Szextörténetek Szexhírek

Szexeltem a nőgyógyászommal (hetero szex)

imprincess szextörténete
Állati jót szexeltem a nőgyógyászommal miután felfeküdtem az ágyra, hogy megvizsgáljon. Fiatal, izmos, napbarnított, minden nő ilyen nőgyógyászról álmodik.Éves nőgyógyászati vizsgálatra mentem és az orvosom körülbelül 30 év körüli izmos férfi, minden nő álma. Miután megvolt a szokásos beszélgetés, levetkőztem és felfeküdtem a vizsgáló asztalra, becsuktam a szemem és próbáltam elterelni a figyelmem. Egyszer csak hallom a hangját, hogy vegyek mély levegőt és lassan fújjam ki.

Közben éreztem, hogy belém dugja az egyik ujját. Akaratlanul is felnyögtem az érzéstől. Majd kinyitottam a szemem és láttam, hogy szeretne velem szexelni, én pedig nem vagyok semmi jó elrontója. Elkezdtem mozgatni a csípőmet és nyögtem hozzá. Az orvos alig bírt magával, annyira begerjedt, én pedig folytattam mintha mi sem történt volna. Elkezdtem markolgatni a melleimet, közben az arcát néztem, ő már két ujját dugta belém, majd elkezdett nyalni, és szopogatni a csiklómat.

Alig bírtam magammal, majd lehúztam a nadrágját és elkezdtem szopni. Először csak lassan és a hegyét nyalogattam, majd egyre mélyebben és gyorsabban. A számba élvezett, majd vissza fektetett az ágyra és elkezdte a faszával izgatni a puncimat, és szép lassan belém csúsztatta. Egyre durvábban dugtunk, közben beledugta az egyik ujját a fenekembe, látta hogy élvezem, ezért át dugta a faszát, közben az ujjával izgatott elölről. Amikor már nem bírtam tovább hatalmasat nyögve elmentem, majd ő is. Majd mintha mi sem történt volna felöltöztem és kijöttem a rendelőből. Azóta gyakrabban járok hozzá.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 13472 alkalommal olvasták imprincess szextörténetét és 45 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák