Szextörténetek Szexhírek

Az ugrálólabda felavatása. (leszbi szex, segédeszköz)

Játszadozós szextörténete
A lufikkal való játszadozás rengeteg módozata után melyeket sokszor és rendszeresen alkalmazunk és imádunk Petra új játékszert vásárolt amellyel ismét meglepett engem.Az iskolára készülve Petra a papír és írószer boltban ami egyben játékbolt is vásárolt be magának az idei tanévre mikor teljesen véletlenül megpillantotta ezt az ugrálólabdát minek két fogó van a tetején. Azonnal eldöntötte hogy olyat venni kell.

A vásárlás után nem sokkal felhívott telefonon hogy mit csinálok mert szeretne mutatni nekem valamit. Mondtam hogy jelenleg otthon vagyok és nem csinálok semmit se. Erre csak annyit felelt hogy mindjárt átjön hozzám. Rendben van feleltem. Egy jó tíz perc múlva mégis érkezett hozzám és a kezében egy táskát fogott és izgatottan mosolygott. Mivel már elég kíváncsi voltam hogy mit hozott rákérdeztem vajon mit rejt a táska. Gyere és nézd meg.

Odamentem belenyúltam a táskába és kiemeltem egy dobozt amiről egy lila Micimackó mintás labda képmása nézett vissza rám. Én hihetetlenül megörültem neki mert mindig is akartam egy ilyen labdát. Egy kicsit beljebb vonultunk és kibontottam a dobozból. Ahogy a kezembe fogtam az anyaga nagyon kellemes tapintású volt Petra pedig megfogta a labda két fogantyúját és annyit kérdezett és ezek hogy tetszenek. Végig mértem a szememmel őket és azt feleltem hogy nagyon ideálisnak találom őket és közben mosolyogtam.

Mivel már alig vártam hogy felfújuk nekiláttam a labdát a számoz emeltem és arra gondoltam hogy már a fújás közben megpróbálom Petrát izgalomba hozni. Miközben fújtam egyszer kétszer megálltam és a lyukat befogva markolászni kezdtem az egyre nagyobb labdát az újra fújás kezdetekor az ujjamat elvéve a nyelvemmel játszadozni kezdtem a lyuk körül ekkor Petrát elöntötte a vágy leült mellém és én miközben fújtam ő a labda egyik fogóját a szájához emelte nyalogatni és szopni kezdte. Én megint megálltam és megkérdeztem hogy te is szeretnéd fújni egy kicsit. Erre csak bólogatott.

A labda felfújó részét odafordítottam felé és átadtam neki ő pedig a labda fogóját átadta nekem elkezdtem szenvedélyesen szopni láttam hogy tetszik neki és mivel a labda egyre nagyobb lett én egyre jobban bebírtam kapni a kis fület. Mikor végeztünk a felfújással mondtam Petrának hogy le kellene vetkőzni ezért mind a ketten meztelenre vetkőztünk. Majd a kanapéra térdeltünk a labdát közénk helyeztük és játszani kezdtünk az egyik fülecskével és egymás szájába adtuk közben vadul smárolva.

Ezt kb tíz percig szoptuk mikor már éreztem hogy valóságosan folynak a nedveim a combomon felálltam a kanapéra a labdára ültem és széttettem a lábamat Petrát odahúztam a puncimhoz és kinyalattam magam vele. Egy orgazmus után a labda fölé guggoltam és a labda fülecskéjét Petra a puncimba dugta és elkezdtem lovagolni Petra a hátam mögé állt és masszírozta a melleimet éreztem ahogyan a punci nedve végig folyt a hátamon 4-5 perc lovaglás után újra hatalmasat élveztem.

Miután magamhoz tértem leszálltam a labdáról Petrát lefektettem a kanapéra és kinyaltam a kis nedvességtől csillogó punciját. A gyönyör elérése után Petra a kanapé elé térdelt a lábait széttárta a labdát maga mögé helyezte és kért hogy mozgassa előre hátra a labdát. Bedugtam a fülecskét a puncijába és elkezdtem mozgatni ő pedig kért hogy jó alaposa dugjam meg vele.

Hatalmas orgazmusa lett tőle és miközben mozgattam a labdát az én puncikám is kapott a jóból miközben hozzá hozzá ért a puncimhoz a labdához és ismét sikerült élveznem. Miután 4-5 perc eltelt egy kis levezető játékot csináltunk ami abból állt hogy a labdát a földre tettük egymással szemben ráültünk a labdára és egy egy fülecskét a puncinkba helyeztünk és együtt lovacskáztunk a lasztin egy hatalmas orgazmusig.

Hát így telt ez a fantasztikus új játékszer bevezetése a mi kis életünkbe.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 7909 alkalommal olvasták Játszadozós szextörténetét és 31 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák