Szextörténetek Szexhírek

A párom unokatestvére (hetero szex, megcsalás)

Titok Bella szextörténete
Lefeküdtem a párom unokatesójával. Fantasztikus volt. Úgy megkefélt mint még soha senki. Hetekig csaltam a párom miközben ő dolgozott vagy épp a másik szobában aludt.Úgy adódott,hogy a férjem rokonát beköltözött hozzánk pár napra. Már régen is forrt körülöttünk a levegő, sokszor játszadoztam el a gondolattal hogy mi lenne ha...

Nem gondoltam hogy valósággá válik. A férjem éjszakára ment dolgozni. Miután elindult, bementem a vendégszobába, megkérdezni Csabit (a rokon) hogy mit szeretne vacsizni. Félmeztelen volt szépen kidolgozott felsőteste van. Zavarba jött és felvette a pólóját és mentünk vacsizni. Utána kibontottam egy üveg bort ;) Sokáig beszélgettünk, és én indultam zuhanyozni.

Mikor kiléptem a fürdőből ott állt az ajtó előtt és megcsókolt. Mindig is erre vágytam. Ledobta rólam a törölközőt és vadul egymásnak estünk. Rádobott a konyhaasztalra és olyan vadul döngetett mint még soha senki, pillanatok alatt elélveztem. Elé térdeltem és nagyon erősen elkezdem szopni a kemény farkát nem sok kellett és a számba élvezett. Majd mindketten a fejünkhöz kaptunk hogy mit csináltunk.

De mire újra feleszméltem ismét vadul csókolóztunk. Végig csókolta az egész testem és nyalni kezdte a puncim négykézlábra állított és ismét jött a kemény kefélés közben tépte a hajam mindig is vágytak arra hogy valaki jó keményem megkeféljen. Hát most megkaptam. Elém állt és szájba baszott. Fantasztikus volt. Élveztem minden pillanatot. A következő esténk részletei később ;)
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 20168 alkalommal olvasták Titok Bella szextörténetét és 71 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák