gépelt be. Utána leírta a saját gondolatait a témáról. Belemerült a munkába, csak arra nézett fel, hogy a lány megáll előtte.
- Ebéd! Egész délelőtt írtál, inni sem kértél, pisilni sem kérezkedtél, biztosan sokat haladtál. Gyere enni, aztán pihenj kicsit.
- Köszi – mondta a fiú, csak most érezte, hogy éhes is, szomja is és pisilnie is kell. – Kimehetek pisilni előbb?
- OK, gyere. – Kivezette a fiút a fürdőszobába, végignézte, ahogy letolja a bugyit, leül, pisil, megtörli magát és lehúzza a wc-t. A fiú egy pillanatig habozott, felnézett a lányra, aztán sóhajtott és hátratette a fütyijét, úgy húzta fel a bugyit.
Ebéd után elmosogattak, aztán Ági egy csomó papírt mutatott a fiúnak, rajta elég jó rajzokkal. Egy pucér fiú volt rajtuk a farkán különböző kötésekkel, ahogy hátrahúzzák és a derekánál, nyakánál megkötik, övekhez, szalagokhoz.
- Figyi, ezeket rajzoltam és szeretném kipróbálni, de nem szabad, csak ha itt lesz apu. Szerinted melyik jobb?
A fiú nézte a rajzokat és elpirult. Amikor arra gondolt, hogy a lány megfogja a farkát és elkezdi megkötözni és hátul rögzíteni, érezte, hogy merevedése van. A combok között hátratett kis fütyije kezdett megkeményedni. A lány észrevette a zavarát.
- Felállt? Mutasd!
- De…
- Állj fel és told le a bugyidat, mert kikapsz! – kiáltott rá a lány.
A fiú pirulva engedelmeskedett. Letolta a bugyit, aztán kérés nélkül megfordult és mutatta a segge alatt a kis fütyi végét, ahogy a golyói felett kikandikált. A fityma picit hátrahúzódott, ahogy megkeményedett a farka és látszott a nedvesen csillogó makk.
- Hát te tényleg mindentől felizgulsz! - nevetett a lány. – Várj!
Kiszaladt a nappaliból, aztán egy betéttel jött vissza és odaadta a fiúnak.
- Tedd a bugyidba!
A fiú vörös arccal vette el a betétet és forgatta a kezében, nem tudta mit kell vele csinálni. A lány nevetve nézte:
- Nagyon béna kiscsaj vagy Gézuka! Na, várj megtanítom neked, ezt minden lánynak tudnia kell!
- Nem vagyok lány! – tiltakozott a fiú.
- Dehogynem! Csak még nem tudod – Ági nevetve elvette a tőle a betétet és kicsomagolta, aztán a bugyiba tette. – Most húzd vissza a bugyikát! Úgy! Jó, ügyes vagy. Na, ha most felizgulsz, akkor nem ázik át a bugyid.
Furcsa érzés volt a betét a fiú bugyijában, de nem volt kellemetlen, vagy zavaró, csak szokatlan. Amikor visszatért a dolgozathoz hamar meg is feledkezett róla. Csak délután, amikor pisilni kérezkedett ki és letolta a bugyikát döbbent rá, hogy ott a betét és hamarosan újra elfeledkezett róla.
Napközben többször eszébe jutott mi vár rá este, az újabb verés, újabb fájdalom. Félt, de nem tudott mit tenni. Már rájött, hogy nem tud szabadulni, hogy jobb, ha beletörődik a sorsába és gyorsan túlesik a fájdalmas büntetésen.
Amíg a fiú dolgozott Ági írt, rajzolt, utána szalagokat és zsinórokat vett elő és méricskélte őket. Aztán a kiválasztott dolgokat félrerakta egy dobozba, a többit eltette.
Gyorsan telt az idő, csendben voltak, csak a billentyűzet hangja hallatszott és az udvarról madárhangok, néha egy kocsi hangja az utcáról. A fiú jól haladt a dolgozattal, délutánra úgy gondolta még egy ilyen nap és kész lesz, méghozzá egy kitűnő dolgozatot fog leadni.
A felnőttek hatkor érkeztek, együtt.
- Szisztok, minden rendben volt? – Kérdezte István.
- Szia, csókolom – köszöntek a gyerekek, aztán Ági gyorsan beszámolt a napról.
- Rendben van.
- Gézuka, hogy haladtál a munkáddal? – kérdezte az anyja.
- Majdnem kész van, anyu. Még egy nap, talán kettő és vihetem a profnak.
- Jól van. Azért este majd átolvasom, nem sokat értek hozzá, de azt le tudom ellenőrizni mennyire áll készen. Eddig is ellenőriznem kellett volna és nem megbíznom benned. – felelte a nő.
- Gézuka, fordulj körbe és mutasd magad! – szólalt meg a férfi és amikor a fiú megfordult rászólt – Állj! Mi van a bugyidban?
A fiú teljesen elvörösödött, úgy mondta halkan:
- Intim betét, uram… Ági tette bele.
- Miért? Talán menstruálsz? – nevetett fel Éva.
- Mert… Mert nedves lettem… és… - dadogta a fiú.
- Nedves lettél? – kérdezte a férfi szigorúan – Mi lett nedves? Mitől lett nedves?
- A fütyim… A fütyim lett nedves… Mert felállt…
- Ági! Mond el, mi történt!
- Megmutattam Gézukának, amit rajzoltam, hogy a fütyijét hogy kellene hátrakötni és akkor állt fel neki. Kibujt a vége a fitymából és nedves volt. Akkor hoztam neki egy betétet és betettem a bugyijába, hogy ne áztassa el.
- Ügyes vagy Ági! – dicsérte meg az apja – Mutasd meg, mit rajzoltál.
Ági elővette a rajzait és odaadta az apjának, aki miután megnézte őket, átadta Évának.
- Ágikán – kiáltott fel a nő őszinte elismeréssel – nagyon szépen rajzolsz! Nagyon tehetséges vagy!
- Köszönöm Éva néni – mosolygott Ági.
A férfi a piruló fiúra nézett.
- Szóval te tényleg mindentől felizgulsz, kisfiam. Egy rajzolt pucér fiútól, néhány rajzolt fasztól feláll a kis pöcsöd. – mondta nevetve – Igazi kis buzi vagy!
A két felnőtt és Ági is felnevetett, a fiú tiltakozni próbált, de aztán nem szólalt meg, csak állt lehajtott fejjel, tűzpiros arccal.
- Na, jól van, erről majd még később beszélünk, addig jobb, ha marad a betét a bugyiban. Ma korábban vacsorázunk, hogy legyen idő Gézuka büntetésére. – mondta István – Gyerekek, kérlek hozzátok be a kocsiból a szatyrokat, hazajövet bevásároltunk.
Miután a gyerekek behordták az élelmiszert, ásványvizet, üdítőt, gyorsan megterítettek és együtt megvacsoráztak. Ági kávét főzött és a felnőttek a teraszon kávéztak, amíg ők elmosogattak és rendet raktak a konyhában.
Amikor végeztek a takarítással Ági kiment a teraszra és jelentette az apjának, hogy készen vannak. A felnőttekkel együtt jött vissza. Mind megálltak a dohányzóasztalnál és a lesütött szemmel álló fiút nézték.
- Kisfiam, itt az ideje, hogy megkapd az elmaradt verést. – mondta a férfi – készen állsz?
A fiú nagyot nyelt, reménykedve felnézett az anyjára, de látva a szigorú arcot lesütötte a szemét és csendesen mondta:
- Igen uram. - aztán gyorsan hozzátette – Uram, szabad kimenni pisilni előtte?
- Igen, - nevetett fel a férfi - nem akarunk megint pisi tócsákat a padlón. Sose szégyellj kikérezkedni, ha tényleg kell! Amikor majd nem szabad pisilned, kérezkedned, azt előre közölni fogjuk veled. Verés előtt jobb, ha kiüríted a hólyagod! Menj ki és vissza már pucéron gyere, készen a büntetésre! Ági, kísérd ki!
Amire a pucér fiú összezárt combokkal, hátratett fütyivel visszajött, a férfi már a szoba közepére állította a magas támlájú széket és elővette a szíjakat.
- Odaszíjazunk a székhez kisfiam, mert biztos, hogy nem bírnád ki és állandóan a seggedre raknád a kezed, vagy felugrálnál. Így gyorsan megkapod majd a verést és mehetsz is aludni. Gyere ide és helyezkedj el, mint a múltkor! A kis pöcsödet most előreteheted, nem akarjuk, hogy véletlenül ráüssünk, most a seggeden a sor.
Gézuka a székhez ment, a lábait a szék lábaihoz tette, áthajolt a támlán és megfogta az első lábakat. A férfi és ági gyorsan odaszíjazták a bokáit és a kezeit, aztán Ági odavitte az apjának a pálcát.
- Ági, az első húszat te fogod adni! – Adta vissza a pálcát a lányának István. – Gézuka, fogod tudni számolni?
- Nem… Nem tudom, uram – mondta a fiú és félelmében reszketni kezdett.
- Jó, majd megtanulod. Ági, számold az ütéseket! Éva, felveszem videóra ezt a verést is, jó emlékeztető lesz majd a fiúnak a későbbiek során. – mondta István, közben beállította a kamerát. – Így, a fotelből jól fogjuk látni és a kamera is szép képet rögzít majd.
Leült, aztán odaszólt Áginak:
- Ha kész a gyerek, kezdheted!
- Gézuka, készen vagy? – kérdezte a lány.
- Igen – mondta halkan a fiú.
Ági megsuhintotta a pálcát a levegőben, aztán azt mondta:
- Akkor kezdjük! – és már ütött is. – Egy. – mondta.
A fiú felsikoltott és összerándult, ha nem lett volna leszíjazva felugrott volna, így majdnem felborította a széket. Lassan, szipogva, lihegve megáll újra, a lány pedig megint ütött.
- Kettő.
A fiú visított, a zokogni kezdett. Rángatta a szíjakat a kezeivel, de nem tudott szabadulni. Ági megvárta, míg lenyugszik és ütött:
- Három.
Minden ütés előtt megvárta, amíg a fiú sírástól rázkódó teste megnyugszik kicsit és csak akkor ütött, egyenletesen és nyugodtam mondta ki a számokat húszig. Utána megállt, leeresztette a pálcát és az apjára nézett.
- Ügyes vagy, Ági. Köszönjük. Gyere ide és állj ide mellém. – a fiúhoz fordult – Gézuka, köszönd meg szépen Áginak a büntetést!
- Kö… köszönöm, Ági – nyögte ki a fiú sírva.
A férfi odament a lekötözött gyerekhez és megvizsgálta a seggét.
- Kibírja a következő húszat – állapította meg. – Éva, kérlek, most te következel, én leszek az utolsó. Kérlek te is számold, a gyerek nem képes rá.
A nő felállt, elvette a pálcát és a fiú mellé lépett.
- Készen vagy, Gézuka? – kérdezte.
- Igen anyu – nyögte a fiú és összeszorította a seggét, az ütésre várva.
- Lazítsd el, kisfiam – parancsolta István – aztán kezdhetjük.
Amikor a fiú teste elernyedt a széken az anyja lecsapott a vesszővel.
- Egy. – mondta és rögtön utána újra ütött – Kettő.
A fiúnak már nem volt ereje a szíjakat rángatni, még visítani sem, csak sírt és felszisszent minden ütésnél. Gyorsan, az előző húsznál sokkal rövidebb idő alatt kapta meg az adagját. A huszadik ütés után, amikor a nő letette a pálcát a fiú segge egyöntetű vörös volt. Pár helyen, ahol a régebbi verés lilás nyomára kapta az újabb ütést, feldagadt és a bőre lilás, bordó színű lett. Az arca ugyanolyan vörös volt a sírástól, mint a segge és teljesen maszatos a könnyektől és a visításoknál kicsorgó nyáltól.
- Mit kell mondanod? – szólt rá az anyja.
- Köszönöm anyu. Bocsánat. – sírta a fiú.
A férfi újra megvizsgálta a seggét, aztán szólt a lánynak, hogy hozzon egy nedves szivacsot és egy kendőt, mossa meg a fiú arcát. A mosdatás, a pár perc szünet alatt a fiú leste elernyedt, halkan sírdogált. A férfi felvette a pálcát és megállt mellette.
- Az utolsó húsz jön, kisfiam. Eddig jól bírod, sokkal jobban, mint első alkalommal. Még egy kis erőt, kitartást mutass, és hamar túl leszünk rajta és mehetsz zuhanyozni, aludni. Készen vagy?
- Igen uram – szipogta Gézuka.
A férfi lassan, minden ütést pontosan az eddigi nyomok között elhelyezve adta ki a büntetést, mindig megvárva, míg a síró fiú rázkódó teste kicsit lenyugszik. Egyenletesen, közepes erővel verte, lassan számolva az ütéseket. A húszadik után letette a pálcát és megkerülte a fiút, megállt előtte.
A fiú arca megint mocskos volt a könnyektől és a nyáltól. Lassan felemelte a fejét, amennyire bírta, aztán kinyögte:
- Köszönöm uram.
- Rendben van, kisfiam. Erős voltál, kibírtad a büntetést. Ezentúl viselkedj jól, legyél szófogadó és engedelmes, hogy minél ritkábban kelljen ilyet átélned! Sok büntetést fogsz még kapni, amíg megtanulsz helyesen viselkedni, amíg jó gyerek leszel, de ha igyekszel egyre kevesebbet és egyre jobban fogod viselni. A következő alkalommal, vagy azután már szépen fogod tudni számolni is az ütéseket, ahogy kell. – Mondta a férfi. – Most eloldozunk és Ági megmosdat és lefektet. Utána lekezeljük a seggedet, hogy gyorsan gyógyuljon.
István és a lánya kicsatolták a szíjakat, és Ági kitámogatta a roskadozó lábú szipogó fiút a mosdóba. István bort töltött maguknak és leült a nő mellé a heverőre.
- Az első büntetéssel megvagyunk, Éva. Várhattunk volna még egy napot, hogy jobban gyógyuljon a segge, de nem szeretem elhúzni a már kiszabott büntetést. Most 2-3 napig még a hasán fekszik majd a gyerek, rögzítve, de utána már nem kell lekötözni, ha érzékeny lesz is a segge még néhány napig, kibírja.
- Igen – mondta a nő. – Köszönöm neked, hogy ennyit fáradozol értünk! Hogy befogadod a fiam és neveled, tanítod.
- Szívesen teszem.
- Én mégis hálás vagyok érte. Nem is gondoltam, hogy ennyire szükségem volt egy ilyen határozott férfira. Mindig azt hittem elég erős vagyok, elég határozott és hogy jól nevelem a gyerekem. Erre kiderül, hogy mindent elhibáztam…
- Nem hibáztál túl sokat, csak egy alapvető tévedésed volt. Te tényleg határozott, erős ember vagy és nem vetted észre, hogy a fiad nem ilyen, nem hasonlít rád, sokkal gyengébb. Ha hozzád hasonló erős természet lenne, semmilyen hibát nem követtél volna el a nevelésében. De egy olyan gyereknek, mint ő irányításra és ellenőrzésre van szüksége. Most már ezt is tudod, rájöttél, láttad. Most sem késő elkezdeni ebben a felfogásban nevelni. Általában 20 éves korára már felnőttnek tekinthetünk egy fiút, de Gézuka ebben kivétel. Még nem nőtte ki a gyerekes viselkedést. Tehát úgy kell kezelni, mint egy rossz gyereket. Hidd el, pár éven belül boldog, sikeres ember lehet belőle, ha nem hanyagolod el és nem lazítasz a szigoron. Most nézzük meg a fiút, kezeljük a sérüléseit és köszönjünk el tőle, hagyjuk aludni.
Bementek a kis szobába, ahol Ági éppen a fiú derekát rögzítette a szíjjal. A kendő és egy tálban almaecetes víz már oda volt készítve az ágy mellé.
- Köszönöm Ági. – mondta a férfi. – Mehetsz te is pihenni, aludni. Ne felejtsd el: szobafogság! Tehát nincs tévé, internet, zenehallgatás. Olvass, vagy aludj, szabad vagy mára. Lefekvés előtt még benézek rád. Szia.
- Köszönöm apu. Szia, jó éjszakát. – mondta a lány, aztán Évához fordult – Csókolom Éva néni, jó éjszakát!
- Jó éjszakát, Ágikám – mondta a nő és mosolyogva nézte, ahogy a lány kimegy.
Közben a férfi megvizsgálta Gézuka fenekét.
- Elmegy. Három helyen elég csúnyán feldagadt, ezek látszani fognak kb. egy hétig. Lilák, kékek lesznek, később sárgásak, de elmúlnak majd. Feltéve, ha addig nem kap rájuk a gyerek újabb verést. Tehát vigyázz kisfiam és legyél nagyon jó gyerek, mert különben folyamatosan ilyen lesz a segged! Értetted?
- Igen uram – szipogta a fiú. – Jó gyerek leszek, megígérem!
- Ajánlom is neked! – mondta az anyja.
A férfi az ecetes vízbe mártotta a kendőt aztán a fiú fenekére terítette, aki ettől felszisszent, de aztán érezte, hogy a hideg víz csökkenti az égést a seggében.
- Aludj! – mondta István. – Este még bejövök, kicserélem a borogatást és majd bekenem a segged kenőccsel. Lehet, hogy nem ébredsz fel rá. Reggel majd elmondjuk mi lesz a dolog holnap. Jó éjszakát!
- Csókolom, jó éjszakát. - szipogta a fiú és becsukta a szemét, elfordította a fejét a fénytől.
A két felnőtt még nézte egy kicsit, aztán leoltották a villanyt és kimentek.
A nappaliban Éva elbúcsúzott a férfitól és megígérte, hogy reggel, munka előtt átjön megnézni a fiát.
Miután elment, a férfi leült a fiú laptopjához és végignézte a fenekelésről készült felvételt, aztán egy programmal ügyesen megvágta a filmet és az előzőt is, ami a fiúról készült. Aztán bement a fiúhoz, aki már aludt, és kicserélte a borogatást a seggén. A konyhában töltött magának egy pohár bort, elővett egy szivart és kiment a teraszra. A kellemes esti hűvösben szivarozva és borozva gondolta végig az eddig történteket.

Vége a második résznek
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 4560 alkalommal olvasták bugyisgézuka szextörténetét és 14 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák